Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Абе аз и коремните като правех си имах, така че, наистина на мен тялото си ми е нетренирано, не е виновен инструктора. Ти ако знаеш мацките кви клекове с тежести правеха около мен, аз сигурно щях си остана в поза клек, ако бях пробвала.

Сега чуденката ми е, утре ли да отида или вдругиден?

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 34 минути, Maleficient написа:

Абе аз и коремните като правех си имах, така че, наистина на мен тялото си ми е нетренирано, не е виновен инструктора. Ти ако знаеш мацките кви клекове с тежести правеха около мен, аз сигурно щях си остана в поза клек, ако бях пробвала.

Сега чуденката ми е, утре ли да отида или вдругиден?

утре

Слушам и изпълнявам...

После, след месеци селфита с бицепси и от съблекалнята във фитнеса.

Я, да попитам за сауната. Понеже е безплатно, а мен ме е страх заради сърцето, след тренировка добре ли е да се прави?

Дал Бог берекет и хубави мезе за почерпката!

преди 23 минути, Maleficient написа:

Дал Бог берекет и хубави мезе за почерпката!

Викаш от зарана, дългостволната артилерия на право мерене и бой по танковете... Одобрявам Малеф хатун, но ше го приведем в изпълнение довечера... А ся тря се лъзнем у фторника някак си по-безболезненко...

преди 11 часа, valkiria1 написа:

и какво да почна с теб..готов ли си на саможертва :P

Ти си богата и можеш да си позволиш много работи. По сведения от мои агенти имаш състояние от около 10 милиона.

Преведи ми скромните 10К долАра (като един вид обезщетение затова, че ще ме направиш на мармалад и ще накърниш достойнството и самочувствието ми) и ма почвай.

Тъй де-за тебе са джобни, а аз беният Скалатко ще се почувствам поне 20-30 процента мъж :P

Ако пък си стисната като еврейка и не ти се дават пари, не ме закачай, плийз :lock:

Между другото, за да те омилостивя предварително ми позволи да ти кажа един виц, за който се сетих сега, докато писах.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Та...един евреин решил и направил семинар на тема ''Как да спечелим бързо и лесно 100 000 долара"

Идва урочения ден, залата се пълни. Всички желаещи бърза печалба са налице и семинара започва.

Излиза евреина и вика:

-Всички 1000 човека ли сте тука?

-Да-а-а. Отговарят всички вкупом нетърпеливо.

-А платихте ли си таксата от по 100 долара за семинара?

-Да-а-а. Отекват виковете в залата.

-Ами благодаря ви за вниманието. Семинара приключи.

преди 20 часа, barbuncela написа:

Момчетата от улица Гру!  Поздрав за всички!

Con maestro Celentano!

ти сериозно ли ?

преди 1 час, Maleficient написа:

Слушам и изпълнявам...

Я, да попитам за сауната. Понеже е безплатно, а мен ме е страх заради сърцето, след тренировка добре ли е да се прави?

Е, питай енструктора да ти каже

преди 44 минути, darkterminal написа:

Викаш от зарана, дългостволната артилерия на право мерене и бой по танковете... Одобрявам Малеф хатун, но ше го приведем в изпълнение довечера... А ся тря се лъзнем у фторника някак си по-безболезненко...

Няма безболезнено лъзгане у фторника

Ня ма

Прибрах се

Малко да си почина и ще наредя и аз една баница

Богатира е виновен

Как не са ме баннали тоя път не знам. Забавлявайте се у форума ама да си пишем културно.

Ейй, доживях да видя (и да чуя) някой да свири на лопата!

преди 15 часа, valkiria1 написа:

...

мдаааа, правилно...видях на живо танц на дарвиш/дервиш/ в град  Коня...хареса ми.

Останаха ми  интересни спомени от този град и мистичната част на Исляма

....

Между другото в по-голямата си част , евреите са живеели добре при Исляма, само ти си един смешен зъбльо :whist:

Охо, мерси, но и  сам знам че е правилно.. Също и историята на исляма няма нужда да ме учиш, там номерата ти с пълни членове не минават ;) 

Но пак е добре че признаваш , така става по ясно какви лицемери са в Израел ...мхм...те явно забравят  доста неща веднъж стъпили на свещенна земя , и стават същите като предците си в Юдея ..

И те така от зъбльото , явно зъбенето помага на кашерните скумрии да осъзнаят някои неща... или поне да се престорят че осъзнават...че от много летене и вземане за богоизбрани последствията в исторически план обикновенно са лоши... 

преди 5 часа, DarkEdge написа:

До три пъти не се брои. А този инструйтор не знае ли, че натоварването се увеличава постепенно, започвайки буквално с гимнастика.

Има няколко подхода за тренировка, някои са базирани на максимални натоварвания до отказ още от началото, като в казармата.. други на постепенни натоварвания....за да свиква организма постепенно... При първото се счита че когато организма е натоварен до критична точка ( шоково натоварване ) по бързо се задействат метаболичните и възстановителни процеси, а вторите че това критичното е вредно....понеже има по големи вероятности за травми ..Също така някои считат че тренировките трябва да са когато организма вече се е събудил и дори леко натоварил през деня, тоест следобеда най добре или към обед  , а други че  сутрешните са най полезни, още когато организма е в отпуснато състояние... Естествено и при двата метода са важни загрявките, особено при първия...за избягване на травми най вече....

Аз съм за първия стил.... без болка няма успех, без пот също....

преди 4 часа, Maleficient написа:

аз сигурно щях си остана в поза клек, ако бях пробвала

Важно е да не е поза Наведена! ;)

преди 2 часа, Maleficient написа:

Я, да попитам за сауната

Сядаш на долната пейка и щом стане некомфортно - на душа!

преди 14 минути, **Alex&Vanko** написа:

Оу моряче?

Кажи бе самосвал... как е аспуха, още ли търсиш  нещо :)) 

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Кажи бе самосвал... как е аспуха, още ли търсиш  нещо :)) 

Каквото ти подам това лапаш и не мислиш!

преди 3 часа, Maleficient написа:

Слушам и изпълнявам...

Да..полезна е, помага за изчистване на токсините от организма и подобряване на действието на потните жлези, отпускат се и мускулите след напрегнатата програма ....А сърцето и без това се е натоварило на тренировката, та там по скоро се отпуска ..

P.S И един съвет, хубаво е за начинаещи да пият протеинови шейкове с минерали.... преди и след тренировка... помага, от собствен опит говоря..

преди 5 минути, **Alex&Vanko** написа:

Каквото ти подам това лапаш и не мислиш!

Опс, сестро,нещо се обърка с лапането, аз да не съм ти случайно :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.