Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 7 минути, emmi написа:

Е, днес ходих до града и си купих.

Аз пък ходих до село, за да монтирам новото телевизор на пощурелият ми баща. 65 инчов туч си купил, защото "не можел да вижда буквичите на стария"...... Дано не ставам като него, като одъртея, моля ви се ! А майка ми си купила от декатлон познай какво...... Дартс. 

Дартс.

Със стрелички.Истински стрелички.

Боже, щом нося техните хромозоми в мен- значи ли това, че и аз ще правя така на дърти години ?! :lock:

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 минути, emmi написа:

горелка

Аз имам духалкY за PVC, но и горелка и прочие ще си взема. Обичам да имам, за да не моля!

При мен нещата започват да стават по-бавно. На мен лично ми харесва как става, но някои бързат .... не е жената ...

Онзи ден един местен ми каза: Чувайте простите хора. (Не по този начин го каза, но да се надявам, че метафората я схващате) По модерно му брек сторм ли му се вика ... абе буря в мозъка на капитана на който плавателния съд е торпелиран ... или как е правилно дъ се произнесе ... :) 

п.п. Всички уреди работят нормално. Кацане на 01.07.2020 потвърдено от три независими източника. :) 

преди 11 минути, Trichocephalus написа:

Дано не ставам като него, като одъртея, моля ви се !

Сори ... но, ще станеш .... даже по=-нЪгле ... :) Аз му викам ЪпдейтнЪт ... :) 

Не е въпроса да ми вярваш = Аз го зная! ;) 

п.п. Просто трябва да отчетеш, че сте си едновременно и майка си. ;) 

преди 11 часа, emmi написа:

...

Минах през градината по росата, напълних едно кастронче /ай ся да ва видя/ вишни, френско грозде, малини и листа от същите и ги подварих. По-късно ще забъркам сироп от селски плодове. 

Идялно, тамам съм направил палачинки!

преди 34 минути, Maleficient написа:

Мега доволно личице или малефокон, защото е петък иии ви казвам Наздраве с Джак-чоооо и си пея повисокойвисокой траве ляля

Бих го цитирала в Бисери-те, но преди това да се допитам до Комисията по бисерите, БАН и Омбудсмана, може би трябва, а ме мързи...но ме впечатлява Логиката!

Благодаря ти. Трябва и акъл. Да се мисли логически.

преди 12 минути, Trichocephalus написа:

Аз пък ходих до село, за да монтирам новото телевизор на пощурелият ми баща. 65 инчов туч си купил, защото "не можел да вижда буквичите на стария"...... Дано не ставам като него, като одъртея, моля ви се ! А майка ми си купила от декатлон познай какво...... Дартс. 

Дартс.

Боже, щом нося техните хромозоми в мен- значи ли това, че и аз ще правя така на дърти години ?! :lock:

Ма, верно ле датс!?!?!? 

Наистена трябва да се следиш за начални признаци на хм, отклонения

От друга страна, доста е подозрително това с дартса.... Ще тренира с дартса а после? Не е ясно с каква цел тренира, мхм

преди 8 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Аз имам духалкY за PVC, но и горелка и прочие ще си взема. Обичам да имам, за да не моля!

При мен нещата започват да стават по-бавно. На мен лично ми харесва как става, но някои бързат .... не е жената ...

Хубавите неща стават бавно. Важен е Пътя. И Кефа че го вървиш. 

И аз си имам духалка ма Флопиту фчера кат ми се присмя на духалката и вика действай с горелка и.... 

преди 4 минути, darkterminal написа:

Идялно, тамам съм направил палачинки!

Викаш, ена кооперацийка да заформим? Веднага ме нави! 

преди 17 минути, Trichocephalus написа:

Дартс.

Чи то си ти е написано! Щом си ги унаследил и двамата... Начи ти ше меткаш истенски дартс по 65 инчов талавизюр!

Чи ко?

На мен ми звучи забавно! Пък...

преди 3 минути, acnekt написа:

Трябва и акъл. Да се мисли логически.

Акъл всеки има ако акото. ;) Просто трябва понякога да не мисли, а да се довери на интуицията. ;) 

Там някои не успяват, независимо, че имат безценни неща направеди де факто от друг, който не уважават в момента.

Кратко: Не всеки си знае користната си цел, а някой я ну е набутал в "кратуната". ;) 

преди 3 минути, emmi написа:

Важен е Пътя. И Кефа че го вървиш. 

По-важно е кой возиш, т.е. за кого го правиш. ;) 

преди 2 минути, emmi написа:

...

И аз си имам духалка ма Флопиту фчера кат ми се присмя на духалката и вика действай с горелка и.... 

...

Бензиновата лампа можеше да я ползваш и за примус...

преди 2 минути, emmi написа:

...

Викаш, ена кооперацийка да заформим? Веднага ме нави! 

Мхм... Касисче със шекерчица... Бумнато в хладилника... И залято със сметанка! Чекай ме да умрем...

преди 37 минути, emmi написа:

Тиквички с ориз и зеленчуци

Заринати сме с тиквички

И със зелен боб тоже

Пийнах, хапнах и след 15 мин. се катурвам...

Знам, че е светло ама :hush: старост - нерадост..

Spoiler

преди 11 минути, darkterminal написа:

Чи то си ти е написано! Щом си ги унаследил и двамата... Начи ти ше меткаш истенски дартс по 65 инчов талавизюр!

Чи ко?

въоПще не е забавно, ама ......рахат олсун да е - мир и любов има при родителските ми телеса

наздраве :beer: 

преди 11 минути, Богатир написа:

Аз пък викнах брадчеТЪ. Ко се не съм пепепеляжгКЪ, но до 24:00 има време ... мен ми трябвад веч къ стар само чети чясЪ спане ... ;)

п.п. Явно си голем младеЖ ... :) 

п.п. на п.п-ту ... След  мале олем алкохол ... Тъ, до бахлям събахлям и незабравяйте ... 06:00 провекЪ ... :) 

преди 4 минути, Trichocephalus написа:

въоПще не е забавно, ама ......рахат олсун да е - мир и любов има при родителските ми телеса

наздраве :beer: 

Ми играе им се на хората (да са ти живи и здрави), ко толкус... А ас като трябваше да купувам камера за въдица? Мен питаш ли ме? Да можел да си гледа на телефона, дали там където е заметнал има достатъчно риби...

Ми... Купихме му на човека да си играе... Сега е доволен... Кефи се и ти, че и твоите предтечи са доволни и се радват на щуротийки... Занчи все още имат вкус живота :)

преди 16 минути, darkterminal написа:

Чи ко?

И на мен, в онзи смисъл, че се замислих, моята комбинация от гени как ще изглежда...мама, ако харесва пердета, а татко, автомобили, значи кола с пердета е консенсус! Сетих се преди години, когато гадже имаше Алфаромео, а на седалките едни много сладки покривалчици като бебенца на персийски килими. И негов приятел казваше, че като се вози в автомобила му, все едно си е в хола при мама.

хахаха токущо чух нова яка дума от сериал

рециклоПат! :D

преди 6 минути, darkterminal написа:

Кефи се и ти, че и твоите предтечи са доволни и се радват на щуротийки...

;) 

п.п. За лятото = не знам! :) 

преди 2 минути, Maleficient написа:

И на мен, в онзи смисъл, че се замислих, моята комбинация от гени как ще изглежда...мама, ако харесва пердета, а татко, автомобили, значи кола с пердета е консенсус! ...

...

Не знам... Не знам... То не се знае накъде ще избие... Мое пък да са пертеда на ахтунобилчета... Или пък, да са некфи железни завеси... Мене ако питаш, хич не го и мисли от ся... Като му дойде времето да си избива, то само шси покаже :)

Не ми се търсе групата в която ще пYстна следното:

и това ....

п.п. За какво повече да мисле, за безценоооооту което е направено от дуг, Ъ?!

Ар ар се се .... рекламация ко го правиш, но човека го го е направил, но мам ... недоволна, че е какво, Ъ?!

И кой требе да се самосъзира, Ъ?! :) 

Все по-хубав се очертава макар и краят на деняяя! Отиваам на гостиии

Повъйсокийвъйсокийтраве ляля

преди 5 часа, FusE написа:

Е браво и Дарк ли успяхте да изгоните от тук, за какво? Дали целата оправдава средствата или няма значение? Риторичен въпрос, не търся отговор. 

Само за протокола, когато отношението на отсрещния е неоснователно неуважително и заядливо, не за първи път, няма как да съжалявам за отсъствието му. Дори напротив! Претенциите къде какво да пиша, крава ли съм, жаба или кон, ако съм му на него на гости, в къщата, във форума, в двора личен. 

Целта е, хората да се чувстват добре като пишат и общуват тук. Щом на някои им се струва, че забавно за други, не е забавно за тях и се изживяват като квестори, да си подадат писмено жалба за несъгласието.

А един ден като си имат техен форум, и в него пишат всички благодарни от помощта им, нека Дерзаят.

Толкова.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

По-важно е кой возиш, т.е. за кого го правиш. ;) 

точно така

преди 1 час, darkterminal написа:

Бензиновата лампа можеше да я ползваш и за примус...

Мхм... Касисче със шекерчица... Бумнато в хладилника... И залято със сметанка! Чекай ме да умрем...

примус май все още се мотае някъде из гаража..........  в ена котия

това е руска рецепка - плодовете се претриват и смесват с шекер 1:1. Тертая смородина. Традиционен начин за съхранение на всякакви видове ягоды на зиму. Не се варят. Идеална е за настинки. Вкусът е като на прясна. 

преди 1 час, Богатир написа:

Пийнах, хапнах и след 15 мин. се катурвам...

Покажи скритото съдържание

оправданияяя, оправданияяяя............

преди 59 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

п.п. Явно си голем младеЖ ... :) 

превзема се само

преди 53 минути, darkterminal написа:

Ми играе им се на хората (да са ти живи и здрави), ко толкус... А ас като трябваше да купувам камера за въдица? Мен питаш ли ме? Да можел да си гледа на телефона, дали там където е заметнал има достатъчно риби...

Ми... Купихме му на човека да си играе... Сега е доволен... Кефи се и ти, че и твоите предтечи са доволни и се радват на щуротийки... Занчи все още имат вкус живота :)

е, кой се е издънил че има такова чуду? Камера за въдица! В первый раз слышу!

С цигарата така ще върви чаша коняк, че се замислям дали да не отида до денонощния. Пушачите поне не ги хващала короната.

преди 1 час, acnekt написа:

Добре, време е за десерт. Кисело мляко с мед и канела.

Жив ли си още да го пробвам и аз

Имам едно мляко с изтекъл от три дена срок на годност. Хем да не иде зян.

преди 3 часа, emmi написа:

...

е, кой се е издънил че има такова чуду? Камера за въдица! В первый раз слышу!

Начи... Това му е много стара мечта на човека... Първо купувахме портативен сонар за въдицата... Но се оказа, че не е ефективен... Бил лъжел само... Показвал, че има рибки наоколо и нито една не се хващала... После полека почнаха излизат различни схемни решения за камера... И един ден, седнахме с човека, харесахме няколко различни модела и го оставихме да си избере... Той си избра, пък ние му взехме... Може да се закача с поплавък над кукичката и да следи какво става наоколо и да предава по Wi--Fi на телефона и ако не ни харесва това място или дърпаме малко по-настрани или замятаме наново... А може да работи и в дълбочинен режим - без поплавък, да записва на MicroSD карта, как рибата се е въртяла около примамката, как е клъвнала и епичното и изтегляне от под водата, до на лодката...

Подозирам, че скоро и лодка ше купуваме...

Въобще, човека е голяма работа! От ония дни, на св. Дух, ходил на село да танцува хоро на армано, да гонели короната...

Много ми е боен таткото!

Що да не я гони... Именно така се прави. Това безверие и материализъм до никъде не води, добре, че има хора, които усещат, че нещата са по-дълбоки...

ДУ Ку

Време е за сутринна проверка!

:) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.