Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 14 минути, Иван Миленов написа:

Най-малкото което можеш да направиш пиши в Google voice to  skull или v2k има много информация, даже и в Wikipedia. Но след кризата ще публикувам делото

Зачитал съм ги но всичко писано не съответсва на реалността, изпада се във фантастика и конспиративни теории, все пак се пишат от хора които ги чуват тези гласове а не целаят да се подложат на лечение като след това смятат че подобно маниполиране на човешкия мозък е реалност. Бих задал много още въпроси, но ще се повторя, защото съм ги задал вече в темата назад. 

• Отговори 466
  • Прегледи 62k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

преди 20 часа, Иван Миленов написа:

Добре след като  премине тази карантина до 13 май ще ви докажа  ще има такива банди в България. Вече има така банда която е осъдена и чакам да изкараме делото. Но поради кризтаа съда в София не работи, и не мога да изкарам делото за да разбера тази банда каква апаратура е използала. След 13 май ще седнем и пак ще поговорим!!!

Иване , здравей , трябва ми спешно поне името на адвоката по делото щом си се запознал с него и телефонния му номер , бях ти писал лично съобщение защо , моля те за подкрепа

Направи си още няколко профила, комуникацията между тези двата е вече скучна !

преди 23 часа, Ивайло Кънчев написа:

Иване , здравей , трябва ми спешно поне името на адвоката по делото щом си се запознал с него и телефонния му номер , бях ти писал лично съобщение защо , моля те за подкрепа

В момента никаква информация не мога да ти дам. Работя с  детективска агенция и не мога да дам  информация нито за адвоката нито  за номера на делото. Като си реша проблема  ще Ви кажа какво съм направил. Дано да съм ви от полза. 

преди 22 часа, Pig написа:

Направи си още няколко профила, комуникацията между тези двата е вече скучна !

Пиша само  от един  профил. Престани да говориш такива неща

Ако тази информация  в линка е вярна ще стане екстремно страшно за идните поколения , вероятно ще изляза прав , че потърпевшите като нас от психотронни оръжия сме били опитни мишлета за нещо много по коварно , а именно тотален контрол над цялото човечество чрез свръх компютър със изкуствен интелект . Най вероятно само най големите в света ще бъдат защитени , говоря за световния елит 

http://www.otizvora.com/2020/04/11813?fbclid=IwAR2dMuJSN-26F7WuOAEyll_KaBF5LHKdMDelbwW2jJqSzVtC5D1et8D2-qA

на 17.04.2020 г. в 18:00, Иван Миленов написа:

след като  премине тази карантина до 13 май ще ви докажа

Карантината никога няма да премине. Подготви се психически и не ни показвайте неща ,които са неприложими извън строго определен ограничен кръг от хора. Вие лично чувате ли гласове в главата си под формата на мисли. Te вашите мисли ли са или чужди. Ако чувате сега не знам какво ще е след като Ви сложат и чип и ваксинациите. Това е доста примитивна технология ,което описвате и дискутирате тук .Представете си ,че трябва на всеки човек поотделно трябва да отделят по 2 камиона апаратура , оператори и сигнали за да ви убеждават хората да направят нещо си Или да се самоубият Къде ще му излезе краят. За това е измислена медията. Тя облъчва глобално и взависимост какви неща гледате ядете,правите съответно  и ...мислите, които изникват.

преди 13 часа, Alletheya написа:

които са неприложими извън строго определен ограничен кръг от хора

Аз знам, че  много хора не знаят  нищото за тази технология и  едвали  някога ще изпитат такъв вид тормоз върху гърба си. Освен  ако някоя банда не ги набележи  и  нереши, че иска този  човек  да  му съборят живота. Затова  е хубаво да се знае  че тази технология  се използва от банди  в България. Има хора който познават хора в Пловдив  който  продава така специализирана апаратура с която  се разработват хора, хем гледат да те тормозят хем гледат да проучат всичко  за теб  с  цел някаква облага. В София има една жена която  патила от имотната мафия  която  е използвала  такава апаратура защото  е имала апетитни имоти, те в момента са в затвора . Най лошото е, че  ако  отидеш в  най-блиското  МВР нищо не знаят по въпроса. Трябват ти точните хора който  са запознати с тези неща за да може да си решиш проблем  иначе те мислят за луд :)

Софтуера който  използва тази тегнология Voice to Skull (v2k) се казва NWO Tortureware... Този  софтуер  го има  в  Black  Web или  Deep  Web ако някой  е запознат в дълбочина с  Black  Web или  Deep  Web може  да провери  и да събере информация  за този  софтуер каква апаратура използва и  да даде малко  повече ясното  по въпроса. В тази  facebook  страница  обсъждат на дълго и на широко този  софтуер. Линк  към страницата

Отново глупости, чел съм за NWO 6.66 и историите, не знам има ли някой технически грамотен с 8-ми клас завършен да им вярва. 

Цитат

Симтоми на шизофренията

Основните симптоми са в сферата на преживяванията, мислите и усещанията. Сред ранните признаци, които са знак за консултиране със специалист са значими промени в поведението, които не могат да бъдат обяснени с конкретна причина - раздяла, смърт на близък или тормоз. Това винаги трябва да е тревожен сигнал. Едно от най-характерните преживявания е преживяването за загуба на свободна воля и усещане за  подчиненост на външна сила или чужда воля. Аспект на това преживяване е възприемането дори на собствените мисли като нещо външно, диктувано от друг. Нарушенията във възприятията под формата на слухови и сензорни халюцинации са често срещани при това състояние.

Имай предвид, че ако не потърсиш медицинска помощ, състоянието ти ще се влошава.

преди 34 минути, FusE написа:

Отново глупости, чел съм за NWO 6.66 и историите, не знам има ли някой технически грамотен с 8-ми клас завършен да им вярва. 

Не си прав ще ти го докажа по нататък в времето. 

За този  клип  какво  ще кажеш ? 

Всички  тези  хора и те ли са луди ? 
В рекламата съм от 10  години  работя  като програмист  от  няколко  години. Няма шезофриник  който  успешно си изпълнява всички проекти !!!

Не се иска много за да намериш 20 човека с психични заболявания които да протестират, за пореден път пиша, че за това което пишеш е невъзможно за реализация по начина който изтъкваш. 

преди 7 минути, FusE написа:

Не се иска много за да намериш 20 човека с психични заболявания които да протестират, за пореден път пиша, че за това което пишеш е невъзможно за реализация по начина който изтъкваш. 

Добре,  видяли  клипа който  публикувах ? 

преди 7 минути, FusE написа:

Добре на мен не вярваш. Има фирма в  Габрово която  се казва  SpyMax  . Можеш  да се обадеш  в  тази фирма  и да разпиташ  знаят ли нещо за тази технология  Voice to Skull (v2k). И виж какво ще ти кажат за тази технология. Това е сайта на фирмата: http://www.spymax.bg/. Тази фирма  80% от хардуера си го създават те!!! Поситих тази фирма лично!!!!

преди 13 минути, Иван Миленов написа:

Добре,  видяли  клипа който  публикувах ? 

Вярващи има във всичко и по целия свят. Затова взимайте си редовно хаповете и всичко ще е наред.

преди 1 минута, Pig написа:

Вярващи има във всичко и по целия свят. Затова взимайте си редовно хаповете и всичко ще е наред.

Добре луд съм!!! Нали  така ? 
Добре за какво не врътнеш една шайба на тази фирма и да питаш  аджеба имали нещо такова, или  разговарям  с шезофриник ? 
Ако  се окажеш прав аз ще съм първият кой ще тръгне към деспансера :D 

преди 8 минути, Иван Миленов написа:

Добре луд съм!!! Нали  така ? 
Добре за какво не врътнеш една шайба на тази фирма и да питаш  аджеба имали нещо такова, или  разговарям  с шезофриник ? 
Ако  се окажеш прав аз ще съм първият кой ще тръгне към деспансера :D 

Блажени са вярващите Worry

пп.Щял да въртял шайби 806  Не знам дали знаеш но вече е 2020г. шайби няма 806

преди 3 минути, Pig написа:

Блажени са вярващите Worry

пп.Щял да въртял шайби 806  Не знам дали знаеш но вече е 2020г. шайби няма 806

Ясно  Pig... 
Значи тази фирма  е  болна от шизофриния http://www.spymax.bg/..... 
Също и тази детективска агенция https://www.vayl.bg/ нали така  ? 
Или имаш стари разбирания или прекриваш тази технология. Спокойно много хора който имат сметка от тази технология е прекриват!!!

току-що, Иван Миленов написа:

Ясно  Pig... 
Значи тази фирма  е  болна от шизофриния http://www.spymax.bg/..... 
Също и тази детективска агенция https://www.vayl.bg/ нали така  ? 
Или имаш стари разбирания или прекриваш тази технология. Спокойно много хора който имат сметка от тази технология е прекриват!!!

Извънземни няма но ти си ги виждал и чувал.806  Направи си още няколко профила завърти няколко шайби.

преди 10 минути, Pig написа:

Извънземни няма но ти си ги виждал и чувал.806  Направи си още няколко профила завърти няколко шайби.

Вероятно точно извънземните искат да прочетат мислите им, да се доберат до земна секретна технология за развъд на Аваси :D

преди 1 час, Pig написа:

А космонавтите/астронавтите дето са в космоса, не са ли извънземни?

преди 9 минути, ivan_pop написа:

А космонавтите/астронавтите дето са в космоса, не са ли извънземни?

За това ли ставаше на въпрос как мислиш ?

Изключителна глупост е в линка

Цитат

But wait, there’s more, because frequency three is the fun mode. This frequency has supersonic libido amplification power. Turns any target into a mindless writhing sex machine. … The perfect icebreaker, the life of any party, turns that first date into a real night to remember.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.