Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 23 минути, Sinbad_ написа:

Васееее... поздрав :)

Връщам :) 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, FusE написа:

Повишиха ли КПД на компютрите, че малко изтървах нишката в онази тема 

А не знам питай онази с извънземните

преди 18 минути, capnemo написа:

ЕХ, те евреите няма нужда да се врат, помисли си защо папите са сложили статуята на един евреин от ляво на входа на базиликата. И защо папския престол е върху мощите на евреин.....

Защото всички са от МОСАД

• Автор
преди 4 минути, acnekt написа:

Не евреите са добри хора. Лични впечатления. но някой се вземат много на сериозно! Особено след разни истории дето са сътворили ...и са се взели, и се взимат на много сериозно! Навсякъде има черни овце! :)

преди 5 минути, acnekt написа:

карабинерите на будката, гвардейците, кардиналите, банката на Ватикана всичките са от МОСАД...златен медал на форумния Дан Браун.

аз понеже имам съмнение, че и тия дето продават марките и монетите с образа на папата са от МОСАД-заслужавам  сребърен медал:lol6:

Тези започнаха да пият и в шоуто на Сиктиридис, ми на всякъде се пие, сипаха си по едно уиски без мезе обаче

преди 1 минута, barbuncela написа:

Лични впечатления. но някой се вземат много на сериозно! Особено след разни истории дето са сътворили ...и са се взели, и се взимат на много сериозно! Навсякъде има черни овце! :)

и всичко това, защото ти беше направена забележка ,че  не пишеш и не четеш добре италиянски.  Ами това е факт..няма какво да се обиждаш .:whist:

преди 9 минути, barbuncela написа:

Не евреите са добри хора. Лични впечатления. но някой се вземат много на сериозно! Особено след разни истории дето са сътворили ...и са се взели, и се взимат на много сериозно! Навсякъде има черни овце! :)

Държавата Израел обаче е раково образувание изкуствено... допринасящо за лошата им слава, дето се вика, дайте им власт и им гледайте сеира, алчни безподобни копелета, оплакващи се от холокоста а сами правещи същото... и то към хора които не са им виновни за проблемите в историята , а дори са ги приели и им дали право да живеят там...Храни куче да те лае, а те дори отхапват ръката хранела ги... пазела ги столетия...

А после се чудят и  защо навремето египтяните и вавилонци са им ебали майката на племената и държавиците... просто защото не са харесвали черните им очички навярно ... мхм.... 

преди 1 минута, FusE написа:

Тези започнаха да пият и в шоуто на Сиктиридис, ми на всякъде се пие, сипаха си по едно уиски без мезе обаче

Ама без теб, пичк@ им лелина

преди 4 минути, valkiria1 написа:

карабинерите на будката, гвардейците, кардиналите, банката на Ватикана всичките са от МОСАД...златен медал на форумния Дан Браун.

Ааа, мола, мола, гвардейците са швейцарци.

преди 5 минути, barbuncela написа:

Пречи им юдеизма. Ако няма религия, ще е по-добре.

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Държавата Израел обаче е раково образьование изкуствено... допринасящо за лошата им лсава, дето се вика, дайте им власт и им гледайте сеира, алчни безподобни копелета, оплакващи се от холокоста а сами правещи същото... и то към хора които не са им виновни за проблемите в историята ...

:salad:.

Държавата Израел обаче е раково образьование изкуствено... допринасящо за лошата им лсава, дето се вика, дайте им власт и им гледайте сеира, алчни безподобни копелета, оплакващи се от холокоста а сами правещи същото... и то към хора които не са им виновни за проблемите в историята ...

Аа кат стана дума има нова тема за нацистите  и както винаги има и гърбоноси а днес е жалейката за т,нар. Холкост

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ааа, мола, мола, гвардейците са швейцарци.

те па швейцарците са най-големите евреи..да ти покажа или ще ми повярваш без онагледяване:lol6:

преди 2 минути, acnekt написа:

Пречи им юдеизма. Ако няма религия, ще е по-добре.

Ами то юдеин е етно-религиозна принадлежност.Като акцента е на религиозна.Как ще стане да са без религия?

преди 3 минути, valkiria1 написа:

те па швейцарците са най-големите евреи..да ти покажа или ще ми повярваш без онагледяване:lol6:

Аз пък мислех, че са британците......имаше някакъв слух, че са 13-то племе.:)

преди 4 минути, petie1 написа:

Аа кат стана дума има нова тема за нацистите  и както винаги има и гърбоноси а днес е жалейката за т,нар. Холкост

Да бе, някои щяха да почитат уж паметта на съверците си загинали, ама на, седнали тука да лаят пак ... А иначе набожни разбираш ли, много :D 

Лицемерието им е пословично ... 

И най кефят цитати за спасявали един човек и так дале,  във връзка с Шиндлер ,  само дето забравят скромно да добавят че това според вярата им важи за спасили само юдеи , но не и други ...

преди 3 минути, Maleficient написа:

Олееее...мазало!

Направо стана мармалад :D

преди 24 минути, Уиш... написа:

не стана ли ясно :lol6:

Глей ся, ас лично и двете ги знам от години (Салма от повече години), но пруглемаймий, че на двете им знам имената от скоро (Салмата пак се уреди да е по ут удавна). Обаче да си кажа праичката, Фрида ме кефи, шоту е засукаламустаки като Филип Тотю... Пък си е била и неудържима, почти като абаньеро ф паница с боп!

Оле!

току-що, Sinbad_ написа:

Да бе, някои щяха да почитат уж паметта на съверците си загинали, ама на, седнали тука да лаят пак ... А иначе набожни разбираш ли, много :D 

:salad:

преди 3 минути, badr написа:

Ами то юдеин е етно-религиозна принадлежност.Като акцента е на религиозна.Как ще стане да са без религия?

Махат от етно - религиозна думичката религиозна и става само етно.  Няма смисъл от догми.

А не знам

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.