Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Момичешка ти работа и на теп тугава...

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 924,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бе нещо много се въодушевихте от идеята

Незнам. Незнам..... 

Самодифчофци

преди 4 минути, emmi написа:

Бе нещо много се въодушевихте от идеята

Незнам. Незнам..... 

Самодифчофци

Хе! Че то си шси е забавно, да гледаш някой как си върдаля организма сутрин рано по росата кат магаре в пепелтъ... Ас лично бих си зел столче и ромче...

преди 9 часа, darkterminal написа:

Хе! Че то си шси е забавно, да гледаш някой как си върдаля организма сутрин рано по росата кат магаре в пепелтъ... Ас лично бих си зел столче и ромче...

сега се сетих, че с тия кърлежи, мани и добре си го решил...а аз до теб с маргарита-коктейлче :sunglasses:

добро утро

Супер е, чиляк като се наспинка...и се заредят батериите. Тез приказки за спомените на сомнамбулите и вампирите да ги разправят. Но е само четвъртък, и то началото....

дьндьо ко му стана, че си затри акаунта

туй кифте с тия картофи се депресира яко :no-no:

10 километра за 56 минути

Не е зле кат за папардак

Този път уцелих темпото, 28 минути на 5 тия километър.

На баира съм много добър, обаче на равното още съм бавен.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

10 километра за 56 минути

как ги прайте тия неща :no-no:

току-що, Пилешка Завист написа:

как ги прайте тия неща :no-no:

Бавно е бе. Мадона ги бяга за 46 минути.

Ма аз срещу баира съм много добър. Досега никой не ме е надбягал по нанагорнището.

По равно като бягам, май трябва да се лъзгам, пък аз много подскачам и губя енергия. Други мускули се натоварват.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Досега никой не ме е надбягал по нанагорнището.

това щот никой друг не е толко луд да тръгне по нанагорнището :lol6:

преди 2 минути, Пилешка Завист написа:

това щот никой друг не е толко луд да тръгне по нанагорнището :lol6:

Не могат. Имаше на времето един, той бягаше на големия баир отдолу до горе, ама по бавно от мене. На този баир, обикновените туристи, не могат да вървят бавно отдолу до горе без да седнат да си починат един два пъти.

преди 10 часа, darkterminal написа:

Ето, има доброволец за търкалянката

преди 1 час, Maleficient написа:

сега се сетих, че с тия кърлежи, мани и добре си го решил...а аз до теб с маргарита-коктейлче :sunglasses:

добро утро

Супер е, чиляк като се наспинка...и се заредят батериите. Тез приказки за спомените на сомнамбулите и вампирите да ги разправят. Но е само четвъртък, и то началото....

Аз чак в два и половина имам ангажимонт. До тогава съм свободна програма

преди 51 минути, Реджеп Иведик написа:

Бавно е бе. Мадона ги бяга за 46 минути.

Ма аз срещу баира съм много добър. Досега никой не ме е надбягал по нанагорнището.

По равно като бягам, май трябва да се лъзгам, пък аз много подскачам и губя енергия. Други мускули се натоварват.

С Мадончето сте върхъ. На мен ми идва много драстично такова натоварване

преди 10 часа, M.Николов написа:

Колко му е да се овъргалям.:D

Коя зодия каза че си? :lol6:

Теле? 

преди 7 минути, emmi написа:
преди 11 часа, darkterminal написа:

Ас лично бих си зел столче и ромче...

Ето, има доброволец за търкалянката

Той шай само в ролята на наблюдаважд. По нашенско му викат сеирджия. 😎

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Как нарича кардиологът цъфналите липи отвън? Липиди. :giggle1:

Ние имаме посещение от висше ниво държавно ...

Безценното решило сам да разглежда и да си избира очила, че при последното планинарстване до Черни връх ги изгуби предишните. Толкова им харесало, въпреки че се забили в някаква мъгла, че тази събота са решили до Мусала да се пробват. Луди млади...

Лелиии 10 км... аз сигурно на първия ще съм ...решила да си напиша завещанието.

Уиш-чето е минало през музикалната тема :goahead:

преди 26 минути, DarkEdge написа:

Той шай само в ролята на наблюдаважд. По нашенско му викат сеирджия. 😎

Николоф, Николоф направи крачка напрет и реши да пробва колко ще боцкат тревичките

преди 10 минути, Maleficient написа:

Как нарича кардиологът цъфналите липи отвън? Липиди. :giggle1:

Ние имаме посещение от висше ниво държавно ...

Безценното решило сам да разглежда и да си избира очила, че при последното планинарстване до Черни връх ги изгуби предишните. Толкова им харесало, въпреки че се забили в някаква мъгла, че тази събота са решили до Мусала да се пробват. Луди млади...

Лелиии 10 км... аз сигурно на първия ще съм ...решила да си напиша завещанието.

Мусала е яко! 

Аз изопщо нямам намерение да пробвам тичане. Още помня безкрайните пет километра с които започвахме всяко физическо. 

преди 18 минути, Maleficient написа:

Надявам се да не се връзва на злобничките подмятания на куцо и сакато и като се настои зат пердето да се появи и тук

преди 1 минута, emmi написа:

Николоф, Николоф направи крачка напрет и реши да пробва колко ще боцкат тревичките

Мусала е яко! 

Аз изопщо нямам намерение да пробвам тичане. Още помня безкрайните пет километра с които започвахме всяко физическо. 

То сам няма да му е интересно ...

Мусала, моя клетост през далечната `91-ва бях на лагер в Боровец и тогава от там ни водиха. Ооообаче, никой не беше предупредил, че ще катерим и какви "плавници" трябват за случая. Така Малефчето с едни спадрилки, успя да стигне до първа база/хижа, с разнищени подметки, направо никакви, и един батко ми даде миризливи кецове, нооо се качих и гледката беше простоооо великолепна! В ясно време. Ни обясниха всички далечни земи, които се виждаха и чувството е все едно си Бог или птица...после върнах кецовете, хубаво измих краците в една рекичка и дошляпах боса до лагера...трябва да отида пак.

За тичането пък като тренирах лека атлетика се състезавах на 800 м. защото треньорка ми беше навремето някаква шампионка в тази дисциплина, но мен ми харесваше повече бягането с препятствия...колко синки имах докато се науча!

Може да се каже, че моето съм си го избягала, а и нали пробвах преди време да тичам сутрин, но нещо не ми се получи.

преди 3 минути, Maleficient написа:

То сам няма да му е интересно ...

Мусала, моя клетост през далечната `91-ва бях на лагер в Боровец и тогава от там ни водиха. Ооообаче, никой не беше предупредил, че ще катерим и какви "плавници" трябват за случая. Така Малефчето с едни спадрилки, успя да стигне до първа база/хижа, с разнищени подметки, направо никакви, и един батко ми даде миризливи кецове, нооо се качих и гледката беше простоооо великолепна! В ясно време. Ни обясниха всички далечни земи, които се виждаха и чувството е все едно си Бог или птица...после върнах кецовете, хубаво измих краците в една рекичка и дошляпах боса до лагера...трябва да отида пак.

За тичането пък като тренирах лека атлетика се състезавах на 800 м. защото треньорка ми беше навремето някаква шампионка в тази дисциплина, но мен ми харесваше повече бягането с препятствия...колко синки имах докато се науча!

Може да се каже, че моето съм си го избягала, а и нали пробвах преди време да тичам сутрин, но нещо не ми се получи.

Аз философски съм приела че за тос живот сутрешната йога ми е достатъчна. В следващия.... мое па да бягам, казва ли ти някой

Вие там всички баири са ви на един хвърлей. Аз догато се докорам до баир има да шофирам поне два часа. Което някакси ме кара да ви мразя и ми струва ацки усилия да се сдържам, чесно

преди 13 минути, emmi написа:

Още помня безкрайните пет километра с които започвахме всяко физическо

А, нас чак толкос не са ни зорили. Най много да ни накарат да обиколим паметника на българосъветската дружба, ма то май няма и километър. 

Два учителя ни предаваха физическо. Един на момчетата и една на момичетата. Зимата ни събираха в залата да играем хоро. То имало и други теми в програмата, там гимнастика, борба, баскетбол и волейбол, ама наще даскали беха чалгари.

От декември до февруари само хоро. И само Елено моме. Бяхме станали виртуози. Ма те даскала и даскалицата са виновни. С кеф учехме физическо

Помня за пръв път като ги видях те двамата да играят. Сякаш летят

преди 3 минути, emmi написа:

Аз философски съм приела че за тос живот сутрешната йога ми е достатъчна. В следващия.... мое па да бягам, казва ли ти някой

Вие там всички баири са ви на един хвърлей. Аз догато се докорам до баир има да шофирам поне два часа. Което някакси ме кара да ви мразя и ми струва ацки усилия да се сдържам, чесно

Така е, но освен това ходене 91-ва, още най-много два пъти да сме ходили с приятели и то за гледката над София и някакво бивше на бай Тошо, което беше се превърнало в механа, а отгоре пак като хижа. Помня, че камината беше много ефектно направена, като все едно е в ствол на дърво. Страшно красиво дърворезбовано ... Мисълта ми е, че не съм се възползвала пълноценно до сега от близостта на тези красоти. Но има време. Като се пенсионирам, живи и здрави ще си ходя всяка седмица. За това и се радвам, че детето и приятелите му навреме откриха предимствата и още от сега това им харесва, да са сред природата- пупу- да си тренират, и освен компютрите и игрите, това им е другото, което ангажира вниманието им...ако ме разбираш като родител ;)

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

А, нас чак толкос не са ни зорили. Най много да ни накарат да обиколим паметника на българосъветската дружба, ма то май няма и километър. 

Два учителя ни предаваха физическо. Един на момчетата и една на момичетата. Зимата ни събираха в залата да играем хоро. То имало и други теми в програмата, там гимнастика, борба, баскетбол и волейбол, ама наще даскали беха чалгари.

От декември до февруари само хоро. И само Елено моме. Бяхме станали виртуози. Ма те даскала и даскалицата са виновни. С кеф учехме физическо

Помня за пръв път като ги видях те двамата да играят. Сякаш летят

eто

пък ние зимата ски

мяташ ските на рамо и айде навън докато свърши урока

и за ски не искам да чуя вече

преди 3 минути, emmi написа:

eто

пък ние зимата ски

мяташ ските на рамо и айде навън докато свърши урока

и за ски не искам да чуя вече

Никога не съм карал ски. Сигурно ще се убия

Така и не разбрах за какви 4 месеца до сезона на морските приключения ... е да, 17 години веке става как живея на 800м от брега на морето,  ама нейсе и всеки път когато чекирам производствения процес на глобалното мислене получавам deja vu. Бутон Форуми в бутиковата тема чета по правилния начин - Фурми, а бутона кибичи по старинке. Правдата трябва да възтържествува!

spacer.png

И е казано още - кой не гвачи фурми далече не стига. С кафенце са №1.

spacer.png

Здраве, щастие и океан от любов на всеки мислител, а мене ме чакат подвизи и до обяд трябва да победя. Става 6 години как се къпя без светлина. Карам по памет, но стига толкова истезание. Победа или смърт!

преди 46 минути, Реджеп Иведик написа:

От декември до февруари само хоро.

От септември до юни - след сутрешната гимнастика преди часовете задълже едно хоро се тръсваше. И хора̀та бяха задължително изучаеми по физическо.
Ако няма сняг - на двора, иначе в коридорите.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.