Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Има една киноа, прилича на сапун. Много гадна на вкус, как я ядат.

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 минути, Profruit написа:

Така и не разбрах за какви 4 месеца до сезона на морските приключения ... е да, 17 години веке става как живея на 800м от брега на морето,  ама нейсе и всеки път когато чекирам производствения процес на глобалното мислене получавам deja vu. Бутон Форуми в бутиковата тема чета по правилния начин - Фурми, а бутона кибичи по старинке. Правдата трябва да възтържествува!

spacer.png

И е казано още - кой не гвачи фурми далече не стига. С кафенце са №1.

spacer.png

Здраве, щастие и океан от любов на всеки мислител, а мене ме чакат подвизи и до обяд трябва да победя. Става 6 години как се къпя без светлина. Карам по памет, но стига толкова истезание. Победа или смърт!

В тези модерни времена, какви са тези периферни посочващи устройства с кабел?

Вижда им се края на тези 4-ри месеца, и вече официално астрономически влязохме в Летния сезон :) време е да се мисли ново заглавие. По възможност нещо универсално, че винаги има претенции.

"Океан от мечти" беше заглавието на една пиеса за театър, която написах през 2012 г.- не че е интересно, но Океаните са хубав символ...

Пожелавам Успех в подВизите :goahead:има ли Дух и желание, резултатът винаги е удовлетворителен.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Посочващият дивайс ми го промотираха като ubermouse и съответно се разминах с 470 райхс марки или родни 264лв. В поиск за лявата ръка той е. Силикони, бутони с макроси, меки цъкации, изобщо у-ха.

Едва 11:05 е, а усещането е, че съм кацнал на екватора на слънцето. Баси плутония се лее от небето, а банята зове своя син ... според плана uber-манекена трябва да се къпе в светлината на синята стрида. Джокер -> светодиодите са морско сини.

преди 1 час, DarkEdge написа:

И хора̀та бяха задължително изучаеми по физическо.

Едно време си милех, че комунизъма е вечен. На един колега баща му беше голям комунист. Ама много голям комунист. И той вика, комунистите са свини. Викам бе нали баща ти е от най големите комунисти, и аз ги мразя комунистите ама ми е по наследство. Той вика още най много година и комунизма ще падне. Беше декември 1988. Той ся е много богат. Насреща ти да бяга, не можеш го стигна 

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Едно време си милех, че комунизъма е вечен. На един колега баща му беше голям комунист. Ама много голям комунист. И той вика, комунистите са свини. Викам бе нали баща ти е от най големите комунисти, и аз ги мразя комунистите ама ми е по наследство. Той вика още най много година и комунизма ще падне. Беше декември 1988. Той ся е много богат. Насреща ти да бяга, не можеш го стигна 

Комунизъмът като вируса мутира. Мутант между ДС и МВР заедно с бивши и настоящи членове на БКП.

преди 1 час, Profruit написа:

Става 6 години как се къпя без светлина. Карам по памет, но стига толкова истезание. Победа или смърт!

е, тъкмо свикна и...............

преди 1 час, DarkEdge написа:

От септември до юни - след сутрешната гимнастика преди часовете задълже едно хоро се тръсваше. И хора̀та бяха задължително изучаеми по физическо.
Ако няма сняг - на двора, иначе в коридорите.

ето

пък аз едно свястно хоро не мога да тропна

заплитат ми се краката

преди 1 час, Profruit написа:

Посочващият дивайс ми го промотираха като ubermouse и съответно се разминах с 470 райхс марки или родни 264лв. В поиск за лявата ръка той е. Силикони, бутони с макроси, меки цъкации, изобщо у-ха.

Едва 11:05 е, а усещането е, че съм кацнал на екватора на слънцето. Баси плутония се лее от небето, а банята зове своя син ... според плана uber-манекена трябва да се къпе в светлината на синята стрида. Джокер -> светодиодите са морско сини.

Няма да пресмятам за 264 лв. колко фурми може да си купи човек... но щом върши работа

За къпането като се спомена, напоследък гледам едно предаване "Остани или продай"- за вътрешни ремонти на къщички, някои и с дворчета и градинки- във Ванкувър. И вариантите са: или една страхотна мацка с банда майстори ти поправя настоящето жилище, или един пич им търси ново жилище. Единия път им беше намерил къщичка на два етажа. Втория етаж - то по-скоро като мезонет, защото на пространството там имаше спалня, библиотеки, и по средата пред спалнята ДУШ за къпане!!! :eek:

преди 55 минути, emmi написа:

е, тъкмо свикна и...............

ето

пък аз едно свястно хоро не мога да тропна

заплитат ми се краката

Аз ходих на народни танци в осми клас, и концерти сме имали, ама почти не помня нищо и на сватби и забави импровизирам ...ако съм с кубинките, на другия ден имам мускулна треска :huh:

по физическо зимата в салона от всичко сме спортували и гимнастиката много ми харесваше, но така и не успях да се науча да правя коремно... прескачането на кобилата и гредата много ги харесвах

ми, някои ще си включват светлина в банята, а други си напазаруваха дървен матриял.............  Всички бутаме масло, мхм....

преди 46 минути, Maleficient написа:

Аз ходих на народни танци в осми клас, и концерти сме имали, ама почти не помня нищо и на сватби и забави импровизирам ...ако съм с кубинките, на другия ден имам мускулна треска :huh:

по физическо зимата в салона от всичко сме спортували и гимнастиката много ми харесваше, но така и не успях да се науча да правя коремно... прескачането на кобилата и гредата много ги харесвах

скивай за хората 

преди 1 час, emmi написа:
преди 3 часа, Profruit написа:

Става 6 години как се къпя без светлина. Карам по памет, но стига толкова истезание. Победа или смърт!

е, тъкмо свикна и...

се появи дървен мат'р'ял

преди 1 минута, DarkEdge написа:

се появи дървен мат'р'ял

много са готини момчетата - много услужливи и възпитани. Тръснах им се в обедната почивка обаче веднага се разтичаха, избраха ми правелните дъски и като са готови ще ми звъннат да отида да си ги взема готови нарязани и рендосани

аз съм в ...погото...и не знам с крака ли с ръце ли да се измъкна...баси!!!

преди 4 минути, darkterminal написа:

Ще пищъ! Толкова е рано!

Ай, ся, ше пищял... 

Е, па, пишти, кво

преди 57 минути, Maleficient написа:

аз съм в ...погото...и не знам с крака ли с ръце ли да се измъкна...баси!!!

Кво пого? 

Тук отново ще вали

Чувам как гърми и как Д1 прибира простирите с прането от верандата

преди 19 минути, emmi написа:

Кво пого? 

Тук отново ще вали

Чувам как гърми и как Д1 прибира простирите с прането от верандата

и тук вали...

пого като ..."мазало"- тъп небачкащ компютър, едновременно стоварване на много неща и хора, затрупване или заливане ...все едно си притиснат и не можеш да се измъкнеш за глътка въздух...

И днес очевидно няма да си тръгна в 17 ч. направо мога да не идвам в тази първа смяна, защото никога не си тръгвам, когато трябва.

Както и да е. Ще избутам още 15-20 минути. И, ей го къде е петъка...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 6 минути, Maleficient написа:

и тук вали...

пого като ..."мазало"- тъп небачкащ компютър, едновременно стоварване на много неща и хора, затрупване или заливане ...все едно си притиснат и не можеш да се измъкнеш за глътка въздух...

И днес очевидно няма да си тръгна в 17 ч. направо мога да не идвам в тази първа смяна, защото никога не си тръгвам, когато трябва.

Както и да е. Ще изпутам още 15-20 минути. И, ей го къде е петъка...

Начииии... Чувала съм че като затъваш трябва да спреш да мърдаш 

преди 4 минути, emmi написа:

не мърдам, ама как да дишам?

Мисли как да викнем на Уиш-ката да кацне насам... да свиркаме ли, да запалим огън, да й напишем с камъчета и миди нещо на плаж или пък ...знам ли

преди 2 часа, emmi написа:

Ай, ся, ше пищял... 

Е, па, пишти, кво

...

Пищях! Омръзна ми! Пат ми писне пак, пак ше пищьъ!

преди 2 часа, emmi написа:

Викаш, пак шси потънеш, ма поне няма да си се изморил...

преди 2 часа, Maleficient написа:

не мърдам, ама как да дишам?

Мисли как да викнем на Уиш-ката да кацне насам... да свиркаме ли, да запалим огън, да й напишем с камъчета и миди нещо на плаж или пък ...знам ли

Остави го да си се натемерутства зат пердето. То не е таквос социялно кат нас

преди 39 минути, darkterminal написа:

Пищях! Омръзна ми! Пат ми писне пак, пак ше пищьъ!

Ай, после пак

преди 38 минути, emmi написа:

Остави го да си се натемерутства зат пердето. То не е таквос социялно кат нас

...

То е дубричку! Да си гу викнеме... Уишоууууууууууууууууууу! Ялай тука, яла! Ялай да покараш малко лотката:

И повни, че Дер Бесте Зееман Вар Ду Их!

преди 38 минути, emmi написа:

...

Ай, после пак

И ас съм дубричку... После пак!

преди 21 минути, Trichocephalus написа:

Наздраве ? :beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тцъ! 

Неска съм решила да дам почиэка черното си дропче

преди 21 минути, darkterminal написа:

То е дубричку! Да си гу викнеме... Уишоууууууууууууууууууу! Ялай тука, яла! Ялай да покараш малко лотката:

И повни, че Дер Бесте Зееман Вар Ду Их!

И ас съм дубричку... После пак!

Сички сте добрички! 

Утре ше ходя да си купя газова горелка

Това повече не може да продължава така! 

преди 13 минути, emmi написа:

На пазаря, нъл? Имаж ли туристичка бутилка?
Навремето имаше спец магазин в бившата макаронена

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 14 минути, emmi написа:

...

Сички сте добрички! 

Това повече не може да продължава така! 

И! Ще ни пърлиш ли?

Ако ще ни пърлиш, от сега да си знаеш, че ще мириша и ще пищьъ! Пронизително и сърцераздирателно! Много!

преди 2 минути, DarkEdge написа:

На пазаря, нъл? Имаж ли туристичка бутилка?
Навремето имаше спец магазин в бившата макаронена

Нямам

Гледам някви като дезодоранти се продават

току-що, darkterminal написа:

И! Ще ни пърлиш ли?

Ако ще ни пърлиш, от сега да си знаеш, че ще мириша и ще пищьъ! Пронизително и сърцераздирателно! Много!

Бе, да, вееее... да си хабя горелчицата дето оке си я нямам и дето Флопиту ми пусна мухата да си заимам че да обгоря боята от металните части на пейката

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.