Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

току-що, Sinbad_ написа:

Ааа, да бе, бях забравил... с нея дето щеше да ми вади очите.... тя става, мдам... добре че напомни, ама той пинтията не ще да и дава дори данните, камо ли да я заеме :D 

Не тоя Фют дет се сети а оня дет отиде да нанканка ака Фюз

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Е щом ще е критично, няма пък да вея .. на :P  

Още не развял и веднага критицизъм, ба си ..... 

хванала се за главата Яга 

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Е аз ще съм по арт хауса ... може и да залепя бананче с тиксо дори.... нечие бананче , и да го продам за стотици хиляди... мдам... :whist:

Пробвай с баклава или баничка

преди 2 минути, petie1 написа:

Викаш още не си почнал и критика?

Мдам, така е с творците, още не почнали и веднага се създава критик.... Което ми напомни оня филм на Мел Брукс "История на света , част 1 "  :D 

Не давам.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Е, именно за това ще трябва конференция, повече съвети....:D

нещо много палави ми се струвате тая вечер.. кво пийм? 

преди 1 минута, petie1 написа:

Пробвай с баклава или баничка

Може... баничка с боза, композиция изобразяваща нетленното човешко стремление към развитие на сиси  .. мхм... 

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Е аз ще съм по арт хауса ... може и да залепя бананче с тиксо дори.... нечие бананче , и да го продам за стотици хиляди... мдам... :whist:

ц ц ц :blink:

току-що, Sinbad_ написа:

Може... баничка с боза, композиция изобразяваща нетленното човешко стремление към развитие на сиси  .. мхм... 

ц ц ц :biggrin:

преди 4 минути, Уиш... написа:

нещо много палави ми се струвате тая вечер.. кво пийм? 

Нищо, хвана ни хилежа вече.. куба либрето е виновно.... да знаеш.... :D 

P.S Ох , а аз прочетох ко пРайм :))

Време за музика ...и лула 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е, чакай де......той още не е почнал.:biggrin:

никква идея нямам защо повечето хора си представят творческия процес по този  и по онзи начин 

Нищо, хвана ни хилежа вече.. куба либрето е виновно.... да знаеш.... :D 

а аз патката  пия само  вода :biggrin:

Я виж дойде ти музата.... Или разбий портокал на стената, човешката мечта за безсмъртие

преди 1 минута, Уиш... написа:

никква идея нямам защо повечето хора си представят творческия процес по този  и по онзи начин 

Е, то начина беше описан по-горе, малко оставиха на фантазията.:biggrin:

ц ц ц :blink:

ц ц ц :biggrin:

Ама как я подкарахме

малко??🤣

току-що, petie1 написа:

Ама как я подкарахме

с размах :lol6:

Я виж дойде ти музата.... Или разбий портокал на стената, човешката мечта за безсмъртие

То ако продължа с още едно куба либре, ще видиш такива музи че ум ще ти зайде... почва да ми се отваря десетата чакра тогава, и художествено словесното творчество достига висоти... мхм..

Виж за портокала по скоро ще е в контекста на оранжева земята, оранжево небето.... и така нататък...детското у човека...

преди 25 минути, petie1 написа:

Да бе поне да има къде да си ги мерят че ми писна по сериозните теми само спам

Ами всичко полеко  се намества и нещата си отиват по местата.Каноникалците и Майкрософтците отдавна са се прегърнали и вече тлее някаква любов по между им.:biggrin: Потребителите да си решават за себе си. Долният линк е факт.

https://snapcraft.io/

пп Тези облачни структури на мен лично не ми вдъхват много доверие,а натам върви всичко. Предпочитам нещата да са ми на HDD/SSD и пред очите.

То ако продължа с още едно куба либре, ще видиш такива музи че ум ще ти зайде... почва да ми се отваря десетата чакра тогава, и художествено словесното творчество достига висоти... мхм..

Виж за портокала по скоро ще е в контекста на оранжева земята, оранжево небето.... и така нататък...детското у човека...

Ехе значи да се пазим сега ще видим супер твореца а?

некст степ - фаза  дивайн  :biggrin:

черпя

Ехе значи да се пазим сега ще видим супер твореца а?

Възможно, възможно.. безгранични са човешкото въображение и мечти ... мхм... особено ако си дал свобода и размах на фантазиите и волята ....

преди 1 минута, Уиш... написа:

некст степ - фаза  дивайн  :biggrin:

черпя

Да, мерси.. а това е от мен 

И аз като Васката ,в  моменти на дивайн състояния, си падам по техно диджейски композиции ...

:headphones::cheers:

преди 2 минути, :-) написа:

Ами всичко полеко  се намества и нещата си отиват по местата.Каноникалците и Майкрософтците отдавна са се прегърнали и вече тлее някаква любов по между им.:biggrin: Потребителите да си решават за себе си. Долният линк е факт.

https://snapcraft.io/

пп Тези облачни структури на мен лично не ми вдъхват много доверие,а натам върви всичко. Предпочитам нещата да са ми на HDD/SSD и пред очите.

Ъхъ ама тия по темите не го осъзнават ,те и за тва се прегърнаха канокал и М$ заради облачните структури

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

И аз като Васката ,в  моменти на дивайн състояния, си падам по техно диджейски композиции ...

:headphones::cheers:

вие и двамата не сте наред  :biggrin:

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Възможно, възможно.. безгранични са човешкото въображение и мечти ... мхм... особено ако си дал свобода и размах на фантазиите и волята ....

Да ами да ти носим зарзавата и четките и почвай

преди 5 минути, petie1 написа:

Ъхъ ама тия по темите не го осъзнават ,те и за тва се прегърнаха канокал и М$ заради облачните структури

Знаеш ли колко програмиста са необходими да сменят ел крушка впрочем а? 

Oтговор, не могат , викат хардуерист :D 

вие и двамата не сте наред  :biggrin:

Ааа, много сме си наред ние, нищо ни няма , дивайн състоянието е като Нирвана, а нея с джангър джангър не мож достигна :P 

На суфите защо им е такава музиката мислиш а  :headphones:

преди 6 минути, petie1 написа:

Да ами да ти носим зарзавата и четките и почвай

Може... пълня лулата, палвам я,отпивам мъжка глътка от чашата , пускам музика за дивайн .... и почвам ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.