Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Красотата ще "спаси" света!?!

Корейците или българите ще спасят тоя свят? 3 гласували потребители

1. 1. Това е въпросът :D

• Ким Техьонг
      33%
    • Григор Димитров
      66%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Българите или корейците ще го спасят тоя свят? 

Няма други.

Това са.

7af7c1e70d18804a2d2ba382065a2a1cf66fe03f 

vs. 

GWVH.gif

• Отговори 81
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И понеже държавата не поема специализираната психологическа помощ през НЗОК, ей такива теми са резултата.

• ха добър ден.... фотото е голема работа.... шопът пък-хептен....

И понеже държавата не поема специализираната психологическа помощ през НЗОК, ей такива теми са резултата.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Ама само мъжете, да?

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Белгийците булка, белгийците с български гени като моят син.
Що не си го поръчаш да ти го направят на кукла тоя твой възлюбен полумъж корейче гейче.
За около 10000 долара ще ти го докарат баш същия на външен вид, па мене ако питаш, поръчай си го да ти е леко състарен та да си го ползваш повечко годинки. Слагаш си го на стола в кухнята и си му говориш, може и на български, той няма да ти се разсърди, ще те слуша послушно и ще ти е пълна илюзията за щастие. Вечер си го тураш у спалнята до тебе и си представяш квото си искаш, като си затвориш очите.
Те такава кукла ще те спаси тебе от фикс идеята ти по недостъпен гейчо.

Не мога да разбера целта на темата. На каква база сравнявате тези личности?

Не слушам BTS и не съм запознат с този изпълнител, но щом се харесва да изглежда така си е негова работа.

А нашия Григорчо, дето един турнир не може да спечели и все на финала губи какво за него....

Ае, нямаше ли вече тема, за мъжката красота. Там, за малко да си извадят очите и социалните полове на показ.

преди 2 часа, ice_lion__01 написа:

А нашия Григорчо, дето един турнир не може да спечели и все на финала губи какво за него....

Иди ти да спечелиш турнир! Или покажи в какво си станал световен шампион. Май само в хейтене.

Достоевски вероятно за това го е казал/написал, знаейки, че един ден в български  форум, хората ще обсъждат конкретно кой въплъщение на "красотата", ще се втурне да спасява клетия свят.

Прости им Господи, те не знаят какво вършат и защо го вършат!Амин!

преди 3 минути, _Belial_ написа:

От средиземноморските китове. 🤣

Така звучи някак по ...с Кауза :D ама не подсказвай

• Автор

Откъде да знам от какво ще го спасяват, нали такъв е известния цитат. Питай автора! 

Може да го спасят от грозотата, примерно.

Егати сухарите и самовлюбените хейтъри сте всичките.

преди 12 часа, ice_lion__01 написа:

Не мога да разбера целта на темата. На каква база сравнявате тези личности?

На база празни приказки и забава. 

Логично е, предвид раздела. 😌 Кажете, че всеки от вас е по-красив и да се приключва.

Според мен е важно да се знае.

Ако просто използваш популярен цитат за заглавие на поредна тема, чрез която отново  искаш да ни занимаваш с корейци, опитай... да разбереш какво им е И на "хейтърите", за да хейтят, на сухарите да съхнат с всяка следваща твоя тема и на "само влюбените" да се чудят, да взимат ли пример от теб или да си направят така актуалният и модерен Блог. 

Ама друго си е да си пишеш сама в Блога, отколкото да дразниш тук с мнения и теми...

Успех!

Дано светът пропадне и се свърши, ако това са алтернативите за спасяването му!

• Автор
преди 14 минути, Maleficient написа:

Ама друго си е да си пишеш сама в Блога, отколкото да дразниш тук с мнения и теми...

Успех!

Дано светът пропадне и се свърши, ако това са алтернативите за спасяването му!

Да не си стояла навън без шапка!? А? Така като те чете човек, ще си каже, че всяка седмица пускам теми. :D

Като те дразни тази тема, отивай в онези, където всеки потребител може с кеф да се самохвали и да говори за себе си. Аз такива за известни хора харесвам и такива пускам.

"Ама другарко, тая до мен ме дразни с нейното мнение! Другарко, кажете й да млъкне!" :D

^^^Лигла на седем години. 

• Автор

@Maleficient 

Гледай, тук е по джапанки и със скъп часовник.

EMeFAq2UwAU4XYt?format=jpg&name=large

Изглежда като тръгнал да спасява света от сноби и сухари. Даже май не се е къпал. 

Адмирации!🙌😁

Часовникът е дамски.

А и мънистенцата на другата китчица.

Поздравявам го (ср. р) с българската песен "Фати се, бела Бое, на оро".

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Да не си стояла навън без шапка!? А? Така като те чете човек, ще си каже, че всяка седмица пускам теми.

Мисля че иска да ти каже , че вероятно си досадна на някои хора с твоите корейци, които по никакъв начин не ги интересуват.
Ако им се хвалеше абсолютно по същия начин ама с някой италианец, щеше да минава може би за нормално.
А това твоето с корейците е, като да ни разправяш постоянно нови и нови рецепти за готвене на жаби.
Жаби със зеле.
Пълнени жаби с ориз и земни червеи.
Чорба от жабешка карантия.
Жаби печени на шишчета.
Пача от жаби и змийорки.
Селски тутманик с жабешко месо и спанак.
Мусака от картофи, патладжани и жабешка кайма с доматен сос.

Ама госпожице, имайте малко уважение към публиката, гади ни се от корейски жаби, толкова ли е трудно да го проумеете.

преди 19 часа, DarkEdge написа:

Иди ти да спечелиш турнир! Или покажи в какво си станал световен шампион. Май само в хейтене.

Ти като искаш се гордей със него и му се радвай. Аз не виждам и една причина да се радвам на успеха му.

Авторката е явен фен на BTS. Но ти явно не си и чувал, че съществува музикална група с такова име и не можеш да познаеш дори аватара й. Те са може би най-известната южнокорейска момчешка група (доста често възприемани с лошо заради външния вид на някои от членовете).

Музикалната индустрия на Южна Корея е векове напред пред нашата и музиката която създават някои изпълнители е в пъти по-добра от тази на най-известните наши.

Аз също слушам k-pop, понякога и j-pop и не ми се иска да пълня и отмествам посоката на темата, но мога да дам десетки примери.

преди 32 минути, ice_lion__01 написа:

Но ти явно не си и чувал

И Какво следва от това? Краят на света? На вкус и цвят...
Аз харесвам Marillion и Paco da Lucia и John McLaughlin и Frank Zappa - да си видял да ви ги навирам в очите през тема с тема(и)? Не, нали?

преди 32 минути, ice_lion__01 написа:

Ти като искаш се гордей със него и му се радвай. Аз не виждам и една причина да се радвам на успеха му.

Най-малкото трябва да се уважава трудът на другите! А ти ако искаш си слушай групи и от Тонга - тава си е твой избор.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 10 часа, DarkEdge написа:

И Какво следва от това? Краят на света? На вкус и цвят...
Аз харесвам Marillion и Paco da Lucia и John McLaughlin и Frank Zappa - да си видял да ви ги навирам в очите през тема с тема(и)? Не, нали?

Най-малкото трябва да се уважава трудът на другите! А ти ако искаш си слушай групи и от Тонга - тава си е твой избор.

Ти пък как смело ги плесна съвсем емблематични имена срещу някакви плюнчовци...

Значи, аз не се дразня на темата, а се дразня на това, че с умисъл, целенасочено, с мотив "да дразни" е пусната темата!

Не да е забавно, не да разпуснеш, а да предизвикваш и да се репчеш се едно си в пубертета и вашите не могат да ти казват кой ще харесваш, как ще се обличаш и дали ще правиш секс! Имбецилност на хормонална основа...неспасяемо

Аре поздравче, че има Красота

Lets not kill the karma

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

• Автор

@Maleficient Това явно е пак в резултат на нечие себелюбие - да си мисли, че някой (или всички) правят нещо, за да го дразнят него специално...и другите (които в неговата глава също не одобряват постъпката) евентуално.

Точно за забава я пуснах. Даже въпросът звучи абсурдно и смешно : "Корейците или българите ще спасят тоя свят?" 

Само ти си го приела на сериозно и се тръшкаш за пореден път.

И за капак ми пльосваш Шакирата и Пинк. Позна, че и двете ме дразнят, но това е спам.

преди 13 часа, ice_lion__01 написа:

Те са може би най-известната южнокорейска момчешка група (доста често възприемани с лошо заради външния вид на някои от членовете).

Те не са само най-известната корейска група, но най-известната група в света в момента.

Аз не съм чула по света да ги възприемат с лошо. Не знам какво им е на външния вид, при положение че пяха на огромен стадион в Саудитска Арабия. И то те са първата чуждестранна група изобщо, имала самостоятелен концерт там.

Щом в арабския свят не виждат нищо лошо в тях, то тук в България хората са по-"взискателни" и от арабите.

преди 20 часа, Mediterranean написа:

@Maleficient Това явно е пак в резултат на нечие себелюбие - да си мисли, че някой (или всички) правят нещо, за да го дразнят него специално...и другите (които в неговата глава също не одобряват постъпката) евентуално.

Точно за забава я пуснах. Даже въпросът звучи абсурдно и смешно : "Корейците или българите ще спасят тоя свят?" 

Само ти си го приела на сериозно и се тръшкаш за пореден път.

И за капак ми пльосваш Шакирата и Пинк. Позна, че и двете ме дразнят, но това е спам.

Те не са само най-известната корейска група, но най-известната група в света в момента.

Аз не съм чула по света да ги възприемат с лошо. Не знам какво им е на външния вид, при положение че пяха на огромен стадион в Саудитска Арабия. И то те са първата чуждестранна група изобщо, имала самостоятелен концерт там.

Щом в арабския свят не виждат нищо лошо в тях, то тук в България хората са по-"взискателни" и от арабите.

Не се тръшкам. Коментирам в "забавната" ти тема. Поставен въпросът, дали корейци или българи ще спасят света, ми се струва доста ... неадекватно! Да е преекспониран като: Музиката или спорта, ще е по-резонно.

За останалото, има нещо трогателно в наивинитета ти, защото те уверявам, че има поне десет групи, десет пъти по-известни, които без да са имали концерт в Саудитска Арабия, са в пъти по значими и ще останат много след теб и корейчетата като им мине времето.

Продължавай със забавните теми, може пък един ден да научиш корейски и да им пратиш на твоите любими линк към форума. След което те да научат български и да спечелиш наградата за фен на десетилетието: Безплатна обиколка в Южна Корея и участие ...в техен клип, как си боядисваш косата пембяна и те пращат на Луната, за да забиеш техен плакат и оставиш диск с песните им, да си ги слушат извънземни, докато имат практика в базата си на Луната. Успех!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 21 часа, Mediterranean написа:

Аз не съм чула по света да ги възприемат с лошо.

Не са само българите. Чети малко коментари под някои техни клипове в тубата. Има доста негативни отзиви. Вероятно има и защо. Половината им членове с по една женска перука и няма да мога да ги позная какъв пол са.

Може би са най-известната момчешка група сега, но от общо всички не са. Момичешките бяха в пъти по известни и успешни. Аз преди слушах SNSD, T-ara, Wonder Girls и др.

Всички те бяха в пъти по-известни и успешни в активните си години. За съжаление никоя от изброените вече не изпълнява. Неофициално са разделени. Но отделни изпълнители от тях продължават да творят на световно ниво и това много ме радва.

• Автор

Офф, ама вие тотално сте се забили в някоя пещера или нарочно не искате да видите и чуете действителността.

BTS са най-известната група в момента и най-успешната корейска за всички времена. Те са мега известни в Тайланд и Япония. Обират всички награди на Японските Музикални Награди, не само на Корейските. Имат награди на Билборд и даже бяха номинирани за Грами миналата година.

Женствени или не-женствени, те са еталон за мъжка красота в много части на Азия. Особено Техьонг/Ви.

Номинирани, не е като да са спечелили.

Не обвинявай останалите, когато ти си имаш свой фетиш.

Замисли се малко, ако ти е възможно, дали ако толкова без особени техни по-приемливи техни песни бяха популярни като навремето ТейкДет БекСтрийтБойс и други наистина яки банди, дори УанДирекшън, щеше да е толкова непосилно да се обсъжда нещо по тема.

А така, се едно, аз да напускам теми за P.I.F.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.