Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!

Featured Replies

преди 29 минути, Shiniasu написа:

Има хора виждащи аури, хора виждащи в бъдещето... Няма да изброявам всички възможности. 

Това са хора шарлатани, измамници с една единствена цел, да изкарат от наивен човек няккви пари, до това се свеждат техните им възможности. 

преди 31 минути, Shiniasu написа:

Има вещества - медикаменти и опиати, има и механични методи, при които може да се видят и чуят разни неща. А при някои хора такива методи не са нужни. Те са си предразположени по принцип. 

Това са халюцинации не по различни по смисъл като тези при шизофрения, не случайно има не малко случай на отключили подобно заболяване след употреба на наркотици.

преди 33 минути, Shiniasu написа:

Технология даваща възможност да се внушават звуци или мисли може би е възможна, но си мисля, че сме далеч от такава. 

Възможна е и се нарича плацебо ефект, чуваш нещо което в действителност го няма, при здрави хора плацебо ефекта изчезва след повторно слушане например на нови тонколони, първоначално чуваш детайли които не си чувал до преди това, но то е не защото ги чуваш реално, а защото искаш да ги чуеш, на следващия ден разбираш че което си чувал не го е имало в действителност. 

преди 5 минути, Ивайло Кънчев написа:

съботират всичките ми електроуреди , спират ми осветлението и контактите , пържят и кабели на техниката ми , компютър , телевизор и прочее , когато ми предизвикват силни болки по тялото почвам да ги псувам и те за наказание почват да ми манипулират компа най често или кафемашината когато правя кафе , манипулират всичко което работи с електричество , а комп'ютъра направо го побъркват на моменти , 3 компютъра смених за 3 години , 2 телевизора извън строя , имаше период в който през 2 дена сменях крушката в стаята в която съм , 

Тези които правят тези злини са ЕРП или имаш проблем с инсталацията. 

преди 7 минути, Ивайло Кънчев написа:

примери много , силно горчив вкус в устата дори когато ям пчелен мед , сълзене на очите , лютевина в очите , кашлица с часове наред през 10-15 секунди , ставам червен като домат в лицето , недоизхождане до тоалетната , използват и ултразвук чрез който зимата ми задушават печката на дърва и ми гасят цигарите или пламъка на запалката и куп други неща 

Тука нямам мнение, не съм доктор, но за задушаване на печката ако разбереш нещо пиши, че много лош въздуха зимата от тея печки и ще стане не лош бизнес от това печкозадушаване с ултразвук. 

• Отговори 466
  • Прегледи 62k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Иван Миленов
    Иван Миленов

В момента се води раследване  предполага се, че  се намират  на Пловдив ул. Филип  Македонски 29 - 72.  Когато имам  повече информация ще е  публикувам.         

• разбира се, че има как. Тия нямат нищо общо. Социума бъка от подобни примери. Работят, влизат дори във формални или работни отношения... прибират се и... вече са в джаза отвсякъде... Визираният

• Може да си направиш шапка от алуминиево фолио за да защитиш вътрешночерепното съдържание от микровълново излъчване.

Публикувани изображения

преди 1 час, Shiniasu написа:

Има ...  ..., хора виждащи в бъдещето...

Има има, аз бях един от тези преди 1989г., знаеш ли колко ясно виждах в липсата на бъдеще в родината, а ?
Пророческите ми видения почнаха след креватна гимнастика с една чуждоземка на която баща ѝ даваше по 4500 долара на година за да учи медицина в София. По онова време преди 1989г. един долар се продаваше за по 6 лева.
Значи понеже ме бяха научили да смятам другарките в даскалото и като сметнах 
7 години по 4500 долара = 31500 долара по 6 лв = 189000 лева делени на 200 лв месечна заплата = 945 заплати делени на 12 месеца годишно = 78 години, да трябва да се бъхтам да им бачкам на комунягите.
И прогледнах и видях, че светлото бъдеще е извън границите на родината ни.
По онова време моите набори бяха без тази дарба за виждане в бъдещето и се женеха за нашенки.

преди 1 час, AAUUXX написа:

... ефекта изчезва след повторно слушане например на нови тонколони, ... 

А аз като особено надарен любител профайлър викам, че се издаваш сам с тези тонколони, видя ли сега, а ?

преди 20 часа, Ивайло Кънчев написа:

Обсъждат мои действия мисли и чувства , съботират всичките ми електроуреди , спират ми осветлението и контактите , пържят и кабели на техниката ми , компютър , телевизор и прочее , когато ми предизвикват силни болки по тялото почвам да ги псувам и те за наказание почват да ми манипулират компа най често или кафемашината когато правя кафе , манипулират всичко което работи с електричество , а комп'ютъра направо го побъркват на моменти , 3 компютъра смених за 3 години , 2 телевизора извън строя , имаше период в който през 2 дена сменях крушката в стаята в която съм , примери много , силно горчив вкус в устата дори когато ям пчелен мед , сълзене на очите , лютевина в очите , кашлица с часове наред през 10-15 секунди , ставам червен като домат в лицето , недоизхождане до тоалетната , използват и ултразвук чрез който зимата ми задушават печката на дърва и ми гасят цигарите или пламъка на запалката и куп други неща 

преди 17 часа, Pig написа:

Трагедия pop.gif

Наистина не бях обърнала внимание ,че в темата пишат тотални ку-кувци с нужда от лечение. Мислех ,че сериозно се пита за технологиите за манипулация ,но тук очевидно има действително голям брой хора за лудницата и за тотално лечение .

преди 3 часа, Alletheya написа:

Наистина не бях обърнала внимание ,че в темата пишат тотални ку-кувци с нужда от лечение. Мислех ,че сериозно се пита за технологиите за манипулация ,но тук очевидно има действително голям брой хора за лудницата и за тотално лечение .

това за мен ли се отнася , имай предвид че с конкретна модулирана честота могат да направят всичко за което споменах 

на 17.12.2019 г. в 13:15, Ивайло Кънчев написа:

Обсъждат мои действия мисли и чувства , съботират всичките ми електроуреди , спират ми осветлението и контактите , пържят и кабели на техниката ми , компютър , телевизор и прочее , когато ми предизвикват силни болки по тялото почвам да ги псувам и те за наказание почват да ми манипулират компа най често или кафемашината когато правя кафе , манипулират всичко което работи с електричество , а комп'ютъра направо го побъркват на моменти , 3 компютъра смених за 3 години , 2 телевизора извън строя , имаше период в който през 2 дена сменях крушката в стаята в която съм , примери много , силно горчив вкус в устата дори когато ям пчелен мед , сълзене на очите , лютевина в очите , кашлица с часове наред през 10-15 секунди , ставам червен като домат в лицето , недоизхождане до тоалетната , използват и ултразвук чрез който зимата ми задушават печката на дърва и ми гасят цигарите или пламъка на запалката и куп други неща 

С този изчерпателен отговор, изяснихте наистина положението. Пожелавам ви да намерите помощ измежду близките, защото справянето не е работа за сам, а през електронната мрежа на форума не е реалистично. Дано Новата 2020 е значително по- добра и за вас.

преди 5 часа, Alletheya написа:

Навремето в София една жена се разхождаше с доста странен скафандър. В последствие се разбра, че страда от определена болест, която и пречи на норнално оцеляване в средата в която живее.

Определено изглеждаше като луда, но с мозъка си бе наред. Реално, има хора с по чувствителна нервна система, т.е. те не са луди, а ненормални.

Правете разлика, моля!

п.п. Лесно е да кажеш, че някой е луд, но трудно е да признаеш, че си такъв.

преди 1 час, Ивайло Кънчев написа:

това за мен ли се отнася , имай предвид че с конкретна модулирана честота могат да направят всичко за което споменах 

Тук се изказват принципи, а някой ако се разпознава в тях, то, то е за негова вреда, а не, за чужда помощ.

Не приемайте нещата лично и може и да се изликувате от въпросния глас в скулите или бля, бля където и да се намира между двата Ви слухови органа.

Кратко, за да Ви се приложи някакво въздействие върху мозъка, то излъчвателя не трябва да е повече от няколко косъма до черепа Ви. Друг е въпроса за интерпретацията или интерференцията, или и двете, която/ито може да се получи в следствие на някакви магнитно електрически сигнали които ще достигнат до мозъчните Ви окончания отговарящи за слуха.

преди 8 часа, Търсещ истини написа:

С този изчерпателен отговор, изяснихте наистина положението. 

За съжаление той описва пълна картина за затваряне ако буйства, ако е кротък ще си страда на свобода.
Тука на този сайт имаше пусната специална тема от едни мераклии да му приберат парите ако има да им дава за консултации в частната им психо клиника.
Който иска да я пътърси и намери и да чете кво разправят ония печелбарите, отнася се точно до този господин от тази тема.
И той е човек и той има право на нормален живот, ама въобще не си представям в неговия частен случай как би могъл да се оправи. Положението му ми изглежда безнадеждно.

на 17.12.2019 г. в 10:25, AAUUXX написа:

Няма такава технология, ако имаше щеше да има законна  носеща честота в противен случай няма как да бъде създадена с цел употреба, тоест ако имаше подобна технология всички ние щяхме да знаем за нея както знаем честотите на на УКВ радио станциите, както знаем честотите на мобилните оператори, както знаем честотите на сат. операторите и т. н. Това което се пише е нищо повече от психично заболяване и с едно бързо търсене в мрежата на "чуване гласове в глявата" излиза 1-1 с описаните симптоми тук и диагноза, вместо да се търси нещо което го няма е да се потърси доктор който ще помогне в случая. 

Направих замервания чрез фирма и установихме 20 пъти над нормата с уред засичащ силата на честотите до 40 гигахерца , имаше и уред за засичане стойноста на честотата но той беше до 6 гигахерца и той не отчете нищо , което значи , че ми трябва спектрален анализатор до 40 гигахерца и ще ги хвана 

преди 3 часа, Ивайло Кънчев написа:

..., което значи , че ми трябва спектрален анализатор до 40 гигахерца и ще ги хвана 

И като ги хванеш после какво следва ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

И като ги хванеш после какво следва ?

Има замесени от обкръжението ми които са във връзка с операторите и ще им повдигна обвинения в съда 

преди 1 час, Ивайло Кънчев написа:

Има замесени от обкръжението ми които са във връзка с операторите и ще им повдигна обвинения в съда 

В какво ще ги обвиниш в съда?

Мислех си по въпроса с "облъчването". Радиовълните и светлинните вълни са от един вид. Това, което виждаме- светлината е хаос от излъчени сигнали. Ако те са кодирани, пак ги възприемаме като бяла светлина или друга- зависи от носещата. Не можем да различим без съответно декодиращо устройство, за превръщането на сигнала в говор. Дори светлинните сигнали по Морзова азбука не можем да прекодираме, без да знаем кода на Морз. При радиовълните е още по- сложно, защото нямаме и сетиво за тях. Така че, не вярвам на директно влияние върху мозъка с радиовълни в този хаос от радиоизлъчвания.

По- склонен съм да приема, че става дума за чуване на гласове при шизофрения, т. нар. "слухови халюцинации", т.е. проблемът не е психолого/психотерапевтичен, а психиатричен. Например ето Там ми направи впечатление този коментар. Обърнете внимание и на отговора на редакцията- Лекар.БГ:

Цитат

Мърморко

Действително, шизофрениците не са луди, просто нормалната медицина не може да го обясни. Мнозина лекари занимаващи се със „заболяването“ знаят, че Шизофрениците са хора между два свята, тоест хора със свръх способности, на които тялото е тук, но духът чува, вижда и ходи и на други места.
И понеже медицината не може да го обясни все още, чисто научно – нито като причини, нито като механизъм, казва Това е болест (луд). А това не е така. Параноидната шизофрения е по висша форма на преминаване (отделяне) на духа от тялото, при която човек „се загубва“ доста по- продължително време. Тоест, той е повече време в друг свят, а само малка част от съзнанието му и разбира се тялото остават видими за нас нормалните.

Ако побутнеш един отнесен шизофреник, той почти автоматично ще ти отговори „дааа, кажиии“, но всъщност той е другаде.

Аз смятам, че след много години (ако човечеството не се е избило:)), ще бъде обяснено и вече научно това състояние (не болест).

Според мен, шизофрениците са свръх интелигенти индивиди, със способности несъответстващи на светът в който живеят. Затова бързо, още в детските години, Светът им се изчерпа, те знаят всичко (просто не го споделят „автокритика“ го наречи). На база на това, в последващите гофини това води до самозатваряне (от липсата на контакти и разбиране) и все повече преминавайки в „илюзорен за нас“, но реален за тях в духовен смисъл Свят.

Така ние нормалните (понеже не виждаме като тях) мислиме, че те са луди и си измислят, но това не е така. Когато попиташ няколко шизофреника, те много свързано ти разказват и то с подробности, какво са видяли и с кого са се срещнали. Интересното обаче е друго! Когато ги накараш да повторят разказа си неколкократно, с измление разбираш, че те не се „объркват“ нито веднъж, защо? Нима помнят какво са ти разказали?! А на следващият ден, а на по-следващият? Как ако лъжат и си измислят видяното дори след дни го разказват по същият начин, абсолютно точно?

Отговорът е непонятен за нормалният човек.
Както някъде четох, шизофреникът е човек, който тялото и душата са на две различни места, тоест „грешно време на грешно място“.

00 Отговор
Лекар.БГ:
Това съвпада с наблюденията на Рудолф Щайнер върху така наречената шизофрения и сигурно е вярно. Ние сме съгласни с вас.

преди 55 минути, Търсещ истини написа:

Мислех си по въпроса с "облъчването". Радиовълните и светлинните вълни са от един вид. Това, което виждаме- светлината е хаос от излъчени сигнали. Ако те са кодирани, пак ги възприемаме като бяла светлина или друга- зависи от носещата. Не можем да различим без съответно декодиращо устройство, за превръщането на сигнала в говор. Дори светлинните сигнали по Морзова азбука не можем да прекодираме, без да знаем кода на Морз. При радиовълните е още по- сложно, защото нямаме и сетиво за тях. Така че, не вярвам на директно влияние върху мозъка с радиовълни в този хаос от радиоизлъчвания.

По- склонен съм да приема, че става дума за чуване на гласове при шизофрения, т. нар. "слухови халюцинации", т.е. проблемът не е психолого/психотерапевтичен, а психиатричен. Например ето Там ми направи впечатление този коментар. Обърнете внимание и на отговора на редакцията- Лекар.БГ:

Мисля, че си губиш времето.

Е, освен ако ти е интересно да се упражняваш - да упражняваш себе си - тепърва :)

преди 3 часа, Ьрмалоу написа:

Мисля, че си губиш времето.

Е, освен ако ти е интересно да се упражняваш - да упражняваш себе си - тепърва :)

Времето си губят в темите за мистика и езотерика, обсъждайки астрология, съногадания, магия и летачи. Да съм писал 4 или 5 коментара тук. 

Проблемът е в това, че психотичните не се повлияват от логика. Със слово могат да бъдат призовани единствено към наблюдения на реалния свят, което да им даде опора за адекватност. 

Радостно посрещане на Традиционния празник Коледа! С деня да нараства и доброто!

• Автор
преди 6 часа, Търсещ истини написа:

Човек  ти говорил  си  ли  с шизворифриник ? 

От далече си  личи  че този  човек  не е в час.... 

В момента една жертва на тази банда от Пловдив  подготви солидни доказателства на тази тема, че е жертва на  тази банда от Пловдив. 
След няколко дена ще ги публикува във форума той работи  с частен детектив от София, които  е решавал такъв  проблем... 
Той  ще даде точна информация  как точно  процедира тази банда.

преди 1 час, Геори Ковачев написа:

Човек  ти говорил  си  ли  с шизворифриник ? 

Шизофренията е доста широко разпространена. Разговарял съм с такива страдащи  и сме поддържали неутрални теми в рамките на разумното.

С шизворифриник не съм говорил.

Глас в мозъка? Това е толкова обикновено

Да припомня за Бетовен. Той е дирижирал, дори когато е бил глух. С диригентски движения е давал на музикантите знаци кога да свирят по- силно, кога да започват отделните партии, какъв ритъм да следват, а самият той се е водел от звуците в мозъка му. За да се съсредоточи, дори е затварял очите си. При един такъв концерт, поради някаква грешка на музикант, другите се объркали и всички спрели да свирят. Бетовен продължавал да дирижира своята музика, идваща отвътре. В един момент отворил очи и видял безмълвния оркестър. Ужасен казал "Всичко е свършено" и напуснал подиума. За винаги.

Със сигурност всеки композитор има в мозъка звуците на това, което композира, преди да ги напише с ноти. Това е толкова обикновено. Необичайно ли е всеки писател да описва на хартия истории, които генерира в мозъка си? Дори когато пишем на клавиатурата имаме глас в мозъка, който повтаря думата докато я пишем. Нашият глас. На това сме се научили още като първолаци, когато е трябвало да си повтаряме, първо на глас думата, която пишем, а после правим същото на ум. Ами като четем?

Защо мозъкът ни да пресъздава в сънища образи, а да не пресъздава звуци, говор или други усещания? С какво думите са по- различни от образите?

Дано с това съм ви убедил, че ВСЕКИ ползва непрекъснато своя "глас в мозъка". На сън и наяве. Ежедневно и с голяма полза. 

А сега за нежелания глас. Той е проблемен.

Когато възбуден, човешкият мозък генерира глас, това може и да е неприятно. Това е халюцинацията за която стана дума. Опиати и алкохол, претоварване, безсъние, тревоги... много причини. Излъчването, в което някои вярват също. Допускам го, с уговорка, че не е целенасочено, а общ радио фон, макар общите стресори да са толкова много, че радиоизлъчването да е просто фиксация върху един незначителен фактор. 

За този нежелан глас в мозъка може да се повтори, че това е пак нашият глас. Само че някак си разюздан, недисциплиниран. В това е и нашето объркване. Трябва да го върнем с остен или камшик към полезната работа и подчинението, вместо вироглаво да говори нещо, което не искаме.

Какво да се прави?

Медикаментите отслабващи всяка продукция на мозъка, отслабват и тези гласове. Само дето сме по- отпаднали, но това си струва.

Почивка. Често сами се претоварваме и докарваме до лудост

Дейности, които правим с лекота. Лек труд, туризъм, спокойно хоби. Вниманието е насочено към реалността около нас и върху това, което правим, така че игнорира натрапчивите гласове.

Сигурно и други техники има, но шапка от фолио определено няма да помогне. Гласът е в нас, наш е, полезен ни е, а пък другите стресове са достатъчно много за да ни объркат и изтървем коня в реката. 

• Автор
преди 16 минути, Търсещ истини написа:

Глас в мозъка? Това е толкова обикновено

Да припомня за Бетовен. Той е дирижирал, дори когато е бил глух. С диригентски движения е давал на музикантите знаци кога да свирят по- силно, кога да започват отделните партии, какъв ритъм да следват, а самият той се е водел от звуците в мозъка му. За да се съсредоточи, дори е затварял очите си. При един такъв концерт, поради някаква грешка на музикант, другите се объркали и всички спрели да свирят. Бетовен продължавал да дирижира своята музика, идваща отвътре. В един момент отворил очи и видял безмълвния оркестър. Ужасен казал "Всичко е свършено" и напуснал подиума. За винаги.

Със сигурност всеки композитор има в мозъка звуците на това, което композира, преди да ги напише с ноти. Това е толкова обикновено. Необичайно ли е всеки писател да описва на хартия истории, които генерира в мозъка си? Дори когато пишем на клавиатурата имаме глас в мозъка, който повтаря думата докато я пишем. Нашият глас. На това сме се научили още като първолаци, когато е трябвало да си повтаряме, първо на глас думата, която пишем, а после правим същото на ум. Ами като четем?

Защо мозъкът ни да пресъздава в сънища образи, а да не пресъздава звуци, говор или други усещания? С какво думите са по- различни от образите?

Дано с това съм ви убедил, че ВСЕКИ ползва непрекъснато своя "глас в мозъка". На сън и наяве. Ежедневно и с голяма полза. 

А сега за нежелания глас. Той е проблемен.

Когато възбуден, човешкият мозък генерира глас, това може и да е неприятно. Това е халюцинацията за която стана дума. Опиати и алкохол, претоварване, безсъние, тревоги... много причини. Излъчването, в което някои вярват също. Допускам го, с уговорка, че не е целенасочено, а общ радио фон, макар общите стресори да са толкова много, че радиоизлъчването да е просто фиксация върху един незначителен фактор. 

За този нежелан глас в мозъка може да се повтори, че това е пак нашият глас. Само че някак си разюздан, недисциплиниран. В това е и нашето объркване. Трябва да го върнем с остен или камшик към полезната работа и подчинението, вместо вироглаво да говори нещо, което не искаме.

Какво да се прави?

Медикаментите отслабващи всяка продукция на мозъка, отслабват и тези гласове. Само дето сме по- отпаднали, но това си струва.

Почивка. Често сами се претоварваме и докарваме до лудост

Дейности, които правим с лекота. Лек труд, туризъм, спокойно хоби. Вниманието е насочено към реалността около нас и върху това, което правим, така че игнорира натрапчивите гласове.

Сигурно и други техники има, но шапка от фолио определено няма да помогне. Гласът е в нас, наш е, полезен ни е, а пък другите стресове са достатъчно много за да ни объркат и изтървем коня в реката. 

Още веднъж  не става въпрос за хора които  имат психологичен  проблем... 

И гласовете на  хората  от друга страна не ги чуваш  с мозъка  а ги чуваш  с ушите. Като  си  сапунисаш ушите или си сложиш тапи  за уши намаля звука на  70-80% 

преди 2 часа, Геори Ковачев написа:

не става въпрос за хора които  имат психологичен  проблем... 

Ако сте следил мисълта ми, аз защитавам, че "гласове в мозъка" е нещо ОБИКНОВЕНО. Всеки го има. Става проблем, когато това е нежелано. Вие търсите източника навън, аз го намирам вътре. 

Подобно плоскоземците, всяко мнение е лично и сигурно има свои обяснения. Един експеримент, който би потвърдил моята теза е, че ползвайки транквилант при здрави хора, гласовете отслабват или изчезват, докато с ползването на екраниране- не. (От споделеното по- горе става ясно, че екранирането, което спира ВСИЧКИ радиовълни не помага). Между другото, творците, които слушат своя вътрешен глас ползват обратонто- стимуланти. От това вадя извод, че проблемът е в мозъка. 

Кое помага на познатите ви- потърпевши от V2K? Моля, не ползвайте писания от мрежата.

Значи  въпросната  банда не спира  да ме тормози  повече от 3 години...

От къде ми  тръгна  проблема? 
Значи  аз  работих  в една пловдивска фирма  като програмист повече от 2 години, всичките ми проекти, които  ми даваха  се изпълняваха  перфектно и в срок, управителите и  собственика на фирмата беше много доволен от мен. 
И  имах  един  колега  които  работеше  като администратор в същата фирма. Този  човек до  колкото го усещах се притесняваше за работното си място и  не спираше да търси  начин  да ме принуди да  напусна от тази  фирма. Постоянно  пред управители  и  собственика на тази фирма  ме  злепоставяше и  не спираше да ме провокира  по всякакъв начин. Този човек  разбра, че няма да напусна и от яд и злоба  нави тази банда да ме тормози  докато  не напусна  тази фирма. 

Как процедира тази бандата  с жертвите? 

Първа стъпка: 

Първите дни от тормоза бандата  цели да те убеди  че имаш  психологичен проблем, за да може да  влезеш  в  болнично  заведение  за да може да ти дадат диагнозата  шизофрения. Получиш ли веднъж такава диагноза и получиш  такава епикриза  никъде  не можеш да се намериш нормална  работа повече. (Въпросният ми колега  и  тази  банда точно това целяха да ме изкарат с такъв проблем  за да може никой да не ми обръща внимание). 

Следващата стъпка  на тази банда беше следната... 
Не спираха да ме заплашват и да ме провокират с цел  да започна да пускам  жалби в полицията срещу неизвестен  извършител  с цел  Полицията да ме помислят ,че съм психично болен и да не ми обръщат внимание... 
Но не им стана номера веднага разбрах за какво става въпрос... 

В какво  се изразява тормоза? 
Не спират  от сутрин до вечер  да те подиграват, да ти коментират всяко едно  твое движение, заплашват те,  мъчат се да те манипулират, че те подслушват  от телевизора от  телефона  и  всякакви  устройства, които  имаш в стаята. Това е продължение на 3 години.... 

Как може да докажете, че сте жертва на  Voice ot  Skull (v2k) ? 

Аз си свалих това приложение  от  Google  Play струва  5,25лв 
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.mreprogramming.ultimateghostdetector&hl=en_US

В това приложение използвах Simple EMF Detector 

Вижте какъв  е резултата. Само искам да отбележа, че бандата като  разбра че  се опитвам да засека сигнала  веднага го намаля. Това го правят с цел  да  не може да се докаже  че има нещо такова. И  като намалят сигнала и  веднага гласовете на бандата стават  по  тихи. 

Видео 

В същото  приложение  използвах опцията Motion Detector 

Вижте какво става като  държа телефона в ръцете си. 

Screenshot_20191225-103706.thumb.jpg.bda2d559627a61d591d6b5c8993403f9.jpg

Като  хване телефона  мой  роднина  вижте какъв е резултата. 

Screenshot_20191225-103824.thumb.jpg.2429d37c48f783eb77674f80d3b977c0.jpg

Ако не вярвате на тези скрииншоти  ще направя видео.
Само кажете!

Другите начини  по които  може да си докажете, че сте жертва на Voice ot  Skull (v2k) са: 
Може да използвате  само залепящо медно фолио и да си го записите на ушните миди и така спирате да чувате гласовете   на  бандата на 90-95%. 
Може също да тествате  с тапи за уши  така спирате  да чувате  гласовете  на  бандата  на  70-80%, можете  да, тестове и  с други  видове материали  пак се намаля  звука  от  гласовете на  бандата лошото  че  не можете да  изолирате гласовете на  100%. 

Другите симптоми са:
Усещаш как бандата те облъчва с някакъв вид сигнал  предполага се, че са микровълни, но не съм сигурен в момента се опитвам да си го докажа категорично. Имаш  голямо  напрежение в слепоочието и  ако облъчването продължи  доста време се появява и главоболие.(Как аз разбрах, че съм облъчван, Еми те не пират да спекулират с това. (Постоянно  говорят  облъчвай  го  до край да не го изтървем  тоя.) И те като  започнат да те облъчват  веднага на мига ти се появява напрежението в слепоочието.)

Въпросът е как може да заглушим този сигнал?
Ако има хора, които са  запознати технически с тези неща ще се радвам ако може да даде малко  информация  как може да заглушим сигнала. Аз до колкото разбрах  се използват  някакви   тапи от този вид 
https://jamexptec.com/ или  се използва някакъв генератор на бял  шум  и той заглушава сигнала. Ако  има хора, които  са запознати с такава техника  нека да сподели  за да мога да тествам. И веднага  ще публикувам резултата във форума.

Надям се в скоро време да си реше проблема с тази  Пловдивска банда... 

преди 34 минути, Иван Миленов написа:

Надям се в скоро време да си реше проблема с тази  Пловдивска банда... 

Впечатлен съм от написаното, особено от това, че е лично преживяно. Съчувствам ви и ви пожелавам да намерите някакво лично решение. 

... а когато сте далеч от Пловдив и те не знаят къде сте, помага ли? Мисля, че можете да потърсите доверие в лекар в друг град, някъде при близки. Някъде на частно?- Те не са свързани със системата? Моля, не забравяйте и такъв вариант, защото с медикаменти възприемчивостта намалява. Все нещо може да помогне. Успех в решаването на проблема!

Моля, приемете отговора ми като доказателство, че се отнасям сериозно към проблема ви. Иначе тук, във форума смятаме регистрираните преди час за "лъжливи овчарчета", които викат за помощ за развлечение и да се правят на интересни. Аз ви вярвам.

преди 3 часа, Геори Ковачев написа:

И гласовете на  хората  от друга страна не ги чуваш  с мозъка  а ги чуваш  с ушите. Като  си  сапунисаш ушите или си сложиш тапи  за уши намаля звука на  70-80% 

Г-н Ковачев, Вие въвеждате нова посока на темата. От Глас в мозъка в Глас, чут с ушите. И така е също интересно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.