Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 41 минути, Mediterranean написа:

ELN0mYBWwAAb2oj.jpg

trump work GIF

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 часа, Maleficient написа:

Вселенатааа, така е трябвало и се е случило.

Милото ми свеки с доста череши ме зарина, и обмислях и аз сладкиш, и поне няколко бурканчета сладко.

Безценното дойде и разцъка нещо по лаптопа, даде инструкции, и след малко мисля да гледам АйришМена по Нефтликс.

Мноого доволна съм от тази събота. Малко дълга ми се стори, но си почистих, прострях пране,  риПка-сьомга мейкнах, сутринта палачинки, много се чудих за едни макарони на фурни, но и утре е ден.

Лека нощ.

Чудесно е да можеш да запазиш прекрасни отношения. Поздравления и на двете. 

Аз също продължавам да държа връзка със свекърва ми и когато има нужда от помощ винаги първо на мен звъни

Кафето в Силистра изопщо не е зле

преди 4 часа, JKirilov написа:

Казал е нещо мръсно за негрите?

104890014_10163841951320080_315138592975

преди 2 часа, emmi написа:

Чудесно е да можеш да запазиш прекрасни отношения. Поздравления и на двете. 

Аз също продължавам да държа връзка със свекърва ми и когато има нужда от помощ винаги първо на мен звъни

Кафето в Силистра изопщо не е зле

:) така е, за отношенията. Видяла съм и знам, колко се трови живота, от развалени и ненужно преекспонирани взаимоотношения, с неясни и ненужни претенции за влияние. Живата ми баба - майка на баща ми- е прекрасен пример за това. Възможно най-покорно и синовно татко се е  съобразявал с нея и желанията й, като по-млад и наивен си е мислел, как като "зареже" младата си съпруга с малко новородено на село при майка си, тя ще се грижи и отнася като към родна и собствена дъщеря. Да ама не. И години след това осъзна грешката си, и се отрезви доста за собствената си майка, особено напоследък сред едни разправии за земи и ренти, ама стореното-сторено. За това, е добре да има здравословна дистанция между поколенията роднини, и когато уважението е достатъчно, хората си помагат и живеят спокойно.

Какви ги вършиш в Силистра пък сега? не се спря начи

Екстра спинкаф. Искаше ми се да запоФня какво сънувах, щото нали срещу неделя, но не успях :( временцето е прохладно. Възможно е да повали, но за днес няма планове за външни занимания, така че, нека полива и освежава. 

От вчера замислям края на юли дали да не направим едно моренце с безценното. Малко късно ми идва вдъхновението, ама често в последния момент се получава повече от добре.

преди 4 минути, Maleficient написа:

:) така е, за отношенията. Видяла съм и знам, колко се трови живота, от развалени и ненужно преекспонирани взаимоотношения, с неясни и ненужни претенции за влияние. Живата ми баба - майка на баща ми- е прекрасен пример за това. Възможно най-покорно и синовно татко се е  съобразявал с нея и желанията й, като по-млад и наивен си е мислел, как като "зареже" младата си съпруга с малко новородено на село при майка си, тя ще се грижи и отнася като към родна и собствена дъщеря. Да ама не. И години след това осъзна грешката си, и се отрезви доста за собствената си майка, особено напоследък сред едни разправии за земи и ренти, ама стореното-сторено. За това, е добре да има здравословна дистанция между поколенията роднини, и когато уважението е достатъчно, хората си помагат и живеят спокойно.

Какви ги вършиш в Силистра пък сега? не се спря начи

Екстра спинкаф. Искаше ми се да запоФня какво сънувах, щото нали срещу неделя, но не успях :( временцето е прохладно. Възможно е да повали, но за днес няма планове за външни занимания, така че, нека полива и освежава. 

От вчера замислям края на юли дали да не направим едно моренце с безценното. Малко късно ми идва вдъхновението, ама често в последния момент се получава повече от добре.

А, вече съм в Констанца

Събрахме багажа и поемаме към дуранкулак

Водицата няма ли да е малко хладна за цопкане, така на север?

Да пратиш снимки  и пожелавам хубаво временце... да идват облаците и ветровете насам...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

гладен съм
на някой да му се намира свинска пържола, да я подфърли насам?

преди 28 минути, дръндю написа:

гладен съм

Ето свинска пържола.

преди 11 минути, Пилешка Завист написа:

вуйчо ми с коронавирус :no-no:

И изведнъж изчезнаха с магическа пръчка всичките вируси, бактери и остана на земята само един, единствен универсален вирус на Земята. Коронавирус. 
Възможно е.

преди 36 минути, emmi написа:

поемаме към дуранкулак

Водата е студена!

Във вторник беше +21, но вчера беше някъде около +18 в Балчик, значи в Дуранкулак ще е +16

преди 44 минути, дръндю написа:

гладен съм

На изборите ше ядеш кебапчета. Дотогава-варени картофи само :slap1:

преди 14 минути, Богатир написа:

Водата е студена!

Във вторник беше +21, но вчера беше някъде около +18 в Балчик, значи в Дуранкулак ще е +16

Здравей термометър.

преди 51 минути, дръндю написа:

гладен съм

Само пилешко, други екстри няма.:beat:

преди 1 час, Maleficient написа:

Водицата няма ли да е малко хладна за цопкане, така на север?

Да пратиш снимки  и пожелавам хубаво временце... да идват облаците и ветровете насам...

Ще проверим как е. Но след като похапнем сафридче. 

Времето е супер за разходка по плажа. Ще хапнем, ще се помотаем и ще продължим към Русе. А, ще спрем и да снимаме лавандулите покрай добрич

преди 1 час, Богатир написа:

Водата е студена!

Ми, няма да я мерим. Поседнали сме си кротко на ресторантчето и си чакаме рипката

преди 5 часа, Пилешка Завист написа:

вуйчо ми с коронавирус :no-no:

Да се оправя бързо и без последствия!

преди 4 часа, emmi написа:

... А, ще спрем и да снимаме лавандулите покрай добрич

...

Ма да я покажете тая лавандула начи!

те първо ще го изследват, не знам дали е положително ама имало 3ма заразени негови колеги, може би баа ми отново пресилва нещата

Пуйчо ми е сърдит ! [emoji2960]
Говорим си за кучето как разбира всичко каквото му се казва и пробвахме различни думи , следейки за реакциите - очевидно разбира . Иназ възкликнах “Че то има речников запас колкото мис Тигрова ! “ . И .... дъщерята се обиди ! Срам я било от мен , да сравнявам кучето и с мис Т.
Представяте ли си ? [emoji1787][emoji16][emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.