Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете филми, ужаси!

Featured Replies

Фен съм на тези филми,но ето че тази вечер няма какво да гледам. Винаги съм харесвал и гледам само и единствено ужаси, или филми по действителен случай. Ужаси, нямам предвид кръв и кости, аз съм от онези които харесват филми със призраци обладани къщи, дори и по действителен случай! Ще ви изброя няколко филма за да ме разберете по лесно. 

The Nun- Монахинята,  Паранормална активност, Ужасът в Амитивил, It-то, Заклинанието, Анабел, Дама пика, Нито звук, проклятието Беър, Предизвестена смърт, Полтъргайст, the ouija.

Ето една част от филмите които са ми любими и търся още подобни.  Моля казвайте, ще съм ви страшно благодарен!

• Автор
преди 5 минути, Дингири Банда написа:

Пробвай, за разнообразие, да прочетеш нещо на Стивън Кинг. 

https://chitanka.info/person/stephen-king

Четене, не на този етап, търся филми.  :)

Resident Evil all  , Хижа в гората 2011 , Wrong Turn all , House of Wax , Червени пясъци (2009) , The Collector / Колекционерът (2009) , Хълмовете стават червени 2009 , Мъртвешки Сняг , Тексаско Клане , Пропуснато обаждане 2008 , Убийствен Пъзел всички части , Спускането 1,2 , Гняв 1,2,3 2020 Next , Insidious / Коварен (2010) , Friday the 13th / Петък 13-ти (2009) , Dead Silence / Гробна тишина (2007) , The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006) , Ghost Ship / Призрачен кораб (2002) . Тунелът на смъртта 2005 , The Ruins / Руините (2008) , Хотелът на ужасите: Колекция (2005-2007) , The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007) , Последната къща отляво (2009) ,  Кубът на страха (1997) , Остани Жив 2006 , No Reason / Без причина (2010) ,  Очите на скалите (2006) , Виж Страха 2006 , Ужасът в Амитивил (2005) , Криеница 2005 , Би ли Предпочел 2012 , Греховен 2012 , Среща със смъртта (2011) ,  Дяволът в Емили Роуз (2005) ,  Въплащение на Страха 2006.  Гротеска (2009) 

Приятно гледане.

• Автор
преди 15 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Resident Evil all  , Хижа в гората 2011 , Wrong Turn all , House of Wax , Червени пясъци (2009) , The Collector / Колекционерът (2009) , Хълмовете стават червени 2009 , Мъртвешки Сняг , Тексаско Клане , Пропуснато обаждане 2008 , Убийствен Пъзел всички части , Спускането 1,2 , Гняв 1,2,3 2020 Next , Insidious / Коварен (2010) , Friday the 13th / Петък 13-ти (2009) , Dead Silence / Гробна тишина (2007) , The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006) , Ghost Ship / Призрачен кораб (2002) . Тунелът на смъртта 2005 , The Ruins / Руините (2008) , Хотелът на ужасите: Колекция (2005-2007) , The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007) , Последната къща отляво (2009) ,  Кубът на страха (1997) , Остани Жив 2006 , No Reason / Без причина (2010) ,  Очите на скалите (2006) , Виж Страха 2006 , Ужасът в Амитивил (2005) , Криеница 2005 , Би ли Предпочел 2012 , Греховен 2012 , Среща със смъртта (2011) ,  Дяволът в Емили Роуз (2005) ,  Въплащение на Страха 2006.

Приятно гледане.

Страшно благодаря, за съжаление се оказа че съм ги гледал всичките, с изключение на два филма. Едва ли знаеш само тези, моля те, кажи ми още ужаси.

преди 5 часа, Войсмил написа:

Очаквам още мнения, благодаря!

Братле влез в замунда там е пълно с филми.

• Автор
преди 51 минути, spielberg написа:

The Haunting of Hill House  този сериал, в случай че си го пропуснал.

гледал съм го

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.