Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 37 минути, acnekt написа:

Стига с този Бойко. Държавата това са нейните поданици. Бойко това, Бойко онова.... Бойко ли кара младежта да се дрогира и да карат като ненормални по пътя....

Да, Бойко е, защото за кокошка няма прошка, за милиони няма закони  :)  Законите в РБ са така направени, че все повече и повече не защитават кокошките. Всеки новоприет закон е в ущърб на кокошката и така бавно, но настоятелно се променя политическия ни строй. Един пример. Нека сравним кодекса на труда през 90-те години с кодекса на труда сега и с промените, които се искат за следващите години. Тогава ще ти стане ясно, че точно Бойко е виновен ;)  Докато Бойко и кликата му продължават и продължават да приемат закони в ущърб на кокошката, така ще бъде. Лошото е, че дори и да искаме да се върнем към нормалното положение в бъдеще, няма да можем.  Това, което бяхме постигнали с така наречения тоталитаризъм, за 30 години бе наполовина заличено.  Трудно извоювани привилегии на кокошката се махат с лека ръка. Ето, сега дори е законно да ти дадат половин заплата и да те пускат неплатен отпуск при положение, че имаш много платен. Законно е и да те пишат на 4 часа, а да работиш 8, макар и през седмица.  Та ей такива завъртулки се приеха тихомълком, както и десетки други, ощетяващи кокошката. И точно за това само Бойко е виновен, щото той е главатарят и ако каже - няма да е така с кокошката, няма да бъде! Само че не го прави!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 46 минути, Kiddo69 написа:

Мда, теория на конспирацията...

Така викат Зурлестите Свине на истината.

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Още една теория, в която се говори за затворени граници до есента.След това без ваксина и чип,не можело да купиш билет за самолет.Казва също за едни ентусиасти в Америка,влезли със снимащи смартфони в една пълна със ,,заразени" от ковид болни.По техните думи било пусто,а лекарите даже не били виждали болен от короната. 

Ами те и в България вече въведоха домашен арест и концлагери, а никой не е виждал болен от короната. 

Даже никой не е виждал някой който е виждал, някой който е виждал, някой който е виждал, някой който е виждал болен от короната

преди 17 часа, _Belial_ написа:

80% от акциите на Фед са собственост на Нюйоркската банка за федерални резерви - най-мощният клон на Фед - акционерите са само осем семейства, четири от които пребивават в САЩ. Това са Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans и Kuhn Loebs от Ню Йорк; Ротшилдовете от Париж и Лондон; Warburgs of Hamburg; Лазардите от Париж; и Израелската Moses Seif Bank of Italy.

Десет банки контролират всички дванадесет клона на Федералния резерв. Това са: Н. М. Ротшилд от Лондон, Ротшилдската банка от Берлин, Банката на Варбург от Хамбург, Варбургската банка на Амстердам, Братя Леман от Ню Йорк, Братя Лазар от Париж, Банката Кун Льоб в Ню Йорк, Израел Моисей Сейф, Италия, Голдман Сакс от Ню Йорк и JP Morgan Chase Bank от Ню Йорк.

Уилям Рокфелер, Пол Уорбърг, Джейкъб Шиф и Джеймс Стилман притежават големи обеми акции на ФЕД като физически лица .

Собствениците на Фед са господарите на всичко - правителства, медии, пандемии и т.н.

Онези са мрежа ! Правителствата са пионки ! Кое правителство няма да клекне , когато става въпрос за мноооого пари ?

Ще обявяват пандемии и епидемии не , ами пушек ше се вдига !

Овцете ше носят маски и ше седат затворени до второ нареждане !

Ти чу ли за Хлъзгавите условия на СЗО ? Ми намери ги - прочети ги !

Ще ти стане ясно , че излизане от това няма докато не приведат човечеството в безпомощно състояние , да приеме после "ваксините и чиповете им" .

Само гледай кво ше стане !

Струва ми се, че по някакво съвпадение всичките тези имена до едно са на евреи?

преди 1 минута, Kiddo69 написа:

мда, всъщнос с този си текст, те могат да припишат Корона на всичко

Capture2.PNG

Заедно с третия параграф, стъпил на първите два и обозначаващ смъртните случаи.

Това се отнася до всички!

Цитат

2.17 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Даже никой не е виждал някой който е виждал, някой който е виждал, някой който е виждал, някой който е виждал болен от короната

Чей са, не виде ли по талавизора падащи на улицата тела, редиците ковчези по медиите?

Това трябва да ти стига, бъди съзнателен гражданин, #StayHome!

преди 1 минута, Ьрмалоу написа:

Чей са, не виде по талавизора ли падащи на улицата тела, редици ковчези по медиите

Това трябва да ти стига, бъди съзнателен гражданин, #StayHome!

То още малко  като отънеят кесиите, ще си седим в къщи и без никой да ни принуждава... И ще дебнем за промоции в Лидъл и Кауфланд.

преди 38 минути, Kiddo69 написа:

имам нужда да отида да пия бира... почна да ми се сварява мозъка... сериозно...

Бил Гейтс се опитвал да излекува планетата... от свръх населението.

Този е болен бре. На пръст мирише вече папардака му с папардак, целия свят побърка

То и световното затопляне никой не го е усетил, ама го има, вервайте.

Даже му смениха името на "климатични промени", щото последните две-три зими в САЩ бяха бая студеншки, ма... пак не идва! :(

Цитат

Учени от университета в китайската провинция Чжъцзян откриха най-малко 30 щама на вируса, известен като SARS-COV-2, 19 от които са нови, съобщава в. "Дейли мейл".

Някои от най-смъртоносните мутации са в Чжъцзян, както и в редица европейски страни. Най-силните щамове могат да генерират 270 пъти по-голям вирусен товар в сравнение с най-слабите вариации. По-слабите мутации са свързани с вариации, които са разпространени на много места в САЩ.

Щамовете в Китай са сред най-опасните и включват онези, които са разпространени в Европа, пише в. "Саут Чайна морнинг пост". По-слабите щамове изглежда са разпрастранени в САЩ. Получените резултати за пръв път показват, че мутации могат да повлияят върху сериозността на заболяването, поясниха авторите на изследването. Резултатите от него са качени на сайта medRxiv.org.

За целите на изследването били анализирани щамове от 11 заразени с новия коронавирус китайски пациенти.

Учените с изненада констатирали, че най-смъртоносните щамове са в Чжъцзян, където се намира университетът. Тези мутации са наблюдавани също в силно засегнати от Covid-19 европейски страни, като Италия и Испания, преди да се разпространят в епицентъра на епидемията в САЩ - Ню Йорк.

"Новият коронавирус придоби мутации, които могат значително да променят патогенността му", отбелязват учените. Те предупреждават, че по-слабите мутации не означават, че рискът от смърт е по-малък.

Двама пациенти в Чжъцзян, единият на около 30-годишна възраст, докато другият е прехвърлил 50-те, бяха тежко болни, след като се заразили с по-слаби щамове. Двамата се възстановили, но по-възрастният се нуждаел от лечение в интензивно отделение.

https://dnes.dir.bg/svyat/noviyat-koronavirus-e-mutiral-i-e-stanal-nay-smartonosen-v-evropa

преди 11 минути, Ьрмалоу написа:

То и световното затопляне никой не го е усетил, ама го има, вервайте.

Вярват бре, найш колко народ вярва на учения ?

А той горкия, като човек що да прави, вярва на кинтите

И под домашен арест ни натикаха, тяхната вяра и учени, и в концлагерите ни натъпкаха. Ако не ги вземем на Ура (Юруш), ще ни редуцират, помни ми думата

"Ако не искаш да те редуцират, редуцирай"

Терориста от Лайпциг 

преди 1 час, XEPO-1 написа:

По-точно,нашата държава се управлява от Бойко,защото ние си го избрахме.

И мен не ме кефи Бойко, ама не виждам някой по-свестен от него който да поеме управлението!

преди 6 минути, ivan_pop написа:

И мен не ме кефи Бойко, ама не виждам някой по-свестен от него който да поеме управлението!

Какво мислиш за Който и Дае?

преди 1 час, Ьрмалоу написа:

Струва ми се, че по някакво съвпадение всичките тези имена до едно са на евреи?

Малко известен факт или по-скоро съзнателно скриван е, че Хенри Форд е симпатизирал и помагал на Хилтлер ;) 

преди 12 минути, ivan_pop написа:

Така е, когато човек е заслепен, манипулиран и държан в страх.  Само един Факт. Орешарски бе няколко месеца на власт или година, не помня, но точно по неговото управление се направи 3 лентов път Русе-Варна и то в много съкратени срокове, та да не ни се пречкат румънците всяко лято ;)  какво направи досега Бойко за Северна България? И когато някои от вас пътуват до Северна България, какво виждат? Магистрали? Трилентови гладки пътища? Или нещо друго? Ако Бойко отново иска да разделя България на Княжество България и Източна Румелия, само че тоя път със столица София, да, разбирам го ;) Това са правилните решения :)

преди 18 минути, ivan_pop написа:

Оооо,ти си назад с материала...Сега ше идва да ни оправя Славчо Трифонов.Той е новата надежда.За всички от Ку-Ку бенд ще има по един министерски пост,а балета ще го представляват в парламента.

Ние сме овце, ама братята американци не си поплюват. Имам чувството, че ще щурмуват Белия Дом, ако Зурлестите Свине продължават да ги лъжат и да ги държат под домашен арест.

Америка е пламнала в протести. Много протестъри са въоръжени.

преди 17 минути, XEPO-1 написа:

Оооо,ти си назад с материала...Сега ше идва да ни оправя Славчо Трифонов.Той е новата надежда.За всички от Ку-Ку бенд ще има по един министерски пост,а балета ще го представляват в парламента.

Бъзикай се, но точно в 7/8-ми все още ни показват различни мнения, не само тия на управляващите.  България вече заприличва на Германия, когато в Сирия се водеше война и всичко бе скрито от германците. Явно нашите са се поучили от Меркел и действат по същия начин - затваряйки очите на германците. Но какво говоря. Така действат САЩ, Китай, Турция...и май само Русия остана единствената страна, дето човек може даа си псува на воля из форумите :)

И преди да сте ме попитали, що не се изселя в Русия...ами по две причини. Първо, мога да си избера коя да е държава от света, но не го правя. Второ, в Русия климатът е ужасен, а водка съм пил само веднъж или два пъти в живота си и то колкото да разбера какво е това "чудо". 

преди 41 минути, ivan_pop написа:

Свято място празно не остава

преди 8 минути, Ъндъртейкър написа:

И преди да сте ме попитали, що не се изселя в Русия

Що не се изселиш ?

В САЩ имат право да протестират въоръжени и го правят !!!

Да живее втората поправка на конституцията на САЩ !!!

Най добрата демокрация е въоръжената демокрация

93901628_3000308860025849_61902834926773

ВЪПРОС НА ЖУРНАЛИСТ ОТ ЗАЛАТА:
- АКО ЧОВЕК ДИША НОРМАЛНО, НЯМА КАШЛИЦА, ХРЕМА, ТЕМПЕРАТУРА И НИЩО НЕ ГО БОЛИ, ТОЙ БОЛЕН ЛИ Е ОТ КОРОНАВИРУС?
ГЕН. МУТАФЧИЙСКИ:
- ВИЕ ТОКУ-ЩО ОПИСАХТЕ СИМПТОМИТЕ НА БЕЗСИМПТОМНО ПРОТИЧАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО
преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Що не се изселиш ?

В САЩ имат право да протестират въоръжени и го правят !!!

Да живее втората поправка на конституцията на САЩ !!!

Най добрата демокрация е въоръжената демокрация

Ами не ме разбра. Аз имам избор между 200 държави примерно, но избирам България. Сега ме попитайте, що избирам България ;)  Това мисля дава окончателен отговор на въпроса, защо не съм се изселил в Русия, САЩ или Германия. От там нататък аз коментирам, че единствено в Русия може да си псуваш по форумите на воля. Е, може и в Сърбия да е така, но то е все едно си в България.  При тях всяко второ изречение е псувня, дори при нормален разговор.  Някак си грешно се разбира "свободата на словото". Какво е свобода на словото? Дефиниция? Че аз тук имам поне 15 предупреждения за псувни и дори последно предупреждение, хаха. 

преди 13 минути, XEPO-1 написа:

Горкия 10 години драпа за онова място около градинката на Кристал и е готов и да влезе в политиката само да го прилапа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.