Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 6 минути, Анастасия Гоцева написа:

един от аспектите е да се разпространява истината. Потърпевшите ежедневно публикуват в Twitter, YouTube. 

acnekt

кажи ни истината и да се свършва с тази конспирация :biggrin:

• Отговори 466
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

преди 1 час, halek написа:

acnekt

Там, където избуха вируса там бе предвидено да се пусне 5G

Source: 04/16/2018 03:04:41

Това е от април 2018.

http://en.hubei.gov.cn/news/newslist/201804/t20180416_1275769.shtml

преди 19 минути, halek написа:

acnekt

2 години не знаех какво се случва, освен че някой присъства, още бях в Лондон. Изпратих 2 доклада към Metropolitan Police, които изчезнаха. Имам потвърждение в имейл, че ги няма по системите им и входящите номера не са разпознати. Сринаха ме напълно психически и преди 2 години започнаха да говорят и да подават информация относно тяхната дейност, психотронно програмиране. Има такава мрежа в цял свят, отдавна. Имат достъп до електронен видео архив, Akasha. Това ми се доказва непрекъснато, обсъждат места, събития, хора, мои лични компромати от живота ми. Имат визуален достъп до всеки индивид и локация. Търси се по справка или с навигиране, Google и Facebook репликират тези функции. Има Photoshop, може да се модифицира външния вид на хора и неодушевени предмети. Ежедневно ми го правят, промениха ми цвета на очите и структурата на лицето и тялото. Изтриха ми косата, показвали са ми я и по-дълга. Имат достъп и до спецификацията на всеки, до таланти, например езици или технически, рисуване. Не мога да потвърдя откога се ползва техниката. Мисля,че операционната система се задвижва с мисъл. Иначе Targeted Individuals е много тежък тероризъм, текуща мащабна терористична програма. Някои жертви са много зле, има физическо насилие през техниката. Аз съм много зле. Жалби се подават ежедневно в цял свят, служителите не разбират. Но ние се координираме в Twitter и Facebook и си съдействаме. Относно конспирацията, не ми се говори какво правят, много е мащабно. 

преди 1 минута, halek написа:

Още нещо по темата

чакай де ма нахендри в таа тема:lol6:

музика и гласове....е съвсем различно

преди 22 минути, Анастасия Гоцева написа:

2 години не знаех какво се случва, освен че някой присъства, още бях в Лондон. Изпратих 2 доклада към Metropolitan Police, които изчезнаха. Имам потвърждение в имейл, че ги няма по системите им и входящите номера не са разпознати. Сринаха ме напълно психически и преди 2 години започнаха да говорят и да подават информация относно тяхната дейност, психотронно програмиране. Има такава мрежа в цял свят, отдавна. Имат достъп до електронен видео архив, Akasha. Това ми се доказва непрекъснато, обсъждат места, събития, хора, мои лични компромати от живота ми. Имат визуален достъп до всеки индивид и локация. Търси се по справка или с навигиране, Google и Facebook репликират тези функции. Има Photoshop, може да се модифицира външния вид на хора и неодушевени предмети. Ежедневно ми го правят, промениха ми цвета на очите и структурата на лицето и тялото. Изтриха ми косата, показвали са ми я и по-дълга. Имат достъп и до спецификацията на всеки, до таланти, например езици или технически, рисуване. Не мога да потвърдя откога се ползва техниката. Мисля,че операционната система се задвижва с мисъл. Иначе Targeted Individuals е много тежък тероризъм, текуща мащабна терористична програма. Някои жертви са много зле, има физическо насилие през техниката. Аз съм много зле. Жалби се подават ежедневно в цял свят, служителите не разбират. Но ние се координираме в Twitter и Facebook и си съдействаме. Относно конспирацията, не ми се говори какво правят, много е мащабно. 

И искаш да кажеш, че тези костюми са за 5G, които носят в Китай? Срещу радиацията, а не срещу вирусът.

преди 29 минути, acnekt написа:

И искаш да кажеш, че тези костюми са за 5G, които носят в Китай? Срещу радиацията, а не срещу вирусът.

Незнам какъв сигнал се използва, но имат достъп до цялата система. И в самолет са били с мен. Могат да манипулират всичко, софтуер, интернет, холографичната система. Относно вирусите, не ми се говори, но знам как става. 

Потърпевшите са около 10000 в цял свят и сме включени на вълни по терористична програма. Аз познавам човек в Канада, от Twitter, който е жертва от началото на май 2015, както съм аз. В България познавам 3ма, потърпевши от същия период време. Лудите не си пускат жалби в ДАНС. 

Screenshot_20200206-083427.png

Още ли ги борите тез свирещи глави бе?

преди 14 часа, Анастасия Гоцева написа:

1. Това ми се доказва непрекъснато, обсъждат места, събития, хора, мои лични компромати от живота ми.

2.  Но ние се координираме в Twitter и Facebook и си съдействаме. Относно конспирацията, не ми се говори какво правят, много е мащабно. 

1. Ами да, всичко идва от твоя мозък, ама той те лъже че не е от него. Абе прави ти номера мозъкът ти. 

2. Мерси за информацията, че се намирате и се отдавате заедно на групови сеанси по халюциниране.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

1. Ами да, всичко идва от твоя мозък, ама той те лъже че не е от него. Абе прави ти номера мозъкът ти. 

2. Мерси за информацията, че се намирате и се отдавате заедно на групови сеанси по халюциниране.

Не си по-информиран от New York Times. 

преди 23 минути, Анастасия Гоцева написа:

Не си по-информиран от New York Times. 

И белгиеца е в групата но в момента не му дават да се разкрива :hush:

преди 1 час, Pig написа:

И белгиеца е в групата но в момента не му дават да се разкрива :hush:

Аз точно си мислех че ти си внедрен агент на групата от Пловдив тука, като ти анализирам непрестанното желание да нападаш и се заяждаш със всякакви хора без повод и причина. Прасчо знаеш ли че твоето разстройство на личността се било лекувало чрез психотерапия. Ама те па пари искат тия, пу да му се невиди баш и прасешкия живот, няма да се оправиш сам.

преди 58 минути, Белгиеца написа:

Аз точно си мислех че ти си внедрен агент на групата от Пловдив тука, като ти анализирам непрестанното желание да нападаш и се заяждаш със всякакви хора без повод и причина. Прасчо знаеш ли че твоето разстройство на личността се било лекувало чрез психотерапия. Ама те па пари искат тия, пу да му се невиди баш и прасешкия живот, няма да се оправиш сам.

Чехльо днес пратиха ли те по кофите или групата ще нахрани ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

Ама те па пари искат тия

Кофти е че нямаш твой пари а сичките са на булката и колкото реши макар и малко тя ти ги дава. 

А ти такава булка нямаш и съответно трябва да ходиш да просиш.
Нашенките са едни стиснати, мани мани, пращат си мъжлетата всеки ден да ходят на работа.

преди 18 минути, Белгиеца написа:

А ти такава булка нямаш и съответно трябва да ходиш да просиш.
Нашенките са едни стиснати, мани мани, пращат си мъжлетата всеки ден да ходят на работа.

Само такъв ЧЕХЛЮ като тебе дето не е мъж и не става за нищо така разсъждава с болната си глава.  

Толкова си смотан и болен че не знаеш дали е ден дали е нощ. 

преди 20 часа, Pig написа:

Само такъв ЧЕХЛЮ като тебе дето не е мъж и не става за нищо така разсъждава

Прасчо дойде време да изясним за публиката ти дали имаш въобще някаква жена или си на самозадоволяване или ти му служиш за жена на някой обратен.
А ти въобще имаш ли някакъв личен живот, нещо така да се похвалиш ?

преди 25 минути, Белгиеца написа:

Прасчо дойде време да изясним за публиката ти дали имаш въобще някаква жена или си на самозадоволяване или ти му служиш за жена на някой обратен.
А ти въобще имаш ли някакъв личен живот, нещо така да се похвалиш ?

Чехлю пий си редовно хаповете че като те гледам с тая болна глава целият ти живот е минал пред телевизора, компа и под чехъла на жена ти, а доскоро и като заврян зет. Само болен като тебе може да си мисли че някой нормален като мене ше седне да отговаря какво има и какво няма. 

на ‎8‎.‎3‎.‎2020‎ г. в 23:04, petie1 написа:

Още ли ги борите тез свирещи глави бе?

Никой не ги отнема от котлона ... :) Даже и вид конспирация от друг характер ... :) 

Имам чувството, че живеем във век на велики, многолики конспирации вече ... едно време имаше една, а сега лелеййййййййй колко ... :) 

То едни ветрове като в песента на Лили Иванова ... :) ... свири, свири щурче, ах подлудявай ме, не спирай ... или май това бе друга песен, пардон глас ... :) 

п.п. Като хвръкне чайника и достигне хоризонта на събитията може и да чуя въпросния глас ... знам ли ... :) не, че ще го разбера, но поне тук съм информирам в някакво вероятност, че може евентуално и достигне, и до моята орбита ... :) някъде там ... където е моето междуушие ... шардон ... мозгу ... :) 

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Блокирах прасчо, щото е бил нормален.

То е ясно че си блокиран, но въпроса не е в това, а дали някога ше влезеш във час !

• 3 седмици по-късно...
на 8.03.2020 г. в 21:03, Анастасия Гоцева написа:

В София вече  има такава осъдена банда аз се запознах лично с адвоката които ги е вкарал в затвора. Вмомента чакам да мине тази бурия с коронавируса за да изкарам делото за да мога да видя каква апаратура използват. Ще публикивам тука делото да ви докажа че има такива банди и  24/7 тормозят хората. Само да мине тази буря с коронавируса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.