Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Тотнъм 2 Ливърпул 1... Червените с лекота загубиха спечелен мач и слязоха от върха, пък макар и засега само поради по-лоша голова разлика. Всъщност, точно липсата на голмайстори и голове е най-болезненият проблем при Ливърпул. Налице е крещяща нужда от някой, който да замества Торес, Кийн е безкрайно далеч от тази отговорност, липсват му почти всички нужни за целта качества, а други няма. Бабел е много повече крило, отколкото таран, но Бенитес е принуден да му вменява този пост, а резултата всички виждаме. Каут си има други задачи и се справя отлично, а когато играта на Джерард не върви, то червените изглеждат колебливи. С тия налични играчи (за мен трансферът на Риера си остана пълна загадка, но де да бе само той) титлата отново няма да отиде на Анфилд. Трансферният прозорец не е чак толкова далеч и ако през него не се закупят действително класни нападатели, то битката пак ще се върти с Арсенал около 3-4 място. Ливърпул победи заслужено Челси и Юнайтед, но определено им отстъпва и тази година, най-вече кадрово.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 112,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Назначаването на Хари Реднап си казва думата според мен ...

Тотнъм 2 Ливърпул 1...

Червените с лекота загубиха спечелен мач и слязоха от върха, пък макар и засега само поради по-лоша голова разлика. Всъщност, точно липсата на голмайстори и голове е най-болезненият проблем при Ливърпул. Налице е крещяща нужда от някой, който да замества Торес, Кийн е безкрайно далеч от тази отговорност, липсват му почти всички нужни за целта качества, а други няма. Бабел е много повече крило, отколкото таран, но Бенитес е принуден да му вменява този пост, а резултата всички виждаме. Каут си има други задачи и се справя отлично, а когато играта на Джерард не върви, то червените изглеждат колебливи.

С тия налични играчи (за мен трансферът на Риера си остана пълна загадка, но де да бе само той) титлата отново няма да отиде на Анфилд. Трансферният прозорец не е чак толкова далеч и ако през него не се закупят действително класни нападатели, то битката пак ще се върти с Арсенал около 3-4 място. Ливърпул победи заслужено Челси и Юнайтед, но определено им отстъпва и тази година, най-вече кадрово.

Ами някои си решиха проблемите с нападението и пак ще са на върха! (Визирам Ман Юнайтед). Ливърпул под ръководството на Бенитес винаги играят по - пестеливо, че чак днес гледам на Бенитес не му се нравеше играта(първото полувреме при резултат 0-1)

Трите мача под ръководството на Dirty Harry - победа над Болтън,равенство с Арсенал на Емирейтс,и победа над Ливърпул...Доста добре,нали...Вярно,имахме и късмет в последните два мача,но освен това имахме и силен дух и воля да се борим до последно - нещо,което липсваше при Хуанде Рамос. Вече не мисля за изпадане - с тези футболисти просто няма как да стане това. Лошото е,че преминахме през един изгубен и провален период от време под ръководството на треньор,който явно не става за Премиършип. И чудеса от храброст да направим от тук нататък,е ясно,че няма да се класираме в първата шестица,а ни чака поредния сезон,в който ще бъдем в средата на класирането... Но поне съм доволен,че отборът живна и започна да показва потенциала си. Хари Реднап е лисица,човек,видял всичко в английския футбол,и за момента е най-подходящият човек за Спърс...

• 2 седмици по-късно...

22 млн. евро на сезон за Мауриньо в Сити

Умопомрачително предложение за възнаграждение от 15 милиона паунда - около 22 милиона евро, на година в Манчестър Сити, е получил Жозе Мауриньо, според някои английски медии. Те коментират шокиращата сума с желанието на собственика Абу Даби Юнайтед Груп на шейх Мансур да се качи на върха на английския футбол.

Мауриньо е лидер в класирането на Серия "А" с Интер, но е споделил, че се чувства нещастен в италианския шампионат. Когато напусна Челси по посока Милано, той подписа декларация, че няма да води отбор от Висшата лига минимум 1 календарна година. След изплащането на компенсациите на клуба от Лондон на 21 септември, Челси канселира тази декларация и даде свобода на Жозе да се завърне в Англия, когато поиска.

В понеделник сегашният мениджър Марк Хюз се е срещнал с Калдун Ал Мубарак, на която висикообразованият арабин и наместник на шейха е изразил изключително позитивното си отношение към треньора, но е бил категоричен, че не може да му даде никакви гаранции за бъдещето.

Според някои източници първите разговори с Жозе Мауриньо са проведени преди 5 седмици.

Източник: ТопСпорт

Португалецът е обзет от разбираем реваншизъм, защото с Челси не успя да спечели ШЛ, макар че стигна под върха. Сега в Интер шансовете му за мен са още по-невзрачни, но не знам дали ще се почувства щастлив и в Сити - там ще му наложи да прави отбор-средняк лидер, няма да му е лесно, хич даже.

Тази седмица блякбърн,нюкасъл и уест хямп ще си вземат мачовете като домакини.Залагайте смело :)

• Автор

Публикувано изображение

Сър Алекс Фъргюсън. Самото споменаване на това име предизвиква емоции във всеки футболен запалянко, независимо дали е привърженик на Манчестър Юнайтед или друг отбор, дали следи английския футбол, или не. Това е така, защото 67-годишният шотландец записа името си със златни букви в историята на футбола и продължава да пише такава начело на "червените дяволи", превръщайки клуба от "Олд Трафорд" в един от най-успешните тимове в новата история на най-популярната игра. Утре ще е специален ден за този човек. Именно затова Sportal.bg прави опит за ретроспекция на футболната епопея на великия шотландец.

Публикувано изображение

Точно преди 50 години на 15 ноември един 16-годишен младеж от шотландското градче Гован прави своя дебют в играта, когато излиза на терена за пръв път с екипа на родния си Куинс Парк в двубоя със Странрар. Слабичкият младеж се сблъсква с бруталната физическа игра на Албиона. Ето какво си спомня Фърги за своя дебют. "Този дебют срещу Странрар беше най-близкото нещо до кошмар в реално време през целия ми живот. Проблемите ми започнаха още преди да изляза на терена, когато мениджърът реши да ме пусне на дясното крило, което не беше моята позиция. Техният ляв бек също не ми допадна никак - малък танк на име МакНайт. След едно единоборство, което ни свали и двамата на земята, копелето ме ухапа. На полувремето мениджърът ни Джаки Гардинът ме нахока, че не съм бил достатъчно борбен. Отвърнах му плахо, че левият им бек ме ухапа, а той отговори: "Ухапал те? Ами, ухапи го и ти!" След това излязохме за второто полувреме и на терена стана бойно поле. След двубоя един от техните централни защитници се сби с наш привърженик - явно е бил доста напрегнат, тъй като човекът беше в сектора ни за инвалиди и беше сляп. Изобщо беше страхотно приветствие в мъжкия футбол."

Публикувано изображение

Фъргюсън прекарва цялата си кариера на футболист в родината си, като след престоя си в Куинс Парк, преминава в Сейнт Джонстън и Дънфърмлин през 60-те години на миналия век, за да подпише с Рейнджърс през 1967 година. На "Айброкс" той така и не успя да се наложи, въпреки головете, които реализира с екипа на "сините" и той преминава във Фолкърк, за да завърши футболната си кариера в Еър Юнайтед.

Публикувано изображение

Започва на мениджърското поприще начело на Ийст Стърлингшир, а по-късно преминава в Сейнт Мирън. През 1978 поема Абърдийн, където постига отлични успехи и става трикратен шампион на Шотландия в осем години начело на клуба от "Питодри", като донася на клуба и титлата от КНК. През 1986 година получава предложение да поеме Манчестър Юнайтед и след шест години без трофей се превръща в най-успешния мениджър в историята на клуба. Той завоюва десет титли от Висшата лига, пет купи на Англия, две титли от Шампионската лига, Междоконтиненталната купа, седем трофея "Комюнити шийлд", две купи на Лигата, КНК и Суперкупата на Европа. През 1999 година той печели безпрецедентен требъл, след като отборът му завоюва титлата, купата на Англия и трофея от Шампионската лига.

Публикувано изображение

ЦАРЯТ НА ПСИХОВОЙНАТА

Фъргюсън научава за силата, която психоатаките към съперника могат да окажат върхуразвитието на сезона, по времето, когато играе за Рейнджърс. Тогава мениджърът на Селтик Джок Стейн обявява, че Рейнджърс няма как да не стане шампион, "освен ако не ни подарят титлата". Именно това се случва, след като напрежението в лагера на "сините" идва в повече при мисълта за провала.

*През 1983 Фърги поднася като подарък бутилка скъпо уиски на наставника на Реал (Мадрид) Алфредо ди Стефано преди финала за КНК, с което кара арженитинеца да си мисли, че шотландецът е приел поражението и се радва от факта, че може да се изправи срещу такава знаменитост като него. Идеята сработва и Реал губи финала.

Публикувано изображение

*През 1996 година Фъргюсън се усъмнява в желанието на кръвния враг на Манчестър Юнайтед Лийдс да победи конкурента му за титлата Нюкасъл. Тогава се стига до прословутото емоционално интервю на мениджъра на Джордитата Кевин Кийгън пред "Sky Sports", в което бившият играч на Ливърпул казва "Ще съм най-радостен, ако ги бием! Ще умра от кеф!" Лийдс се амбицират от това и побеждават "свраките", след което Нюкасъл губи цялата си преднина пред Ман Юнайтед от 12 точки и сдава титлата на "червените дяволи".

*Когато Арсен Венгер си позволява да коментира разместването на мачовете на Манчестър Юнайтед в полза на "червените дяволи", Фъргюсън не се забавя да атакува току-що пристигналия на "Хайбъри" французин. "Той е новак в английския футбол. Препоръчвам му да дава мнението си за японските мачове", заявява шотландецът. Това дава началото на една война между двамата продлжаваща вече 12 години.

*Съдиите също не са подминавани от коментарите на сър Алекс. След едно решително дерби с Арсенал, в което според него реферът ощетява неговите възпитаници Фърги заявява: "Хауърд Уеб има страхотен шанс да стане топрефер, но днес бе голям мач за него, а той на моменти подкрепяше Арсенал."

Публикувано изображение

*Когато Кристияно Роналдо искаше да напусне неговия клуб в посока Реал (Мадрид), Фъргюсън не каза нито една лоша дума срещу него, като атакува испанския клуб и в крайна сметка спечели войната с тях, за да задържи своята звезда.

*През лятото Луиш Фелипе Сколари пое Челси и обеща много красив футбол и трофеи, Фъргюсън го "предупреди", че с тези футболисти не може да задмине успехите на Моуриньо, защото те са стари и изчерпани. Сколари обаче подмина думите на шотландеца.

Публикувано изображение

ЗНАМЕНИТИ РЕПЛИКИ

"Ако някой футболист си мисли, че е над мениджъра в клуба си, има само една дума, която заслужава да му бъде казана - довиждане."

"Нищо не може да гарантира на един мениджър величие. Но да се отметне от това, което той знае, че е необходимо да направи, може да му гарантира само провал."

"Съгласен съм с Джок (Стейн), че не трябва да позволяваш на големите индивидуалности в тима ти да замъгляват твоята преценка за селекцията на отбора."

Публикувано изображение

"Голямата ми цел винаги е била да смачкам фасона на шибания Ливърпул. Запишете си това."

"Истинския тест за борещсе за титлата отбор е да отидеш на стадион-крепост като "Анфийлд" и да спечелиш."

"Да не се извиниш за поведението на своите играчи, когато те направят нещо подобно е немислимо. Срамно е. Аз обаче не очаквам Венгер да се извини, той просто е такъв човек."

"Те се разминаха с голямо наказание. Това, което те направиха, е едно от най-неприятните, които съм виждал в този спорт."

Публикувано изображение

ТАБЛИЦА НА ТРОФЕИТЕ

1977 година - Титла на Шотландия

1980 година - Титла на Шотландия

1982 година - Купа на Шотландия

1983 година - Купа на Шотландия, Купа на Лигата на Шотландия

1984 година - Титла на Шотландия, Купа на Шотландия, КНК

1985 година - Титла на Шотландия

1986 година - Купа на Шотландия, Купа на Лигата

1990 година - Купа на Англия, Чарити шийлд

1991 година - КНК, Суперкупата на Европа

1992 година - Купа на Лигата на Англия

1993 година - Титла на Англия, Чарити шийлд

1994 година - Титла на Англия, Купа на Англия, Чарити шийлд

1996 година - Титла на Англия, Купа на Англия, Чарити шийлд

1997 година - Титла на Англия, Чарити шийлд

1999 година - Титла на Англия, Купа на Англия, Шампионска лига, Междуконтинентална купа

2000 година - Титла на Англия

2001 година - Титла на Англия

2003 година - Титла на Англия, Комюнити шийлд

2004 година - Купа на Англия

2006 година - Купа на Лигата на Англия

2007 година - Титла на Англия, Комюнити шийлд

2008 година - Титла на Англия, Шампионска лига, Комюнити шийлд

sportal

Здравейте! Търся си мача Манчестер Юнайтед - Сток Сити не съм сигурна дали това е подходящата тема и предварително се извинявам! :baby::whist::help::sobbing: Благодаря ви предварително.

Тази седмица блякбърн,нюкасъл и уест хямп ще си вземат мачовете като домакини.Залагайте смело ;)

Ха, за следващия кръг пак дай прогнози, че играх срещу теб и не се съжалявам.

Искам да си сваля голът на Бербатов от този мач. Намирам го в vbox i youtube но искам да си го имам на PC-то. Може ли да ми каже някой от къде мога да си го сваля ?

Публикувано изображение

Венгер: Уолкът е извън строя за 3 месеца

Нападателят на Арсенал Тео Уолкът претърпя операция, след като извади рамо във вторник, и ще отсъства от терените най-малко за три месеца, информираха медиите на Острова. Футболистът, който има наследствен проблем с рамото, се контузи по време на тренировка на „трите лъва” преди вчерашната контрола с Германия. „След три месеца Тео ще може да играе, но ще мине още време преди да е готов на 100 процента”, коментира мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер. „След подобна контузия, на един играч му трябва повече време, за да свикне да използва отново рамото си”, допълни още френският спец „BBC Sport”.

Източник: Гонг.бг

Здравейте! Търся си мача Манчестер Юнайтед - Сток Сити не съм сигурна дали това е подходящата тема и предварително се извинявам! ;):);) ;) Благодаря ви предварително.

http://######/details.php?id=147906&hit=1 заповядай целия мач

А кръгът (14-ти) като цяло има с какво да се запомни:

"Голямата четворка" без гол в Премиър лийг за пръв път от 15 години

Публикувано изображение

За пръв път от 15 години "Голямата четворка" на Англия в лицето на Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул не успя да вкара гол в рамките на един кръг. Последният път, когато това се е случвало е през февруари на далечната 1993 година.

Вчера Челси завърши 0:0 срещу Нюкасъл, след като се скъса да изпуска пред противниковата врата. Ливърпул имаше подобен проблем в мача с Фулъм, който също завърши без попадения, а в дербито между Астън Вила и Манчестър Юнайтед отново се стигна до нулево равенство. Единствено Арсенал загуби катастрофално с 0:3 и така сериозно задълбочи кризата в тима, записвайки петото си поражение от началото на сезона.

Източник:sportal.bg

------

Над 100 милиона паунда спират головете във вратата на Ман Сити

Публикувано изображение

Над 100 милиона английски лири са готови да извадят новите собственици на Манчестър Сити от Абу Даби, за да подсилят само дефанзивния вал на отбора през зимния трансферен прозорец. След като английските медии разкриха тяхното желание да притежават най-добрия вратар в света Джиджи Буфон, за когото са готови да платят 50 милиона лири, сега "Sun" информира за две сделки с футболисти от Албиона, които ще струват на "гражданите" 38 милиона английски лири. Според най-тиражирания английски вестник, шефовете на Ман Сити искат да вземат Ашли Коул от Челси и Ласана Диара от Портсмут. Трансферът на френския национал Диара на стойност 18 милиона английски лири вече е договорен между клубовете. Все още обаче няма особено развитие по трансфера на Коул. От Abu Dhabi United Group са готови да платят 20 милиона на Челси, както и да дават по 130 000 паунда на седмица заплата на самия играч. Именно тази цифра може да примами Коул на "Сити ъф Манчестър", тъй като в момента той прибира по 83 000 лири седмично в Челси.

Ситуацията с Коул е изключително интересна, тъй като той в момента е на 27 години и има договор за още 2 и половина сезона с Челси. Това означава, че скоро той може откупи договора си по правилото "Уебстър" и Челси да приберат значително по-малко от това, което Ман Сити ще им предложат през тази зима.

"Собствениците ни искат да подсилят много тима през януари. Сделката с Диара е почти готова, а положението на Ашли Коул е много любопитно", многозначително казва източник на "Sun" от щаба на Манчестър Сити.

Сумата от 88 милиона английски лири, която се получава при успешен край на преговорите за тримата футболисти, ще набъбне до много над 100-те милиона с включването на евентуалните им заплати. До момента Ман Сити допуснаха цели седем загуби в шампоната, но въпреки това са само на 7 точки от четвъртия в класирането на Премиър лийг Астън Вила. Отбраната на тима пък е допуснала 22 гола в 14 мача.

Източник:sportal.bg

Какви ли не още новини ще се чуват от Ийстланд?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Рой Кийн вече не е мениджър на Съндърланд

Поредната треньорска смяна е вече факт. Рой Кийн от днес не е мениджър на Съндърланд като все още не е ясно дали е бил уволнен или си е подал оставката. Кийн е провел спешни разговори с борда тази сутрин, където е било решено "той и клуба да поемат в различни посоки". Ирландецът бе под огромно напрежение в последните седмици, тъй като отборът му се свлече в зоната на изпадащите. Те загубиха 6 от последните си 7 мача въпреки похарчените 35 милиона през лятото.

Рой Кийн започна мениджърската си кариера в Съндърланд през 2006-та година като изведе "черните котки" от дъното на Чемпиъншип до Премиършип. Но, въпреки че похарчи 80 милиона паунда за това време, се провали в опита си да направи от Съндърланд сила във Висшата лига. След загубата от Болтън с 1:4 ирландецът заяви:

"Всеки ден се питам дали аз съм правилният човек за тази работа"

източник: thesun.co.uk

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Феновете на Юнайтед предпочитат Тевес пред Бербатов

Титулярното място на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед е застрашено след четирите гола, които снощи вкара неговият конкурент в атака Карлос Тевес. Аржентинецът, който седна на пейката след идването на Бербатов, вкара четири попадения за победата на Юнайтед с 5:3 над Блекбърн за "Карлинг къп" и накара Алекс Фъргюсън да се колебае кого да предпочете в титулярния състав за следващите мачове на отбора. След мача в интернет форумите между привържениците на Юнайтед се разпали дискусия кой да бъде титуляр - Бербатов или Тевес? Болшнството от феновете предпочитат Тевес заради неговия принос към отбора през миналия сезон, когато вкара 19 гола в 39 мача. Представянето на Бербатов до този момент с фланелката на Юнайтед е определено като апатично и непостоянно.

Източник: sportal

...Представянето на Бербатов до този момент с фланелката на Юнайтед е определено като апатично и непостоянно.

Източник: sportal

Ами да бяха си останали с Кийн в Тотнъм и сега щяха да ги носят на ръце. А така май не са от най-полезните за отборите си.

Ериксон поема Съндърланд

Бившият национален селекционер на Англия и наставник на Манчестър Сити Свен Горан Ериксон е номер едно в списъка за треньор на Съндърланд, разкрива "The Guardian". След отказите на Питър Рийд и Стийв Макларън най-близо до назначаването на поста е именно Ериксон, въпреки че ръководството на клуба трябваше да отсее 33 сериозни кандидатури. Според медиите на Острова, шведът е под огромно напрежение на сегашния си пост начело на мексиканския национален отбор и е много вероятно да бъде освободен от отбора заради слаби резултати. Основен конкурент на Ериксон за поста е 61-годишният холандски специалист Ко Адриансе, който е мениджър на австрийския Залцбург.

Източник: ТопСпорт

Показаха дизайна на новия стадион на Тотнъм

Дизайнът на новия стадион на лондонския Тотнъм бяха показани днес на специална пресконференция. Новият стадион ще бъде построен в близост до досегашния стадион "Уайт Харт Лейн".

"В общи линии искахме да направим един модерен стадион, който да бъде сред най-добрите в Европа. Идеята е феновете да са максимално близо до терена и да създават атмосфера, която да помага на нашия тим", каза президентът на клуба Даниел Леви. Стадионът ще бъде с капацитет от 60 000 седящи места.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

източник - sport1.bg

снимки - tottenhamhotspur.com

Нов стадион, няма да направи rotspur по-успешен отбор. За какво им е ? Да играят с Хъл, Стоук и УБА на него. А да не говорим, че има вероятност да се превърне в най-големия стадион в....Чемпиъншип !!! :P

Нов стадион, няма да направи rotspur по-успешен отбор. За какво им е ? Да играят с Хъл, Стоук и УБА на него. А да не говорим, че има вероятност да се превърне в най-големия стадион в....Чемпиъншип !!! :P

С Хъл,Стоук и УБА играят и отборите от "голямата четворка".Освен това аз лично силно се съмнявам Тотнъм да изпаднат в Чемпиъншип,в момента са на 15-то място и ще се изкачат още по-нагоре до края на сезона.Пък и след равенството с Юнайтед,победата над Пуул и т.н.,иронията ти е крайно неуместна!

BTW не съм фен на Тотнъм,просто гледам обективно на нещата....

С Хъл,Стоук и УБА играят и отборите от "голямата четворка".Освен това аз лично силно се съмнявам Тотнъм да изпаднат в Чемпиъншип,в момента са на 15-то място и ще се изкачат още по-нагоре до края на сезона.Пък и след равенството с Юнайтед,победата над Пуул и т.н.,иронията ти е крайно неуместна!

BTW не съм фен на Тотнъм,просто гледам обективно на нещата....

Остави го,той е фен на Арсенал. Мисля,че това обяснява всичко... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.