Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 5 минути, valkiria1 написа:

те па швейцарците са най-големите евреи..да ти покажа или ще ми повярваш без онагледяване:lol6:

Да не те обръснаха на голо?:D

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, valkiria1 написа:

:salad:

Чшш, това не е кашерно, внимавай :))

преди 2 минути, FusE написа:

Направо стана мармалад :D

Чакам Белгиеца и Рамус да влязат и тази тема и раздел да са водещи в сайта!

страшна вечер нацелих да се пльосна тука :lol6:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Аз пък мислех, че са британците......имаше някакъв слух, че са 13-то племе.:)

споко бе , Николов, Умните и критичните знаем, че в интернет винаги ще се намери някой смелчага , който да обори твърденията.

Примерно всеки знае,че свалянето на Близнаците  е първата част от плана за  унищожаването на българските християни, как иначе ще допуснем,че един арабски овчар ще ръководи световна терористична организация

преди 2 минути, acnekt написа:

Махат от етно - религиозна думичката религиозна и става само етно.  Няма смисъл от догми.

Догмите искаш или не си съществуват... и едва ли ще изчезнат, такава е човешката природа....

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Много Тора си чел.

преди 2 минути, в‌ написа:

Ми карък си, така е :D

А наздраве.. липсаше  :cheers:

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

винаги ми е драго да се грижат за безсмъртието ми :shy11:

преди 1 минута, в‌ написа:

Че кво и е на вечерта, само Дрънди дет ни предаде, а можеше да ни пуска музика :D

току-що, acnekt написа:

Много Тора си чел.

Тората баш не, само откъси тук таме ... Просто съм любознателен за всичко

Виж, библията я бях чел навремето, просто от любопитство.. тогава бях се запалил за древните цивилизации и народи, та търсех инфо в нея и в този смисъл, не само като религиозни виждания...

току-що, darkterminal написа:

Глей ся, ас лично и двете ги знам от години (Салма от повече години), но пруглемаймий, че на двете им знам имената от скоро (Салмата пак се уреди да е по ут удавна

Салмата  тий стара позната викаш?:P

преди 2 минути, darkterminal написа:

Обаче да си кажа праичката, Фрида ме кефи, шоту е засукаламустаки като Филип Тотю... Пък си е била и неудържима, почти като абаньеро ф паница с боп!

Оле!

Фридата носи Дива сила  неподправена . мустакете са само неин атрибут

• Автор
преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Държавата Израел обаче е раково образувание изкуствено... допринасящо за лошата им слава, дето се вика, дайте им власт и им гледайте сеира, алчни безподобни копелета, оплакващи се от холокоста а сами правещи същото... и то към хора които не са им виновни за проблемите в историята , а дори са ги приели и им дали право да живеят там...Храни куче да те лае, а те дори отхапват ръката хранела ги... пазела ги столетия...

А после се чудят и  защо навремето египтяните и вавилонци са им ебали майката на племената и държавиците... просто защото не са харесвали черните им очички навярно ... мхм.... 

Пак ще повторя. Евреите са добро хора. Но завистливи и ревниви. Не бих ресчитала на евреин който няма някакъв личен интерес! Няма ли личен интерес те са фалшиви тотално! Лични впечатления! Заради някакви древни истории, някой от тях са се взели много на сериозно. Но всяка нация има своите черни овци!

преди 1 минута, valkiria1 написа:

винаги ми е драго да се грижат за безсмъртието ми :shy11:

Е не баш за безмъртието ти.... нито дори за душата ти ме е грижа, но все пак за външно благоприличие , така де, нали това е най важно за вас уж ;) ....

преди 3 минути, M.Николов написа:

Да не те обръснаха на голо?:D

не бе има демографски срив на швейцарци в почти всички кантони, обаче е пълно с евреи:lol6:

преди 1 минута, barbuncela написа:

Пак ще повторя. Евреите са добро хора. Но завистливи и ревниви. Не бих ресчитала на евреин който няма някакъв личен интерес! Няма ли личен интерес те са фалшиви тотално! Лични впечатления! Заради някакви древни истории, някой от тях са се взели много на сериозно. Но всяка нация има своите черни овци!

Не познавам евреини, само араби и персийци. Те имат много добри коментари спрямо тях.  Обичат се.

преди 1 минута, barbuncela написа:

Има и изключения, навремето имах войник наборен, евреин... наистина голям пич, и точен, мъж на думата си, независимо има ли интерес или не.... 

преди 1 минута, acnekt написа:

Не познавам евреини, само араби и персийци. Те имат много добри коментари спрямо тях.  Обичат се.

Това беше добро...  :biggrin:

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Е не баш за безмъртието ти.... нито дори за душата ти ме е грижа, но все пак за външно благоприличие , така де, нали това е най важно за вас уж ;) ....

ми плодове бе , ефенди..дори не са полети със сос....:lol6:

преди 3 минути, FusE написа:

Че кво и е на вечерта, само Дрънди дет ни предаде, а можеше да ни пуска музика :D

Това се едно сме седнали около огъня в Балкана, и по македоноодрински боцкайки наденица, си го споделяме ;)

• Автор
преди 2 минути, acnekt написа:

Не казвам обратното... Но има изключения! 

преди 3 минути, valkiria1 написа:

ми плодове бе , ефенди..дори не са полети със сос....:lol6:

Ахам, вервам ти тогава..и съм спокоен  :biggrin:

П.С Обаче забеляза ли, тука никой не е тръгнал да те гони , все пак не сме идиоти нагли и тъпи, а културни хора... :whist: 

:headphones:

преди 5 минути, barbuncela написа:

ти освен италиянски и други неща не разбираш ..но пък давай ,забавно е...:lol6:

преди 4 минути, acnekt написа:

Къде забрави македонците?

преди 4 минути, valkiria1 написа:

не бе има демографски срив на швейцарци в почти всички кантони, обаче е пълно с евреи:lol6:

Е, това е обяснимо - близо до парите.:D

преди 5 минути, acnekt написа:

много харесвам вицове за араби и евреи..кажи някой

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.