Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Лай лай лай лайкучка

ааааа...

дифинБАХия идин вид

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 793,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 1 минута, valkiria1 написа:

какво по-точно не ти е ясно, или искаш да знаеш...редактиран мой пост от Алгор на 8.8 след явно подаден доклад от Малеф, при това забележи ,че става въпрос за виц и той  е изтрит от Алгор, макар ,че е допуснат за публикация от филтър. Хайде сега попитай Хайдука ,какво пишеше в поста на Малеф , който изведнъж изчезна  и за който явно е подаден доклад...нали се сещаш, че тук стават грозни работи и нещата не са само от едната страна.

Да , Малеф нарече покойния ми баща мухльо и се надявам да си наясно,че няма как да измисля това. Въпрос е кой ще признае,че поста е изтрит защото , ако го бях докладвала , въпросното същество трябваше да има бан. Може да си учуден от много неща, но аз лично не. И не си въобразявай ,че аз  си мълча, защото не мога да кажа много неща. Досадно ми е вече и противно.

Значи няма да го видим. Нямам повече въпроси.

• Автор
преди 3 минути, valkiria1 написа:

какво по-точно не ти е ясно, или искаш да знаеш...редактиран мой пост от Алгор на 8.8 след явно подаден доклад от Малеф, при това забележи ,че става въпрос за виц и той  е изтрит от Алгор, макар ,че е допуснат за публикация от филтър. Хайде сега попитай Хайдука ,какво пишеше в поста на Малеф , който изведнъж изчезна  и за който явно е подаден доклад...нали се сещаш, че тук стават грозни работи и нещата не са само от едната страна.

Да , Малеф нарече покойния ми баща мухльо и се надявам да си наясно,че няма как да измисля това. Въпрос е кой ще признае,че поста е изтрит защото , ако го бях докладвала , въпросното същество трябваше да има бан. Може да си учуден от много неща, но аз лично не. И не си въобразявай ,че аз  си мълча, защото не мога да кажа много неща. Досадно ми е вече и противно.

що им обръщаш внимание на паразитите мръсни....

гнидите долни.....

куимаш нерви за пилене....

шкуркъ номер 180....

циклиш на воля

преди 4 минути, Радул написа:

Значи няма да го видим. Нямам повече въпроси.

а, спокойно можеш да разбереш нещата, ама трябва да се обърнеш към Калин....искаш ли да се пробваш, или само си говориш ей така...

а, спокойно можеш да разбереш нещата, ама трябва да се обърнеш към Калин..

Тъкмо се чудех кво да го питам...

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Аз видях поста грозен, потвърждавам, после бързо беше изтрит от сещайте се кой. После се завърна у техния си кенеф да напише пък как ще ми изпочупи пръстите на мене.

Много сте убедителни наистина...

току-що, haidukpikaso написа:

Аз видях поста грозен, потвърждавам, после бързо беше изтрит от сещайте се кой. После се завърна у техния си кенеф да напише пък как ще ми изпочупи пръстите на мене.

няма как да се изгавря с паметта на баща си, нали ?

преди 1 минута, Радул написа:

Тъкмо се чудех кво да го питам...

ами питай го , има ли подадени доклади в които са цитирани обидите на Малеф, питай го защо е наказал Сирена....защото , който и да е подал доклад...друг взима решението...

преди 2 минути, valkiria1 написа:

ами питай го , има ли подадени доклади в които са цитирани обидите на Малеф, питай го защо е наказал Сирена....защото , който и да е подал доклад...друг взима решението...

Не виждаш ли, че те разиграва ?

няма как да се изгавря с паметта на баща си, нали ?

Ти пък и ти, мислех да го питам колко е часа.

9635461u.jpg

обидите и гаврите към мен си стоят

поста не е изтрит нищо че го докладвах

току-що, Реджеп Иведик написа:

От кой профил мислиш да го питаш ?

от серенския сигурну

току-що, Реджеп Иведик написа:

От кой профил мислиш да го питаш ?

От твоя. Надявам се нямаш против.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Не виждаш ли, че те разиграва ?

абе понякога истеричните мъже вършат лоша услуга на дамите на съ,цето си. Мъжеството е тук да кряка и вряка обаче , ако трябва да отиде да се разбере наистина мъжката , никакъв го няма. Хайде, че много време отделихме .

----------------------------------------------------

груповия с*екс взе да ме уморява. Остана да натоварят последните клони и са готови. Листата почистени  и поставени в контейнерите.

Викам да  приготвяме с Бени, малко по-малко нещата за шабат.

преди 4 минути, Радул написа:

От твоя. Надявам се нямаш против.

Аре заминавай да питаш!

току-що, haidukpikaso написа:

от серенския сигурну

ето, не можем без интрижка.

после твърдите нещо и очаквате да ви се вярва- няма начин. но няма нищо, Сирена и Радул съществуват и имат нещо, за което ти евентуално само си чела.

абе понякога истеричните мъже вършат лоша услуга на дамите на съ,цето си. Мъжеството е тук да кряка и вряка,обаче , ако трябва да отиде да се разбере наистина мъжката , никакъв го няма. Хайде, че много време отделихме .

груповия с*екс взе да ме уморява. Остана да натоварят последните клони и са готови. Листата почистени  и поставени в контейнерите.

приятен шабат

той Бог си знае работата

преди 20 минути, valkiria1 написа:

пп апропо, защо не вземеш да зададеш въпрос на Калин , за тези доклади ? Защо не го попиташ защо е наказал той или друг модератор сирена...мъжко е да опиташ и там ..или знаеш предварително отговора...

Ако беше си направила труда да помолиш мъжа си да погледне и да ти каже кой, какво и защо е пипал, нямаше да се излагаш така грозно.
Но отдавна свикнах на този тип твои постове и не ме изненадваш хич.

На 08.08 (датата е споделена от твоя милост), аз съм редактирал една единствена обидна думичка в поста ти, който е невредим и непокътнат.
На същата дата има 2 (повтарям - два) изтрити поста от тази тема от Калин, като и в двата няма спомената думичка нито за баща ти, нито за който и да е твой роднина по права или крива линия.
И не, не си разказала виц, което може да се прочете от всеки, който желае.

Това е накратко.
Всяка дума от поста ми подлежи на проверка от модератор или администратор.

абе понякога истеричните мъже вършат лоша услуга на дамите на съ,цето си. Мъжеството е тук да кряка и вряка обаче , ако трябва да отиде да се разбере наистина мъжката , никакъв го няма. Хайде, че много време отделихме .

Ми прати ми мъжа си да се разберем мъжката! Кво ме пращаш при некъв Калин? С него нямам какво да си кажа.  Ко мъжа ти не е мъж, ела ти!

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

9635461u.jpg

ама иначе виж , колко възторжено  е лайкнато от иначе блюстители на мира, спокойствието и чистота на отношенията в тоя форум....

преди 24 минути, haidukpikaso написа:

после бързо беше изтрит от сещайте се кой. После се завърна у техния си кенеф да напише пък как ще ми изпочупи пръстите на мене.

От кой е изтрит, бе???
Я кажи да се сетят всички...
Калин се е върнал в техния си кенеф ли?!?!
В злобата си вече се чудиш какви да ги бълваш...

току-що, algor написа:

От кой е изтрит, бе???
Я кажи да се сетят всички...
Калин се е върнал в техния си кенеф ли?!?!
В злобата си вече се чудиш какви да ги бълваш...

малефа бе

не следиш мисълта

поста е докладван и е в разрез с Правилата на форума - защо не е изтрит

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.