Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 11 минути, Търсещ истини написа:

Лошото е тръгнало, когато сте се насочил да търсите физическо излъчване, а не истинското- лоши отношения.

Много хубаво си го казал.

• Отговори 466
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

Ей ко става със свирешите глави? :biggrin:

https://www.wired.com/2008/05/army-removes-pa/

Реално няма "гласове". По съвсем различен начин работи технологията. И реакцията е различна при различните хора. Съмнявам се нашите служби да не знаят за това.

Ето още нещо интересно по темата, което е документирано от нормални медии и се случи съвсем наскоро:

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/06/sonic-attack-on-us-embassy-in-havana-could-have-been-crickets-say-scientists

на 3.11.2019 г. в 19:13, by_chechi написа:

Много е лошо ако не чуваш гласове , е поне собствения си ....! :lol6:

Значи :

Чук , чук ! Тука нЕма Никой !....:angry:

Интересно

• 1 месец по-късно...
на 25.12.2019 г. в 11:34, Иван Миленов написа:

Значи  въпросната  банда не спира  да ме тормози  повече от 3 години...

От къде ми  тръгна  проблема? 
Значи  аз  работих  в една пловдивска фирма  като програмист повече от 2 години, всичките ми проекти, които  ми даваха  се изпълняваха  перфектно и в срок, управителите и  собственика на фирмата беше много доволен от мен. 
И  имах  един  колега  които  работеше  като администратор в същата фирма. Този  човек до  колкото го усещах се притесняваше за работното си място и  не спираше да търси  начин  да ме принуди да  напусна от тази  фирма. Постоянно  пред управители  и  собственика на тази фирма  ме  злепоставяше и  не спираше да ме провокира  по всякакъв начин. Този човек  разбра, че няма да напусна и от яд и злоба  нави тази банда да ме тормози  докато  не напусна  тази фирма. 

Как процедира тази бандата  с жертвите? 

Първа стъпка: 

Първите дни от тормоза бандата  цели да те убеди  че имаш  психологичен проблем, за да може да  влезеш  в  болнично  заведение  за да може да ти дадат диагнозата  шизофрения. Получиш ли веднъж такава диагноза и получиш  такава епикриза  никъде  не можеш да се намериш нормална  работа повече. (Въпросният ми колега  и  тази  банда точно това целяха да ме изкарат с такъв проблем  за да може никой да не ми обръща внимание). 

Следващата стъпка  на тази банда беше следната... 
Не спираха да ме заплашват и да ме провокират с цел  да започна да пускам  жалби в полицията срещу неизвестен  извършител  с цел  Полицията да ме помислят ,че съм психично болен и да не ми обръщат внимание... 
Но не им стана номера веднага разбрах за какво става въпрос... 

В какво  се изразява тормоза? 
Не спират  от сутрин до вечер  да те подиграват, да ти коментират всяко едно  твое движение, заплашват те,  мъчат се да те манипулират, че те подслушват  от телевизора от  телефона  и  всякакви  устройства, които  имаш в стаята. Това е продължение на 3 години.... 

Как може да докажете, че сте жертва на  Voice ot  Skull (v2k) ? 

Аз си свалих това приложение  от  Google  Play струва  5,25лв 
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.mreprogramming.ultimateghostdetector&hl=en_US

В това приложение използвах Simple EMF Detector 

Вижте какъв  е резултата. Само искам да отбележа, че бандата като  разбра че  се опитвам да засека сигнала  веднага го намаля. Това го правят с цел  да  не може да се докаже  че има нещо такова. И  като намалят сигнала и  веднага гласовете на бандата стават  по  тихи. 

Видео 

В същото  приложение  използвах опцията Motion Detector 

Вижте какво става като  държа телефона в ръцете си. 

Screenshot_20191225-103706.thumb.jpg.bda2d559627a61d591d6b5c8993403f9.jpg

Като  хване телефона  мой  роднина  вижте какъв е резултата. 

Screenshot_20191225-103824.thumb.jpg.2429d37c48f783eb77674f80d3b977c0.jpg

Ако не вярвате на тези скрииншоти  ще направя видео.
Само кажете!

Другите начини  по които  може да си докажете, че сте жертва на Voice ot  Skull (v2k) са: 
Може да използвате  само залепящо медно фолио и да си го записите на ушните миди и така спирате да чувате гласовете   на  бандата на 90-95%. 
Може също да тествате  с тапи за уши  така спирате  да чувате  гласовете  на  бандата  на  70-80%, можете  да, тестове и  с други  видове материали  пак се намаля  звука  от  гласовете на  бандата лошото  че  не можете да  изолирате гласовете на  100%. 

Другите симптоми са:
Усещаш как бандата те облъчва с някакъв вид сигнал  предполага се, че са микровълни, но не съм сигурен в момента се опитвам да си го докажа категорично. Имаш  голямо  напрежение в слепоочието и  ако облъчването продължи  доста време се появява и главоболие.(Как аз разбрах, че съм облъчван, Еми те не пират да спекулират с това. (Постоянно  говорят  облъчвай  го  до край да не го изтървем  тоя.) И те като  започнат да те облъчват  веднага на мига ти се появява напрежението в слепоочието.)

Въпросът е как може да заглушим този сигнал?
Ако има хора, които са  запознати технически с тези неща ще се радвам ако може да даде малко  информация  как може да заглушим сигнала. Аз до колкото разбрах  се използват  някакви   тапи от този вид 
https://jamexptec.com/ или  се използва някакъв генератор на бял  шум  и той заглушава сигнала. Ако  има хора, които  са запознати с такава техника  нека да сподели  за да мога да тествам. И веднага  ще публикувам резултата във форума.

Надям се в скоро време да си реше проблема с тази  Пловдивска банда... 

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72. 
Когато имам  повече информация ще е  публикувам. 

Ефира на България е замърсен. На много места из нея на честотите определени за определени радио станции са умишлено насадени други радио излъчвания.

Това до известна степен са станции които са на друг език. Те как точно промиват мозъците на една етнос е обширна друга тема. Там само човек който владее въпросния език може да каже. Определено въпросните обаче не са пуснати случайно и определено не са български.

Та, не знам до колко въпросните гласове в мозъците на какъв език са. :) 

Някой да светне моето невежество, т.е. да го обясни на по-елементарен български език, какъв е този глас, а?! На български ли звучи или на друг, а?!

Вярно, не владея много умело други езици освен българския, но кои по-точно мозъци са атакувани, а?!

Калки превантивни мерки да се прилагат, та да не се допуска вид и този вид зараза, а?! Епидемия де... :) 

Само от Пловдив ли са застрашени или какво ... има ли случаи някъде и извън него, а?!

Та, малко по-подробно ... хм ... на латински ли е този глас, на арабски или какъв език ... макар, че не съм срещал език в мозъка, но все пак да попитам ей така, щото малко съм непросветен по отношение на лингвистиката .... а тя определено не е свързана с някакви физиологични особености на човек.

Да, знам, че има хора които по им се удава лингвистиката, но към тях ли е насочено това вредно нещо "Глас в мозъка", а?!

преди 19 часа, Иван Миленов написа:

В какво  се изразява тормоза? 
Не спират  от сутрин до вечер  да те подиграват, да ти коментират всяко едно  твое движение, заплашват те,  мъчат се да те манипулират, че те подслушват  от телевизора от  телефона  и  всякакви  устройства, които  имаш в стаята. Това е продължение на 3 години.... 

Значи те следят. И цялата тази организация за да те коментират и да ти се подиграват... Доста се надценяваш. А като се опитваш да изкараш други виновни за проблемите ти, те няма да се решат. Изгубил си работата и се чувстваш несигурен. Това те стресира. Може би често сънуваш кошмари и ги смесваш с реалността. Наглед безобидни неща, като човек на улицата, приемаш като заплаха и го вкарваш в сценария си. Не е изключено и да имаш халюционации. Добрата новина е, че за подобни симптоми си има лекарства, които не са и чак толкова скъпи. Лошата е, че ако няма човек до теб, който да те натисне, едва ли ще си ги вземаш редовно. 

Колкото до внушенията, които някой може да прави масово, твърде сложните и дълги такива са неефективни. Командите трябва да са кратки и ясни. Могат да се използват като асоциации образи и символи - те са универсални и езикът не е пречка. Всъщност манипулацията може да стане съвсем открито и законно. Няма нужда от честоти, които така или иначе хората не възприемат.

преди 5 минути, Shiniasu написа:

Значи те следят. И цялата тази организация за да те коментират и да ти се подиграват... Доста се надценяваш. А като се опитваш да изкараш други виновни за проблемите ти, те няма да се решат. Изгубил си работата и се чувстваш несигурен. Това те стресира. Може би често сънуваш кошмари и ги смесваш с реалността. Наглед безобидни неща, като човек на улицата, приемаш като заплаха и го вкарваш в сценария си. Не е изключено и да имаш халюционации. Добрата новина е, че за подобни симптоми си има лекарства, които не са и чак толкова скъпи. Лошата е, че ако няма човек до теб, който да те натисне, едва ли ще си ги вземаш редовно. 

Той сега ще ти каже че лекарствата са наркотици и психиатрите да дилъри.
Което си е почти така.

А пък аз съм чел, че този вид болест била яко устойчива на лекарствата. При кризи имало подобрения, ама в дългосрочен план, болният си продължава да си вярва както преди в небивалиците.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Той сега ще ти каже че лекарствата са наркотици и психиатрите да дилъри.
Което си е почти така.

А пък аз съм чел, че този вид болест била яко устойчива на лекарствата. При кризи имало подобрения, ама в дългосрочен план, болният си продължава да си вярва както преди в небивалиците.

При някои болести е така. Сещам се за някои психични (като параноидната шизофрения) и някои неврологични (примерно епилепсия). Тушират се симптомите, ако си взимаш лекарствата редовно, но за пълно излекуване не може да се говори.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

При кризи имало подобрения, ама в дългосрочен план, болният си продължава да си вярва както преди в небивалиците.

Нямаш оправяне.

преди 1 час, Shiniasu написа:

При някои болести е така. Сещам се за някои психични (като параноидната шизофрения) и някои неврологични (примерно епилепсия). Тушират се симптомите, ако си взимаш лекарствата редовно, но за пълно излекуване не може да се говори.

За епилепсията показваха по една френска телевизия едно момиче оперирано в мозъка и няма повече епилепсия. Ама тя е била в тежка фаза и яки кризи, та са се навили да ѝ човъркат у главата.

преди 1 час, Pig написа:

Нямаш оправяне.

Прасчо твоята диагноза каква е бе ?
Не съм я срещал да е описана по книгите.
Един такъв убеден си че другите са нещо ненормални и неуморно се нахварляш срещу всеки който не мисили като теб. Като зло куче си, ама от тия дето нарочно са ги отглеждали на тъмно в мазата, та да развият страхова невроза от всичко и да хапят.
Не съм се ровил из учебници по ветеринална психология, може би там има нещичко за твоя особен случай.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Прасчо твоята диагноза каква е бе ?
Не съм я срещал да е описана по книгите.
Един такъв убеден си че другите са нещо ненормални и неуморно се нахварляш срещу всеки който не мисили като теб. Като зло куче си, ама от тия дето нарочно са ги отглеждали на тъмно в мазата, та да развият страхова невроза от всичко и да хапят.
Не съм се ровил из учебници по ветеринална психология, може би там има нещичко за твоя особен случа

Не мешай тежкият ти случай с останалите.

Някога поглеждал ли си какво пишеш ? Разсъжденията и мисленото ти е типично за болен човек като тебе.

преди 2 часа, Pig написа:

Някога поглеждал ли си какво пишеш ? 

За да има какво да чете Прасчо и да грухти, трябва все някой да пише по нещо.
Едно време преди 4 клас, другарката Георгиева ни учеше да пишем съчинение по картинка.
Та във виртуалното пространство така се пише, квото ти падне, според случая.
Оставяш си на воля свободно да се изявява фантазията ти и си пишеш по клавиатурата.
Някой път е верно, друг път нарочно не е верно, хей така за бъзик да става и да има повод за грухтене.
Като почнеш да ми плащаш по 50 € на час за писането, тагава ще имаш право да ми държиш сметка дали не ти харесва нещо. А на харизан кон зъбите на се гледаш, четеш там и грухтиш.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

За да има какво да чете Прасчо и да грухти, трябва все някой да пише по нещо.
Едно време преди 4 клас, другарката Георгиева ни учеше да пишем съчинение по картинка.
Та във виртуалното пространство така се пише, квото ти падне, според случая.
Оставяш си на воля свободно да се изявява фантазията ти и си пишеш по клавиатурата.
Някой път е верно, друг път нарочно не е верно, хей така за бъзик да става и да има повод за грухтене.
Като почнеш да ми плащаш по 50 € на час за писането, тагава ще имаш право да ми държиш сметка дали не ти харесва нещо. А на харизан кон зъбите на се гледаш, четеш там и грухтиш.

Не ве момче знаем те че ни си добре и затова ти се смеем на неадекватните разсъждения. Докато болните като тебе си мислят че им няма нищо.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Като почнеш да ми плащаш по 50 € на час за писането,

По-кофите има по "500 евра" 

току-що, Белгиеца написа:

Еми прасчо като нямаш дар слово и само завиждаш ...

Всички със твойто заболяване така си мислят. Затова си станал за т...ак.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Прасчо ти си бил много мило гуденце бе, като е скучно у форума прасчо изгрухти нещо му обърнем внимание.

Доста хора живеят в главата ти, факт. И аз го знам.

Колумбиец кво стана с фактурите за 50 инчовите телевизори по 100Hz дет бяха за по 400 евра 0т 2017г. които ми показваш от 2 години/

Поредната ти елементарна лъжа която показа че си много болен.

преди 14 часа, Pig написа:

кво стана с фактурите за 50 инчовите телевизори по 100Hz дет бяха за по 400 евра 0т 2017г. които ми показваш от 2 години/

Леле прасчо ама ти се измъчваш от две години братче за тази цена от 400 €.
Е па като ти е кеф да страдаш, на ти го сайта им:
www.cora.be 
там те карат задължително да си избереш от кой магазин купуваш. После кликаш на промоциите и ще видиш едни реклами, същите както са на хартия и ги получават хората вкъщи безплатно всяка седмица. Кликаш по снимките и гледаш цените. Това е особено мъчително за теб през януари и юли, щото са сезонните намаления (Soldes). Свят ще ти се завие прасчо какви цени изкарват, амазон ряпа да ядат. Принтера от тях си го купих тази година и също два GSM-а панасоници за по 30€ вместо за по 50€ както бяхме дали за други 3 в края на 2018г. Та общо имаме 5 панасоници, единият е за резервен. Да бе, 3-ма човека с 5 телефона и с 4 телевизора, щото в cora.be  цените са готини.
А ако искаш можеш да им се скараш и на ония от магазините Алди че бяха пуснали едни 65 инчови телевизори за по 500€, марка TCL но не може да ги пробваш на място, купуваш и после ги псуваш вкъщи като почнат футболистите да тичат с по 4 крака.

Ама прасчо, внимавай все пак, да не почнеш да ги сънуваш продуктите от Кора с ниските им цени, че да не стане някоя беля и зрителни халюцинацийки после да почнеш, че от там направо влизаш у клуба от тази тема.

преди 34 минути, Белгиеца написа:

Леле прасчо ама ти се измъчваш от две години братче за тази цена от 400 €.

Тия елементарни лъжи те вкарват все по-надълбоко във болеста ти, затова си станал за т.шак навсякъде.

Ти прасчо като нямаш никакъв житейски опит в бяла държава и ти е трудно да повярваш какво има при нас.
По-добре си остани с илюзиите ти, че иначе ще се почувстваш нещастен там където си.
Остави на нас белгийците да се мъчиме с цени които не можеш даже и да сънуваш, а ти си плащай на родните вносители надутите цени, хич тамън не ми е жал даже за тебе. 
Обаче клиентите ти горките дават прекалено много пари са същите стоки които тука ги пускат по няколко пъти в годината по различни магазини.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Ти прасчо като нямаш никакъв житейски опит в бяла държава и ти е трудно да повярваш какво има при нас.
По-добре си остани с илюзиите ти, че иначе ще се почувстваш нещастен там където си.
Остави на нас белгийците да се мъчиме с цени които не можеш даже и да сънуваш, а ти си плащай на родните вносители надутите цени, хич тамън не ми е жал даже за тебе. 
Обаче клиентите ти горките дават прекалено много пари са същите стоки които тука ги пускат по няколко пъти в годината по различни магазини.

Колумбиец то е ясно че си болен но спри да пишеш глупости че няма форум където да не се еб.ват със тебе заради тия глупости които драскаш.

2017г. модел на Самсунг който е 100Hz за 400евра няма иначе може и на луната да си, е все тая. Но да не забравяме че си във тъпо белгийско село ПОД ЧЕХЪЛ. Айде бегай за хаповете.

Сега ако си намерил по кофите някой телевизор през 2017г. който е счупен и си дал за ремонт 400евра е друг въпрос. Няма да се еб.ваме със тебе, ама да говориш глупости и да се правиш на Лили Иванова няма как да стане.

Зависта ти е безгранична мили ми Прасчо.
Ама това май си е национална черта, не само твоя.
Като бях млад и си бях хванал една гъркиня за гадже, се изредиха един куп Прасчовци набори пък и по-дърти, да ми обясняват че нямам такова гадже. По едно време се уплаших и взех решение да си наема едно ателие до СУ и там да си водя мацки, далече отквартала ми където ме познаваха и котките.
Да бе Прасчо заради такива като тоя на твоя аватар съм писал обяснения в народната милиция при един цивилен офицер, относно гъркинята. Ти много си го харесваш тоя доносник , явно са  ти симпатични подобни гадове.
После като се бях оженил и ми бяха били печат у паспорта с имената на жена ми, където срещнех някой завистник му показвах паспорта със печата. Хей така, да пукнат от завист и злоба.
А на този форум доста време не казвах къде съм, точно защото преди 2007г. зависта към изчезналите в чужбина беше страхотна. 
Завиждай ми Прасчо за ниските цени, друго не ти остава.

п.п.
ако искаш да скиваш фактура, ела ме чакай на аерогара София това лято, да си ми безплатно такси, тамън ще ми скиваш и къщата  ми там. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.