Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Хуанде Рамос на нож с феновете

Публикувано изображение

С 2 точки от първите си 6 мача, Тотнъм здраво е заседнал на дъното на Премиър лийг и феновете на отбора започват да губят търпение към мениджъра Хуанде Рамос. Въпреки обещанията на испанеца, че нещата ще потръгнат, госуането на Портсмут завърши с нова загуба и това предизвика гнева на привържениците, които бурно освиркаха Рамос при смяната на Павлюченко с Дарън Бент.

"Не ме боли, когато феновете ме критикуват, а когато не можем да печелим мачовете си", хладнокръвно заяви специалистът. - В четвъртък ни предстои ново изпитание, този път в Купата на УЕФА, и играчите трябва бързо да се настроят за него.

Рамос продължава да твърди, че чувства подкрепата на президента на клуба Даниел Леви. "Говорим често. Всички сме наясно, че ситуацията е доста деликатна, но това, което можем да направим, е да продължим да работим и да вярваме, че добрите резултати няма да закъснеят", надява се бившият наставник на Севиля.

Източник:sportal.bg

WhiteHart, сигурно си прав за Деймиън Комоли, но май точно "надяващият се" Рамос виси на косъм. Обикновено след афиширане на подкрепа от страна на ръководството към треньора следва и смяната му, примери - бол.

В настоящия момент може би само двама треньори във Висшата лига нямат поводи за притеснение за местоработата си - Фергюсън и Венгер, но вероятно Рамос е твърд фаворит в другия край на списъка.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 112,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

WhiteHart, сигурно си прав за Деймиън Комоли, но май точно "надяващият се" Рамос виси на косъм. Обикновено след афиширане на подкрепа от страна на ръководството към треньора следва и смяната му, примери - бол.

В настоящия момент може би само двама треньори във Висшата лига нямат поводи за притеснение за местоработата си - Фергюсън и Венгер, но вероятно Рамос е твърд фаворит в другия край на списъка.

Не...Убеден съм,че Рамос има почти неограничен кредит на доверие от страна на Леви. Лошото е,че Леви прекалено много се доверява на спортния директор,който е пълна мижитурка...Не вярвам да сменим треньора,а и няма смисъл. Треньорска смяна при започнал шампионат е глупост. Отборът НЯМА да изпадне - не си мислете такива неща - това е несериозно...С такива футболисти няма начин...Ще се пооправим и закрепим в средата на класирането,но едва ли това ще стопли мен или някой друг фен на Спърс.

Да се изчака и да се види дали Рамос ще успее да сглоби силен отбор от тези играчи...Ако не успее - вън. Но да не забравяме,че дефакто отборът ни е почти изцяло подновен и имат едва няколко мача заедно. Вината за което определено не е на Рамос...

...Вината за което определено не е на Рамос...

Може би, но той е най-вероятният "бушон" в случая. Аз също не вярвам, че черната серия ще продължи дълго, нищо чудно и да се стигне до Зона УЕФА през май. Съгласен съм, че сега не е време за треньорски смени, но при такова ръководство една такава промяна едва ли ще е чак толкова сензационна.

----

Та да си дойдем на думата:

Павлюченко: Идването ми в Тотнъм бе грешка

Публикувано изображение

Нападателят на Тотнъм Роман Павлюченко започна да се съмнява дали е взел правилното решение да дойде в клуба през лятото. "Шпорите" започнаха сезона по ужасяващ начин и в момента треньорът Хуанде Рамос е на прага на уволнение. Руснакът дойде на "Уайт Харт Лейн" поради изричното настояване на испанеца като заместник на напусналия Димитър Бербатов. За него обаче това все повече започва да изглежда като грешно решение, особено след като бе заменен в последния двубой срещу Портсмут.

"Говорих с треньора и дори го посетих в неговия дом. Попитах го какво сгреших и защо бях сменен. Той ми отговори, че причината не е в моята игра, а негово тактическо решение. Освен тома ми каза да не се тормозя с подобни въпроси. Аз обаче съм притеснен и започвам да се чудя дали не сгреших с идването си в клуба", заяви Павлюченко.

Много от играчите негодуват, че Рамос често прави смени не според представянето на играчите, а според своите разбирания. Освен това много от тях все още не могат да приемат продажбата на Бербатов и Кийн и смятат, че в клуба няма адекватни техни заместници. Според вътрешните информации в момента духът в съблекалнята е на най-ниското си ниво след като Тотнъм остава единственият отбор в Премиършип без победа от началото на сезона.

Знам, че не е типично за Острова, но с всеки изминал ден Тотнъм все повече ми заприличва на буре с барут.

------

Венейбълс хвърли вината за кризата в Тотнъм върху Бербатов

Публикувано изображение

Бившият мениджър на Тотнъм Тери Венейбълс отправи остри критики към капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов. Според специалиста нападателят на Манчестър Юнайтед носи основна вина за кризата при ”шпорите”, след като с трансферната сага около себе си е внесъл напрежение и е разстроил своите съотборници преди да си тръгне. Венейбълс е на мнение, че обвиненията към мениджъра Хуанде Рамос и собственика на тима Даниел Леви са напълно неоснователни и тежката ситуация в отбора се дължи изцяло на некоректната постъпка на Бербо.

”Българският голмайстор Бербатов не спираше да ни повтаря, че има ”мечта”. Добре Дими, ти имаше мечта да добавиш още няколко нули към банковата си сметка. Но не мислиш ли, че Тотнъм също имаше мечта? Не смяташ ли, че когато те доведоха тук и те превърнаха в един от най-добрите нападатели на света, ти бе длъжен да им помогнеш да изпълнят тяхната мечта? Ти си тръгна, но твоето присъствие на старта на сезона – твоето хленчене, мръщене и отказ да играеш струваше много на клуба, който вярваше в теб. А какво ще кажеш за твоите съотборници, как мислиш, че се чувстват те? Тотнъм определено направи грешка, че не продаде Бербатов много по-рано. Изненадан съм, че чакаха до последните 5 минути на трансферния прозорец. Беше ясно още през миналия сезон, че той не иска повече да играе за отбора”, казва Венейбълс в рубриката си за английското издание ”Сън”.

Интересна и може би много точна оценка на стария ас, бих добавил само и трансфера на Кийн...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Знам, че не е типично за Острова, но с всеки изминал ден Тотнъм все повече ми заприличва на буре с барут.

Има два варианта:

1.Постепенно стабилизираме играта си,през зимата вземаме някой добър нападател и си решаваме проблемите. Рамос остава в клуба и започва да постига успехи.

2.Продължаваме да пропадаме. Ако това се случи(а в следащите три кръга приемаме Хъл и Болтън и гостуваме на Стоук Сити),бурето със сигурност ще се взриви и ще заприличаме на Нюкасъл - разбит отбор,без треньор,с обезверени играчи и недоволни фенове. Дано не се стига до там...

Павлюченко: Идването ми в Тотнъм бе грешка

Започна се. Многото загуби доведоха до спад в морала на играчите. След това изявление най-вероятно руснака ще бъде забит на пейката. А като се сетя, че дадоха 14,5 милиона за него... Публикувано изображение . Но това не не нетипично за Тотнъм - Дарън Бент им струваше 18 милиона пък седя близо 2 сезона резерва.

Трябва да поиграят 1-2 сезона в Чемпиъншип, за да им дойде акъла в главата...

Аз съм доста разочарован от това к*рвенско изказване на Павлюченко...Направи няколко силни мача за Русия,отиде в Премиършип,и вече се помисли за голямата звезда и несменяем играч...Чак и ходил лично до дома на Рамос да го пита що го е сменил...Баси идиота...Не се вижда,че и чеп за зеле не става от него,тръгнал да се прави на велик... Да,аз също смятам,че идването му на Уайт Харт Лейн беше грешка - но не защото клубът не е подходящ за него,а защото той самият е прекалено слаб футболист за стандартите на Премиършип. Взехме го в последната секунда,като пожарен вариант,заради некадърната продажба на Бербатов в последния възможен ден... Тук вече вината си е изцяло на алчното човече Даниел Леви...

Даниел Леви изненада Англия, иска Марк Хюз за мениджър на Тотнъм

Публикувано изображение

Английският футболен клуб Тотнъм е предложил солиден финансов договор на мениджъра Марк Хюз, който за момента е начело на Манчестър Сити, пише на заглавната си страница местният таблоид "Сън". Според информации в английската преса, собственикът на "шпорите" Даниел Леви е предложил петгодишен договор за 20 милиона британски лири на мениджъра на Мартин Петров и Валери Божинов. Той иска Хюз да поеме Тотнъм още през предстоящата пауза за световните квалификации на националните отбори.

Бившият клуб на Димитър Бербатов се намира на последното място в Премиършип и единствено липсата на късмет в лагера на Висла Краков продължи участието на лондончаните в турнира за Купата на УЕФА. Това явно е разклатило поста на испанския специалист Хуанде Рамос, който пристигна на "Уайт Харт Лейн" в средата на изминалия сезон и спечели Купата на Лигата със "шпорите". Хюз пък се подписа под заплата от 2,5 милиона лири на сезон в Манчестър Сити, но сега Леви предлага двойно на тази сума. Това обаче не се хареса на арабските милиардери, които се сдобиха с контролния пакет акции на клуба само преди месец. "Искаме да стане ясно, че Марк Хюз е неразделима част от нашите планове за бъдещето. Все пак ние се радваме, че хората вярват в най-добрия млад британски мениджър", заяви Шейх Мансур за вестник "Сън".

Ако и да не е истина този интерес към Хюз, когото съвсем не виждам като траен менажер на Сити при тия обстоятелства (т.е. собственици) при "гражданите", то Леви започна да се гърчи в безсилието си.

Даниел Леви изненада Англия, иска Марк Хюз за мениджър на Тотнъм

Не знам доколко е вярна подобна "новина"...Доколкото си спомням,преди да бъде изхвърлен Йол,имаше слухове за Хюз,но в крайна сметка беше привлечен Рамос...

Лично аз не вярвам подобна сделка да стане факт,поне не и до края на сезона.

Откровено казано, аз също не вярвам, т.е. не вярвам и на двамата - на Леви и на Мансур, ако приемем, че написаното в "Сън" е поне донякъде вярно. Ако шейховете ще "правят" супер отбор (не ми допада това "начинание" - гранд се става с годините и клубната история, а не само с намерения и много пари), то едва ли точно Хюз ще е човекът, който ще ръководи. А и все още не мога да приема на сериозно тази арабска офанзива в Сити, до вчера там бос бе бивш премиер от Тайланд, чието име едва ли днес някой вече си спомня.

Направо си е удоволствие да гледаш Манчестър Юнайтед и Барселона как се забавляват на терена! Жалкото е, че няма как да стане през всичките им шейсетина мача за сезона! :wors:

Тотнъм кани Тери Венейбълс

Бившият национален селекционер на Англия Тери Венейбълс е пред завръщане в любимия си Тотнъм, пише "News of the world". Той обаче няма замени поставения под напрежение мениджър Хуанде Рамос, а ще заеме поста на спортен директор. В момента тази роля при "шпорите" изпълнява Деймиън Комоли, но сериозният провал в трансферната политика на клуба през лятото е довел до разрив в отношенията между него и президента на клуба Даниел Леви.

Както е известно, Тотнъм се раздели с двамата си най-добри нападатели Димитър Бербатов и Роби Кийн, но не можа да им намери адекватни заместници. Комоли имаше задачата да доведе в тима исканите от Рамос Андрей Аршавин и Диего Милито, но вместо тях в последния момент беше привлечен Роман Павлюченко.

65-годишният Тери Венейбълс напусна Тотнъм през 1993 година след скандал с тогавашния президент Алън Шугър. Оттогава обаче той не е спрял да бъде близо до клуба и често коментира ситуацията на "Уайт Харт Лейн" от страниците на английската преса.

sportal.bg

Международни консорциуми с апетити към Евертън

Публикувано изображение

Клубът от Висшата лига на Англия Евертън е обект на интерес отстрана на няколко чуждестранни консорциуми, след като основните акционери се съгласиха да продадат книжата си. Компании от Далечния и Средния Изток имат желание да закупят „карамелите". Цената на ливърпулския клуб е около 200 милиона паунда и е много възможно новият собственик да е ясен до няколко седмици. Потенциалните купувачи искат сделката да стане факт преди януарския трансферен прозорец, за да могат да подсилят състава с многомилионни покупки. Според информации на Острова групировката от Средния Изток е с огромен финансов ресурс, подобно на новия собственик на Манчестър Сити - Абу Даби Юнайтед. Президентът на Евертън Бил Кенрайт разкри, че основните акционери са готови да продадат дяловете си, а той няма да има изискване да остане на ключова роля в клуба.

Дали скоро ще останат "безстопанствени" отбори на Острова?

Уволнението на Рамос струва 20 млн. паунда

Публикувано изображение

Хуанде Рамос ще остане мениджър на Тотнъм въпреки най-лошия старт на "шпорите" през последните 96 години. Вчера лондончани паднаха с 0:1 у дома от новака Хъл Сити. Президентът на клуба Даниел Леви обаче не смята да изгони наставника, след като уволнението му струва 20 милиона паунда.

Испанският специалист е категоричен, че не смята да напуска "Уайт Харт Лейн". "Не е мое решение дали да остана, но засега продължавам. Естествено не харесвам ситуацията, но съм тук, за да променя нещата", категоричен беше Рамос. "Основният ни проблем е в отбелязването на голове. Трябва да вкарваме, за да печелим, а на нас ни е доста трудно", довери мениджърът.

20 милиона паунда не са малко пари, но колко ще струва евентуалното треперене до края на сезона?

Деймиън Комоли е на път да плати цената за най-лошия старт на Тотнъм от 1912 г. насам - годината, в която Титаник потъна така, както сега "шпорите" са заорали в дъното на Премиършип. Спортният директор ще бъде уволнен заради неадекватната си трансферна политика, довела тима до последното място с 2 точки от 7 мача. Французинът, който се занимава с покупките и продажбите остави мениджъра Хуанде Рамос без достоен заместник на атомното дуо Бербатов - Кийн. Наистина, лондончани привлякоха Роман Павлюченко от Спартак (Москва), но едва ли от него може да се очаква веднага, а и когато и да било, да запълни празнината, оставена от новите нападатели на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. "Шпорите" взеха под наем и Фрейзър Кемпбъл от Манчестър Юнайтед, но младокът едва ли може да се мери с поелия в обратна посока капитан на националния отбор на България. спорт1бг.нет Крайно време е...

УЕФА заплаши Юнайтед и Челси с изхвърляне от Шампионската лига

ЕФА заплаши английските грандове Манчестър Юнайтед и Челси с изхвърляне от Шампионската лига! Генералният секретар на централата Дейвид Тейлър е готов да превърне предупреждението във факт, ако двата тима не оправят своите финансови проблеми. Дълговете на европейския клубен шампион Юнайтед възлизат на 764 милиона паунда, но това не се отразява на активността на тима на трансферния пазар, откакто „червените дяволи” са собственост на фамилията Глейзър. Парите никога не са били и явен проблем за Челси, който се издържа от милионите на Роман Абрамович. Дълговете на „сините” са 736 милиона паунда. Ливърпул и Арсенал също са „на червено” тъй като на „Анфийлд” дължат 350 милиона, а на „Емирейтс” – 318 милиона паунда.

Дейвид Тейлър е категоричен, че на всички задлъжнели клубове трябва да бъде наложена най-сериозната санкция, ако не си оправят финансовите проблеми. „Не може да оставим нещата така. По различни начини, включително и с предупреждения, дори порицания, да ги стреснем, преди да се стигне със ситуация за бъде изхвърлен даден клуб, но това е напълно възможно,” каза Тейлър на футболна конференция. Шотландецът Тейлър заяви, че се притеснява от факта, че клубовете се поставят в подобни рискови ситуации, като се вкарват в такива дългове, че ще трябва „рицар на бял кон” да ги измъкне. „Искаме минималните финансови критерии да бъдат завишени, и да се прилагат и други форми на самоконтрол, което ще позволи за постигането на по-висок стандарт на клубовете, които искат да се състезават в европейските клубни турнири,” добави той.

На работна среща в централата на УЕФА в Швейцария бяха обсъждани всякакви варианти да бъдат притиснати клубовете, които постигат своите успехи на базата на мултимилионни дългове. Българският шампион ЦСКА също бе изваден от Шампионската лига, заради своите задължения.

Източник: Гонг

офф, това са абсолютни глупости. Никъде в интервюто си пред BBC Дейвид Тейлър не споменава конкретни имена. Той говори за клубовете в Европа като цяло. Генсека иска промяна в критериите за допускане до участие в ШЛ, които естествено няма да станат през следващата или по-следващата кампания.

УЕФА заплаши Юнайтед и Челси с изхвърляне от Шампионската лига

ЕФА заплаши английските грандове Манчестър Юнайтед и Челси с изхвърляне от Шампионската лига! Генералният секретар на централата Дейвид Тейлър е готов да превърне предупреждението във факт, ако двата тима не оправят своите финансови проблеми. Дълговете на европейския клубен шампион Юнайтед възлизат на 764 милиона паунда, но това не се отразява на активността на тима на трансферния пазар, откакто „червените дяволи” са собственост на фамилията Глейзър. Парите никога не са били и явен проблем за Челси, който се издържа от милионите на Роман Абрамович. Дълговете на „сините” са 736 милиона паунда. Ливърпул и Арсенал също са „на червено” тъй като на „Анфийлд” дължат 350 милиона, а на „Емирейтс” – 318 милиона паунда.

Дейвид Тейлър е категоричен, че на всички задлъжнели клубове трябва да бъде наложена най-сериозната санкция, ако не си оправят финансовите проблеми. „Не може да оставим нещата така. По различни начини, включително и с предупреждения, дори порицания, да ги стреснем, преди да се стигне със ситуация за бъде изхвърлен даден клуб, но това е напълно възможно,” каза Тейлър на футболна конференция. Шотландецът Тейлър заяви, че се притеснява от факта, че клубовете се поставят в подобни рискови ситуации, като се вкарват в такива дългове, че ще трябва „рицар на бял кон” да ги измъкне. „Искаме минималните финансови критерии да бъдат завишени, и да се прилагат и други форми на самоконтрол, което ще позволи за постигането на по-висок стандарт на клубовете, които искат да се състезават в европейските клубни турнири,” добави той.

На работна среща в централата на УЕФА в Швейцария бяха обсъждани всякакви варианти да бъдат притиснати клубовете, които постигат своите успехи на базата на мултимилионни дългове. Българският шампион ЦСКА също бе изваден от Шампионската лига, заради своите задължения.

Източник: Гонг

Все пак наистина е интересно, че ЦСКА бяха изхвърлени поради дългове! А в Европа всички клубове имат дългове! Това потвърждава, че БФС са синя мафия, която се мазни на Батков, който пък от своя страна е може би най-лошия адвокат и юрист в човешката история!

цска официално бе изхвърлен не за това, че има задължения, а, че не ги погасява. Колкото и заеми да имат английските клубове те задължително плащат на хазната, защото самата ФА ще ги погне. Пример, Ман Сити взеха назаем 2 милиона от бившия си собственик, за да платят осигуровки и данъци, когато парите на Шинаватра бяха запорирани.

Не вярвам да се стигне до изхвърляне от ШЛ.Казано в кръга на шегата,това ми прилича на заговор да се премахнат двата най-силни отбора в първенството,настоящите шампион и вицешампион на Европа :P

...Казано в кръга на шегата,това ми прилича на заговор...

А аз ще го кажа на сериозно - над шефовете на УЕФА тегне угрозата отново да има 3-4 английски отбора на полуфиналите.

----

Ливърпул зарязва плановете за нов стадион?

Публикувано изображение

Американските собственици на Ливърпул Том Хикс и Джордж Жилет са на път да зарежат плановете за строеж на нов стадион на клуба, чието изграждане започна през това лято, но бе спряно заради липса на пари. Двамата американци обявиха още преди две години, когато купиха клуба, че започват строителсвто в "Стенли парк" до 60 дни, но такава стартира едва година по-късно. Те на два пъти ревизираха плановете си за нов стадион, като се опитваха да ги направят по-евтини. Сега те не разполагат със средствата да довършат новия ултрамодерен стадион, който показаха на медиите преди време под формата на 3D проект. Именно затова те преглеждат възможността да увеличат капацитета на сегашния стадион на отбора - "Анфийлд".

Според плановете след пристройката, съоръжението ще събира малко повече от 50 000 фенове. Това е малко разширение в сравнение със сегашната съвместимост на стадиона - 45 362 зрители. Това минимално увеличение е обусловано от близостта на централни пътища в Ливърпул, които опасват стадиона на мърсисайдци и не позволява разширение на трибуните. Все още феновете на клуба обаче се надяват през лятото кредитната криза да принуди американските собственици на клуба да продадат дяловете си на шейха на Дубай и плановете за построяване на нов стадион в "Стенли парк" да бъдат възродени.

"Стенли парк" изглежда футуристично, а и май ще си остане само една илюзия.

Тотнъм към Рамос: Оправи тима за шест мача или изхвърчаш

Публикувано изображение

Ръководството на Тотнъм е поставило ултиматум на мениджъра на шпорите Хуанде Рамос. Испанецът ще има на разположение шест срещи, за да възвърне накърнената чест на лондонския тим, преди да бъде уволнен. Отборът от "Уайт Харт Лейн" започна кошмарно във Висшата лига на Англия, като Спърс търпи най-слабия си старт в първенството от 96 години насам.

"Сега Рамос се намира в критичен момент. Ръководството на Тотнъм му е дало ултиматум да вдигне тима на крака до средата на следващия месец иначе със сигурност ще последва уволнение. Клубът не може да си позволи тази криза да продължава още дълго", разкрива пред "News of the World" човек близък до шефовете на Спърс.

В момента бившият тим на Митко Бербатов се намира на последното място в Премиър лийг с актив от 2 точки след седем изиграни кръга.

Мисля, че дадоха прекалено голям кредит на доверие към Рамос - за 6 мача отборът съвсем ще затъне при тази форма, в която е.

Тотнъм и да изпаднат, няма да се изненадам(напротив - очаквам го).

Еее, Бербо най-накрая се отпуши. Да вярно, че срещу непретенциозния отбор на У.Б.А.,но голът си е гол ;). А и асистенциите му не бяха зле. Дано да продължава и занапред така.

Ето и гола : http://zazz.bg/play:3a29e9fe

Хах, човека просто си дигна крака. Футболистите полагат невероятни усилия за да вкарат гол, а Бербо трябва само да си вдигне крака... Какъв талант само Публикувано изображение

Стоук - Тотнъм беше страхотен мач. Най-интригуващия в кръга. Как можаха да ударят 3 греди при изпълнението на 1 дузпа :)Публикувано изображение

Стоук - Тотнъм беше страхотен мач. Най-интригуващия в кръга. Как можаха да ударят 3 греди при изпълнението на 1 дузпа ;)Публикувано изображение

Присъединявам се към мнението - голямо зрелище, но Тотнъм отново бе под всякаква критика. След изравнителният гол на Бент (от явна засада) живнаха за броени минути, но после отново затънаха в сивота. Чак се чудя как е възможно играчи от класата на Модрич и Джинас, например, дето трябва да правят играта, да са толкова безлични. Не че и другите са стока, а Гомес на два пъти опита да претрепе Чорлука, като вторият път успя, дано контузията не е чак толкова сериозна, колкото видяхме.

Тотнъм е пътник засега, а Рамос?

П.П. Трите греди при дузпата бяха наистина уникално изпълнение.

И друг път съм виждал три греди, но не и трите греди за секунда. Страхотно зрелище. Друг път може да не видим такова нещо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.