Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ми, продавате всичко и се изнасяте с тихи стъпки към свободата си ... :) 

Към свободата Санчо, не се върви наведен с тихи стъпки.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 32 минути, sliderum написа:

Ама тая с косата не пуска аванти. Ако ти трябва жена, май е по-добре да е жива. :D 

Ква жена ве, брат?!? Чакаме Пикът. До две-три години ще дойде и всички ще умрем. До тогава домашен арест, изолация, маски и това е. :)

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Знам. А след това вече няма смисъл. :D

Виж сега, този вирус наистина е опасен дори да е виртуален ... т.е. измислен като вид смъртоносен ... Сега кихам и да се чудя, дали съм го прехванал, че нещо вече захладня на вън или, че някой ме попърджя, демек споменава не с добри чувства или бля прочие ... :) Но, свободно си кихам, т.е. най-много котките да заразя от ко-беше=19 мъ в 20 ..... :) 

Та, смисъла е в това дали го мислиш в действителност или си правиш илюзия и/или друг я прави, а ти се впечатляваш.

Едно е ясно, не могат да завардят коя и да е пътечка и безшумно да се изнасяш и внасяш от карантинно място, стика от другата страна да имаш авер. ;) 

Та ... всичко се свежда дали го искаш да си свободен или си свободен и намираш начин да правиш нещо извън наложеното от правителството и де се вика втрещения свят ... в нещо което убивало без видими белези .. :) 

Гледам как се "малатите" виртуално и определено виждам само "виртуални винкели" ... :) Де, пъ тоя Перник, де пъ тоя Кракра ... :) 

Агата е прав ... след карантината са намерете и си спортувайте, сбийте се, напийте се, или де се вика три в едно, ако чак толкова сте максималисти, но факта е факт - Този ко-19-беше вече ви е заразил, но някои буквално, а други виртуално ... :) Това е опасното и определено е реално.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ти се разбира от маската какво пишеш 

Ага ... фередже не слагам ... ;) :) 

"Първото проучване на антитела в Ню Йорк показва, че 13,9% от тестваните в щата имат коронавирусни антитела в тяхната система, което означава, че са се заразили и са се възстановили от вируса, заяви губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо в четвъртък. Това предполага, че 2,7 милиона души са били заразени в цeлият щат. "  Това не е от Петел. Губернаторът добавя, че пробите са взети на 3000 човека извън домовете им. Ти да видиш... Процента в град Ню Йорк, бил дори по- висок- 21% .  Тя смъртноста не била по- висока от обичайната за периода.... брях.

източник https://www.cbsnews.com/news/new-york-coronavirus-13-9-percent-coronavirus-antibodies-covid-19/?utm_source=ground.news&fbclid=IwAR3K0Y5ECmcg_yKFfDQDn2jb-LiO3P-NFo3XNI2Q9KoSvAOB-duiqOl_mhM

преди 15 минути, _Belial_ написа:

Към свободата Санчо, не се върви наведен с тихи стъпки.

Ми тогава води тайфа мангали музиканти с теб де ... :) 

Ти разбираш ли, че тук на село в момента си правят кушии с каруци ... и де се вика докато гражданите се правят на умни, то те ... се кефят на свободно препускане, че няма движение ... :) 

Има и друг начин с пълзене ... но защо трябва да е с автомобила, а?! Толкова ли нямаш приятели извън твоето населено място, а?!

За какво са иначе приятелите, а?!

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Има и друг начин с пълзене ... но защо трябва да е с автомобила, а?!

Е що без автомобила ся? Тамън му напраих стойка за знамето...

преди 1 час, barbuncela написа:

Мисля, че няколко пъти ти обясних, но явно ти не разбираш. Мога да си цитирам каквото искам, и ти нито който и да било, не сте хората които да решавате кое мога и кое не мога да цитирам. Ако имаш малко мозък , защото претендираш да имаш , ще ме разбереш какво казвам, ако не си е за твоя сметка и все ми е тая за твоето мнение, нищо не ме интересува от това което мислиш или казваш,  казала съм го и друг път. А ако искаш да се изявяваш като учител, да напътваш, поучаваш, направляваш, може да се обърнеш към министерство на просветата! И ако наистина си от мозъчния тръст, много моля, престани ако обичаш да ме споменаваш в коментарите си! Както казах и по горе то е И въпрос на възпитание! В правилникът никъде не пише, че новините трябва да се потвърждават от Миро или някой друг, дето не му понасят!

Така и не разбрах защо се занимаваш с хора без никаква стойност за никой! С хора които са психясали отвсякъде, без срам, без грам възпитание както сама си разбрала? Той е дотегнал и омръзнал на всички но не му пука! Всеки го плюе както си иска, а той вероятно мисли, че роса, роси! И вероятно тича да се оплаче веднага "Моля другарко тоя се плюва" А вероятно и вие го режете ако съдя по един негов коментар, че....Ефект нямало, или нещо такова беше! Не е наред с главата да! След като има претенции, кои сайтове са верни и кои не! Това според тебе какъв човек трябва да е? Взел се много на сериозно, с някакви мании в мозъка, мания за величие. Един човек който може да съществува само тука, защото в нормалния живот едва ли е по висок от тревата, и едва ли някой му обръща внимание! Само тук виреят такива анонимни болни хора! Защото само тук в нета могат да се правят на велики, каквито в нормалния живот няма как да станат! Я го зарежи тоя и го прати да търкаля топчета някъде! Умно момиче! Пиши никнеима му в Гугъл, има снимка в един сайт да го видиш какъв хубавец е!

преди 7 минути, _Belial_ написа:

Е що без автомобила ся? Тамън му напраих стойка за знамето...

Едно е ясно. Не ставате за хайдуци, защото не можете да се разберете кой да ви е войводата... :) 

На сетне,  с автомобил, каруца или ятак или яхта все имате свобода да сте извън закона, но не и да нарушавате закона. ;) 

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Пиши никнеима му в Гугъл, има снимка в един сайт да го видиш какъв хубавец е!

Голем е кво? Няма изтриване тая снимка деа... 🤣

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Умно момиче!

Благодаря! :) Ама май не съм чак толкова умна...

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Голем е кво? Няма изтриване тая снимка деа... 🤣

Не помня...някакъв сайт беше.. туитър....Не знам.Съвсем свободна снимка с същия никнеим. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Миро, е цитирах го генералот, после да не кажеш, че не съм го цитирал ИЗТОЧНИКОТ

Аз пък цитирам тебе,да не оспориш после,че тука има по-голям хейтър от тебе

Screenshot_2020-04-24 Коронавирус - масова истерия или реална опасност (1).png

Screenshot_2020-04-24 Коронавирус - масова истерия или реална опасност .png

преди 36 минути, halek написа:

Ква жена ве, брат?!? Чакаме Пикът. До две-три години ще дойде и всички ще умрем. До тогава домашен арест, изолация, маски и това е. :)

Защо само една буква главна. Всичките трябва.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Не помня...някакъв сайт беше.. туитър....Не знам.Съвсем свободна снимка с същия никнеим. 

Същия.

Гледам новините! Абе тоя американски президент нормален ли е? Да предлага лекуване с дезинфектанти?

преди 14 минути, sliderum написа:

Защо само една буква главна. Всичките трябва.

Ами не знам, сигурно е забранено от правилата.

Иначе просто не разбирам какъв е този ентусиазъм който ви е обхванал. До края на месеца всички ще умрем. Толкова яростен вирус никога не е имало. Това е нещо ново и непознато. Дори тези които са го преболедували (а това е невъзможно) пак се разболяват и умират. :)

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Гледам новините! Абе тоя американски президент нормален ли е? Да предлага лекуване с дезинфектанти?

Добре, че не е с лубриканти ... :) 

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Същият въпрос е и за всички дето подкрепят "мерките му срещу вируса" тук в темата.

преди 15 минути, halek написа:

Ами не знам, сигурно е забранено от правилата.

Ако целият текст на коментара - да, ако е само една дума от изречение - не. Но може и просто да я почерниш, за да изпъква.

преди 18 минути, Hristo52 написа:

Да нормален е, ма е прост. Което е по-опасно. Аз също съм прост, ама чак толкова  не съм.

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

94482298_1508007829371262_98374047936964

Хм ... карантина преди да на приемат като равноправни членове в Европа и въведат тоалетна хартия с ЕУРО печат ... - така се подхожда към нови членки ... да, до сега бяхме вън от Шенгел или Меркел, Макрон и прочие ... даже оня нашия Геа Сергееф не може да направи нещо по въпроса ...

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

94482298_1508007829371262_98374047936964

Това не е вярно и прилагам директен аргумент:  Как така 200000+ се завърнаха по свое желание от РАЯТ на запад от нас, ако България е концлагер?

преди 2 минути, sliderum написа:

Това не е вярно и прилагам директен аргумент:  Как така 200000+ се завърнаха по свое желание от РАЯТ на запад от нас, ако България е концлагер?

няма вече работа, що за въпрос

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.