Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За несамостоятелността

Featured Replies

малко акъл искахме да й вкараме ама не вдява

също така и съвети за лечението на болежките й

ми да си се мъчи и да спре да ни реве тука за Пепи, за секс, за нам си кво на ноктите й ...

някаква идея как да й сбъднем желанията имате ли

• Отговори 275
  • Прегледи 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не я познавам добре-факт, но мисля че това ще е от малка полза.

преди 33 минути, Невена Ташкова написа:

Не я познавам добре-факт, но мисля че това ще е от малка полза.

не я познавате изобщо

и не, няма да е от полза, защото тя не иска да чуе не разбирате ли

не вдява и това е, не желаееее

иска обществото да й намери мъж - за секс, за слугин

действайте, търсете й - че орева вселената

ние отдавна вдигнахме ръце от нея, такова неблагодарно същество ...

преди 20 часа, Невена Ташкова написа:
... проблемът е във вас.

Мда бе - не ането, а другите редовно реват по нета, че си немат дружка за кревата. Проблемът - както и темата - си е баш неин и основния такъв е, че въобще не възнамерява да го реши. А на човек, който най- напред сам не опитва да си помогне, никой друг не може да помогне.

Разбирам че сте против Anne само защото не можете да и помогнете и това ви кара да се чувствате тъжни или безпомощни относно ситуацията и за това сега е това отношение към нея, но тя се чувства далеч по-безсилна. И говоря за  думи от сорта "като каква съпруга се виждаш като нищо не можеш да правиш ?!? ...А ако беше чела повече по биология щеше да се сетиш защо Пепи не те е избрал..,
С какво ще промените нещата щом и напишете тези думи , Anne няма да се оправи по-бързо, когато ги прочете.Нали целта ви е или е била помощ и подкрепа. Спирам да пиша. От разтягане на локуми смисъл няма.
преди 25 минути, Невена Ташкова написа:
Разбирам че сте против Anne само защото не можете да и помогнете и това ви кара да се чувствате тъжни или безпомощни относно ситуацията и за това сега е това отношение към нея, но тя се чувства далеч по-безсилна. И говоря за  думи от сорта "като каква съпруга се виждаш като нищо не можеш да правиш ?!? ...А ако беше чела повече по биология щеше да се сетиш защо Пепи не те е избрал..,
С какво ще промените нещата щом и напишете тези думи , Anne няма да се оправи по-бързо, когато ги прочете.Нали целта ви е или е била помощ и подкрепа. Спирам да пиша. От разтягане на локуми смисъл няма.

Против сме всеки, който е търтей ! Във всеки един смисъл на думата.

Запознала си се с историята точни грънци си се запознала.

Самарянката тя хаха - ми помагай де - като си толкова велика - намери й мъж - айде де - ама мълчиш нали, ние сме ти у устата, ние ли да й го намерим тоя мъж

Да й го заведем у тях а

ти не си у ред честно

Чети ти казах четиииии ама ти самарянчица ще го даваш - не четеш нищо и нищо не знаеш както ние тук знаем

Не ме обиждай и защо употребяваш думата самарянка???  До колкото темата с мъжът..според вас няма да си намери... - По добре сама, от колкото зле придружена. Спри да ми пишеш и да нападаш. Нито ме познаваш , нито ще ме. Знаеш добре нито аз , нито вие можем да и намерим приятел. Всичко зависи от Anne. Къде ме намеси, само и само да ме нападнеш. И защо?!? 

преди 8 минути, Невена Ташкова написа:

Не ме обиждай и защо употребяваш думата самарянка???  До колкото темата с мъжът..според вас няма да си намери... - По добре сама, от колкото зле придружена. Спри да ми пишеш и да нападаш. Нито ме познаваш , нито ще ме. Знаеш добре нито аз , нито вие можем да и намерим приятел. Всичко зависи от Anne. Къде ме намеси, само и само да ме нападнеш. И защо?!? 

А ти ква си да ни класифицираш тука тъжни ли сме, че нищо не сме направили...

Пепел ти на езика.

Вчера дойде и не се бъркай в неща за които ама нищо не знаеш, нищичко.

Докато ни обиждаш нас, ще те цитирам - да ти е ясно !

И кво като ме цитираш? 

Хах, айде по-спокойно. Всеки има свобода на мнение. 

И май ти си тази, която ме обижда.

Казвайки не си в час.. . Добре бъди права за себе си. Вероятно я познаваш по-добре. Няма да се меся повече. Bon Voyage!..

Къде казах , че нищо не сте направили .. айде цитирай..

чети четииииии - влез у час и тогава коментирай

модераторите й направиха специална тема, че тя пускаше една след друга за кво ли не...

обединиха й болежките ама тя си прави нови теми пак де

можеш ли да помогнеш - например за някой гурел дето е глътнала ...

:min07:

Аа защо ме е подкарала @Невена Ташкова?

преди 1 час, Невена Ташкова написа:

..А ако беше чела повече по биология щеше да се сетиш защо Пепи не те е избрал..,

Ехо за това говоря

на 3.11.2019 г. в 13:47, Anne написа:

На Пепи му се връща - заради отношението му към мен никога няма да има син. Има момичета като наказание, нека сега да види как се чувстваха моите родители заради него в училище.

Ми значи е късметлия, аз например не ща да имам синове а момичета а де:lol6:

Нищо лично.. просто според мен беше неуместно да и го напишеш. За мен е същото като да кажеш  пример, на болен  човек, че няма лек за травмата му.. нито ще промениш фактите, нито ще помогнеш.. 

Никой не е в перфектно здраве в днешно време. 
Относно човека който ми каза че не съм час..уверявам те, поне в това отношение съм здрава. Лека вечер.
преди 44 минути, petie1 написа:

....

Изказването за момичетата направо не ми се коментираше - още повече момиче да рече, че да ти се родят момичета е наказание ......... честно казано това ми звучи, дори извратено.

Признавам си, по този начин казано  от жена (Anne)  е странно и нелепо, та дори от който и да е било. Тук сте прави. Делене на полове не би трябвало да има. За какво наказание става дума? Какво значение има дали ще се роди момченце или момиче. То си е радост.

Тя тая освен да проклина друго не умее .. Жалка работа .. Много е зле .. Вместо да си намери нещо, което да я разсейва от болежките там квото е, тя мята проклятия наляво и надясно. Това за децата само садист може да го каже ... Болен мозък от някой филм ... Е , там са такива кат нея, въпреки че са само роли и все пак има ги много такива кат нея, но за първи път чувам жена да се изкаже така .. Пази боже .. 

Казах го, защото искам да го видя той как ще се почувства, ако някое момче стори същото, което той правеше с мен в училище - биеше ме. Но не го изключиха, трябваше аз да се преместя.

Искам да го видя как ще се почувства, ако някое момче ритне някое от момичетата му по корема, счупи му пръст или го завлече в ъгъла на стаята да го бие - все неща, които той ми правеше.

Толкова за биологията, съдбата му го връща и син ням да има.

Да го видя сега колко отговорен родител ще е.

преди 2 часа, Anne написа:

Искам да го видя как ще се почувства, ако някое момче ритне някое от момичетата му по корема, счупи му пръст или го завлече в ъгъла на стаята да го бие - все неща, които той ми правеше.

Той те е тормозил, бил те е а ти го искаш за мъж?!  Малко странно ми се вижда всичко това. 

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Той те е тормозил, бил те е а ти го искаш за мъж?!  Малко странно ми се вижда всичко това. 

Щом та бий начи та обича. Ко?

преди 37 минути, Belhor написа:

Щом та бий начи та обича. Ко?

Има нещо такова :D

преди 8 часа, Anne написа:

Казах го, защото искам да го видя той как ще се почувства, ако някое момче стори същото, което той правеше с мен в училище - биеше ме. Но не го изключиха, трябваше аз да се преместя.

ти си била и мазохистка а

обичаш насилника си значи и бой обичаш

бийма обичам та

главата главата - за лечение е тая твойта глава

преди 21 часа, Невена Ташкова написа:

Нищо лично.. просто според мен беше неуместно да и го напишеш. За мен е същото като да кажеш  пример, на болен  човек, че няма лек за травмата му.. нито ще промениш фактите, нито ще помогнеш.. 

Никой не е в перфектно здраве в днешно време. 
Относно човека който ми каза че не съм час..уверявам те, поне в това отношение съм здрава. Лека вечер.

Казах й истината че не обществотото й е виновно а си е чиста биология, откъде знаете че това което съм писал по темите й не съм го изстрадал  лично?

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Стохоломския синдром не си ли чувал?:)

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

ти си била и мазохистка а

обичаш насилника си значи и бой обичаш

бийма обичам та

главата главата - за лечение е тая твойта глава

Е аз откога го разправям тва за главата ама кой ли ме чува?:lol6:

преди 1 час, niam-niam написа:

Каква излезе тази несамостоятелност - че не може сама да се бие.

Има камшици за тази работа

преди 1 час, petie1 написа:

Е аз откога го разправям тва за главата ама кой ли ме чува?:lol6:

ами главата не ще да чуе

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.