Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

В Букурещ хич не е зле

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, emmi написа:

В Букурещ хич не е зле

носят ли маски?

преди 24 минути, Maleficient написа:

носят ли маски?

Мхм

Вътре са задължителни

След малко обръщам каруцата посока Русе

Тези дни установих- не знам на вас дали ви се е случвало, и дали сте се замисляли- че една книга, която преди като сте чели, не ви е харесала, зарязвате до половината, впоследствие като решавате да довършите, невероятно ви запленява. Дори единия път в момент на психическо "натоварване" почти безизходица и отчаяние, решавайки да почета от книгата, се почувствах много добре...и баланса беше възстановен.

преди 1 час, Pig написа:

Зависта на оскубаните и гладните е огромна колкото изящното ми туловище :getout:

цяло чудо е, че можеш да ходиш

преди 44 минути, Пилешка Завист написа:

цяло чудо е, че можеш да ходиш

Слаботелесните на всичко се учудват :jeer:

Не знаех, че в България има толкова нинджи.

https://www.dnes.bg/sofia/2020/06/18/welcome-to-bulgaria-boi-na-vitoshka-udivi-chujdenci.453726

Двама мъже си спретнаха бой на столичния булевард "Витоша", а баталните сцени бяха заснети на видео от чужденци.

Кадрите бързо станаха популярни в социалните мрежи. 

Единият от побойниците използва и нунчако, но видимо не му помогна в юмручната схватка.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158310653714034&id=507279033&_rdr

преди 9 минути, acnekt написа:

бяха заснети на видео от чужденци

пак се изложихме пред чужденците

преди 1 час, Пилешка Завист написа:

пак се изложихме пред чужденците

Те пък чужденците са цветя. Особено пияните шваби и маймуните от Англия. Ела и виж как се търкалят като свине по улиците.

Новото ми откритие ...десерт. Не е точно "откритие", но комбинацията много ми хареса. Кисело мляко с фурми!!! за пореден път се убеждавам, че сладко-киселото ми е любимия вкус.

А, и за малко да забравя. Ники се е прибрал от моренцето, и сутринта Анджи (кучето му) много сладко се затича към мен, след като моя хубосник я посрещна с опашка всеки момент пред изхвръкване от кеф :)

И временцето е прекрасно...точно в почивния ми ден, по поръчка за шляене и разходчица...

Така

Минавам на друго ниво

Освен котки започнах да прибирам и хора

преди 3 часа, emmi написа:

Така

Минавам на друго ниво

Освен котки започнах да прибирам и хора

Един ден ще си героиня в някоя книга или филм :)

В този ред на мисли, за книгите, починал е Карлос Руис Сафон. Много тъжно, че на такава възраст и определено имаше вероятно какво още да сътвори.

Когато прочетох книгите му и ги четях, помня, че сънувах все едно съм в сюжета и разказа. Невероятно ми въздействаха :)

преди 23 часа, Maleficient написа:

Някой нещо да разбира от астрология, планети, слънцестоене, лунни фази и цикли?

https://m.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/51050-retrograden-merkurii-v-rak/

https://www.jenatadnes.com/shesto-chuvstvo/2020-vsichkite-8-planeti-sa-retrogradni/

преди 44 минути, Maleficient написа:

Един ден ще си героиня в някоя книга или филм :)

В този ред на мисли, за книгите, починал е Карлос Руис Сафон. Много тъжно, че на такава възраст и определено имаше вероятно какво още да сътвори.

Когато прочетох книгите му и ги четях, помня, че сънувах все едно съм в сюжета и разказа. Невероятно ми въздействаха :)

аз съм човек егоист

за мен е много важно вътрешният ми баланс да бъде ненакърнен и да пребивавам в мир със себе си и Вселената и когато нещо се опитва да го наруши аз го корегирам

от чист егоизъм

баланса се наруши на българската границата като се прибирахме с Д1. Младо момиче го изсипаха от една кола заедно с багажа му и то седна да реве на земята. Е!?!? Ми не мога да търпя аз такива неща.

Оказа се че детето/понеже е на възрастта на моите динота/  пътувало от Бурса за Букурещ и на румънската граница се оказва че разрешението и за престой в румъния изтича днес и координатора и то е проспал /то там работи като доброволец/ и директно я изтръскват от автобуса и я връщат на българската граница, където попада в моите ръчички.

първият вариант беше /идея на откачения координатор по има Каталин молависа!?/ да отиде в Сф в румънското посолство за да си извади виза намкояси. Веднага организирах нещата и в понеделник в Сф щяха да я чакат правелните хора да я заведат на правелното място и да се направи каквототрябва.

После обаче се оказа че трябва да се прибере в Бурса. Ма, никакъв проблем! Телефонно обаждане и вече знаем кога точно тръгва афтобуса. Но пък гаджето се оказа разтропано - и то в Букурещ, и намери кола на приятел пътуващ към Бурса.

та девойката в момента зяпа филм заедно с динозврите, нахранена, напоена, неревяща и усмихната  и утре сутринта ще я натоваря да си ходи с гаджето си /то ще пътува от Букурещ да я прибере/ към вкъщи в Бурса

и Вселената ми отново пребивава в пълен баланс

преди 35 минути, JKirilov написа:

Два дни на границата и се прибираш... :)

е, чак па два дни.......

преди 7 минути, M.Николов написа:

Наздраве, Емми!:cheers:

Вселената си знае работата.

Е, много ясно! Се пак е Вселена от толкова много време! 

много ми се е доходило на такива места

ddzh9ko-7f0d10b6-f95b-47c9-81a0-7c0c60ab

То остатня неджельа...

Винаги е носила някакво усещане за обреченост и в същото време пренебрежение към всичко което ни е писано... Една такава сила на инат и воля въпреки...

Тангото на отписаните...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.