Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 19 минути, Белгиеца написа:

п.п.
ако искаш да скиваш фактура 

По кофите фактури няма. Що се мъчиш ?

87397069_1316061338592133_3886614999635853312_n 555.jpg

• Отговори 466
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

Прасчо, знаеш ли миличко че при нас няма кофи в моя град. В пластмасови чували изнасяме боклука в определен ден и на ръце го хвърлят у камиона разни от източна европа.
Има обаче безплатни спални помещения ( като в бг казарма) за нашенци дошли насам и също безплатна храна в нещо като ресторанти. 
Можеш да се качиш веднъж на рейса и да дойдеш през юли да се убедиш какви цени какво чудо става. Ако имаш палатка можеш на къппинг да спиш в нея и да ползваш душове там. Абе трябва да видиш цивилизация малко, че лошо ти се отрязява обкръжаващата те действителност.

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Прасчо, знаеш ли миличко че при нас няма кофи в моя град. В пластмасови чували изнасяме боклука в определен ден и на ръце го хвърлят у камиона разни от източна европа.
Има обаче безплатни спални помещения ( като в бг казарма) за нашенци дошли насам и също безплатна храна в нещо като ресторанти. 
Можеш да се качиш веднъж на рейса и да дойдеш през юли да се убедиш какви цени какво чудо става. Ако имаш палатка можеш на къппинг да спиш в нея и да ползваш душове там. Абе трябва да видиш цивилизация малко, че лошо ти се отрязява обкръжаващата те действителност.

Не показа фактура, модел на телевизора от 2017г но иначе си пишеш некви глупости които никой не го интересуват. Дребен лъжец който живее цял живот на гърба на жена си. Ровещ по-кофите. Това си ти. Не си добре със главата доста пъти си си признавал сам. Оди си пий хаповете.

Стана ли ти ясно защо се еб.ават със тебе.

преди 1 час, Pig написа:

Не показа фактура,

Ти да се беше постарал да се представиш като готина мадама, да си направи човек труда да ти я прати на лична поща с изтрити лични данни във Фотошопа, ама така на някакъв си от многото нашенци, що да му пращам или показвам каквото и да е ?
На теб ти трябва да се заяждаш с някого, никаква фактура не може да ти спре това желание.
Явно чуваш и ти гласове които те подтикват да нападаш по различни теми произволно разни хора. 
Не те виждам никъде да хвалиш някого, явно гласовете ти го забраняват.
Абе прасчо, да не си прекарал задължително лечение при ония с белити престилки, та от там да ти е останал тоя тик с подканването на всякакви хора да си били пиели хапчетата ?

преди 34 минути, Белгиеца написа:

Ти да се беше постарал да се представиш като готина мадама, да си направи човек труда да ти я прати на лична поща с изтрити лични данни във Фотошопа, ама така на някакъв си от многото нашенци, що да му пращам или показвам каквото и да е ?

Колумбиец ма ти ве мойто момче ми се ежеше как ше ми покажеш фактурата и вече две години ми се укриваш ! Не се ли виждаш че си изпуснал компресията отдавна.

Много съм отворен особено на тема телевизори усети че няма да ти мине елементарното ежене и започна да го увърташ. Пий си хаповете.

Явно чуваш и ти гласове 

Пий хапове да не ги чуваш не за първи път си признаваш.

Не те виждам никъде да хвалиш някого,

За кое да те похваля че си неадекватен в всяка една тема  !? Или затова че си предаставяш че имаш нещо във главата !?  

Затова НЯМА форум от който да не са те изгонили и хора които да не се еб.ват със тебе.

Но си много болен и не го осъзнаваш.

Ей Прасчо и Джокер що не си ги мерите на лични?

преди 59 минути, Белгиеца написа:

Ама не можеш да ги купиш на цени които аз плащам, ядец !

Worry

За да ми затвориш устата трябва модела да е от 2017г. и фактура за 400евра. Нищо не си показал вече 2години защото НЯМАШ.

Иначе по-кофите си първенец, сичко ти е безплатно.

Айде и да си пиеш редовно хаповете.

Нямам точно никакъв интерес от това да ти е затворена устата.
За всички нас е интересно да разбираме своевременно какво ти шепнат гласовете.
Защото тази тема е точно за тях. Разкажи ако обичаш какъв е цветът на гласовете които чуваш, та по него да те анализираме.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Нямам точно никакъв интерес от това да ти е затворена устата.

Няма със какво там ти е мъката. Такива "специалисти" като тебе под и на път.  Затова те гонят от всички форуми и знаят че си на хапове.

Има ли мятрял по кофите ? Дачията жива ли е ? Булката държи ли те изкъсо ? 

преди 26 минути, Pig написа:

Затова те гонят от всички форуми

Виж сега прасчо, като си е направил жоро дебелия форум със съмишленици шейхове и им мътя водата, нормално е да ме банват. Форумът си е техен, разчитат на него да си продават абонаментите. Като им кажеш че не искаш да си купуваш абонамент от тях, нито да си купуваш внесена от тях техника, ти им се явяваш враг веднага. Той тлъстият ги банваше само защото говореха срещу сателита на заяка, пък сега се видя че е една празна варела там горе на високо и от нея нищо няма да гледаме на български.
Това там не е форум мили ми прасчо, а е рекламна платформа за бизнесите им.
Истинският форум е другаде и на друг език. Пишем на него хора от цяла Европа и никой там не ме е банвал никога.

Онова дугото дето е със затихващи фунции, пък въобще не можем да го броим за форум. Там господин Петков от Русе ги залъгва да купуват турска техника от няколко години. И ги кара да са бетатестери. Ама не, не искам турска техника която ще проработи 1 година след като е купена. Вземах една цигарена кутия турска за 35 € и повече няма да повторя. То не бачка за половината от това което трябва да прави.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Виж сега прасчо, като си е направил жоро дебелия форум със съмишленици шейхове и им мътя водата, нормално е да ме банват. Форумът си е техен, разчитат на него да си продават абонаментите. Като им кажеш че не искаш да си купуваш абонамент от тях, нито да си купуваш внесена от тях техника, ти им се явяваш враг веднага. Той тлъстият ги банваше само защото говореха срещу сателита на заяка, пък сега се видя че е едне празна варела там горе на високо и от нея нищо няма да гледаме на български.
Това там не е форум мили ми прасчо, а е рекламна платформа за бизнесите им.
Истинският форум е другаде и на друг език. Пишем на него хора от цяла Европа и никой там не ме е банвал никога.

Онова дугото дето е със затихващи фунции, пък въобще не можем да го броим за форум. Там господин Петков от Русе ги залъгва да купуват турска техника от няколко години. И ги кара да са бетатестери. Аме не, не искам турска техника която ще проработи 1 година след като е купена. Вземах една цигарена кутия турска за 35 € и повече няма да повторя. То не бачка за половината от това което трябва да прави.

.

преди 6 минути, Pig написа:

Онова дугото дето е със затихващи фунции, пък въобще не можем да го броим за форум.

Тебе никой не те брои за "човек" там е въпроса. Затова те гонят а потребилите още те споменават...........че е време да се върнеш във специализираното заведение

преди 5 часа, Pig написа:

.

Тебе никой не те брои за "човек" там е въпроса. Затова те гонят а потребилите още те споменават...........че е време да се върнеш във специализираното заведение

Аз имам повече посадени чинии в градината от 99% от потребителите там. Ядец !

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Аз имам повече посадени чинии в градината от 99% от потребителите там. Ядец !

Само болен като теб си мисли че някой му завижда за купените чинии от дядото белгиец. Затова не те броят никъде за човек много далечна ти е реалноста. 

Фактури по кофите за телевизори няма, но си доста болен и късно се усещаш.

Затова не си могъл да се уредиш в БГ. сам да си изкарваш парите, а си станал 'мъж" под чехъл по селата в Белгия. 

на 2.03.2020 г. в 19:52, Pig написа:

Затова не си могъл да се уредиш в БГ. сам да си изкарваш парите, а си станал 'мъж" под чехъл по селата в Белгия. 

Значи викаш, че съм се прекарал яко да не давам десятък на ГРОБ.
В Белгия било имало 70000 български граждани, а колко белгийци има в България ?

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Значи викаш, че съм се прекарал яко да не давам десятък на ГРОБ.
В Белгия било имало 70000 български граждани, а колко белгийци има в България ?

Такива като тебе под чехъл и завряни зетове няма. Ти си единствения. 

Ти не можеш да изкараш за да даваш каквото и да било, затова си под чехъл.

преди 15 часа, Pig написа:

Такива като тебе под чехъл и завряни зетове няма. 

Прасчо що се опитваш да заблуждаваш читателите ?
Дъртите са умрели и двамата и 2019 г. къщата им е продадена от синът ми и жена ми.
Как да стане тая работа да е заврян зет някой, като не съществуват живи хора при които да го "завреш" ?

Или викаш, че ти пишеш тука каквото ти диктуват гласовете които чуваш, така ли ?

преди 18 минути, Белгиеца написа:

Прасчо що се опитваш да заблуждаваш читателите ?
Дъртите са умрели и двамата и 2019 г. къщата им е продадена от синът ми и жена ми.
Как да стане тая работа да е заврян зет някой, като не съществуват живи хора при които да го "завреш" ?

Или викаш, че ти пишеш тука каквото ти диктуват гласовете които чуваш, така ли ?

Начи от 2019г. си само под чехъл. Браво имаш "напредък".Worry

С тая медицинска диагноза дето си, малко ти трябва да се почустваш "СВОБОДЕН" 806

Значи  въпросната  банда не спира  да ме тормози  повече от 3 години...

От къде ми  тръгна  проблема? 
Значи  аз  работих  в една пловдивска фирма  като програмист повече от 2 години, всичките ми проекти, които  ми даваха  се изпълняваха  перфектно и в срок, управителите и  собственика на фирмата беше много доволен от мен. 
И  имах  един  колега  които  работеше  като администратор в същата фирма. Този  човек до  колкото го усещах се притесняваше за работното си място и  не спираше да търси  начин  да ме принуди да  напусна от тази  фирма. Постоянно  пред управители  и  собственика на тази фирма  ме  злепоставяше и  не спираше да ме провокира  по всякакъв начин. Този човек  разбра, че няма да напусна и от яд и злоба  нави тази банда да ме тормози  докато  не напусна  тази фирма. 

Как процедира тази бандата  с жертвите? 

Първа стъпка: 

Първите дни от тормоза бандата  цели да те убеди  че имаш  психологичен проблем, за да може да  влезеш  в  болнично  заведение  за да може да ти дадат диагнозата  шизофрения. Получиш ли веднъж такава диагноза и получиш  такава епикриза  никъде  не можеш да се намериш нормална  работа повече. (Въпросният ми колега  и  тази  банда точно това целяха да ме изкарат с такъв проблем  за да може никой да не ми обръща внимание). 

Следващата стъпка  на тази банда беше следната... 
Не спираха да ме заплашват и да ме провокират с цел  да започна да пускам  жалби в полицията срещу неизвестен  извършител  с цел  Полицията да ме помислят ,че съм психично болен и да не ми обръщат внимание... 
Но не им стана номера веднага разбрах за какво става въпрос... 

В какво  се изразява тормоза? 
Не спират  от сутрин до вечер  да те подиграват, да ти коментират всяко едно  твое движение, заплашват те,  мъчат се да те манипулират, че те подслушват  от телевизора от  телефона  и  всякакви  устройства, които  имаш в стаята. Това е продължение на 3 години.... 

Как може да докажете, че сте жертва на  Voice ot  Skull (v2k) ? 

Аз си свалих това приложение  от  Google  Play струва  5,25лв 
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.mreprogramming.ultimateghostdetector&hl=en_US

В това приложение използвах Simple EMF Detector 

Вижте какъв  е резултата. Само искам да отбележа, че бандата като  разбра че  се опитвам да засека сигнала  веднага го намаля. Това го правят с цел  да  не може да се докаже  че има нещо такова. И  като намалят сигнала и  веднага гласовете на бандата стават  по  тихи. 

Видео 

В същото  приложение  използвах опцията Motion Detector 

Вижте какво става като  държа телефона в ръцете си. 

Screenshot_20191225-103706.thumb.jpg.bda2d559627a61d591d6b5c8993403f9.jpg

Като  хване телефона  мой  роднина  вижте какъв е резултата. 

Screenshot_20191225-103824.thumb.jpg.2429d37c48f783eb77674f80d3b977c0.jpg

Ако не вярвате на тези скрииншоти  ще направя видео.
Само кажете!

Другите начини  по които  може да си докажете, че сте жертва на Voice ot  Skull (v2k) са: 
Може да използвате  само залепящо медно фолио и да си го записите на ушните миди и така спирате да чувате гласовете   на  бандата на 90-95%. 
Може също да тествате  с тапи за уши  така спирате  да чувате  гласовете  на  бандата  на  70-80%, можете  да, тестове и  с други  видове материали  пак се намаля  звука  от  гласовете на  бандата лошото  че  не можете да  изолирате гласовете на  100%. 

Другите симптоми са:
Усещаш как бандата те облъчва с някакъв вид сигнал  предполага се, че са микровълни, но не съм сигурен в момента се опитвам да си го докажа категорично. Имаш  голямо  напрежение в слепоочието и  ако облъчването продължи  доста време се появява и главоболие.(Как аз разбрах, че съм облъчван, Еми те не пират да спекулират с това. (Постоянно  говорят  облъчвай  го  до край да не го изтървем  тоя.) И те като  започнат да те облъчват  веднага на мига ти се появява напрежението в слепоочието.)

Въпросът е как може да заглушим този сигнал?
Ако има хора, които са  запознати технически с тези неща ще се радвам ако може да даде малко  информация  как може да заглушим сигнала. Аз до колкото разбрах  се използват  някакви   тапи от този вид 
https://jamexptec.com/ или  се използва някакъв генератор на бял  шум  и той заглушава сигнала. Ако  има хора, които  са запознати с такава техника  нека да сподели  за да мога да тествам. И веднага  ще публикувам резултата във форума.

Надям се в скоро време да си реше проблема с тази  Пловдивска банда... 

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72. 
Когато имам  повече информация ще е  публикувам

Тази дидективска агенция вече е решавала такакъв случий www.vayl.bg

преди 23 минути, Белгиеца написа:

Eй най-после ще я хванат тая банда бе, само така ... 

Нищо няма да хванат защото което чува го чува само той, то е в главата му и без лечение няма да се спрат тези гласове, писал съм го още в начало на темата това. 

преди 50 минути, Белгиеца написа:

Eй най-после ще я хванат тая банда бе, само така ... дано спре и Прасчо да чува гласове покрай тази щастлива развръзка.

Аве "Ясновидеца"  я разкажи на аудиторията какво е да живееш под чехъл а доскоро и като заврян зет в Белгийските села. 

Е па да ти разкажа прасчо, мъка голяма е тука трябва да обикалям по всичките магазини докато си намеря кисело мляко като в България. Значи киселото го купувам от Алди и днес там скивах че в събота ще раздават за по 329 € 50 инчови UHD телевизори с Wi-Fi  и не знам си какви други гъзарии, ето ти линка да оплакнеш окото и ти :
https://folder.aldi.be/fr/folder-de-cette-semaine/?page=30

на предпоследната страница значи киризиш и злобееш.
Това е за в окръжен град прасчо, по селата обикновено няма никакви магазини. Особено тези които са на до 10-на километра от някой град.
Тука родителите които си обичат децата ги карат сутрин с кола на училище, другите ходят или пеша или ако са от село се качват на автобусите от 12 годишна възраст и идват в града, където има 3 гимназии и 2 професионални средни училища.
Да ти се оплача Прасчо, миналата седмица преместиха Лидъла дето беше дошъл у нашия квартал да е няколко преки по-далече и вече са минали на нова мода да не дават безплатни пличета като си купуваш плодове. А от Лидъла купувам пресно мляко и хлебчета за сандвичи.
Сега най-близкият магазин остава Delhaize от него купувам печени пилета и печени бутчета от пуйки. А пиците се купуват от Карфур ( па те са цели 3 у нашия град).
Не е за живот тука Прасчо, много магазини и не може да си пазарува човек само от един. ААААААа има и един Колройт ама успешно го бойкотирам последните 10 години.
Аз бях свикнал да не ходя у центъра на Люксембург, щото се завираш по едни подземни паркинги и кофти се кара вътре у тях. Ама сега като станаха  безплатни влаковете, трамвайте и автобусите в цялата им държавица, май пак ще ходя на пазар и там у центъра. Карам до първото село ( 9 км) и се качвам без пари на автобуса.
У родината има ли безплатен превоз бе Прасчо ?

преди 29 минути, Белгиеца написа:

Е па да ти разкажа прасчо,

Колумбиец пак заби във обяснения които никой не ти ги иска. 

Питаме те нали си мъж под чехъл белгийката колко евро цента ти отпуска на ден ?

преди 35 минути, Белгиеца написа:

329 € 50 инчови UHD телевизори с Wi-Fi  и не знам си какви други гъзарии, ето ти линка да оплакнеш окото и ти :

Кат нямаш свой пари какви глупости те вълнуват. Живот под чехъл.

преди 4 часа, Pig написа:

Кат нямаш свой пари 

Една от банките в града ми не е разбрала че съм нямал мой пари.
А ти как си го разбрал, гласовете ли ти го съобщиха ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.