Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 6 минути, emmi написа:

Нямам

Гледам някви като дезодоранти се продават

Бе, да, вееее... да си хабя горелчицата дето оке си я нямам и дето Флопиту ми пусна мухата да си заимам че да обгоря боята от металните части на пейката

Начи! Като каза боя! Навремето имаше едни стъклени шешенца по железариите, със син етикет и натпис АНТИЛАК! Наче отваргаш шешенцето и боядисваш пейката с антилаково съдържание  и я оставяш за половин час... След това минаваш боядисаното с четка за дъски или с телена четка или с по-твърда метла и си готова! Само не знам дали все още се продава!

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, darkterminal написа:

Начи! Като каза боя! Навремето имаше едни стъклени шешенца по железариите, със син етикет и натпис АНТИЛАК! Наче отваргаш шешенцето и боядисваш пейката с антилаково съдържание  и я оставяш за половин час... След това минаваш боядисаното с четка за дъски или с телена четка или с по-твърда метла и си готова! Само не знам дали все още се продава!

Аз помня че имаше един бутилки, където миришеха много яко.  Може би на ацетон. Даже, някои си купуваха за да смъркнат от бутилката. Нещо като наркотик.

9gWwCA5YpO-PPAxIE1HfJkEBdarBmrAiAWClad_2

преди 10 минути, emmi написа:

Гледам някви като дезодоранти се продават

К'ви тес фигни? Колко флакончета щи заминат... А с бутилката си стабилна работа. А съм сигурен, че веднага щ се залестиж да обгаряж и други хубавини. 120% сигура.

току-що, acnekt написа:

Аз помня че имаше един бутилки, където миришеха много яко.  Може би на ацетон. Даже, някои си купуваха за да смъркнат от бутилката. Нещо като наркотик.

Антилака, миришеше точно на ацетон... Но не беше в големи бутилки, а 200 грамови шешенца!

преди 4 минути, darkterminal написа:

Препарад ДунаФ, ама на таа 100 годижна джелезария ще е като фон дьо тен

преди 2 минути, DarkEdge написа:

К'ви тес фигни? Колко флакончета щи заминат... А с бутилката си стабилна работа. А съм сигурен, че веднага щ се залестиж да обгаряж и други хубавини. 120% сигура.

Бензинова лампа и трябва на нея... С тия додезорантчета, само ше се подфигничква... И никакво прасе няма да опърли!

преди 7 минути, darkterminal написа:

То е смивка

Дунав или Фаворит

Обаче е супер гнусно за употреба

Не препоръчвам

Голяма мазня настава

току-що, darkterminal написа:

Бензинова лампа и трябва на нея... С тия додезорантчета, само ше се подфигничква... И никакво прасе няма да опърли!

Спрете да ми потфърляте разни идеи!!! 

преди 1 минута, darkterminal написа:

Бенджинова ламба или газова горелка тип пърлачка

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Аз разкарах газовата си печка щото се нервех да зареждам газ ти пак натам ма завръжташ! Ного погло! 

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Бе, ша си карам със сушуара май май

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Препарад ДунаФ, ама на таа 100 годижна джелезария ще е като фон дьо тен

Не Дунав! Антилак се казваше! Ноу яко нещо... Сваляше сичко! И от коли и печена боя и непечена... Къдет пипнеше - отдоле саде жилези и дърво оставаше...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Не Дунав! Антилак се казваше! Ноу яко нещо... Сваляше сичко! И от коли и печена боя и непечена... Къдет пипнеше - отдоле саде жилези и дърво оставаше...

Е, хубу, де. Ше питам на железарията

преди 4 минути, emmi написа:

...

Дунав или Фаворит

...

Не! Не! Не! и НЕ! АН-ТИ-ЛАК!

Ноу дубро! Ама малко смръгливо...

преди 4 минути, emmi написа:

...

Спрете да ми потфърляте разни идеи!!! 

Ние понеже знаем какво си нямаш, и с какво щи е кеф да си играеш! Абе... Щото сме дубриджки!

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Съгласен!

преди 2 минути, emmi написа:

Аз разкарах газовата си печка щото се нервех да зареждам газ ти пак натам ма завръжташ! Ного погло! 

...

За тфа бензинова ламба! Винаги мош да си изтчиш 2000 драма бизин от колата... И не ти тря се рзправяш с никфа гас!

преди 2 минути, emmi написа:

...

Бе, ша си карам със сушуара май май

С тоа шушуар, мош само да се накъдриш! Бизинова ламба му е майката!

преди 4 минути, darkterminal написа:

Не! Не! Не! и НЕ! АН-ТИ-ЛАК!

Ноу дубро! Ама малко смръгливо...

Ние понеже знаем какво си нямаш, и с какво щи е кеф да си играеш! Абе... Щото сме дубриджки!

Съгласен!

За тфа бензинова ламба! Винаги мош да си изтчиш 2000 драма бизин от колата... И не ти тря се рзправяш с никфа гас!

С тоа шушуар, мош само да се накъдриш! Бизинова ламба му е майката!

Имам газени ламби 

Няколко

Все е нещо, кво

bb4e5832b3e1ecebe02eabb2d4607590.jpg

Пия си кротичко бира , гледам намажи темата статуя на Волтер и си мисля - колкото и странно да е, намацалите Волтер са в известен смисъл и негови чада. Волтер се присмя на идеята, че човек е образ и подобие на Бога (подобие, размазано в калта на греха). Той подхрани атеизма на 19 в., осмя Паскал, отхвърли идеята за откровение свише и де факто отвори пътя или поне спомогна наред с други за изцяло натуралистичните обяснения за света... и тука почва интересното - щом няма Бог, към когото препраща ВСЕКИ човек, бял, черен, жълт, защо да няма борба между расите? Защо да няма по-висши раси? По-еволюирали? Може да ни скандализира идеята, но Хитлер де факто приложи на практика идеите на Просвещението - ако Човек е мярка за всичко, защо някои човеци да не се смятат за повече от другите? Сега, челите Волтер (и другите просветители, енциклопедистите и т.н.) знаят какво са писали те за недоразвитите общества на негроидната раса например.

Библията има кратко определение за този (и всички) случаи - "който сее ветрове, жъне бури" и "Бог улавя мъдруващите в лукавството им".

:beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk

на 23.06.2020 г. в 9:52, emmi написа:

Ехе! Васе! Затри се и ти като старите пари

Почти :D 

преди 15 часа, Реджеп Иведик написа:

Два учителя ни предаваха физическо. Един на момчетата и една на момичетата. Зимата ни събираха в залата да играем хоро. То имало и други теми в програмата, там гимнастика, борба, баскетбол и волейбол, ама наще даскали беха чалгари.

Намирам сравнението между хоро и чалга за доста тъпо.

Рано пиле, рано пее...и рано го колят :D

Изкукуригахапетликите

преди 8 часа, Trichocephalus написа:

отхвърли идеята за откровение свише

Ако живееше сега щеше да е фенкорон

Аз получих откровение свише преди 7 години. С нищо не може да се обърка. Обяснение на света има и няма

преди 6 минути, upper@D написа:

Изкукуригахапетликите

Начи и кукуряка е време да искука

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

кукуряка

Пречи му маската :61:

- Господине, защо сте без маска? - Дъвча дъвка. - Това не пречи да носите маската! - А как ще правя балончета с маска!??!!

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Обяснение на света има и няма

Обяснение за миналия момент на света има, но на бъдещия няма. ;)

Някои хора обаче врачуват бъдещето, но има и такива които го правят.

Прогнозите по отношение на света все още не могат да се систематизират. За разлика от времето, което от определена дистанция може да се наблюдава и подлага не на прогноза, а на бъдещ факт с определена точност спрямо пространството.

преди 4 минути, upper@D написа:

- Господине, защо сте без маска?

Камилата и лисицата решили да набият заека. И тръгнали да търсят повод.

Решили така, ще му искат цигари на муфта. И ако им предложи с филтър ще го бият защото са с филтър, а ако предложи без филтър ще го бият щото са без филтър. Добре ама заека ги чул.

На другия ден викат

– Зайо дай по една цигара да запалим.

– Какви искате, с филтър или без филтър

– Абе ти що си без шапка ???

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

цигара да запалим.

Ей за туй си требе шапка :)

и то със маска не става...макар  че Рачков го демонстрира

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.