Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Здрасти ''лого на KDE''. Остава да светнеш  ''неоново'' и си готов за репотата:D

пп Добър вечер на дечурлигата.

пп2 Ако някой желае по-високо на елхата,само да даде знак и пускам реактивната тяга:biggrin:

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, :-) написа:

Здрасти ''лого на KDE''. Остава да светнеш  ''неоново'' и си готов за репотата:D

пп Добър вечер на дечурлигата.

пп2 Ако някой желае по-високо на елхата,само да даде знак и пускам реактивната тяга:biggrin:

Здрасти старче а не ща неони драгончето си ме кефи

преди 7 минути, petie1 написа:

Здрасти старче а не ща неони драгончето си ме кефи

По-късно,по инсомнианско време ще намина пак,че заминавам нощна. Чао,засега

Водата искаше да каже: "Тъжна съм" 
и изнамери жаждата.

А добър вечер!

Да ви питам,на някой случайно да му се е случвало да си набоде единия край на джуката с вилица и да получи раничка, която не може изчезне дълго време?

Добра нощ на инсомнианците,ако се намират наоколо:rolleyes:

преди 39 минути, Mediterranean написа:

А добър вечер!

Здрасти фенке на ДжМ.При мен е нощ. Да ти има човек късмета:D Как пък успя тази вилица да ти причини подобно нещо?:ohmy:

преди 1 час, :-) написа:

Добра нощ на инсомнианците,ако се намират наоколо:rolleyes:

Здрасти фенке на ДжМ.При мен е нощ. Да ти има човек късмета:D Как пък успя тази вилица да ти причини подобно нещо?:ohmy:

А де, таз уста като ям и не се отваря много. 

Стивън Тайлър няма тоз проблем.

преди 2 часа, Mediterranean написа:

А добър вечер!

Да ви питам,на някой случайно да му се е случвало да си набоде единия край на джуката с вилица и да получи раничка, която не може изчезне дълго време?

не точно  една сутрин  бях решил да се бръсна на сухо и ми отплесна  бъсначката и се порязах  и 1 седмица да ми позарастне а след това стана херпес и след това от голама рана започна да се смалява и след махане на коричката нова рана след зарастването и на тази рана пак махане на коричката и нова рана и така докато не се смали и сега имам малък белег

иначе афти  преди имах почти нон стоп понеже мъдреците  ми правеха рани отвътре и като  ги махнах се пооправих иначе ми помагаше  сода бикарбонат 

ДУ! Ку

Резултат с изображение за „чаплин  gif“"

Почнах да мисля как жените мислят ... :) 

Моята жена не се качила на влака, защото се усъмнила, че тръгва на Запад.

На автомобил изобщо не иска да се качва без драйвер.

Особен вид хардуер е. Оставиш го на свобода и не знае какво да направи.

Разтяга времето и пространството и те така ... :) 

Та се чудя ... аз ли съм това или онова зад мен ... :) 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Jaw Drop Omg GIF by The Bachelor

Резултат с изображение за „чаплин  gif“"

преди 26 минути, ДИоNД написа:

ДУ! Ку

Почнах да мисля как жените мислят ... :) 

Моята жена не се качила на влака, защото се усъмнила, че тръгва на Запад.

Как така се усъмнила?:no-no:

без какъв драйвер? не шофира ли?

преди 29 минути, ДИоNД написа:

Варианти:
1. Набутваш я уф кутюто и й наливаш...драйвър.
2. Назначаваш й драйвър:
- за постоянно
- наемаш й драйвър на повикване

преди 10 минути, emmi написа:

Как така се усъмнила?:no-no:

без какъв драйвер? не шофира ли?

Е .... де ... уж софиянка, а решила, че влака се връща към централна гара ... щото на билета и пишело к.2 ... а явно влака е бил на първи коловоз ...

Има книжка, но мрази автобусите и предпочита в купе, но друг (доверен) човек да я вози ...

Много съм я разглезил ... мани, мани ... но за сметка на това се справя ... в момента е в процес на опознаване на София, а после и други неща из България ...

Какво беше ... опознай България, за да я обикнеш ... но така е ... САЩ ... обърква мозъка на българките ... друга тема ...

преди 6 минути, DarkEdge написа:

Варианти:
1. Набутваш я уф кутюто и й наливаш...драйвър.
2. Назначаваш й драйвър:
- за постоянно
- наемаш й драйвър на повикване

Благодаря, но ... хм ... тя обича свободата ... мани ...

За наемането ... или прочие ... хм ... имам подходящи, но съм пенсионер ... не ми стига пенсията от САЩ ... :) 

преди 6 минути, ДИоNД написа:

Е .... де ... уж софиянка, а решила, че влака се връща към централна гара ... щото на билета и пишело к.2 ... а явно влака е бил на първи коловоз ...

Има книжка, но мрази автобусите и предпочита в купе, но друг (доверен) човек да я вози ...

Много съм я разглезил ... мани, мани ... но за сметка на това се справя ... в момента е в процес на опознаване на София, а после и други неща из България ...

Какво беше ... опознай България, за да я обикне ... но така е ... САЩ ... обърква мозъка на българките ... друга тема ...

в сащ ли я беше пратил?

преди 1 минута, emmi написа:

в сащ ли я беше пратил?😪🤐

Ох ... дълга история ... просто е една мечта от САЩ, която в момента я реализирам в България ...

преди 1 минута, ДИоNД написа:

Ох ... дълга история ... просто е една мечта от САЩ, която в момента я реализирам в България ...

и последно? Изтървала влака щото не и харесал коловоза на който се намирал?

и последно? Изтървала влака щото не и харесал коловоза на който се намирал?

По нейните мисли след като влака не е на оказания коловоз в билета, значи не е за нея ...

Спокойно ... не видяла Слънцето, за да се ориентира ... та ... хм ... има втори шанс ... по пладне ... ;) 

Разбрала, че к2 означавало втора класа ... знам ли що все във втора класа иска да се вози .... при положение, че е вече с абонаментна карта за наземното метро в България ... тия коловози я объркват ... според мен ... не знам ... не е свикнала, че в България един и същ коловоз се ползва за движение и в двете посоки ... друга тема ...

Ще се справи ... спокойно ... втъкнал съм ѝ някои програми ... ;) 

преди 4 минути, ДИоNД написа:

По нейните мисли след като влака не е на оказания коловоз в билета, значи не е за нея ...

Спокойно ... не видяла Слънцето, за да се ориентира ... та ... хм ... има втори шанс ... по пладне ... ;) 

Разбрала, че к2 означавало втора класа ... знам ли що все във втора класа иска да се вози .... при положение, че е вече с абонаментна карта за наземното метро в България ... тия коловози я объркват ... според мен ... не знам ... не е свикнала, че в България един и същ коловоз се ползва за движение и в двете посоки ... друга тема ...

Ще се справи ... спокойно ... втъкнал съм ѝ някои програми ... ;) 

викаш, навигираш я дистанционно:biggrin:

Ма ти мома американка ли си взел, бре?:eek:

софиянка ... :) хубавелка ... шопкиня, та дрънка ... :) 

преди 1 минута, ДИоNД написа:

софиянка ... :) хубавелка ... шопкиня, та дрънка ... :) 

Тогава какво ще опознава София и България въобще?

Нещо май ни пързаляш.

викаш, навигираш я дистанционно:biggrin:

Не ... просто я уча да се ориентира не по карта, а слънцето, а тя все застава с лице към него и казва - на дясно е изток ... може би някакъв навик от Нова Зеландия .. :) Кратко: не е лесно на човек който е преминавал Екватора ... :) 

Тогава какво ще опознава София и България въобще?

Нещо май ни пързаляш.

Познава само и единствено кв. Младост ... ;) някоя част де ... та се наложи да и прекарвам метро и прочие ... :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.