Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 14 минути, M.Николов написа:

Определено се опитваш да ни пързаляш.

:) 

Не бе чуек ... истина ти казвам ... добре, че не е от кв. Младост в Сливен ... :) 

Баща ѝ е от Пасарел, но благодарение на майка ѝ имат апартамент в кв. Младост част прочие >>>  гр. София

:) 

верно окасявам, пардон слагам графияна среда, но се ... какво кът не разбираш sudo и прочие неща от правилната ОС ... :) 

п.п. Жените обичат да гледат нещата през прозореца ... трудно се справят с действителността и климатичните усобености ... :) 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, M.Николов написа:

Именно, бая украсяваш понякога.

Резултат с изображение за „чаплин  gif“"

:) лоша уста ... :) 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

А добър вечер!

Да ви питам,на някой случайно да му се е случвало да си набоде единия край на джуката с вилица и да получи раничка, която не може изчезне дълго време?

Не ям с прибори. Не ползвам. Ям с пръсти, ръце. Като арабите...Позволих, (направих едно изключение ), си само една лъжица - за супата. Когато хапвам, но и там не я ползвам често.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Е, аз съм ти свикнал, но трябваше да ти напомня, че не е хубаво да ни вземаш само за слушатели.;)

Не знам какво да ти кажа ...

Понякога съм Идиот, независимо, че съм Матричар ... а жена ми е Матричарка, независимо, че е Идиотка ...

Тя декларира, че е Матричарка, а аз че съм Идиот ... и се та тъй взаимно се допълнихме ... започнахме да се въргаляме и та тъй ... :) 

Тук само споделям, но до толкова да не ма разпознаят като ме видят на улицата ... Нея лесно ще я разпознаете ... Винаги ухилено хлапе ... :) с раница на гърба, с очила и книга под ръка ... :) Не се научи на съвременните неща. Иначе обича да гледа филми на голям екран.

Компютъра го познава до толкова да стартира Амадеус ... там пъ какви кодове има ... мане, мане ... :) Та, съкратиха я, защото всичко минало на графична среда.

Отгоре на това, хм ... нейния бранш в България е окупиран от едни хора при които аз нямам позиция.

Затова и казах, че е дълга историята ... а и не ви карам да я слушате или четете, но ... хм ... привличам вниманието ви ... :) 

Спокойно, не съм хипнотизатор ... ;) 

Резултат с изображение за „алф gif“"

преди 4 минути, M.Николов написа:

Виж сега...като цяло ме забавляваш и съм позитивно настроен спрямо теб.;)

Ето, тръгна. Тръгнааа.... Ще излезе нещо.... Излизааа буболечки...

looking miss honey GIF

Е, предпочитанията ни за генерали се различават, но не е болка за умиране и не е за тази тема.:)

току-що, acnekt написа:

Ето, тръгна. Ще излезе нещо.

Като излезе, внимавай къде ще влезе.:D

преди 15 минути, M.Николов написа:

Е, предпочитанията ни за генерали се различават, но не е болка за умиране и не е за тази тема.:)

Какво да ти кажа ... хм ... по-скоро е това, но трудно ще го асимилираш ... ;) 

преди 2 часа, M.Николов написа:

надценяваш генерала

нито единия, нито другия ... приеми ги, че това са офицери в една друга шах-мат игра ... ;) 

Аз вече съм "взятка" ... ;) Не играя (нито съм в играта), а си доживявам живота ... просто съм от оцелелите ... онзи ден бях на поредното погребение ... мда ... тегави години ... отдадох почит, тъ така ...

Тато е казал: След мен, потоп! ... Дали ще идват идиократи или мантрачии ... ко ма брига ... и едните и другите не им пука, гледат си келепира or кiлo бира ... :) 

Та, какво викаш, надценявам го ... :) Пожара на бунта гори, пожарникарят е обречен ... :) да живее новото време ... :) след 800 години ще се оправим ... :) издържали сме 500 години, сега 2 х 500 идват ... :) Няма проблеми ... аз паднах, друг ще ме смени ... ;) 

п.п. Дойде ми флопито ... :) не можах да го ръгна в моето животно ... :) ще се наложи да минавам през USB-то ... :) Адаптер, няма, USB кабел някакъв, ама без към ту .... микро IDE ли ... преходник ... почвам анализ ... :) 

п.п.п. :) Анализ приключен ... тръгнах да търся как да го разглобя и намери къде се удявъ usb кабелъ ... :) 

Обичам ги тези китайци ил таййвайнци ... :) Сега ша си инсалирам DOSу от истински софт диск ... :)  

Има вероятност жената да не се е возила на влак, но и на билета пише номер на място и вагон. Коловоз на таблото за заминаващи. Откакто гарата е нова много лесно може да се ориентира Човек, пък бил той и жена.

В тези истории И мен ме дразни лекия подтекст и тежката генерализация, за горките жени, които не могат да се ориентират. А не е така. И не се имам за изключение.

Аз реши малко да почистя хем и като загрявка за втората ми тренировка, хапнах здравословно мюсли с бадеми, ягоди и кисело мляко и ...се гмуркам

ут ена седмица си играйкам на твай и некои клипчета декъ ги пущат между нивата на играта, придърпват и си мислех чей от графичната карта
и чак неска съ усетих, че неъм достатъчно памет...баси склерито декъ съм
:no-no:

513904285_Bitmap.jpg.cde2a25153fce554e33d2024ee512875.jpg

преди 17 минути, DarkEdge написа:

В прозорец и на цял екран еднакво ли се държи?

на цял екран, започва да накъсва и самата игра, не само клипчетата между нивата
като се има предвид, че съм с 32 мб карта
ено времешен драйвър за тая карта ги даваше 32 собствени, 32 заделени и споделени до 1,6 гъби
сяшния драйвър ги дава кът 64мб и до 1,6 гъби,  споделени
пп

офлайн хардуерен тест
VESA-32Mb

Редактирано от Гост (преглед на промените)

на 28.01.2020 г. в 1:12, Sinbad_ написа:

И аз като Васката ,в  моменти на дивайн състояния, си падам по техно диджейски композиции ...

:headphones::cheers:

Абе ей,така ли почнахме да се подритваме а :giggle1:

Плюс тва в дивайн състояние не слушам техно ами рипам на  downbeat hardcore(2 step):lol6::

преди 2 часа, Maleficient написа:

Има вероятност жената да не се е возила на влак

Жена ми лично ми звънна. Съкратила време път през София. Искала да хване влака на спирка "Гара Искър".

Тя лично започна така: Няма да се смееш ... :) и ... ред ... други неща ... имаме си специфичен хумор ... ;) 

Както и да е ... пътува насам ... Тя обича да чете книги, така, че не и представлява това време (4 часа) път (приблизително) проблем. Така се налага да сме в момента.

Лелеейййй какви заключения ... :) ... човек да не сподели някакъв семеен хумор ... :) 

Именно скъпоценното ѝ се занимава с бодибилдинг треньор бля бля бля ... тъка ли да се изразявам, за да бъда разбран ...

Прощавай, но не гледай от към една 'наклонена кула" (камбанария)... ;) Имаме си чудесни взаимоотношения ... ай ... :) ... да не казвам ... как охкъме и прочие след като сме правили някои неща и кокалите ни се обаждат, сухожилията стържат и т.н. че има все пак цензура ... :) туй си е като след бодибилдинг бля бля тренировка ... :) добре, че сутрин загрявам с цепене на дърва ... :)  

Съвременна поговорка.

Вкъщи съм, там където не си пиша паролата за WLAN - повторно.

преди 2 часа, в‌ написа:

...

Плюс тва в дивайн състояние не слушам техно ами рипам на  downbeat hardcore(2 step):lol6:

...

Ае шо се занимаваш с щуротии ми не си пуснеш малко гоа транс..

преди 8 минути, Богатир написа:

Мятам противогрипната ваксина!

Айде :cheers:

Затвори скритото съдържание

e5d2c41e1f05.jpg

Наздраве Бритчет!

преди 4 часа, Maleficient написа:

Аз реши малко да почистя хем и като загрявка за втората ми тренировка, хапнах здравословно мюсли с бадеми, ягоди и кисело мляко и ...се гмуркам

Айде, после да докладваш

Аз се прибраф. Нагласих боба и го тикнах да се пече във фурната. Последно това е начинът ро който се яде в нашата къшта

И си харесахме гоцка къща за гости в една махала покрай Габрово

преди 2 минути, M.Николов написа:

И как се пече боб?:ohmy:

Е, боб на фурна не си ли правил?! 

Аз го правя в глинен съд, но може и в тава

В момента когато слагаш лука, моркова, чушката, солта не продължаваш на котлона а го слагаш в дълбока тава или глинен съд и го мяташ във фурната. Като намалее водата ще сложа домат и юзъм

преди 10 минути, M.Николов написа:

И как се пече боб?:ohmy:

Baked Bean е с моласа. Ядат го ония на Албиона и в Бостон зад Албиона.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.