Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За несамостоятелността

Featured Replies

преди 4 минути, Anne написа:

Ще дам аз на този някой една инициатива. Само да разбера кой е, ще му стъжня живота! Майка ми си има здравословни проблеми, а вие я тормозите!

За лично пространство не сте ли чували?

За да ти намери някой телефона то трябва да те познава или да е близък или ти да си му казала номера, няма как да ти намери номера някой на случаен принцип, на Диода предположенията са също верни. 

• Отговори 275
  • Прегледи 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Anne написа:

Не съм, защото телефон не ползвам, понеже съм с увреден слух и не чувам,  ползвам го само за играта (Лейди попюлар), за да си взимам допълнително долари, изумруди и диаманти за пазарене в мола на играта. Телефон изобщо не съм ползвала от юни 2004.

И на база твое незнание как може да обвиняваш някой от тук???

преди 5 минути, ДИоNД написа:

И на база твое незнание как може да обвиняваш някой от тук???

Нормално, това е първото което и идва на ум предвид темата, още повече че имаше и подобни идей в тази или другата тема за "помощ". Този който е разговарял по телефона трябва да знае с кой е говорил, дори да е бил такъв който да поиска да помогне с нещо то първо ще се представи, ще обясни повода по който се обажда и т. н. В противен случай всичко звучи много несериозно. 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

За да ти намери някой телефона то трябва да те познава или да е близък или ти да си му казала номера, няма как да ти намери номера някой на случаен принцип, на Диода предположенията са също верни. 

Майка ми не ще да каже кой е, а аз малоумна не съм, лични данни на никого не давам, а телефона и не го знам и по тази причина и досаждам всеки път, когато участвам в игра на "Кока - Кола" или "Милка", или пазарувам от интернет, където ти искат телефон.

Питам, защото преди години така едни идиотки от косматия розов форум бяха тормозили сестра ми във фейсбук и оттогава тя не ще повече да сме приятелки във фейса. Заради тези кокошки.

ПИСНА МИ ОТ ТОРМОЗ! АКО ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ!

То и на Дани нищо не бях дала, Бог знае как ми е открила ника във форума на "Планета" и оттам домашния ми адрес от стара тема за автографи.............

Само луд би направил такова нещо. Само луд!

преди 4 минути, Anne написа:

Майка ми не ще да каже кой е, а аз малоумна не съм, лични данни на никого не давам, а телефона и не го знам и по тази причина и досаждам всеки път, когато участвам в игра на "Кока - Кола" или "Милка", или пазарувам от интернет, където ти искат телефон.

Ясно, още повече щом телефона не е твой, а на друг как си представяш че може някой от форума да стигне до този номер че да се обади, вероятно е звънал някой ваш близък, а ти бързаш да нахокаш всички за всичко. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ясно, още повече щом телефона не е твой, а на друг как си представяш че може някой от форума да стигне до този номер че да се обади, вероятно е звънал някой ваш близък, а ти бързаш да нахокаш всички за всичко. 

Близките ми си имат сериозна работа, и освен това не знаят къде имам регистрации и пиша. Освен във фейсбук.

преди 13 минути, AAUUXX написа:

В противен случай всичко звучи много несериозно. 

Хипотезите са много, но изблика ѝ е основан на нещо което ние не знам, не знаеш и изобщо не ни е известен въпросния хипотетичен разговор на майка ѝ с въпросния познат или непознат.

На мен лично ми се е случвало някой да ми се обади от неизвестен номер. Понеже единия ми номер е бил на друг, то доста обаждания съм имал от непознати номера които са търсели предишния собственик на въпросния номер. Може изобщо да е ставало въпрос за нещо друг човек, а за някой друг, а не нея.

Градим тук едно не знание на база нейно такова.... определено ѝ обърнахме внимание, а тя пак някой от тук обвинява, че проявяваме тормоз. Има си надлежен път по който се докладва за въпросен телефонен терор. Да следва съответната процедура, или по-точно майка ѝ.

Тя ме попита дали съм писала някакви глупости, но не уточни какви, казах и, че не съм. Като не ще да ми каже какво да направя, аз врачка ли съм?:angry22:

преди 7 минути, Anne написа:

Близките ми си имат сериозна работа, и освен това не знаят къде имам регистрации и пиша. Освен във фейсбук.

Как правиш връзка с разговора и темата тук без да имаш никаква информация за темата на разговора който е проведен? 

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Как правиш връзка с разговора и темата тук без да имаш никаква информация за темата на разговора който е проведен? 

Може да не е имало разговор, а майка ѝ да има някаква настройка върху нейния компютър и да вижда какви глупости пише тук и прочие и да е завъртяла някаква възпитаваща форма върху какво "ръси" тук и там въпросната нейна "щерка".

Определено заприличва на игра - Кой, как и т.н., а ние сме някакви участници, които се напрягаме в някаква си дедукция, за да разкрием дали има престъпление или не. ;) 

По-прости са нещата - автора за пореден път привлече внимание върху себе си. ;) 

преди 6 минути, ДИоNД написа:

По-прости са нещата - автора за пореден път привлече внимание върху себе си. ;) 

Важно е да има драма от време на време за да не е скучно пък другото не е важно. 

преди 1 час, Anne написа:

Подозирам, че като едното нищо, може да е Албена.

Щото я махнах от приятелската си листа във фейса.

Еййййй я по-леко с обвиненията бе

:hit:

Много съм разбрала че си ме махнала - имам 4956 броя на клона, ама екстра - отървах се най-после от един енергиен вампир. Притрябвало ми таквоз чудо кат тебе.

Май забрави как рева два дена да ти викаме полиция че баща ти ти взел компа а, счупи ми месинджъра да ми ревеш и когато ти казах повече да не ме притесняваш си ме изтрила - жива и здрава.

Не ме вълнуваш изобщо нито ти нито който и да било от семейството ти !

И престани да ме забъркваш във филмите си !

преди 22 минути, AAUUXX написа:

Важно е да има драма от време на време за да не е скучно пък другото не е важно. 

То пък каква драма ... поне да прочете нещо от Шекспир .... а то ... пък е скучно тука изобщо и не обръщам внимание на въпросните изблици.

Въпроса е преките обвинения! Не се обвинява някой щото не му е обърнал внимание и затова търси другаде ... Толкова от мен към въпросната тема, автор и драма.

Колкото съм огрял тук толкова, ако е неблагодарна - си е за нейна сметка, а не моя.

п.п. Поне да беше мелодрама, а то някакъв хейт-вариант. Толкова натрупана злоба не съм виждал в нормален човек. Определено се нуждае от специализирана помощ ...

Цитат

В романа Децата на Дюн Хейт е убит от наиба на свободните Стилгар, след като го обижда с трите най-сериозни проклятия на свободните.

от тук.;) 

Твърде много някой трябва да се учи, за да може да пише качествена фантастика.... ;) било то и хейт-драма ... :) 

Все пак тук сме свободни хора .... ;) 

Оттеглям се, за да не паднат обвиненията и върху мен. Не се знае в какъв филм и с каква роля може да лъсна. И не само аз, а всички тук дето се занимават с нея. Не съм психиатър, но със сигурност мога да кажа, че е психоза това и е нужно да се обърне внимание. Не се бъзикам.

преди 2 часа, Anne написа:

Вие сте ненормални, щом тръгнахте на непознати да звъните и да ги тормозите на работното им място!

Епа, за да има телефона на майка ти, надали е непознат. Виж си обкръжението, недей обвинява хора, които са от други градове и държави.

Изчетох в началото само, ама въпроса е от тия дето се решават или от самия живот или с 50лв. на час при специалист. То не е да си смениш процесора :)  Иначе приятно, ядем семки, гледаме сеир, пишем :)

преди 9 часа, Anne написа:

Подозирам, че като едното нищо, може да е Албена.

Щото я махнах от приятелската си листа във фейса.

Да го беше сторила на мен, направо на вратата ти щях да почукам!!!

току-що, Скараб написа:

Стига се подигравахте бе, оставете я вече...

Тя иска внимание. Затова захапва конспирации, за да е център на внимание, пък какво внимание - каквото дойде. Вниманието си е внимание, като лошата реклама - пак е реклама.

Ха сега де тази тема стана по странна от историята забихме към телефонен терор

преди 11 часа, Anne написа:

когато участвам в игра на "Кока - Кола" или "Милка", или пазарувам от интернет, където ти искат телефон.

Хакната БД не се изключва с тия сайтове...

преди 2 часа, Myanmar написа:

Да го беше сторила на мен, направо на вратата ти щях да почукам!!!

Направо влизай с вратата

Не търся внимание, просто истински се вбесих на факта, че някой отново си е позволил да тормози близките ми! Като че ли не изтърпях достатъчно тормоз от лудата Даниела! Държа страшно много на личното си пространство, както и на правото да имам собствено мнение за всичко и да го изразявам свободно.

Ако на някой не му харесват политическите ми възгледи или това, че не се умилявам в телешки възторг от датата 10 ноември, си е негов личен проблем!

Никога няма да стана част от блеещото стадо!

И чувствата ми са си лично моя работа!

преди 28 минути, by_chechi написа:

Никъде не съм писал , че е лесно ! 

Но съм писал много пъти защо хората в мнозинството си обикновено мислят само на обратно .....

Най-просто и кратко казано - защото не знаят ! 

В науката се мисли "право" , защото там се знае......"момчетата" са го направили пак "право" , ама "на обратно" , точно защото знаят ! Някои ще кажат - парадокс.....и за парадокса съм писал , как се появява...

Тъй де ... не знаеш дали самостоятелно мислиш или на обратно ... :) 

В науката се почва от А и се стига до Я. Малцина са гении и прескачат направо от А на Я, а момчетата са успели, чрез обратното да докажат правото. Именно това е истинската наука, т.е. възможността на обратимите неща. ;) Ако дадено нещо не е обратимо следователно е неистина. Ако е обратимо, то е истина.

Изчезва спора кое е истина и кое не. ;) Лесно нещо се разрушава, но трудно се синтезира. Уви определени процеси са необратими, а малцина не искат да повярват в това. :) 

преди 18 минути, ДИоNД написа:

....Ако дадено нещо не е обратимо следователно е неистина. Ако е обратимо, то е истина. .....

Не е истина ! Еееех , да можех да се върна 50 години назад .....ама с този Акъл ! :lol6:

.......пишеш колкото да си намираш работа...Така и не става ясно за какво ме цитираш....от коя тема е цитата ? .......:nono:

Аnne писала преди 1 час (нейни си работи) , моя пост от преди 54 минути , пък тук го няма....

....................................

Да , бе ! Не било ясно ! От любов към спорТа.....щракаш , прехвърляш от тема в тема....сбъркана работа на сбъркан ум.....:lol6:

Тази тема стана манджа с грозде, никаква логика не виждам вече в постовете на Анне последно писала за 10 ноемвреи... Та каква е връзката с темата? Май колкото нацистите и тва че за Анне няма **ач...:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.