Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Наздраве! :beer:

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, emmi написа:

Ади, ожте един! 

Ми, големи са снимките и сайта не дава. А да се гърбя да ги мятам някъдеси и после да ги вземам от там ми се струва доста пипкава естория

Ай ся пипкава... Черешовия кекс е по-пипкава есторя...

преди 12 минути, darkterminal написа:

Ай ся пипкава... Черешовия кекс е по-пипкава есторя...

Тиху, че с правя торта

Шоколадова

Ама много шоколадова

Д2 утре е рожденник

преди 16 минути, emmi написа:

Тиху, че с правя торта

Шоколадова

Ама много шоколадова

Д2 утре е рожденник

Мълчъ си! Няма да издавам тайната!

преди 1 час, Trichocephalus написа:

f78dd96abbfd04ec710553ea261bdfa4.jpg

я, that's me

Наздраве
Розе

На верандата

наблюдавам как наближава поредния дъжд

Curon ще си гледам, баси якия сериал

преди 2 часа, darkterminal написа:

Мълчъ си! Няма да издавам тайната!

1.jpg

А, ние вече сме родили две. Стигат ни. Даваме път на младите

А, аз разбрах за деца нещо

Заради гифчето

преди 29 минути, Trichocephalus написа:

Попаднахме в новините
50722e39971dffa27ca58233f31dd8b5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Видя ли новината за пияната маймуна, която е получила доживотна присъда. Долу, където пише maymun.

преди 1 час, emmi написа:

1.jpg

Много красиво!! запомням, да ми е декор за сънищата :)

И аз съм с узо Наздраве! и маслинки и айрянче... май ще плащам сметката...

на 21.06.2020 г. в 11:08, Maleficient написа:

ново сезонче на нещо любимичко ...топлотопло

Бре как съм го пропуснал. Вече дори забравих другия сезон в чакане. Трябва пак да си пусна всичките сезони. То голямо чакане падна.

преди 8 часа, Maleficient написа:

Много красиво!! запомням, да ми е декор за сънищата :)

И аз съм с узо Наздраве! и маслинки и айрянче... май ще плащам сметката...

Да сънуваш поля с бомбони теменушки си е яко. Аз сънувах пожар. Всъщност разглобявах една къща защото имаше пожар и за да я спася. Лударабота. 

Узото ми бие на сироп за кашлица, НО е полезно за стомаха. Ама не го пия. 

Вчера попълних джинските ни запаси с един розаф жин. Синия го изцуцурляцахме

преди 7 часа, darkterminal написа:

Красота!

Мерси Емчу!

Народа масово се е преорентирал към отглеждането и. Нивите покрай морето/Деранкулак, Тюленово.. / са превърнати на лавандулови полета и поленца. Преди две години ги имаше само покрай Добрич и Генерал Тошево. Богатира ще каже дали са ми верни наблюденията. Голяма красота е! А какъв аромат се носи... Магическо! И жужженето на фчеличките в ниските октави 

преди 7 часа, JKirilov написа:

Да се наведеш и да пасеш, да пасеш... ;)

Ъхъ

И аз все така казвам. Може би съм латентен веган

преди 25 минути, emmi написа:

...

Народа масово се е преорентирал към отглеждането и. Нивите покрай морето/Деранкулак, Тюленово.. / са превърнати на лавандулови полета и поленца. Преди две години ги имаше само покрай Добрич и Генерал Тошево. Богатира ще каже дали са ми верни наблюденията. Голяма красота е! А какъв аромат се носи... Магическо! И жужженето на фчеличките в ниските октави

...

Подобна картинка е в Анса Борего, веднъж в годината, след дъждовете, като нацъфти пустинята! Красота, аромат, цветове, пчели и гъсеници на нощни пеперуди... А след две седмици, се едно не е имало нищо... Даже и сламата от цветята не е останала...

преди 1 час, emmi написа:

Да сънуваш поля с бомбони теменушки си е яко. Аз сънувах пожар. Всъщност разглобявах една къща защото имаше пожар и за да я спася. Лударабота. 

Узото ми бие на сироп за кашлица, НО е полезно за стомаха. Ама не го пия. 

Вчера попълних джинските ни запаси с един розаф жин. Синия го изцуцурляцахме

Ъхъ

И аз все така казвам. Може би съм латентен веган

...не ми се получи с декора..

правих операция аз на пилор,  докато една гарга не се разграка, че съм й взела форцепса и се събудих от студ, защото съм заспала на отворен прозорец, а отвън съвсем истинска гарга си грачеше, ама за друго явно...

Добро утро ииии какнемисеходинаработа...

Емчо, честит ти рожденик ❤️все ги бъркам кой юриста, кой доктора, ама... да успява в живота с лекота, здраве и добри и готини заобикалящи :)

преди 20 минути, Maleficient написа:

...не ми се получи с декора..

правих операция аз на пилор,  докато една гарга не се разграка, че съм й взела форцепса и се събудих от студ, защото съм заспала на отворен прозорец, а отвън съвсем истинска гарга си грачеше, ама за друго явно...

Добро утро ииии какнемисеходинаработа...

Емчо, честит ти рожденик ❤️все ги бъркам кой юриста, кой доктора, ама... да успява в живота с лекота, здраве и добри и готини заобикалящи :)

Доктора е

Доктора е пич. Не ангажира никого със себе си, не наглее, не вдига пара, но кротко и последователно си следва своята линия на партията и в крайна сметка получава това, което си е наумил. 

Това е човекът, който си пази кашона от купената преди три години фурна /за стаята в общежитието/ заедно със всички студопорчета, картончета и найлончета и когато трябва да я местим същата бива пакетира по фабричния начин и кашона залепен с правелното тиксо. Същото се отнася и за миксера му. 

преди 1 час, darkterminal написа:

Подобна картинка е в Анса Борего, веднъж в годината, след дъждовете, като нацъфти пустинята! Красота, аромат, цветове, пчели и гъсеници на нощни пеперуди... А след две седмици, се едно не е имало нищо... Даже и сламата от цветята не е останала...

И само да седиш с отворени чакри и да попиваш докато сам не станеш на цветове, аромати, жужжене и светлини

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.