Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=8208
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 112,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А как според теб трябваше да разтълкувам броя на мачовете, след като си го написал достатъчно еднозначно, но това няма значение - приеми го като нормална реакция срещу неуместното ти изказване към феновете на Ливърпул - нямам основание да се срамувам от клубната си принадлежност. А ако пък си останал засегнат от това - приеми извиненията ми.

За облога ти - не го приемам, аз също мисля, че Бербатов ще е титуляр на Анфилд следващата събота, при това има немалък шанс да се изяви - формата на Ливърпул е в най-долната си точка, отборът е в много сериозна кадрова криза, породена от безхаберието на враждуващите помежду си американци, на които не им дреме за клуба, а за парите им. Торес и Джерард отидоха в лазарета и отборът увисна отвсякъде - няма кой да дърпа конците, а отсъствието на Торес е отчайващо, той няма заместник, напразно Крауч отиде в Портсмут. Не че дългият е супер, но друг няма на разположение. За Роби Кийн вече казах на няколко пъти какво мисля, той не би следвало и да припари на Анфилд, съвсем не е за там. Но въпросът се върти около Бербатов и Юнайтед, отплеснах се.

За схемата на Фергюсън - нали не мислиш сериозно, че големите треньори робуват на схеми? Откакто Гьотълс и Латек научиха Аякс да играе тотален футбол, схемите станаха помощни, а не основни начини на подредба. В Юнайтед май само Фердинад играе сравнително по-позиционно, но това е нормално с оглед на неособено големите му възможности. Имам малко по-различно виждане за подредбата на Юнайтед, но Фергюсън едва ли ще го вземе предвид. Сигурно е обаче, че никой от топ-отборите не залага на схема, преливането от една в друга е перманентен процес и коментарите по този въпрос са загуба на време.

За Роналдо - по негов адрес съм казал всички възможни лоши думи, но 40-те му гола са факт, пък ако ще и вратар да играе.

За тарторите - никой не би си позволил да прави физиономии на Фергюсън, в противен случай последствията ще са печални за потърпевшия. Но това не означава, че в Юнайтед няма патриции и плебеи. И в никакъв случай асовете в съблекалнята няма да посрещнат Бербатов с рози.

П.П. Постепенно темата замира и ще се смъква все по-надолу, поне до януарския трансферен прозорец...

Пренасяме се тук, защото задълбахме повече от трансфера на Бербатов.

Първо за схемите. Аз пък, мисля че точно големите треньори най-много робуват на формация и тактика, колкото и гъвкава да е тя. Това не е български отбор, в който треньора може спокойно да каже : "Аре момчета, играете пък квото стане" ... Всеки футболист на голям отбор си има позиция, зона и задачи. В зависимост от изпълнението на тези задачи и моментата му форма той получава титулярно място или не. Точно за това всеки голям треньор е и голям психолог, който умее да научи дори и най-разглезените футболисти на дисциплина. Всяко кривване от зададените му задачи е риск, който футболистът поема. Футболистите, който имат карт бланш да си правят каквото искат на терена са единици и винаги са или много опитни или много талантливи. Примери : Роналдо, Роналдиньо, Кака и др. Както и по-опитните като Гигс, Джерард, Зеедорф и др.

Тъй като отдели внимание на състояните на Ливърпул бих желал и аз да се изкажа. Според мен проблемът ви не са жадните американци. Въпреки това, те пак дават много стабилни средства за трансфери. Проблемът се нарича Рафа. Друг облог, ако искаш. Рафа никога няма да спечели титлата на Англия. И е много жалко за вас феновете, че друг треньор нямаше или няма да има възможността да опита. Защото ядрото на отбора има потенциала да спечели всичко. Да започнем от начало. Имате много стабилен вратар с изключителен рефлекс. Имате Карагър, Аггер и Шкъртел. Силни централни защитници. Имате един изключителен Джерард, както и много силният дефанзивен халф Машчерано. Алонсо също е много добър във форма. Имате и невероятният Хлапак. Номер 1 нападател в света за мен, както съм фен на Юнайтед. Станаха 1,2,3,4,5,6 много стабилни титуляри. Сега да видим какво друго имаме. Аурелио, Арбелоа, Бенаюн, Пенант, Каут, Лукаш. Това са шест слаби като цяло футболисти според мен. Кой е виновен ? Рафа. С нетърпение очаквам изявите на новите попълнения Досена, Риера и Н'Гог. Едно от най-големите ми очудвания през това лято, макар че не е голямо учудване като се имат предвид трансферите на Рафа. 20 милиона паунда за РОБИ КИЙН! Това са най-грешните пари платени за футболист от както Рафа е треньор. Не ви е проблемът американците, проблемът е транферният нюх на Рафа, както и интересните му тактически решения. Сега да поговорим за смехотворната тактика на Рафа. Сложил човека Машчерано и Алонсо един до друг. А те горките цял мач се чудят какво да правят. И още куп примери за брилянтните идеи на Рафа, благодарение на които прави тъжни равенства. Не губи, защото има много добри футболисти. Но това не е от значение.

Надявам се Стиви-G и Хлапака да са готови за голямото дерби. Втора година подред да играем срещу осакатен Ливърпул няма да е никак интересно. Макар че знаем за магията на това дерби. Всичко е възможно.

Рафа никога няма да спечели титлата на Англия.

Абсолютно...Това го повтарям от година и половина насам. Може би след още 1-2 години ще го разберат и феновете на Ливърпул. Рафа е турнирен боец - за мен е много по-вероятно Пуул да вземат ШЛ този сезон,отколкото да спечелят Премиършип.

... Друг облог, ако искаш. Рафа никога няма да спечели титлата на Англия...

Отново няма да приема облога, защото споделям мнението ти, също както и това на WhiteHart - Ливърпул много по-лесно ще спечели ШЛ, отколкото вътрешното първенство; ще има да чакаме титла № 19, но големите клубове на Острова не са склонни към чести треньорски смени - справка в историята.

Изцяло съм съгласен и с разбора ти на отбора на Ливърпул, но не бива да не се отдаде и "дължимото" на свитите кесии на Х и У - Гарет Бари би могъл да свърши далеч повече работа отколкото ненужния Кийн, а и най-вече би могъл да замества в голяма степен Джерард при нужда. При повече пари можеше да се направят и по-удачни трасфери, особено в нападение - Н`Гог с двата си гола за миналия сезон едва ли е най-подходящ да води атаката в червено при липсата на Торес, но за толкова пари - толкоз. За останалите слаби, които си изброил бих оспорил единствено Каут, защото той е боец и в много отношения ми напомня Карагър - неособено техничен, но компенсира с мерака си за игра, тия двамата горят 90 минути на терена. Масчерано е може би най-класният играч в света на поста си, но с Алонсо наистина си пречат, Бенитес трябва и това да изчисти, но да ги запази на Анфилд, това са безценни играчи.

Шо се отнася до схемата - оставам на позицията си, но и не желая да споря.

По конкретната тема - Бербатов ще има шанс да дебютира за Юнайтед точно на Анфилд, а там може да се случи всичко, да се прогнозира изхода на подобно дерби е несериозно.

Така си е. На Юнайтед - Пуул всичко е възможно.

За Каут - ОК. Съгласен съм, че се раздава, но като цяло не е достатъчно талантлив. Бабел би свършил много по-добра работа. На крилото или около Хлапака няма значение. Момчето е талант.

Гарет Бари по никакъв начин не струва 18 милиона паунда. Може би 15 най-много. И аз да съм собственик, и аз не бих ги дал. Как са се навили за Роби Кийн, че и 20 милиона просто не знам... Този Н'Гог въобще не ви трябва. Доколкото съм чел, подразбрах, че имате невероятни таланти в школата. Жалко, че ще им е доста трудно да се наложат в Ливърпул на Рафа. Може би там се крият следващите Карагър, Фаулър и Джерард. Кой знае...

Като заговорихме за английски футбол. Излязал е новият епизод на "I'm on Setanta Sports" ->

И аз очаквам Бербатова да излезе титуляр с/у Ливърпул,а защо не и да вкара първия си гол за Юнайтед точно на "Анфийлд"..... Нищо лично към феновете на Пуул,но победите на "Анфийлд са най-сладки,и ако може да се говори за истинско дерби на Албиона,то е м/у Юнайтед и Ливърпул.Да видиш вечния съперник победен на собствения му стадион,пред една от най-великите публики в Европа,да видиш как Копа потъва в мълчание-безценно!

Голът си беше уникален,дори и мен успя да заблуди за малко,тръгнах да скачам от радост,и коментаторът казваше нещо:"Скоулс отново се превърна в герой за Манчестър Юнайтед",и изведнъж ни попариха надеждите с повторението.... За един мач е наказан,с/у Виляреал,нали?

аз само слушам и блея в компа поглеждам и гледам топката във вратата на зенит.скачам викам от радост видях гола и направо исках да умра

• Автор

А сега гледайте за какво говорим ...

Кои са новите собственици на Манчестър Сити?

Публикувано изображение

В последния ден на двумесечния трансферен период на европейската сцена се появи един нов клуб, който успя само за няколко часа да привлече вниманието на цялата футболна общност към себе си. Това е отбора на Манчестър Сити, където играят българските национали Мартин Петров и Валери Божинов. Причината за това внимание обаче не са големите успехи на терена, а извън него. Както е известно на 1-ви септември 2008 "гражданите" се сдобиха с нови собственици, след като разследваният за корупция бивш премиер на Тайланд Таксин Шинаватра реши да продаде всички акции на клуба. Купувачът е близкоизточната групировка "Абу Даби Юнайтед Груп" от Обединените Арабски Емирства, ситуирана в столицата на страната Абу Даби. Противно на всички очаквания и предположения обаче арабската компания не се занимава с износа на петрол, който е типичен за тази част на света. "Абу Даби Юнайтед Груп" е част от един от най-големите суверенни фондове в света "Абу Даби Инвестмънт Ауторити". Този фонд има дялове в почти всички световни пазари, като разполага с огромни инвестиции в някои от водещите световни компании, сред които е и най-голямата банка в САЩ "Ситигруп".

Публикувано изображение

Основният инвеститор в Манчестър Сити е 38-годишния Шейх Мунсоор бин Зайед ал Нахян, който притежаваблизо 90% от акциите на клуба. Заедно със своите 4-ма братя той е един от собствениците на "Абу Даби Инвестмънт Ауторити", оценен на около 460 МИЛИАРДА паунда. За сравнение, състоянието на Роман Абрамович изглежда нищожно пред тази цифра, като богатството на руския милиардер е в размер на "само" 12 милиарда лири. Английският клуб не е първата спортна инвестиция на арабския шейх, който отдавна има афинитет към спорта. Той е част от ръководството на отбора от ОАЕ Ал Джазира, както е и собственик на една от най-големите компании за конни залози "Емиратс Рейсинг Ауторити". Мунсоор е един от най-авторитетните хора в Абу Даби, като според местните жители той е почитан като бог. "Мунсоор и неговите братя са не просто уважавани тук, те се смятат за богове. Да говориш за тях с непочтение и пренебрежение е равносилно на богохулство. Реално всичко тук е притежание на семейството - медиите, търговията, недвижимите имоти", коментира жител на Абу Даби.

Публикувано изображение

Мунсоор обаче избягва медиините изяви и до момента журналистите не са успели даустановят контакт с него. Говорител на "Абу Даби Юнайтед Груп" е 31-годишния д-р Сюлейман Ал Фахим, който също е един от новите концесионери на "Сити ъф Манчестър". Въпреки че разполага със сравнително малък дял от Ман Сити, той също е милиардер и е един от известните медиини магнати не само в родината си, но и по света. Наричан е "доктора" и често се проявява като телевизионна звезда в различни риалити предавания. Откакто е собственик на "гражданите" е забелязван да носи светлосиня роба, а на сватбения му пръстен се вижда небесносин камък. Близък приятел на Ал Фахим сподели че въпреки богатството си той е земен и приятен човек, като същевременно се отнася достатъчно сериозно към професионалните си задължения: "Той е много достъпен. Можеш да седнеш спокойно на закуска с него и той няма да има нищо против. Не е срамежлив, но не е и прекалено екстровертен. Човек обаче не трябва да си създава проблеми с него, защото е много решителен и действа незабавно. Марк Хюз ще го разбере бързо, така че по-добре за него да се представи на ниво."

Публикувано изображение

Очаква се с идването на арабите в клубната история на Манчестър Сити да настъпи нова ера. Ера на парите и неограничените финансови възможности. Те имат амбициите да превърнат отбора в най-великия не само в Европа, но и в света. Усилията им са изцяло насочени към най-високия връх, като искат да изместят от него велики клубове с традиции и богата история. Клубове като градския съперник Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид), Милан, Барселона, Ливърпул, Байерн (Мюнхен) и всички останали европейски и световни колоси. Ал Фахим очаква Сити да върне старата си слава и дори да задмине постиженията си от преди години. Докторът прогнозира тимът да спечели титлата в Премиър лийг още през следващия сезон, а за трофеи в Шампионската лига дава срок от 2 години. На този етап тези цели изглеждат недостижими, но предвид нечуваните пари за трансфери (£500 млн.) и седмични заплати (£200 000), които са готови да предложат от арабската компания, това изглежда напълно в рамките на възможното.

"Феновете искат да видят Манчестър Сити обратно в дните, когато печелеха трофеи и слава. Ние ще върнем тези постижения и дори повече. Ще превърнем Сити в най-големия клуб на света", категоричен е говорителят на арабската компания Сюлейман Ал Фахим.

sportal

Ужас...Мразя изкуствено създадените "грандове". Тия ще станат Челси номер 2...

Ужас...Мразя изкуствено създадените "грандове". Тия ще станат Челси номер 2...

Те разполагат с много повече пари от Челси ... скоро четох една статия в която пишеше, че Шейховете били 5-пъти по богати от Абрамович ... но и Бенитес вече видях, че се изплаши щом казва: " С Парите Ман. Сити ще станат шампиони" значи тая година Бенитес е отписал лигата за пореден път, така ли да го разбирам ?

Те разполагат с много повече пари от Челси ... скоро четох една статия в която пишеше, че Шейховете били 5-пъти по богати от Абрамович ... но и Бенитес вече видях, че се изплаши щом казва: " С Парите Ман. Сити ще станат шампиони" значи тая година Бенитес е отписал лигата за пореден път, така ли да го разбирам ?

Така го разбирай...Бенитес перманентно е отписал лигата - по-скоро малките зелени човечета ще кацнат на Анфийлд и ще разцъкат мачле,отколкото Ливърпул да станат шампиони с този треньор и тези собственици.

А относно Сити и арабите - смятам,че такива неща убиват футбола. Тия чаршафосаните ще накупят една камара звезди,ще направят един хипер скъп отбор,който по успехи ще е горе-долу на нивото на Челси. Мисля,че няма как един изкуствено създаден отбор,пълен със звезди,да има големи успехи...Големия отбор се гради с години упорит труд,а не с голямата кошница пари...

С пари могат да се купят звезди,но не и история и класа,визирам Челси.

Ganchev,Ливърпул няма нито една спечелена титла в историята на Premierleague,но пак си остава един от грандовете в Англия,и клуб с много богата история,така че не знам доколко е показателно това.....

Ето едно изказване на легендата Райън Гигс:

Гигс:Все още сме най-добрите!

Въпреки драматичните събития в Ийстландс, Райън Гигс смята че Юнайтед все още е най-голямият клуб в световния футбол.

В трескавия последен ден на летния трансферен прозорец в Понеделник, Манчестър Сити оповестиха че отборът им е закупен от Д-р Сулайман Aл-Фахим и неговата компания „Абу Даби Юнайтед”. „Гражданите” си осигуриха в последните минути подписа на нападателя на Реал Мадрид Робиньо, с оферта от 34,2 милиона паунда под носа на Челси.

Гигс сподели че се е заинтригувал около случващото се в Сити, но подкрепя мнението си че историята и традициите които има Юнайтед, ги отдалечава доста от останалите.

„Сити имат най-богатия собственик в света, но аз все още виждам Юнайтед като най-големият клуб в света.” – подчерта Райън.

„Статутът на Юнайтед и славната история е градена с години, започвайки от Бебетата на Бъзби, преминавайки през играчи като Сър Боби Чарлтън и Джордж Бест. Ще бъде много интересно да видим какво ще се случи в Сити, но това което ние имаме в Юнайтед е много по-специално.

Вижда се как ни посрещат когато пътуване по турнета, тогава разбираш колко популярен е Юнайтед. Имаме фенове в Индия, Китай, Южна Америка. Популярността е в резултат на историята ни. Парите не могат да ти осигурят история."

„Много ще са зависими от играчите които купуват, и от това колко бързо ще успеят те да се адаптират под напрежението в което ще са поставени.” – отговори Гигс на запитването дали Сити ще успеят да се намесят в „голямата четворка”.

„Отдавна хората се питат дали някой ще успее да разбие голямата четворка. Някои ще очакват това да са Сити, и напрежението върху тях ще расте във всеки сезон отсега нататък. Цялото внимание ще се насочи към Манчестър.”

Докато Сити заеха почти всички заглавия след последния ден на трансферния прозорец, Юнайтед също имаха своята голяма новина, осигурявайки си подписа на Димитър Бербатов от Тотнъм.

„По време на трансферния прозорец, като играчи ние се вълнуваме не по-малко от феновете какво ще се случи.” – сподели Гигс. „Бяхме почти в неведение около ситуацията с Бербатов, и само се надявахме че той ще подпише с нас. Бях много доволен когато разбрах че трансферът вече е факт.

Играх срещу Бербатов миналия сезон и той се справи много добре, впечатли ме доста. Притежава страхотна техника и ще допринесе за физическата мощ която ни липсваше в нападение. След като Луис Саха си тръгна, може би нападението остана единственото ни слабо звено. Вече всичко е точно.”

Редактирано от Club Plazma (преглед на промените)

Аз пък четох, че арабската корпорация има финансова мощ равняваща се на около половин трилион долара. По неофициална информация на Форбс двамата братя шейхове имат над 400 милиарда долара.

Интересно как се са спряли точно на Сити....Вероятно е нещо като поредното развлечение,вместо ФИФА на компютъра,на стадиона с истински отбор ще експериментират.

Сити е бил най-леснодостъпният клуб. Сложили са пари на масата, китайчото се е разтреперал от кеф и веднага е подписал. Сега сигурно се излежава в някой курорт.

• Автор

Финансовото състояние на арабските собственици на Сити се оценява на около 460 МИЛИАРДА паунда ..

Така ,че Абарамович в сравнение с тях е нищожен ... Публикувано изображение

Моя коментар невидим ли е? Валутата срещу която се разменя петрол е долар...

Явно го е тренирал...

Защото му се получи много добре Публикувано изображение

• Автор

Моя коментар невидим ли е? Валутата срещу която се разменя петрол е долар...

Първо .... явно не си в течение с нещата , но все пак си упорит ...

" Абу Даби Инвестмънт Груп " не търгува с петрол изобщо ... второ състоянието им е оценено в паундове

"Абу Даби Инвестмънт Ауторити", оценен на около 460 МИЛИАРДА паунда.

Противно на всички очаквания и предположения обаче арабската компания не се занимава с износа на петрол, който е типичен за тази част на света. "Абу Даби Юнайтед Груп" е част от един от най-големите суверенни фондове в света "Абу Даби Инвестмънт Ауторити". Този фонд има дялове в почти всички световни пазари, като разполага с огромни инвестиции в някои от водещите световни компании, сред които е и най-голямата банка в САЩ "Ситигруп".

Първо чети , а после поствай толкова убедено :huh:

Тези празни цитати... Някакви сериозни източници ?

Защото, ако ще ми казваш първо да чета, а после да поствам като се има предвид, че източника на информацията ти е Sportal. Караш ме да се усмихвам.

Това, че си прочел статията в Sportal не те прави "в течение на нещата" ...

The Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) is a sovereign wealth fund owned by Abu Dhabi, United Arab Emirates. ADIA has never published how much it has in assets. As a result of this, there is some debate on how much the fund has under control. Accepted estimates have been between $650 billion to approximately $875 billion in assets.

<a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Dhabi_Investment_Authority" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Dhabi_Investment_Authority</a>

И още един път моят пост :

Аз пък четох, че арабската корпорация има финансова мощ равняваща се на около половин трилион долара. По неофициална информация на Форбс двамата братя шейхове имат над 400 милиарда долара.

Редактирано от NightNiki (преглед на промените)

Защо близо 2 години никой не пише в тази тема Публикувано изображение

Да не би да има друга за Юнайтед,която да ми е убягнала?

Има тема за Премиър лийг. Ако всички отбори имаха теми представи си какво щеше да е...

Да ви кажа често и мен много ме впечатли. съвсем спокойно може да се пробва във волейбола. Заедно с Костакурта от 1994 (още помня мамка му) да се пробват.

Дзола подписа за три години с Уест Хем

Публикувано изображение

Бившият нападател на Челси и италианския национален отбор Джанфранко Дзола подписа днес договор за три години като мениджър на тима от английската Висша лига Уест Хем. 42-годишният Дзола вчера пристигна в английската столица и се договори за личните си условия на поста. Заменяйки напусналия миналата седмица Алън Кърбишли, Дзола става 12-ият мениджър на клуба, който ще го води във висшата лига. Дзола до момента беше треньор на италианския младежки отбор до 21 години. Кевин Кийн, който до момента водеше тренировките, остава в щаба и ще води тима при гостуването на Уест Бромич в събота. Дзола игра 7 сезона в Челси и се превърна в един от най-обичаните от феновете играчи.

Източник:sportal.bg

Американците шантажират Дубай за акциите на Ливърпул

Публикувано изображение

Американските собственици на Ливърпул Том Хикс и Джордж Жилет-младши искат нереално високата цена от 750 милиона английски лири за акциите си в клуба, информира "Мирър". Както е известно, шейхът на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум иска да вземе мърсисайдския клуб от повече от три години, но първо се провали при опита си да надцака Хикс и Жилет през 2006 година, а след това не се споразумя с тях за продажбата на акциите през миналата зима. Сега обаче двамата американци са изправени пред нова финансова криза, свързана със свиването на пазара за кредити в световен мащаб. Двамата трябва да рефинансират кредита, който изтеглиха през миналата година и чиито падеж е в края на септември. В момента те проучват всички възможности да увеличат задълженията на клуба, като в същото време освободят собственото си финансово бреме.

Както е известно, шейхът на Дубай Мохамед лично се е заел със задачата да се снабди с акциите на Ливърпул. Той остави извън играта финансовото крило на своята държава Dubai Insurance Company (DIC) и е решил лично да извади парите за сделката. Шейхът е готов да даде по 75 милиона английски лири на всеки един от американците, както и да покрие задълженията на клуба, натрупани от тях. Те обаче имат желание да излязат на много по-голяма печалба от 75 милиона и са поставили цена от 750 милиона английски лири на клуба.

Източник:sportal.bg

Не одобрявам това, което става в Манчестър Сити, но пък американците правят всичко според възможностите си да опропастят Ливърпул. С това си действие за сетен път показват, че изобщо не им пука какво ще стане със славния клуб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.