Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 14 минути, Maleficient написа:

направо съм се изпъчила на пост в униформа! и ...поливам саксиите, докато дойдат освободители или извънземни...

шеСеСтараем!

И аз ги поляф

преди 11 минути, darkterminal написа:

Ан кажи ино наздраве тугъс! Че и повот имаш!

Атти е жив и здрав рожденденникът! Желаем му успехи на младежа и много радости!

Не каза за многошоколадовата торта ти... Става ли за кусане и с какво бия я преглътнала... С ромче, с коняче или с бърбънче?

Мирсииии, мирсииии

Младежа зубри цял ден. Слезе чак за барбекюто. Запалиха го със сестра си и хапнахме чудни ребърца и беконче

Тортик получился на славу. Хапнахме го с по чашка ледено просеко. 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Maleficient написа:

конете цвилят, не блеят- не схвана май

тъй де бях се загледал в козите дето постнах и се обърках :lol6:

преди 1 минута, Silvering написа:

Бах го, с тоз вирос не мога да стигна до България.

оправдания

преди 1 минута, Пилешка Завист написа:

тъй де бях се загледал в козите дето постнах и се обърках :lol6:

Хубави са козичките как да не ги загледаш 

преди 3 минути, Maleficient написа:

оправдания

Не мога бе, само ми отменят полетите. 1000 евро набих в самолетни билети, ся ше чакам половин година да ми ги върнат.

преди 2 минути, emmi написа:

Мирсииии, мирсииии

Младежа зубри цял ден. Слезе чак за барбекюто. Запалиха го със сестра си и хапнахме чудни ребърца и беконче

начи, Еми, с този рожденНик(нов еврейски правопис), добре че не реши да отвориш тема...че щеше да съжалиш ;)

Честит да ти е!

И на теб специални поздрави за специалният ти ден ❤️ помниш го, знам, защото това са много съкровени моменти на щастие...мириса и топлината на новородено е незаменимо и необяснимо :)

преди 1 минута, Silvering написа:

Не мога бе, само ми отменят полетите. 1000 евро набих в самолетни билети, ся ше чакам половин година да ми ги върнат.

По-философски :) така е трябвало да стане.

Но пък след половин година- живи здрави- каква Коледа ще караме и ски на Пампорово...ех!

На Пампорово ли? Мислех Зермат да ходя, в Швейцария. Ама ако държиш на Пампорово да ме водиш..

преди 22 минути, skalata_73 написа:

Ко прайте ве пияници? 

Плафим неханичен соф дъ ги е*а ... :) 

Ко дуе де не требе да се раааъди ...

о,о Уте фото от много къмъни, де я сурнях планината около връз мой тетъ стЪя ... :) 

:beer:

преди 2 минути, Maleficient написа:

начи, Еми, с този рожденНик(нов еврейски правопис), добре че не реши да отвориш тема...че щеше да съжалиш ;)

Честит да ти е!

И на теб специални поздрави за специалният ти ден ❤️ помниш го, знам, защото това са много съкровени моменти на щастие...мириса и топлината на новородено е незаменимо и необяснимо :)

Глей сега, хора разни. Ама чак пък да не знаеш как да направиш един чъръдъ на сопственото си дете.... Ай, нема нужда

Емчо,мога ли да поздравя моя политически приятел Д2?

И  теб покрай него.

:cheers:

И кака му.

току-що, мики маус написа:

Емчо,мога ли да поздравя моя политически приятел Д2?

И  теб покрай него.

:cheers:

Веднага му предавам поздравите ти!? :*

преди 21 минути, Maleficient написа:

добре че баба Илийца не ме нарече, а иначе и от Матросов съм се учила и от Вергил Ваклинов!! (това без шега знам, че е граничар)

...

Ся... За мой страм, трябва да ти призная нещо! Не заех кой е Вергил Ваклинов! Тихичко си отворих Уикиту и попълних празната страничка в тефтерчето си!

Изненада ме!

Приятно!

преди 18 минути, emmi написа:

И аз ги поляф

Мирсииии, мирсииии

Ан тей! Таквизи битовизми, много ми харестват!

току-що, darkterminal написа:

Ан тей! Таквизи битовизми, много ми харестват!

Селска му работа.... 

И ас не знам кой е Вергил Ваклинов ама ме мързи да търся

преди 13 минути, emmi написа:

Селска му работа.... 

И ас не знам кой е Вергил Ваклинов ама ме мързи да търся

Наш човек е! Държал е до последно! Свършил си е разботата за Отлчен!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

преди 9 минути, darkterminal написа:

Такива хора ни трябват! 

преди 1 час, emmi написа:

Утре ще му мисля

Да видим дали си в състоя

;) 

п.п.

:beer:

преди 1 час, darkterminal написа:

Само да отбележа аз откъде го...помня. Преди да има Гугъл, но е страхотно, че го има там. Много малка бях, а батко е по-голям от мен с три години. В училище още. Основното. Тогава 80-те години, преди 89-та, всеки клас имаше Патрон- герой, за когото да знаят и да предават все паметта на човека, загинал много млад. Не партизанин или някакъв друг идеологически само протагонист. Още не се е знаело за Батман и Супермен, а за живи и реални хора, които са защитавали границите ни. Наши си, родни. С чисти сърца...

Имаха в училище кът със снимки и като на пост на определена дата се почиташе.

В града ни нямаше негов паметник, но всички от класа на батко бяха запознати и посещавали родното му място и лобното.

За много може да е било като "проминаване", но аз истински се впечатлявах, че е съществувал такъв реален герой. Идеал. За мен по детски може би. 

Едно Лека нощ с голяма радост ще ви пожелая, защото днес всъщност беше последен страшно напрегнат ден за оформяне на оценки...иии, завършихме благополучно 10- ти клас!

Наздраве!

преди 7 часа, Maleficient написа:

Само да отбележа аз откъде го...помня. Преди да има Гугъл, но е страхотно, че го има там. Много малка бях, а батко е по-голям от мен с три години. В училище още. Основното. Тогава 80-те години, преди 89-та, всеки клас имаше Патрон- герой, за когото да знаят и да предават все паметта на човека, загинал много млад. Не партизанин или някакъв друг идеологически само протагонист. Още не се е знаело за Батман и Супермен, а за живи и реални хора, които са защитавали границите ни. Наши си, родни. С чисти сърца...

Имаха в училище кът със снимки и като на пост на определена дата се почиташе.

В града ни нямаше негов паметник, но всички от класа на батко бяха запознати и посещавали родното му място и лобното.

За много може да е било като "проминаване", но аз истински се впечатлявах, че е съществувал такъв реален герой. Идеал. За мен по детски може би. 

...

На нашият пионерски отряд, патрон беше Митко Палаузов! Така ни се казваше и отряда "Митко Палаузов"...

преди 7 часа, Maleficient написа:

...

Едно Лека нощ с голяма радост ще ви пожелая, защото днес всъщност беше последен страшно напрегнат ден за оформяне на оценки...иии, завършихме благополучно 10- ти клас!

Наздраве!

Ей! Браво! Една успешна стъпка към изкласяването! Весела ваканция му желая!

Лекинка Малеф...

преди 1 час, Пилешка Завист написа:

днес риба и Dead Cells

Аналогично! Миди, калмари и скариди. 

преди 8 часа, Maleficient написа:

Наздраве!

Този момент ми беше льобим когато динозаврите ходехе на даскало

@emmi, Честит да е рождения ден на детето ти.
В този ден в който е роден, нека да е заобиколен с прекрасни изненади и усмивки!
От сърце му желая все така да е слънчево дете, да има истински приятел до себе си, да радва всички с неговите успехи!
С много фантазия и детски мечти да гледа на света. Да бъде жив и здрав, много усмихнат и добър!
/пожеланията са от Дръндю/
Хубав ден ви желая!

преди 25 минути, Георги Захариев написа:

@emmi, Честит да е рождения ден на детето ти.
В този ден в който е роден, нека да е заобиколен с прекрасни изненади и усмивки!
От сърце му желая все така да е слънчево дете, да има истински приятел до себе си, да радва всички с неговите успехи!
С много фантазия и детски мечти да гледа на света. Да бъде жив и здрав, много усмихнат и добър!
/пожеланията са от Дръндю/
Хубав ден ви желая!

Благодаря:)

преди 12 часа, skalata_73 написа:

Щото ако ма карантинират-нанайси билки

Шаслиф чуек си A055

Снимка на Rodriges El Torro.

Ей верно че Еньовден! Честито на всички именици, знахари и билкари... не знаех, че трябва да се "отъркалям" в росата, ама друг път

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.