Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 43 минути, bornofash написа:

Глупости

Защо мислите не си споделям сънищата като вас... Защото само него сънувам.

Ако бях заядлива, щях да си помисля, че ревнуваш от сънищата ми и искаш и други да ревнуват теб :Dтази мисъл не е моя, някой ми е хакнал чипа за отговори, ся ше рестартирам и Сичко ще е ток

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що ли ми прозвучаа като

преди 1 час, Maleficient написа:

Някой бих си помислила, че не го харесваш

😎

преди 1 час, Аlex&Vanko написа:

Как ма посрещаш?

Ми по италиански ве. Чао е здрасти...

преди 21 минути, _Belial_ написа:

Ми по италиански ве. Чао е здрасти...

Да почваме ли с поркането? :D

Вече като се появиш и така се подсещам..бедни рептилски инстинкти

преди 1 час, MS 24 написа:

не е ли логично ?

Пробвай с друга ракия, или Науката Логика, още разбереш със сигурност.

Добре де, ай кажете ся как да не изпсува човек? Не стига че маслото бутер, ами...

81906210_166108721381269_938351157611331

преди 3 часа, Maleficient написа:

Ако бях заядлива, щях да си помисля, че ревнуваш от сънищата ми и искаш и други да ревнуват теб :Dтази мисъл не е моя, някой ми е хакнал чипа за отговори, ся ше рестартирам и Сичко ще е ток

Но само ако не бях добавил същата доза ирония като твоята

преди 24 минути, MS 24 написа:

то си пише какво е 

немско масло

Саше, Саше...

преди 54 минути, _Belial_ написа:

Добре де, ай кажете ся как да не изпсува човек? Не стига че маслото бутер, ами...

Това е само някъде в Русе...

преди 4 минути, darkterminal написа:

Не знам къде е, ма бутер маслото си е друга работа. :)

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Не знам къде е, ма бутер маслото си е друга работа. :)

Ми те ф Руситу, на маслото му викат бутер...

П.П. Туй пак си е дубре... Има места дет продават fat free вода и gluten free мляко...

преди 2 минути, darkterminal написа:

П.П. Туй пак си е дубре... Има места дет продават fat free вода и gluten free мляко...

Ся ко кажеш от къде да си зема мляко с глутен... Маслено масло... :D

преди 3 минути, darkterminal написа:

Ми то и в Германия и Австрия така му викат.  Не забравяй, че цивилизования начин на живот в тази територия влиза точно от Руситу  ;)

преди 51 минути, darkterminal написа:

Бутера си е бутер, маслото масло...а котката винаги пада на краката си... 

П.С И бутер си е търговска марка дори за вид масло.. така че не завиждайте :P  Делиормана знае и помни ....не само Русе ...

Да не говорим че  някъде на саднвичите им викат точно бутерброд, тоест хляб с намазан бутер .... И граф Сандуич почва да си гризе ноктите от яд.... :D 

преди 2 часа, _Belial_ написа:

Краварката в левия ъгъл

преди 1 час, darkterminal написа:

Мисля че е в моя хладилник

Мързи ме да стана да проверя

преди 46 минути, Sinbad_ написа:

Бутера си е бутер, маслото масло...а котката винаги пада на краката си... 

И с бутер, и с масло, фюлийката 'се е с намазаното надоле.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Здравейте и ето нещо интересно

Учените са идентифицирали мозъчните мрежи, които помагат да се отдели един глас или разговор на фона на силен шум - феномен, известен като "ефект на коктейла".

Когато сте на парти, мозъка ви позволява да се настроите на един разговор като сякаш понижавате силата на фоновия шум. За да изолираме речта, ние обръщаме внимание на амплитудата на звука и характерната паузата между звуците. След като мозъкът е настроен към тези характеристики, разбираме какво ни говорят - почти същото като това, веднъж забелязали сред много хаотични точки в картина някакво изображение, вече не можем да го разгадаем и "видим".

https://nauka.offnews.bg/news/Tehnologii_7/Kak-mozakat-ulavia-dumi-ot-fonoviia-shum-Efekt-na-koktejla-video_65733.html

Значи, и бутер-масло съм яла, и разни неща от бутер-тесто, мисля, че харесвам Бутер!

Иронията ще спаси света- Сократ

преди 3 минути, Maleficient написа:

Значи, и бутер-масло съм яла, и разни неща от бутер-тесто, мисля, че харесвам Бутер!

Иронията ще спаси света- Сократ

Бутерът има само 80 процента мазнина, пробвай топено краве масло /ГХИ/. То има от 99 процента до 100 процента мазнина.

преди 11 минути, acnekt написа:

Бутерът има само 80 процента мазнина, пробвай топено краве масло /ГХИ/. То има от 99 процента до 100 процента мазнина.

Ако трябва да избирам, бих избрал аз пък топена гъша мас , ммм вкусотия, зимата на препечена филийка се намазва, яде се със сиренце или просто поръсено със сол и червено пиперче....  те така... макар че леко ме съмнява да си виждал гъша мас и ял изобщо такава.... :whist:

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Ако трябва да избирам, бих избрал аз пък топено гъше масло, ммм вкусотия, зимата на препечена филийка се намазва, яде ссе със сиренце или просто поръсео със сол и червено пиперче....  те така... макар че леко ме съмнява да си виждал гъша мас и ял изобщо такава...

Имам към 2 кила в хладилника. Не оставам без такова нящо. На препечена черна фюлюйка е топ.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 14 минути, MS 24 написа:

американците утепаха някакъв ваш лидел казаха че щело да има джихад:(

Какъв наш лидел бе винкел глупав? Убиха шефа на спец частите Кудс, от  иранския корпус на стражите...... и третия по политическо влияние в Иран, велик генерал и войн... 

Американците по най просташки начин показаха от яд и злоба че света отива на кино, и че законите са само за силните , и че дори държавни официални лица не са защитени от конвенции и дипломатически паспорти.. И то не тайно, а по най тъпия и каубойски шоуменски начин.... Което допълнително влошава нещата, тайните задкулисни игри са едно, но явното  разстрелване на поканен в друга страна държавен ръководител, е съвсем друго .... Е сега ще си берат гайлето, Ирак вече прие закон за изгонване на чуждите военни сили от територията на страната, нещата се задвижват, хегемона губи земя под краката си, и като умираща змия се мъчи с последни сили да хапе... 

Като цяло, света върви към финиш, и чак почвам да си  мисля че ще го видя  финиша.... мдаам..просто с такива идиоти света наистина върви към гибел...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.