Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, Profruit написа:

в такива моменти винаги съжалявам, че нямам пулемёт Максим на прозореца.

Пулемётов меняли на РПГ-7

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да нет.

Леко съм се зациклил на онези времена. До обяд съм майор Кьонинг, след обяд Василий Зайцев. Не знам, ако се чекирам, дали няма да ме обявавят за шизик, но на мен така ми е добре.

преди 6 минути, Profruit написа:

на мен така ми е добре

Когато цъфнат теменугите....

преди 1 час, Profruit написа:

Ей, в такива моменти винаги съжалявам, че нямам пулемёт Максим на прозореца.

В мъжките филми за '41г - '42г по едно време настъпва затишие. Героите са алес капут, но не. Разпъват се телефункени и на макс пауър с немски акцент се разцепва тишината:
– Иваниии! Сдавайтес! Сопротивление бесполесно! Фюрер дарит вам фурми!

В петък следобяд правя ритуален сън за вечна младост и по едно време нещо бръмчи от улицата. Спира. На тавана му макинтоши, от адските и от тях звуково цунами:
–Ахтунг, ахтунг. Карпузен по 10райхс марки килограмен. Красний сочен карпузен.

При такъв рев, ако си бременна другарка не знам ... абортация ... и съня ти нахер. И да, по физическо бях преди негрите. Нищо, че носихме ските на рамо, но да дупча 45мин снежни преспи с някакви геги не ми идваше отвътре.

Е, купи ли си? 

преди 18 минути, DarkEdge написа:

Кой съм аз, че да споря с една от петте ... управляващи форума?
И затова реших - за да не засегна отново някоя от влъхвите, спирам да пиша изобщо в този форум!
Бъдете живи и здрави!

Е браво и Дарк ли успяхте да изгоните от тук, за какво? Дали целата оправдава средствата или няма значение? Риторичен въпрос, не търся отговор. 

Берлински диалект.

Ик зитц а, Тиш унт ессъ Клопс, ууф еенмл клопс. Ик киеке, щаунъ, вундъ миа, ууф ееинмал йетце се ууф, де Тийа! Нану! денкик ик денк. Нану? Йетце иссъ ууф, ерст ва зе ъу? Ик йее раус унд кийкъ унт веа щеет дауссън.. Ике :speak:

Превод.

Стоя си на масата и си хапвам Klops(Кнедли) и изведнъж някой хлопна на вратата. Боже? Кой ли ще е? Се зачудих аз. Гледам навън и кой ще е? Само аз.

:)

преди 59 минути, FusE написа:

Е браво и Дарк ли успяхте да изгоните от тук, за какво? Дали целата оправдава средствата или няма значение? Риторичен въпрос, не търся отговор. 

Последния път, като тръгна да си ходи, го направиха модератор.

При него е на късмет. Вещае му добро. 

:D 

Майтап си правя, не си ходете.

преди 2 часа, FusE написа:

Е браво и Дарк ли успяхте да изгоните от тук, за какво?

Не ми е ясно, защо някой се връзва на интригите, а така също, защо някоя до налива "масло в огъня"!? Не проследих до край, но по-важното е някоя да разбере, че и Дарки е човек. Ако целта им е била да го вбесят, то = постигнато. Може би трябва да са доволни, ама найсе ...

Какво да ти кажа ... има жени които каквото и да им кажеш все са неудовлетворени ... Отдавна съм свикнал да ми повтарят, че съм женомразец. Затова и ще се изкажа по този начин: Жена, ако не е "уважавана", то освен интриги и сплетни = друго не умее!!! ;) Какво сме им ние виновни, че се надяват на "чеп", но все бъчвата остава отворена и виното в нея потича на земята.

Та, за да потвърдя алкохолизма си = Наздраве!!! :beer: Другото ке ко-беше-20 ил 19 ил не ко ста зе чем вър нет ке па сол ... :) 

п.п. Мислих да поствам разни неща от Е-бектЪ ми, но се въздържах. Някои хора освен виртуалното си нямат друго ....  Приемете го като вид солидарност с Дарк.

щом онуй кифте успяха да изгонят всеки друг могат

п.п. на п.п.-ту: Сам дъ споделя ....

Хубавите ръбри стъфат бавно, похубавите по-бавно, а най-хубавите = никога.

Тъ, при мен нещата стъфът по-бавно. :) Да пием за убавите неща де са бавни въобще. :beer:

преди 5 минути, Пилешка Завист написа:

щом онуй кифте успяха да изгонят всеки друг могат

:beer: Днес на съм на гъсока от Жатец..

Убава биричка бре! Идеално се връзва с пресни пържени картофки, днес извадени от градината..

Spoiler

преди 7 минути, acnekt написа:

Не дей тъй, че на тъз песен има едно нещо, което ако го постна ке нъда бан во веки векоф ... :) 

Ко се ... кажи си направо и аз да си одя в дому ... мч ... :) Цо ме профикиръш се ... :) 

п.п. Парното ряпа да яде, а парно сдес не се ту ту лира ба ме ган сън алкара-маска ил нот ... :) 

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не дей тъй, че на тъз песен има едно нещо, което ако го постна ке нъда бан во веки векоф ... :) 

Ко се ... кажи си направо и аз да си одя в дому ... мч ... :) Цо ме профикиръш се ... :) 

п.п. Парното ряпа да яде, а парно сдес не се ту ту лира ба ме ган сън алкарамасен ил нот ... :) 

Знам, за това и затова дадох само текст.

преди 5 минути, acnekt написа:

Знам, за това и затова дадох само текст.

Съм дъ та питам две нещЪ.

Верно ли, в Германия моеж да си ходиш гол, само да не ти е надръфчен?

И друго: Как полицМенЪ разбира га една женкЪ е надръфчена?

Наздраве! :beer:

с OpenSuse ли да си късам нервите или с Debian Sid? 🙄 зарибиха ме по второто....ох нз

дали геймпада ще иска да тръгне..на Арч не пожела

преди 20 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Съм дъ та питам две нещЪ.

Верно ли, в Германия моеж да си ходиш гол, само да не ти е надръфчен?

И друго: Как полицМенЪ разбира га една женкЪ е надръфчена?

Наздраве! :beer:

Не разбирам въпроса. Може ли на официален, книжовен, модерен български език, без диалект. Какво означава надръфчен?

преди 7 минути, Пилешка Завист написа:

с OpenSuse ли да си късам нервите или с Debian Sid? 🙄 зарибиха ме по второто....ох нз

дали геймпада ще иска да тръгне..на Арч не пожела

OpenSuse е голямо мазало с YAST.

https://de.wikipedia.org/wiki/YaST

преди 6 минути, acnekt написа:

Какво означава надръфчен?

С ерекция. За жените не знам как е литературно и не вулгарно или по диалект. ;) 

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

С ерекция. За жените не знам как е литературно и не вулгарно или по диалект. ;) 

Да, има нудистки плаж и да FKK е тук измислено. Засичал съм голи хора и по улиците, а в колата доколко знам е разрешено да си гол.

Но не ходя на такива места и нямам много опит по този въпрос. Има си и законни бордеи. Защото проституцията е легална тук.

Напълно нормална професия като другите. Застраховки, социални, заплата.

преди 3 минути, acnekt написа:

Да, има нудистки плаж и да FKK е тук измислено.

А на втория въпроС?! Ай литературно: По отношение на втория ми въпрос:  Как ще се разбере, че жената е във вид възбуда?!

преди 6 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

А на втория въпроС?! Ай литературно: По отношение на втория ми въпрос как ще се разбере, че жената е във вид възбуда?!

Сигурно тече нещо. Откъде да знам. Нали в час по биология казват...

Сигурно тече нещо. Откъде да знам.

Има си начин. ;) 

Всеки знае как изглежда пиян човек или жена, но въпросното прилича на същото ... ;) НО, когато е трезво или трезва!!!

Мега доволно личице или малефокон, защото е петък иии ви казвам Наздраве с Джак-чоооо и си пея повисокойвисокой траве ляля

Сигурно тече нещо. Откъде да знам. Нали в час по биология казват, че трябва да се овлажни и оттам идва думата влагалище.

Откъде да знам. Логически, трябва да тече нещо.

Бих го цитирала в Бисери-те, но преди това да се допитам до Комисията по бисерите, БАН и Омбудсмана, може би трябва, а ме мързи...но ме впечатлява Логиката!

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

п.п. Мислих да поствам разни неща от Е-бектЪ ми, но се въздържах. Някои хора освен виртуалното си нямат друго ....  Приемете го като вид солидарност с Дарк.

И аз тогава няма да поствам изчистената от стогодишна боя дясна метална част на пейката. Флопито вчера с тая горелка ми нави манивелите... Е, днес ходих до града и си купих. Добра работа върши. Доволна съм. Утре ще изчистя и другата част  и ще ги боядисам. Дървените части също вече са в базата. Ще си поиграйкаме. 

преди 1 час, Богатир написа:

:beer: Днес на съм на гъсока от Жатец..

Убава биричка бре! Идеално се връзва с пресни пържени картофки, днес извадени от градината..

Затвори скритото съдържание

Тиквички с ориз и зеленчуци

Заринати сме с тиквички

И със зелен боб тоже

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.