Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ. Въвлечен съм в голяма измама

Featured Replies

Здравейте Искам да се обърна към вас за помощ защото на българските институции не вярвам защото ги подкупват. Казвам се Мариан .............. на 34 години съм от град Перник държава България единен граждански номер ............въвлечен съм в голям заговор срещу мен и мойте родители със които живеем заедно.Ние сме обикновенно средностатистическо семейство в България имаме 2 апартамента единия в град Перник на улица "........." номер ...., на който адрес живеем а другия е в град София жк Хаджи Димитър.Замесени са много хора включително и нашите роднини и други хора които не познавам.Сега ще ви обясня за какво става въпрос аз се осъзнах преди 2 месеца в които живея в постоянен страх за животите ни и безсилие че не мога да направя нищо.Един от приятелите ми който е от тях се изпусна и тогава навързах всичко и разбрах в каква опастност сме.Схемата и плана е измислен много добре още през 2006 година когато ми беше първото упояване тогава бях студент в Благоевград тогава там бяха пратени хора които са донесли това вещество аз не знам за какво става въпрос но то действа в главата получих прилошаване сърцебиене световъртеж след това изпаднах в безтегловност и замаяност и не можех да правя нищо...чак сега когато навързах всичко досега ми се изясни че сестрата на майка ми и нейните деца и баба ми са в основата на всичко но не действат сами а с много други хора които имат връзки и пари.От всичко досега което разбрах и потдучух това е международна схема която е действала през годинините като набелязват по заможни хора и ги обсебват.Подкупват докторите ми да ми поставят грешни диагнози нарочно избират доктори при които да отида и то предимно психиатри а аз съм напълно здрав с психиката за тях това е удобно защото като спомена пред нашите и те казват че съм луд и не ми вярват защото им се внушава невярна информация. Обсебили са всички хора с които сме общували аз майка ми и баща ми като ни се говорят лъжи и безсмислици манипулация и невярна информация.Имаха  ключ от дома ни преди в момента има камери и микрофони за които ние не знаем но те знаят всяка наша стъпка по всяко време.Когато почвах работа веднага ме махаха без причина и аз се чудех защо? Така направиха нещата че да нямам никакви контакти и приятелства когато общувах с хора те се свързваха с тях и им казваха какво да говорят с мен и къде да ме водят.Има наети хора които ни следят  регистрацийте на колите са от Видин,Пловдив,Плевен,Смолян и Варна следи се всяка една наша стъпка включително и съседите и хора от другите блокове и района там действат по определена схема.Няколко пъти ме упояваха и не се чувствам добре също и баща ми и постоянно ни се спи и не сме в добра кондиция и и това ни прави лесни за манипулация и уязвими към действия провокирани от други хора като в същото друго време близките на майка ми се  преструват на адски загрижени за нас.По някакъв начин ми се точат данни по интернет и са ме заплели в някакви киберпрестъпления Имаме проследяващи устройства на колите и пред жилището в което живеем има постоянно коли с други регистрации и се сменяват имат устройства в тях някакви датчици също така в апартаментите в блока ни телефоните ни се подслушват и постоянно ни се пращат вируси, социалните ми мрежи също.Когато отида някъде идват още други хора и с телефоните правят някакви врътки по точно определен начин.Не мога да отида никъде следят ме и дават информация къде се намирам.Правят постановки има такива дето ни шпионират като разхождат кучета или вървят по нас уж случайно всеки път едни и същи като се сменяват.Когато излезем с колата ни следят други коли и си предават информацията по телефоните за целта използват карти на ваучери и телефони които са обикновенни, искат ни и пари назаем и постоянно ни говорят лъжи.Въвлечен съм в голяма измама свързана с много пари.Не мога да се обърна и към полицията защото и на нея се плаща.Или ще ме убият или ще направят така че да се самоубия мойте родители също са в опасност...моля ви от цялото ми сърце направете разследване и ни спасете вие сте единствената ми надежда в капан сме и голяма опастност!!

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Излез от матрицата и смени чипа!

Разследване се извършва от държавни органи, а не от форуми!

Накратко - излизаш от "социалниоте мрежи", махаш си учения телефон и вадиш стрария, от който само се говори. Или си дупуваш друго за няколко лева. Може и нов номер.

Разни неща с изкарване недееспособен бяха миналия век и в други страни. Където неудобните политически ги държаха в психоболници. И евентуално с позната сестра и милиционер можеше да мине номера.

Ако има нещо по-конкретно, например тези , в които се съмняваш дали ти се явяват наследници ако "нещо стане с теб". Иначе няма как ва те наследят и ти трябва да им продадеш имоти. Но нотариусите няма да си заложат лиценза заради "кокошкарски" неща. за няколко десетки хиляди.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

Целта не е имотите ни а че съм забъркан в схема за много пари и това е план който си е течал с години целящо отмъщение просто са замесени много хора на които им е платено искам да разбера истината защото не ми остава много на мен и родителите ни те ни убиват малко по малко всеки ден,който човек се свърже с мен или с някой от нашите и вече знае за какво става на въпрос но не разбирам защо мълчат явно ги е страх да си нямат проблеми просто искам да разбера истината и търся хора които да ми помогнат

Спри с наркотиците. Само това мога да ти кажа. Същия случай като твоя със следене измами, схеми имах с мой познат. Едва го спасихме. Накрая беше избягал с колата на сестра си, изгори си документите, едва успяха да го намерят в една църква. Монасите просто информираха полицията. 

Авторът на темата е наложително спешно да посети психиатър !!!

Интересно ми е колко много хора с психични проблеми се регистрираха в тоя форум ???

Малко странно изглежда, човек който не иска да бъде въвличан в измама, да си публикува личните данни.  Като колегите съветват, първо консултация с психолог, после или едновременно с това и с адвокат. Няма начин да няма начин нещата да се оправят. Но това трябва да се върши на бистър ум и с помощ на човек, който е вътре в законодателството, на който това му е работата и знае всичките нужни точки и запетайки. Ако се налага, защото полицията не си върши работата с необходимата скорост и е ограничена поради собствените си правила в нещо, може да потърсите и частен детектив, да осигури поне на Вас и адвоката повече данни, на които да се опрете.

,

преди 6 часа, Мариан Пасков написа:

съм забъркан в схема за много пари и това е план който си е течал с години целящо отмъщение

Обясни подробно как го разбра това и кой и за какво иска да си отмъсти на теб и твоите близки?

Както ти казаха по-горе незабавно посети психиатър, но не такъв който е подкупен.

• Автор

Аз търся помощ а вие ме пращате на психиатър ако бях за там надали щях да пиша и да търся помощ Предлагам крупна сума пари за да ми помогне някой След като го пиша значи съм разбрал нещата и търся начин и помощ

Трябва ми човек приятел който ще ми помогне непознат и ще разбере за какво става на въпрос

преди 4 часа, Mikele23 написа:

Аз търся помощ а вие ме пращате на психиатър ако бях за там надали щях да пиша и да търся помощ Предлагам крупна сума пари за да ми помогне някой След като го пиша значи съм разбрал нещата и търся начин и помощ

Трябва ми човек приятел който ще ми помогне непознат и ще разбере за какво става на въпрос

Колко крупна? Посочи конкретна сума.

Кажи, как по-ясно, искаш да ти се помогне?

Да отстраним "лошите"? Ти самият някъде да заминеш, с ново име и професия?или самите "поръчители" на всичко това, да ги изобличим в телевизионно предаване, например?

• Автор

Всякакъв вариант няма значение просто ми трябва спешна помощ живота ми е съсипан няма какво да губя вече аз знам кои хора са поръчителите просто искам да отворя очите на моите родители които са в опастност и не го осъзнават ако някои иска да ми помогне нека се свърже с мене да ми пише тук на лично и ще се разберем , нямам много време!!!

Не отговорихте на въпросите ми.

Мисля, че никой няма да може да ви помогне.

Спешна помощ за операция  от перитонит, за лекарства животоспасяващи, за трансплантация... за какво?

пп. Сериозно ли няма някакъв тип тест-филтър-входящ за желаещи да се регистрират? Онзи ден като звъннах в банката, трябваше да ми се активира някаква услуга, и жената ми зададе Десет въпроса. Ако искате аз ще ви ги измисля...

Въпросният потребител по-горе е писал и на служебната ни поща. Очевидно е отчаян и има нужда от помощ, но професионална.

• Автор

Да ми се помогне да докажа твърденията си и да спася живота си на мен и мойте родители

Така описана ситуацията се сещам само за един човек, който може да ти съдейтва - Чък Норис.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.