Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Не ми стигаше една "видеотека", ми с тоя Нетфликс, загледах някакъв сериал АкадемияЪмбрела...после правих черешов сладкиш. Много готина коричка отгоре и отстрани се получи, и детето го хареса. После си забравих ключовете на едно място и обикалях да си ги търся. Що така се разсейвам, не знам...имам лека форма на мускулна треска, защото от онзи ден поднових упражненията- бях ги зарязала за седмица.

накратко: скука :)

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925k
  • Създадено
  • Последен отговор

И е време за музикални поздрави ... този който разбира, ще разбере, че е за него ....

Другите, явно имат свои безценни неща, но не и идея какво са ...

преди 10 минути, Maleficient написа:

скука

Аз пък обичам скуката, защото в нея намирам спокойствие и мир.

Там в нея се чувствам сигурен и мога да мисля какво да правя, а не какво да желая.

Майка роди двама близнаци с десет години разлика помежду им 
Майка роди момченце в Китай, след като ѝ бе инжектиран ембрион, замразен в  продъжение на 10 години, пише LadBible. Новороденото е близначе на първородния ѝ син, когото също заченала при инвитро процедура. 

преди 8 часа, Trichocephalus написа:

Тъй каза и Тя !
Било обида да те сравнят с “.... оная пача...” дори и само да ти кажат , че си по-умна от нея.
Логика .
Женска :lock:

Наздраве :beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk

То и еуглена зеленая е по-разумна

В румънско народа все още е маскиран. По радиото вървят предупреждения как се носят маски правелно. В затворени помещения маските са задължителни. Навън доста хора носят макар че са само препоръчителни. Ще поизчакаме за  разходката. 

Добро утро кръчмата. Да слушкате и да си пиете пиенето и хапчетата. Ще ви визитирам след седмица.

Стискайте палци да не работят термокамерите на терминала, че ще се изложим пред чужденците.

D.PenCidar (@D_PenCidar) | Twitter

преди 7 часа, Maleficient написа:

.после правих черешов сладкиш. Много готина коричка отгоре и отстрани се получи, и детето го хареса. После си забравих ключовете на едно място и обикалях да си ги търся. Що така се разсейвам, не знам...

Сезона на черешовите и вишневите слаткиши е. Аз днес ще занеса да почерпя колегите. 

Не си разсеяна. Основната задача на ключовете освен да отключват и заключват е да се губят нарочно. И да те гледат как ги търсиш. Според мен така си оправят усещането за значимост и важност. Абе, гадняри. 

Добрютру. След два дни мотаене днес имам адски много работа с краен срок днес. Обаче имам списък! 

ДУ Ку

:) 

айде манго замина

в какво ли ще се прероди?

преди 5 часа, emmi написа:

Сезона на черешовите и вишневите слаткиши е. Аз днес ще занеса да почерпя колегите. 

Не си разсеяна. Основната задача на ключовете освен да отключват и заключват е да се губят нарочно. И да те гледат как ги търсиш. Според мен така си оправят усещането за значимост и важност. Абе, гадняри. 

Добрютру. След два дни мотаене днес имам адски много работа с краен срок днес. Обаче имам списък! 

:* ах, че убедително ме успокои! 

За колежките няма да остане, защото двамата с детето сме ...ненаситни :D

Това за списъка е готино. Действай и да няма пречещи и забавящи обстоятелства ;)

аз и днес почивам...отдавна не бях се събуждала толкова късно. Днес ще е ден за четене, вчера беше за филми...

сега, ако напиша, че е приятно, когато някои неприятни интригантстващи са си обрали картофите, ще решат, за да ме дразнят, да се завърнат с цялата си неприятност, за това много ще се насиля да се опитам да съм на тяхна място, и колко неразбрана съм била прогонена като преди това усърдно съм се постарала да откажа ценни потребители да пишат. Несъобразявайки се с тяхната чувствителност.

преди 2 часа, darkterminal написа:

А снинка?

Ади, ожте един! 

Ми, големи са снимките и сайта не дава. А да се гърбя да ги мятам някъдеси и после да ги вземам от там ми се струва доста пипкава естория

преди 2 часа, Пилешка Завист написа:

айде манго замина

в какво ли ще се прероди?

Тъкмо му следях коментарите в една съвсем друга тема и гледам "Гост е станал". Перманентно ли е ?

при него никога не е :lol6:

сега ще се разспами от друг акаунт

само като се сетя за нашите бугари си викам горкото буга буга :crying10:не могат да компенсират загубите и още по-надолу

преди 1 минута, Пилешка Завист написа:

само като се сетя за нашите бугари си викам горкото буга буга :crying10:не могат да компенсират загубите и още по-надолу

Какво е бугари?

преди 3 минути, acnekt написа:

Какво е бугари?

българи

66-Bay-Ganyo.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.