Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

току-що, Белгиеца написа:

Една от банките в града ми не е разбрала че съм нямал мой пари.
А ти как си го разбрал, гласовете ли ти го съобщиха ?

Гласовете ти говорят ве, ти си "Ясновидеца" 

Горкия не става за нищо и станал заврян зет и под чехъл. аве баси пародията си.

• Отговори 466
  • Прегледи 63,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Лека нощ мили ми Прасчо .

Кротувай че белгийката ако ти удари бана..........Worry

преди 11 часа, Pig написа:

Кротувай че белгийката ако ти удари бана..........Worry

На тебе прасчо отдавната ти е минало времето да може някоя западнячка да те хареса. Ще си умреш без да си пробвал нещо различно от нашенки или може би ти си по нашенците, а ?
Да не ти е обърнал резбата някой даскал педофил у дома за сираци, признай си ще ти олекне.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

На тебе прасчо отдавната ти е минало времето да може някоя западнячка да те хареса. Ще си умреш без да си пробвал нещо различно от нашенки или може би ти си по нашенците, а ?
Да не ти е обърнал резбата някой даскал педофил у дома за сираци, признай си ще ти олекне.

Taкива като тебе дет не могат да изкарат два лева сами, така разсъждават.Worry 

Днеска има ли мятрял по кофите ? 

преди 17 минути, Белгиеца написа:

западнячка да те хареса

Доста е зле западнячката за да се върже с гол, бос и с медицинска диагноза Ганя.Worry

Е па ние прасчо си се обичаме с моята западнячка, празнувахме си 30 години брак у един ресторант у Люксембург и въобще не ни е грижа на тебе гласовете какво ти разправят.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Е па ние прасчо си се обичаме с моята западнячка, празнувахме си 30 години брак у един ресторант у Люксембург и въобще не ни е грижа на тебе гласовете какво ти разправят.

Горката е била доста закъсала още на млади на години. А ти избор нямаш със тая болна глава, заврян зет, под чехъл и те така. Трагедия.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

празнувахме си 30 години брак у един ресторант у Люксембург

По закусвалните има доста изоставена храна, не се и съмнявам че сте си прекарали добре.

на 5.03.2020 г. в 15:12, FusE написа:

Нищо няма да хванат защото което чува го чува само той, то е в главата му и без лечение няма да се спрат тези гласове, писал съм го още в начало на темата това. 

на 5.03.2020 г. в 15:12, FusE написа:

Нищо няма да хванат защото което чува го чува само той, то е в главата му и без лечение няма да се спрат тези гласове, писал съм го още в начало на темата това. 

Чуват го много хора, които са засегнати по текуща терористична атака в цял свят. Извършителите са оператори на психотронни компютри. Жертвите е възможно да са около 10000 в света. Жалби се пускат навсякъде ежедневно. Организацията е на задкулисно ниво в цял свят има такива програмисти на MKUKTRA. И аз имам текуща жалба с ДАНС. Потърпевшите са под много силен стрес и някои имат и физическо насилие, през електронен достъп до физическото тяло. Технологията е класифицирана, затова отнема толкова дълго да се разплете, все още е текущо. Но е терористична атака, по която са засегнати жертви и в България. Моята започна в Англия, като в България продължиха да ме тормозят същата група извършители. 

преди 2 часа, Анастасия Гоцева написа:

Чуват го много хора, които са засегнати по текуща терористична атака в цял свят. Извършителите са оператори на психотронни компютри. Жертвите е възможно да са около 10000 в света. Жалби се пускат навсякъде ежедневно. Организацията е на задкулисно ниво в цял свят има такива програмисти на MKUKTRA. И аз имам текуща жалба с ДАНС. Потърпевшите са под много силен стрес и някои имат и физическо насилие, през електронен достъп до физическото тяло. Технологията е класифицирана, затова отнема толкова дълго да се разплете, все още е текущо. Но е терористична атака, по която са засегнати жертви и в България. Моята започна в Англия, като в България продължиха да ме тормозят същата група извършители. 

И от какво печели тази банда, като три години ви облъчва и дойде след вас чак от Англия? Нали тези хора трябва да ядат, да пият, трябва ток за психотронните компютри, обувки ще им трябват за да ви последват ако се отдалечите. 

Значи три години ви облъчват просто така, без да спечелят от това и една стотинка.

преди 11 минути, halek написа:

И от какво печели тази банда, като три години ви облъчва и дойде след вас чак от Англия? Нали тези хора трябва да ядат, да пият, трябва ток за психотронните компютри, обувки ще им трябват за да ви последват ако се отдалечите. 

Значи три години ви облъчват просто така, без да спечелят от това и една стотинка.

преди 11 минути, halek написа:

Това, което самите те са ми подали като информация е, че мрежата се финансира от американска страна, както и технологията се предоставя от Америка, използва се за управление на населението чрез индивидуално и масово психотронно въздействие. И в тези кръгове оперират професионални терористи, които работят по текущата акция от години и очакват да усвоят процент от дължимите компенсации. Всички са оператори на тези компютри на редовни американски заплати. И в България ги има, а технологията позволява визуален достъп до всеки индивид и локация. Така се върти повсеместно тази акция, извършителите са заедно в международни терористични синдикати. Жертви в цял свят подават жалби ежедневно. Но към момента все още няма широко достъпна информация относно техниката и организацията, затова въпросът не е разрешена досега. А и жертвите, директно засегнати са само няколко хиляди, като всеки сам се бори и се опитва да пробие. Това е самата истина, аз съм потърпевша и е изключително стресиращо в някои казуси. 

Отново не се разбира каква е целта, дори да приемем че това е вярно то каква е целта да ви управляват? 

преди 2 минути, Анастасия Гоцева написа:

Направи си още 20 профила пробвай и някой детски

преди 1 минута, Pig написа:

Направи си още 20 профила пробвай и някой детски

Остави го тъкмо започна да се разплита случая, изяснихме кой е виновен сега остава да разберем защо. 

току-що, FusE написа:

Остави го тъкмо започна да се разплита случая, изяснихме кой е виновен сега остава да разберем защо. 

Тука играят рублите във момента , американците са виновни :D

преди 8 минути, Pig написа:

Тука играят рублите във момента , американците са виновни :D

О има и такива из нета които твърдят, че психотронното оръжие е руско докарано тук през 80-те :D

преди 1 минута, FusE написа:

О има и такива из нета които твърдят, че психотронното оръжие е руско докарано тук през 80-те :D

На кой както му е удобно :D

преди 3 минути, FusE написа:

Това руското е облъчило миро навремето и той още го чува :speak:

преди 11 минути, FusE написа:

Отново не се разбира каква е целта, дори да приемем че това е вярно то каква е целта да ви управляват? 

Управлява се населението, за да има ред, намира се месторабота, местоживеене в индивидуален аспект. За масово управление се използва, за да се имплементират държавни, международни и Масонски проекти. Избори, протести, миграция и много други. Например жълтите жилетки, това е програмирана инициатива. Да речем, задават идеята към групи хора, профсъюзи, компании, извеждат ги на протест, даже ги програмират към агресия и т.н. Те са ми разказвали много повече, но не ми се споделя всичко. Относно тази терористична акция, има жертви от 20, 15, 10 и 5 години, поетапно се включват нови вълни. Аз познавам в БГ и в други държави, хора които са засегнати от абсолютно същите дати, като мен, началото на май 2015. Освен, че е тероризъм, спуска се информация относно техниката, която масово се разпространява от жертвите в онлайн платформи, медии, службите, кой както може. Това е една от идеите на текущата, така наречена програма, Targeted Individuals. Споделя се с жертвите класифицирана информация относно технологията и конспирацията. В YouTube, Twitter, Facebook, се споделя ежедневно. Това също е програмирано от операторите, през Mind Control. Те искат да разкрият истината към населението. Но при ме да речем и повечето жертви, насилието е непоносимо и си търсим правата за рехабилитация.

преди 1 минута, Анастасия Гоцева написа:

Но при ме да речем и повечето жертви, насилието е непоносимо и си търсим правата за рехабилитация.

Кво праи Костя Копейкин ? 

преди 8 минути, Анастасия Гоцева написа:

Например жълтите жилетки, това е програмирана инициатива. Да речем, задават идеята към групи хора, профсъюзи, компании, извеждат ги на протест, даже ги програмират към агресия и т.н. 

Не е нужна чак техника за това, има вече професия протестер, стига да има кой да плати веднага ще се намерят хора за протест които ще правят каквото им е казано от даващите пари. 

преди 10 минути, Анастасия Гоцева написа:

Управлява се населението, за да има ред, намира се месторабота, местоживеене в индивидуален аспект. За масово управление се използва, за да се имплементират държавни, международни и Масонски проекти. Избори, протести, миграция и много други. Например жълтите жилетки, това е програмирана инициатива. Да речем, задават идеята към групи хора, профсъюзи, компании, извеждат ги на протест, даже ги програмират към агресия и т.н. Те са ми разказвали много повече, но не ми се споделя всичко. Относно тази терористична акция, има жертви от 20, 15, 10 и 5 години, поетапно се включват нови вълни. Аз познавам в БГ и в други държави, хора които са засегнати от абсолютно същите дати, като мен, началото на май 2015. Освен, че е тероризъм, спуска се информация относно техниката, която масово се разпространява от жертвите в онлайн платформи, медии, службите, кой както може. Това е една от идеите на текущата, така наречена програма, Targeted Individuals. Споделя се с жертвите класифицирана информация относно технологията и конспирацията. В YouTube, Twitter, Facebook, се споделя ежедневно. Това също е програмирано от операторите, през Mind Control. Те искат да разкрият истината към населението. Но при ме да речем и повечето жертви, насилието е непоносимо и си търсим правата за рехабилитация.

И вие сте под психотронно въздействие и под наблюдение, можете да бъдете сигурни. Аз съм с програмистите в момента, те само това правят денонощно програмират и работят по техните терористични проекти. Така че и вие сте на техните радари. 

преди 1 минута, Анастасия Гоцева написа:

И вие сте под психотронно въздействие и под наблюдение, можете да бъдете сигурни. Аз съм с програмистите в момента, те само това правят денонощно програмират и работят по техните терористични проекти. Така че и вие сте на техните радари. 

Май забрави да смениш профила- случва се  :D

Ей коя фаза на луната сме днес? Че свирешите глави много се разшаваха

преди 1 минута, petie1 написа:

Ей коя фаза на луната сме днес? Че свирешите глави много се разшаваха

От ретроградния меркурий е тва, до 10 март ще е така :D

преди 2 минути, Анастасия Гоцева написа:

Нали ползваш линукс във Англия и не те знаеха !!! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.