Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

сънувах, че измислям скулптура "на желанията"- тъкмо да я почна и ...на ми желания! на ми скилптура...алармааа

Но ми харесва чувството, че ще си мисля за това през деня.

Добро утро.

Не мога да пея. Ни рано, ни късно :( но мога да пИя. К'во нещо е...една буквичка променя способностите.

Петък е тралалала

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, upper@D написа:

...

Изкукуригахапетликите

Ми така е!

На Гай Баньо, гамарето яло чути люшки ропъсени с пер чичер и кърляло фъчове, кодато шлусало как му петликат кукуригите и как му сърцери трепето кодато изстълбвало качвите!

Оле!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Гутенморген

преди 1 час, Maleficient написа:

..алармааа

Е, това е най гнусното от всички гнусни нежта! 

Наложи ли се да ставам с аларма ми се окривява целия ден

Минах през градината по росата, напълних едно кастронче /ай ся да ва видя/ вишни, френско грозде, малини и листа от същите и ги подварих. По-късно ще забъркам сироп от селски плодове. 

преди 8 минути, emmi написа:

Минах през градината по росата, напълних едно кастронче /ай ся да ва видя/ вишни, френско грозде, малини и листа от същите и ги подварих. По-късно ще забъркам сироп от селски плодове. 

Звучи пасторално ...

аз пък, може да отскоча за някое смути от градски плодове и зеленчуци ;)

оообаче тоа петък ... как ми почна ... в една кутия си нося сандвич, да си закусвам, че в къщи нямам време, а и не ми се става по-рано заради това- и точно отварям мааалката си чантичка, за да преместя кутията, а тя се обърнала, отворила и всичко вътре ми е в кашкавал, авокадо, топени сиренца- все чадъри, маски, ветрилца, шалове ...:huh: ама така като ви го споделих, вече ми е все тая.

Отивам да си пийната кафенцето...имаме си две малки котенца джинджъри, които много сладко се фръцкат и всички наоколо им се радват и ги хранят с мляко и сметани ...снимки по-натам

преди 9 минути, Maleficient написа:

Звучи пасторално ...

аз пък, може да отскоча за някое смути от градски плодове и зеленчуци ;)

оообаче тоа петък ... как ми почна ... в една кутия си нося сандвич, да си закусвам, че в къщи нямам време, а и не ми се става по-рано заради това- и точно отварям мааалката си чантичка, за да преместя кутията, а тя се обърнала, отворила и всичко вътре ми е в кашкавал, авокадо, топени сиренца- все чадъри, маски, ветрилца, шалове ...:huh: ама така като ви го споделих, вече ми е все тая.

Отивам да си пийната кафенцето...имаме си две малки котенца джинджъри, които много сладко се фръцкат и всички наоколо им се радват и ги хранят с мляко и сметани ...снимки по-натам

То не ти е почнало - то ти е продължило. От фчера. Заставай в поза морска дзвезда и не мърдай

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ко?

Продължение от вчера

Отивам да забъркам сиропа и да разсипя стритото френско грозде със захар по бурканчета. Не ги подварявам. Държа ги в хладилника и си ги хапваме с чай

току-що, M.Николов написа:

Не, позата що за чудо е?

Да не потъне в погото

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не, позата що за чудо е?

Като малка плуване ме е учеха и то беше една от "позата" във водата :goahead:

Поздрави така звучи на Иисус Христос молитвата на свещения арамейски език отправена лично от него. Поздрави. 😀

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Арамейски_езици

преди 26 минути, M.Николов написа:

Да разбирам, че трябва да легна и да разперя ръце и крака?

и да не мърдаш

и да дишаш равномерно

преди 28 минути, Maleficient написа:

Като малка плуване ме е учеха и то беше една от "позата" във водата :goahead:

антъй! Николоф пак спал на физическото:biggrin:

преди 14 часа, Trichocephalus написа:

Пия си кротичко бира , гледам намажи темата статуя на Волтер и си мисля - колкото и странно да е, намацалите Волтер са в известен смисъл и негови чада.

Още малко от същото:

https://news.bg/world/kakvo-vi-e-napravil-servantes-che-oskvernyavate-i-nego-v-san-frantsisko.html

Прибрах си дървения матриял. Идеалише са се справили момчетата. Похвалих ги на шефката им. И сега съм зависнала да минавам афтобуса на преглед. Пичовете са мои хора. Правят ми отстъпка в цената и ми казаха да си седя на сянка те ще я минат колата през където трябва. "Ти си стой, ние ще се оправим" 

Кеф. 

Добри хора. 

След това отивам да си търся газова горелка и масло за дъските. Петъкът върви повече от удовлетворитулно. 

Емчето е доволно от света и от себе си

Ще прави пейката

Ще прави нова етажерка за едната от спалните и ще прави маса за градината

Много ме развесели един статус отпреди малко ... особено коментарчето от недоволници- за това си мисля...

Цитат
... днес скандалът, който ни тресе, идва от Кеймбридж.
Д-р Priyamvada Gopal, преподавател по теми, свързани с колониалното минало на Британия, в старата академична Мека, е публикувала туит (ще го приложа в коментарите), който гласи: "Ще го кажа отново. Белите животи нямат значение" (т.е. "Животът на белите няма значение" - "I'll say it again. White Lives Don't Matter. И няколко реда по-надолу: “As white lives. Abolish whiteness"). Прогресивно, либерално, абсолютно яко и куул послание, нали. Съвсем в духа на новото време.
Кой знае защо, някакви британци се разгневяват и инициират петиция за уволнението на госпожа преподавателката заради расистки и обидни коментари. Госпожата моментално атакува обратно и казва, че е станала жертва на мръсна вербална атака и заплахи за физическа саморазправа. Някои от съобщенията, които е получила, гласят:
"Вие сте отвратителна и отвън и отвътре"
"Щом не харесвате белите хора, стягайте си партакешите и се разкарайте, проблемът е решен"
"Защо не вземете да се гръмнете"
"Белите ви дадоха всичко, което притежавате, ако не бяха те, още щяхте да гоните дивеч с прашка" и т.н.
Университетът в Кеймбридж защити правото на своите академични сътрудници да изразяват мнението си, и осъди атаките срещу д-р Gopal.
Та така. При нас е весело.
Целия скандал можете да проследите директно в медията на самия университет: https://www.varsity.co.uk/news/19539

Не съм расистка по принцип, но коментарчето: "Белите ви дадоха всичко, което притежавате, ако не бяха те, още щяхте да гоните дивеч с прашка" и т.н.- е яко! :giggle1:

Ей, в такива моменти винаги съжалявам, че нямам пулемёт Максим на прозореца.

В мъжките филми за '41г - '42г по едно време настъпва затишие. Героите са алес капут, но не. Разпъват се телефункени и на макс пауър с немски акцент се разцепва тишината:
– Иваниии! Сдавайтес! Сопротивление бесполесно! Фюрер дарит вам фурми!

В петък следобяд правя ритуален сън за вечна младост и по едно време нещо бръмчи от улицата. Спира. На тавана му макинтоши, от адските и от тях звуково цунами:
–Ахтунг, ахтунг. Карпузен по 10райхс марки килограмен. Красний сочен карпузен.

При такъв рев, ако си бременна другарка не знам ... абортация ... и съня ти нахер. И да, по физическо бях преди негрите. Нищо, че носихме ските на рамо, но да дупча 45мин снежни преспи с някакви геги не ми идваше отвътре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.