Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 2 минути, FusE написа:

От ретроградния меркурий е тва, до 10 март ще е така :D

Мамата си трака викаш до 10 март

преди 8 минути, Анастасия Гоцева написа:

И вие сте под психотронно въздействие и под наблюдение, можете да бъдете сигурни. Аз съм с програмистите в момента, те само това правят денонощно програмират и работят по техните терористични проекти. Така че и вие сте на техните радари. 

А споко ние от НИИЧАВО сме защитени

• Отговори 466
  • Прегледи 62k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

преди 5 минути, Pig написа:

Нали ползваш линукс във Англия и не те знаеха !!! 

Те зареждат холографичата система а компютрите. Показват ни всякакви функции, но не е приятно изживяване. Има електронна трансмисия, директно говорене в главата и ти отговаряш с мисъл, всички потърпевши го правим. Пускат и бучене и какво ли не. Връзката е електронна, свързан си с оператора през компютър. Има и физически достъп, до тялото. Много е обширна темата, но това е истината. Аз си пускам жалби, защото при мен е много интензивно и не искам да ми губят времето и да ме тормозят. България е малка, ще ги открият. И през един компютър ще проследят цялата мрежа.

преди 8 часа, Анастасия Гоцева написа:

Те зареждат холографичата система а компютрите. Показват ни всякакви функции, но не е приятно изживяване. Има електронна трансмисия, директно говорене в главата и ти отговаряш с мисъл, всички потърпевши го правим. Пускат и бучене и какво ли не. Връзката е електронна, свързан си с оператора през компютър. Има и физически достъп, до тялото. Много е обширна темата, но това е истината. Аз си пускам жалби, защото при мен е много интензивно и не искам да ми губят времето и да ме тормозят. България е малка, ще ги открият. И през един компютър ще проследят цялата мрежа.

Гергано ти ли си ?

Няма налично описание на снимката.

Така както е тръгнало автора на темата му и поддръжницците му май твърдо са решили да превърнат форума в една малка психиатриийка явно:ohmy:, май и тука ще трябва да се назначават бели престилки които да ги успокояват някак си... 

Като имате психични проблеми що не вземете да идете да ги споделите с чичо доктор психиатър бе:no-no:, ами не ви стиска щото знаете че моментално ще бъдете прибрани, па ако се опитате да буйствате хем ще ви връзват, хем ще ви бият, хем ще ви дават и лекарства насила, пък после идете и се оплаквайте ако искате и на ерменския поп...

Лошото е че няма кой да ги прибира в истинската психиатрична клиника и да започне лечението им (ако е възможно изобщо).

То за това е на тоя хал и цялата ни държава, щото никой не си върши съвестно и свястно работата.

преди 12 минути, grizly написа:

Така както е тръгнало автора на темата му и поддръжницците му май твърдо са решили да превърнат форума в една малка психиатриийка явно:ohmy:, май и тука ще трябва да се назначават бели престилки които да ги успокояват някак си... 

Като имате психични проблеми що не вземете да идете да ги споделите с чичо доктор психиатър бе:no-no:, ами не ви стиска щото знаете че моментално ще бъдете прибрани, па ако се опитате да буйствате хем ще ви връзват, хем ще ви бият, хем ще ви дават и лекарства насила, пък после идете и се оплаквайте ако искате и на ерменския поп...

Лошото е че няма кой да ги прибира в истинската психиатрична клиника и да започне лечението им (ако е възможно изобщо).

То за това е на тоя хал и цялата ни държава, щото никой не си върши съвестно и свястно работата.

Говорим за по-сложна електроника, но ако имате интерес, потърсете патенти за подобни технологии. Използват се в медицината от десетилетия. Компютри, задвижвани с мозъка и много други. 

преди 1 минута, Анастасия Гоцева написа:

Компютри, задвижвани с мозъка и много други. 

В това какво лошо има? 

преди 17 часа, FusE написа:

От ретроградния меркурий е тва, до 10 март ще е така :D

Я сподели какво е това ретро бля Меркурий ... хм ... от него ли се излъчва основния сигнал ... :) 

Чух го от един мой познат, мъ нали съм невеж, тъ да попитам ...  и си признавам .... мързи ме да се допитвам до чичо Гугъл ... :) 

Навремето единственото читаво нещо де някак си имаше връзка с действителността бяха био ритмите ... 

Като гледам тази тема, то излиза, че на човек му изменят същите посредством някакви електро-вълнови неща ....

Известно ми е до известна степен за как високочестотните електромагнитни вълни оказват влияние на физиологията, но същата трябва да е на много близко разстояние до източник с голяма мощност. Не знам, поне на мен не ми е известен човек да си е пъхал главата в микровълнова печка ... Даже не знам дали после ще е в състояние да опише как точно му е повлияло това ...

Определено явно някои неща трябва да се забранят, но тогава възниква въпроса как ще може да комуникираме с/чрез компютрите ...  Винаги съм мислил, че компютрите са измислени, за да облекчат работата на човек, но явно излиза, че му вредят на здравето. Не знам ...

Май и на мен ми е повлиял въпросния Меркурий ... :)  

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Я сподели какво е това ретро бля Меркурий ... хм ... от него ли се излъчва основния сигнал ... :) 

Има и ретрограден марс, няма оттърване братче :D

Аз с комуникациите нямам проблем но в този период ми върви повече бирата, не знам защо така. 

Цитат

Ето в какво се изразява влиянието на ретроградния Меркурий:

Създава хаос в комуникациите. Не можете да намерите хората които търсите, набирате номера по погрешка, губите си телефона (забравяте го). Обаждат ви се хора, за които не сте се сещали отдавна. Батерията ви свършва в най-неподходящия момент.

Чи ко има лошо в хаоса в комуникациите, Ъ?! :) 

Аз знам само една - :beer:

И тъй ... вси си иде на месту ... :) 

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Чи ко има лошо в хаоса в комуникациите, Ъ?! :) 

Аз знам само една - :beer:

И тъй ... вси си иде на месту ... :) 

Лошо е и то много лошо в това време, звъниш на жената пък се оказва че си позвънил на любовницата, нема и каската на Скалата да те спаси след това :D

преди 14 минути, FusE написа:

Лошо е и то много лошо в това време, звъниш на жената пък се оказва че си позвънил на любовницата, нема и каската на Скалата да те спаси след това :D

Глей се .... хм ... аз от как вместу на комшията звъннах в Австралия  на един дето е изучавал поведенческа психология в московския университет и ми върна обаждането да пита какъв е проблема, та разбрах да си направя друга организация на контактите ... :) Ако погледнеш в телефона ми ще видиш някакви Екс прочие и ред други неща и не знаеш дали зад женско име не стои някой мъж. :) и обратното де ... ;) 

Та, особено с тайфуните с нежни имена съм внимателен ... хм ... повечето са само с някакви латински букви като във филма "Мъже в черно" ... ;) 

Няма начин в нетрезво състояние да сбъркам имената, защото тогава не работи асоциацията ми, т.е. не мога да си декриптирам структурата на контактите аз сам самичък, камо ли някой друг ... :) 

Невероятно е, но шанса в нетрезво състояние да звънна на правилния човек се увеличи ... :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ако погледнеш в телефона ми ще видиш някакви Екс прочие и ред други неща и не знаеш дали зад женско име не стои някой мъж. :) и обратното де ... ;) 

Плзваш свой криптокод, хитър си, хитър си, аз пък действам по на хаус организация като оставям празни номера без име в указателя с идеята че ще помня номера на кой е :D

преди 3 минути, FusE написа:

празни номера без име в указателя

Такива не ги публикувам даже в телефонния ми указател ... ;) На харда между ушите ми е ... Те са си тайна ... ;) 

Та, аз лично ползвам мозъка ми и за хранилище, а не само като вид процесор ... ;) Как бе ... хм .... имам кеширана памет и то няколко L1, L2, L3 ... и т.н. ... до които не могат да се доберат дори професионални психолози ... :) Щото процесора абдекирва след тяхна намеса ... :) 

преди 2 часа, FusE написа:

В това какво лошо има? 

Самата шизофрения няма нищо общо с 'чуване на гласове'. Шизофренията е химичен дисбаланс в следствие на кръвосмешение и се изразява предимно в агресия и ниско IQ. Във филмите шизофреничните убийци избиват комплекси чрез 'надхитряне' на жертвата. Няма гласове в мозъка, няма такива странични ефекти.

Относно технологията, отдавна има психотронни компютри. Използват се даже във военни зони, за въздействие, за премахване на умората през супер ниски честоти. Използвани са още във втората световна война за промиване на мозъци. Техниката се използва много отдавна, на мен са ми разказвали цялата конспирация и то с доказателства. 

преди 5 минути, Анастасия Гоцева написа:

Самата шизофрения няма нищо общо с 'чуване на гласове'. Шизофренията е химичен дисбаланс в следствие на кръвосмешение и се изразява предимно в агресия и ниско IQ. Във филмите шизофреничните убийци избиват комплекси чрез 'надхитряне' на жертвата. Няма гласове в мозъка, няма такива странични ефекти.

В дълбока заблуда си, някъде назад в темата в мой пост бях писал по този въпрос, но хайде пак ще го направя. 

Цитат

Халюцинации

Понякога шизофрениците могат да чуват гласове на хора, които реално не могат да чуват, тъй като тези хора не са наблизо. Обикновено тези нереални гласове казват нещо негативно на шизофреника, заповядват или забраняват нещо.

Пациентите с шизофрения често слушат тези гласове, изпълняват техните команди или се опитват да се защитят от тях, напр. да усили музиката или да запуши ушите си. Шизофрениците рядко могат да виждат нещо, което в момента не е в полезрението им (така че халюцинациите им рядко са зрителни).

В хода на шизофренията - освен най-честите слухови и редките зрителни халюцинации, може да се появят други халюцинации, напр. обонятелни (усещане на странни миризми), вкусови (убеждение, че вкусът на храната е различен и затова болният отказва да яде) или тактилни (напр. усещане, че Ангелът на Смъртта натиска болния по гърба). Понякога „гласовете“ нареждат на пациента да остави терапията си настрани. Пациентът изпълнява чутите „заповеди“ и спира да приема предписаните му лекарствени продукти, без да се консултира с лекаря си, което може да доведе до влошаване и необходимост от повторна хоспитализация.

https://www.janssen4patients.com/bg/zabolyavaniya/shizofreniya/informaciya-za-zabolyavaneto/kak-se-diagnosticira-shizofreniyata/simptomi-na-shizofreniya

преди 2 минути, FusE написа:

В дълбока заблуда си, някъде назад в темата в мой пост бях писал по този въпрос, но хайде пак ще го направя. 

https://www.janssen4patients.com/bg/zabolyavaniya/shizofreniya/informaciya-za-zabolyavaneto/kak-se-diagnosticira-shizofreniyata/simptomi-na-shizofreniya

Разбирам, това е масова целенасочена дезинформация. Наистина, няма такова бъгване, което да предизвика халюцинации и причуване на гласове. Когато при мен започна кибер преследването, аз веднага осъзнах че някой гледа. Връзката е с мозъка на оператора през компютър. Може и с повече компютри в Hive mind. Аз ги виждам, когато те си проектират холограмите, показват ми картинки, пускат синтетични сънища, всичко това е като анимация. Има много по-брутални функции, но не ми се говори. 

Но проекциите са само към мозъка, мисля. Макар, че могат да ти внушат, че виждаш холограми с очите си. Иначе спират ми водата, пукат тръби, спират тока, чупят електроуреди. Даже има визуални модификации на неодушевени предмети. При мен промениха едни хартиени цветя, направиха ги да изглеждат увяхнали. Това е самата истина.

Може да се трие памет, периоди от време или storage, при мен имам изтрит цял чужд език, на 15 г. възраст. Аз винаги съм се чудила, докато не ми го обясниха операторите преди 2 години. 

преди 2 минути, Анастасия Гоцева написа:

Може да се трие памет

Това ме заинтригува, дай връзка към тези модератори че да изтрия некой и друг спомен да не препълвам биологичния си хард диск. 

преди 42 минути, Анастасия Гоцева написа:

Но проекциите са само към мозъка, мисля. Макар, че могат да ти внушат, че виждаш холограми с очите си. Иначе спират ми водата, пукат тръби, спират тока, чупят електроуреди. Даже има визуални модификации на неодушевени предмети. При мен промениха едни хартиени цветя, направиха ги да изглеждат увяхнали. Това е самата истина.

Не знам осъзнаваш ли колко налудничево звучи всичко това. 

преди 55 минути, FusE написа:

Вчера беше с операторите на една маса, сега пак стана жертва тъз Гергана :D

преди 7 минути, Pig написа:

Вчера беше с операторите на една маса, сега пак стана жертва тъз Гергана :D

Таква програма са и задали тази вечер, нали видя в горния пост на какво са способни онези с компютъра, чупят тръби, спират вода и ток, правят проекции, на нас е смешно но нещата са сериозни . :D

преди 30 минути, Анастасия Гоцева написа:

Аз винаги съм се чудила, докато не ми го обясниха операторите преди 2 години. 

Ти как си комуникираш с операторите? Изпращаш им сигнали на същите честоти или по друг начин?

преди 3 минути, halek написа:

Ти как си комуникираш операторите? Изпращаш им сигнали на същите честоти или по друг начин?

С  мисли беше писано назад в темата. 

преди 1 час, halek написа:

Ти как си комуникираш операторите? Изпращаш им сигнали на същите честоти или по друг начин?

Звукът или звуковите вълни не са идеални за пренос на дълги разстояния, затова се обвързва с вълна носач. Която ни носи звука.  Това се нарича модулация. Ний модулираме с цел бързина и пренос.

преди 16 минути, FusE написа:

Това ме заинтригува, дай връзка към тези модератори че да изтрия некой и друг спомен да не препълвам биологичния си хард диск. 

Не знам осъзнаваш ли колко налудничево звучи всичко това. 

Те искат да предоставят информацията на хората. Targeted Individuals е терористична атака, но един от аспектите е да се разпространява истината. Потърпевшите ежедневно публикуват в Twitter, YouTube. 

преди 1 час, Анастасия Гоцева написа:

Те искат да предоставят информацията на хората. Targeted Individuals е терористична атака, но един от аспектите е да се разпространява истината. Потърпевшите ежедневно публикуват в Twitter, YouTube. 

Ако става въпрос за 5G честотата е същата, която се ползва и при 4G или 3,9 G, защото в Германия няма 4G има LTE. Във всяка една къща има и други честоти, които всеки ден го заобикалят.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.