Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Докато бяхте разсеяни от трагедията с Никола Були, правителството на Обединеното кралство тихомълком публикува доклад, потвърждаващ сметката на ваксинираните за 9 на всеки 10 смъртни случая от COVID през последните ДВЕ години...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 часа, Богатир написа:

така е но трябва да изкараш заболяването - а за доста е проблем изкарването на заболяването с всички симптоми - ей заради такова мислене по едно време бяхме на 1-во място по гътнали от корома

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

така е но трябва да изкараш заболяването - а за доста е проблем изкарването на заболяването с всички симптоми - ей заради такова мислене по едно време бяхме на 1-во място по гътнали от корома

Ааааааа са,така ли трябвало да се изкара? С всички симптоми?И все тежки, нали? Завършващи с болница може би? После и смърт? И със сигурност няма да те повтори-имаш вече божествен имунитет!

Не е истина какви глупости пишеш??

🤣

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Ааааааа са,така ли трябвало да се изкара? С всички симптоми?И все тежки, нали? Завършващи с болница може би? После и смърт? И със сигурност няма да те повтори-имаш вече божествен имунитет!

Не е истина какви глупости пишеш??

🤣

би ли изкарал тетаност за да добиеш имунитет, при рана навън, винаги слагат ваксина - мре се над 90%

https://bg.wikipedia.org/wiki/Тетанус

преди 23 часа, Без умствен капацитет написа:

ей заради такова мислене по едно време бяхме на 1-во място по гътнали от корома

Значи нашите са лъгали най-много с „корона“ умрелите.Малко ли статии ти отваряха очите,че всичко е било парично стимулирано да напишат повече бройки?

Нещо за излъганите ваксинирани: 

ЕКСПЕРТ: Натокиназата детоксикира протеините на шипа на ковид от тялото...

Четвъртък, 23 февруари 2023 г. Маккълоу казва, че през цялото време го питат хора, които са се „ваксинирали“ срещу ковид, какво могат да направят, за да „извадят това от тялото си“. Това го вдъхновява да напише статия за натокиназата, която нарича веществото „свещеният граал на детоксикацията на ваксината срещу covid-19“.Изображение: ЕКСПЕРТ: Натокиназата детоксикира протеините на ковид шипове от тялото

преди 19 часа, NewRedDragon написа:

АЗ имам, макар и да съм отявлен атеист!

Божествен ще имаш, когато се явиш пред Онзи, горе ;)

И чак тогава можеш да си сигурен, че нищо няма да те повтори в този ти живот😂

преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

би ли изкарал тетаност за да добиеш имунитет, при рана навън, винаги слагат ваксина - мре се над 90%

https://bg.wikipedia.org/wiki/Тетанус

Тетанусът не е тема на тази тема 😂

И защо сравняваш тетанус(средна смъртност 50%) с коронката(средна смъртност много под 1%) ????????????

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Божествен ще имаш, когато се явиш пред Онзи, горе ;)

И чак тогава можеш да си сигурен, че нищо няма да те повтори в този ти живот😂

АЗ не се явявам пред никого! Пред МЕН се явяват!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

АЗ не се явявам пред никого! Пред МЕН се явяват!

Значи си тежък случай. Непоправимо.

https://streamable.com/psx3ra

преди 53 минути, NewRedDragon написа:

АЗ ....... МЕН .....

Изчезвам с 300 от такива, като теб 🤣

преди 43 минути, Димитър 59 написа:

Загуба на време и научна измама е много меко казано. Трябва да ги съдят за опит за убийство, предимно на децата дето ги караха да ги носят и в училище и им разрушиха белите дробове. Тепърва ще се отчитат пораженията в тая насока.

8bhKywU.png

nRDE6Ad.png

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Нещо за излъганите ваксинирани: 

ЕКСПЕРТ: Натокиназата детоксикира протеините на шипа на ковид от тялото...

Четвъртък, 23 февруари 2023 г. Маккълоу казва, че през цялото време го питат хора, които са се „ваксинирали“ срещу ковид, какво могат да направят, за да „извадят това от тялото си“. Това го вдъхновява да напише статия за натокиназата, която нарича веществото „свещеният граал на детоксикацията на ваксината срещу covid-19“.Изображение: ЕКСПЕРТ: Натокиназата детоксикира протеините на ковид шипове от тялото

Ми ето, нищо страшно. Набивай ферментирала соя и не ни облъчай, че сме обречени.

Тъй като общественото доверие намалява, FDA обещава да „спасява животи“, като контролира онлайн съдържанието...функция за дезинформация на онлайн съдържанието на FDA

преди 4 минути, parmobil написа:

Ми ето, нищо страшно. Набивай ферментирала соя и не ни облъчай, че сме обречени.

Да,но...часовника си цъка...

преди 1 минута, parmobil написа:

За всеки цъка!

За боцнатите цъка в обратна посока...

преди 1 минута, parmobil написа:

Значи връщам времето назад. Пак съм на далавера.

Не връщаш времето,а се доближаваш до финала на живота си..

преди 1 час, vpvelev написа:

Загуба на време и научна измама е много меко казано. Трябва да ги съдят за опит за убийство, предимно на децата дето ги караха да ги носят и в училище и им разрушиха белите дробове. Тепърва ще се отчитат пораженията в тая насока.

8bhKywU.png

nRDE6Ad.png

ющоом ве измама значи трябваше да имаме повиишение на умрелите - ако имаме коитоо казват че е измама според теб са измамници и трябва

преди 1 час, vpvelev написа:

Трябва да ги съдят за опит за убийство, предимно на децата дето ги караха да ги носят и в училище и им разрушиха белите дробове. Тепърва ще се отчитат пораженията в тая насока

За боцнатите цъка в обратна посока...

аз като гледам данните на НСИ за небоцканите е спряло времето защото са под земята:D

Не връщаш времето,а се доближаваш до финала на живота си..

ай на бяас че ти като небоцкан си по близо от набодените американци я погледни в началото на темата колко небоцкани бяха против -, и сега са под земята, с замразени регистрации

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.