Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Браво на румънците!!!

Featured Replies

• Автор
току-що, ,.. написа:

всички, които са свикнали с нашенския манталитет, ще се върнат

виц.

Знаеш ли колко бързо се изпарява българския манталитет в чужбина. Още като ти треснат глоба за хвърлен фас на улицата, или пък ти лепнат затвор затова ,че си изритал жена в метрото.

• Отговори 216
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, insec написа:

Ми то за това е надежда - даже надеждица. По мое виждане - не достатъчно; тъй като все пак ще има и завърнали се, но в дългосрочен план и те ще се стопят, като фактор. Ограбването ще си продължава, а след време най- вероятно България ще бъде преразпределена - малко за макетата, малко за румънците, част за турците и те така.

Вече съм писала, че територията на България е апетитна хапка за някои, които преследват определени интереси.

Няма да мине много време, когато ще успеят да обезлюдят България и да лапнат мечтаната хапката.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

или пък ти лепнат затвор затова ,че си изритал жена в метрото.

това е грубо, нали знаеш от кой етнос е лицето извършило това деяние?

• Автор
преди 4 минути, ДиоиД написа:

Sorry ... :) 

ааа , аз  както съм набрала инерция и в Рим ще го кажа... Исус евреин, Павел евреин, а пък бизнеса там го въртят италиянски кардинали...това на какво прилича:lol6:с чужда пита ...

преди 2 минути, Мойра написа:

България и да лапнат мечтаната хапката.

Това не е хапка, а стръв ... но това е друга тема ... ;) 

току-що, valkiria1 написа:

ааа , аз  както съм набрала инерция и във Рим ще го кажа... Исус евреин, Павел евреин, а пък бизнеса там го въртят италиянски кардинали...това на какво прилича

На български мурафет ... ;) :) Пръцдонт ... Тракийски ... :) 

• Автор
преди 2 минути, M.Николов написа:

това е грубо, нали знаеш от кой етнос е лицето извършило това деяние?

я стига глупости..лицето беше цитирано като българин. Само вие си делите народа на цигани и българи.

преди 2 минути, Мойра написа:

.... територията на България е апетитна хапка ...

Винаги е била апетитна хапка - това е двойното острие на всяка хубава територия. От една страна хубаво е да е хубаво, от друга страна много хубаво, не е на хубаво - а територията на България си е баш много хубава.

Абе Валки ... хм ... май с питата на Александрия си направихме помен на България ли, а?!

• Автор
преди 7 минути, Мойра написа:

Вече съм писала, че територията на България е апетитна хапка за някои, които преследват определени интереси.

Няма да мине много време, когато ще успеят да обезлюдят България и да лапнат мечтаната хапката.

Мойра, стига с тия конспирации. Това не е оправдание за политиците ви.Защо някой не съсипе Румъния или Албания....

я стига глупости..лицето беше цитирано като българин. Само вие си делите народа на цигани и българи.

Валкирия, ти виждала ли си отблизо циганско гето?

Като че ли след 10 ноември нарочно направиха така, че този етнос да остане див, мръсен и неграмотен, неподлежащ на интегриране.

Използват ги за гласоподаватели срещу мизерно заплащане.

А Бай Тошо беше успял да ги интегрира...

я стига глупости...

ами така е - на някои хора фактите им идват грубо: груби заради истинноста им. Те що тези неща, които ги обясняваш - къде завоалирано, къде по- директно - са непоносими за маса народ, не само че са неспособни да ги проумеят, ами и отказват да ги проумеят. За това и рекох, че единствената мъглява светлина е в младите по чужбина - тука е някакво масово зомбиране, като хипнотизирани братче, сомнамбули.

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Естествено, разликата е голяма.

Но не сме само ние.

оставям те в юрисдикцията на Дрьндьо....:lol6:

Мойра, стига с тия конспирации. Това не е оправдание за политиците ви.Защо някой не съсипе Румъния или Албания....

Никога не съм си падала по конспирациите.

Част от политиците ни са продажни, а територията на България е идеалното място за уреждане на сметки с Русия.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Естествено, разликата е голяма.

Мда - толкоз голяма, че у всяка българска дискотека се дънят цигании. Голема разлика братче.

• Автор
преди 1 минута, Мойра написа:

Валкирия, ти виждала ли си отблизо циганско гето?

Като че ли след 10 ноември нарочно направиха така, че този етнос да остане див, мръсен и неграмотен, неподлежащ на интегриране.

Използват ги за гласоподаватели срещу мизерно заплащане.

Скъпа,

искаш да ми кажеш,че в момента, определена група хора в България е държана  съвсем целенасочено в мизерия,  нищета, неграмотни, за да служат като трамплин към властта  ????

Скъпа,

искаш да ми кажеш,че в момента, определена група хора в България е държана  съвсем целенасочено в мизерия,  нищета, неграмотни, за да служат като трамплин към властта  ????

Да.

преди 15 минути, ,.. написа:

всички, които са свикнали с нашенския манталитет, ще се върнат
но младите хора, които тепърва изграждат характер и създават свое минало...мисля, че никога няма да се върнат

Връщането е по-трудно от заминаването .....! :nono:

Ще се върнат ! Когато тук стане по-хубаво от там (не казвам по-богато !!!)......А то ще стане по един или друг начин ! (това обаче е ......не е тема за всеки)

• Автор
преди 5 минути, Мойра написа:

Никога не съм си падала по конспирациите.

Част от политиците ни са продажни, а територията на България е идеалното място за уреждане на сметки с Русия.

значи Румъния ще бъде Швейцария на Балканите..защото народа и  не дава  на политиците да си играят със съдбата и територията му.

значи Румъния ще бъде Швейцария на Балканите..защото народа и  не дава политиците да си играят със съдбата и територията му.

Възможно е някой ден и това да стане.

преди 57 минути, valkiria1 написа:

абе не че нещо, ама Аспарух не ви ли доведе в Европа ?

Що вас евреите кой ви доведе в Израел и окупирахте Палестина, домовете на хората?

Същата история и със САЩ и там окупирахте териториите на индианците. Местните жители.

група хора в България е държана  съвсем целенасочено в мизерия

Но, не са от циганската етнос ... ох ... те са си добре ... само казват, че са роми и ... прочие ... сега си подавам документите да ме приемат в тази етнос ... ;) Даже втора бука ми намериха ... хм ... 12 годишна дедЦвеница ....... ;) Та тъй ...

преди 7 минути, Мойра написа:

Това не е много вярно. Циганите независимо в коя държава са си цигани.

Тук , по време на соца, правилата , по точно , безправието бе в култ, и много добре знаеха че при не добро поведение следва физически брутален методичен бой.

Но това бе проблем /за някои е преимущество/  на цялата система. Целия народ нямаше  права. Нито свобода на мислене, придвижване и т.н.

Както и да оценяваме  тогавашното безправие,  твърдението "бай Тошо ги интегрирал" е пълна глупост.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.