Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 25 минути, ivanivanov3 написа:

Интересно, но как ли ще вкарат наночастици в телата ни🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Те вече са вкарани заедно с ваксините.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 часа, Димитър 59 написа:

Да,седи в теб,докато те боцнат с „ваксина за ковид“!Тогава се активира херпес зостер.

пак те питам, защо най много е шарката в най слабо набоцкания континент

преди 1 час, Димитър 59 написа:

мите - знаеш ли какво е супер вирус

виж какви боклуци даваш на внуците си, които мислиш че са полезни

https://www.instagram.com/microozoomed/?fbclid=IwY2xjawE4KBlleHRuA2FlbQIxMAABHfmMmGPTZBR9zbsy94QHV1f6SYhXOCHpX6jeUrLgcmWKu2qk7lUnOSkuQw_aem_aMb3sM0Oe8xLGzAtUv3Rrw

мите това са клипове - какво има  в мин вода, шоколад спагетти и други под микроскоп

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Континента за който говориш е най-големият Африка.Колко много е шарката за неговите размери?Там за една година има(според лъжците от СЗО) 500 случая на смърт от маймунска шарка .Но забележи:Приблизително толкова хора умират от туберкулоза на всеки 4 часа.Защо не обявяват пандемия от туберкулоза? Защо не я споменават по новините?Защо не вземат мерки за нея,вместо да изместват фокуса върху mpox...? Бягай да пасеш в темата за войната...

преди 46 минути, Димитър 59 написа:

:Приблизително толкова хора умират от туберкулоза на всеки 4 часа.Защо не обявяват пандемия от туберкулоза?

не обявено по същата лигика че няма и пандемия от маймунска шарка

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пандемия

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

виж какви боклуци даваш на внуците си, които мислиш че са полезни

https://www.instagram.com/microozoomed/?fbclid=IwY2xjawE4KBlleHRuA2FlbQIxMAABHfmMmGPTZBR9zbsy94QHV1f6SYhXOCHpX6jeUrLgcmWKu2qk7lUnOSkuQw_aem_aMb3sM0Oe8xLGzAtUv3Rrw

мите това са клипове - какво има  в мин вода, шоколад спагетти и други под микроскоп

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

не обявено по същата лигика че няма и пандемия от маймунска шарка

Напротив в сайта на любимия ти СЗО,има обявена  маймунската измислица,даже и спринцовките с инжекции са приготвили.Но,да помагат в Африка за смъртността от туберкулоза и други болести не им пука...

Напротив в сайта на любимия ти СЗО,има обявена  маймунската измислица,даже и спринцовките с инжекции са приготвили.Но,да помагат в Африка за смъртността от туберкулоза и други болести не им пука...

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

от туберкулоза на всеки 4 часа.

то и срещо това има инджексия - иначе това в сайта на СЗО е предупреждение само - ако потърсиш има такова предупреждение за много други заболявания - дори и за туберкулоза

мите вих какви неща даваш на внуците да ядат - много си извратен явно, съдист

https://www.facebook.com/reel/1002777434701201

на 25.08.2024 г. в 18:17, Без умствен капацитет написа:

Много просто-защото пишат, че е от там🤣

Вариола при маймуните(monkeypox)

Шарката е разпространена в страните от Централна и Западна Африка. Епизодично е наблюдавана и в зоопаркове сред маймуни в различни части на света.

През 2003 г. възниква епидемия от шарка и сред хората в САЩ.

Доказано е наличието на два генетични варианта на вируса причиняващ шарка в западна и централна Африка.

Освен хора и маймуни от този вид шарка боледуват най-вече африкански видове плъхове и катерици от родовете Cricetomys, Graphiurus, Heliosciurus и Funisciurus. Те представляват и резервоар на вируса.

Проучване в Демократична република Конго установява, че 72% от случаите на заразяване са в резултат на контакт с животни. Останалите 28% от хората са се заразили при пряк контакт помежду си. 

преди 40 минути, ivanivanov3 написа:

Много просто-защото пишат, че е от там🤣

е нали според митко е от ваксината:)

на 25.08.2024 г. в 10:42, Димитър 59 написа:

Да,седи в теб,докато те боцнат с „ваксина за ковид“!

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

Тъп овчи,в Африка си вирее маймунската шарка и без ваксини.Но вашите ,,безвредни ковид ваксини" причиняват същите симптоми в други страни.Затова им трябва повод да боцкат хората уж за тази маймунска шарка.

преди 28 минути, Димитър 59 написа:

Тъп овчи,в Африка си вирее маймунската шарка и без ваксини.Но вашите ,,безвредни ковид ваксини" причиняват същите симптоми в други страни.Затова им трябва повод да боцкат хората уж за тази маймунска шарка.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

на 23.08.2024 г. в 9:38, Димитър 59 написа:

Маймунска шарка?: Херпес зостер? Синдром на внезапна смърт на възрастен? Хепатит? Нещо не е наред и се дължи на ваксините срещу COVID...

От The Exposé на 23 август 2024 г

Наистина ли трябва да вярваме, че това е просто нещастно съвпадение? Или сме свидетели, че инжекциите Covid-19 ги карат да развият синдром на придобита имунна недостатъчност?

Данните от реалния свят не лъжат. Нещо не е наред и то е заради инжекциите Covid-19...

Имахме мистериозна епидемия от хепатит сред деца, нарастване на „синдрома на внезапна смърт при възрастни“ и правителството на Обединеното кралство обяви „национален инцидент“, след като се твърди, че е открил полиомиелитния вирус в Англия .

И сега генералният директор на Световната здравна организация отмени Световната здравна организация еднолично да обяви предполагаемата епидемия от маймунска шарка за извънредна ситуация за общественото здраве от международно значение.

Всички тези огнища следват предполагаема пандемия от Covid-19 и всички те се появяват „случайно“, след като милиони хора по света са били инжектирани с експериментална иРНК ваксина срещу Covid-19.

Но точно затова не бива да сме толкова изненадани. Защото всичко, на което сме свидетели, са последствията от щетите, нанесени на милиони имунни системи по света от тези експериментални ваксини.

Ето какво пише в статията, която Димитър цитира-

Твърди се, че за първи път от откриването му сред хората в Африка преди повече от 50 години, вирусът на маймунската шарка циркулира в няколко страни, включително САЩ, Обединеното кралство, Канада, Бразилия, Австралия и по-голямата част от Европа едновременно.

Но така се случва, че всяка отделна страна, в която се твърди, че циркулира маймунската шарка, също е страна, която е разпространила инжекцията Pfizer Covid-19 на своето население; с изключение на някои страни в Африка, където болестта е ендемична през последните 50 или повече години.

Я, я, я, покажи къде са същите симптоми след ковид-ваксина! expose-news, нали? Ама как само два сайта пускат такива дивотии? Как пък не го видях поне в десет? Интернет е това! Не ми обяснявай, че само тези сайтове са свободни, моля те!

преди 9 минути, parmobil написа:

Я, я, я, покажи къде са същите симптоми след ковид-ваксина! expose-news, нали?

На теб вечно трябва да показват нещо и да ти отговарят на въпроси.Бягай в темата на войната в Украйна,там да се излагаш...Там да те мачкат ...

току-що, Димитър 59 написа:

На теб вечно трябва да показват нещо и да ти отговарят на въпроси.Бягай в темата на войната в Украйна,там да се излагаш...Там да те мачкат ...

Никой не ме мачка. Мълчат като пръднали. Както и ти и продължаваш с поредното внушение и инсинуация?

Интересно ми е, защо всички ме орязват при цитиране? Това заличава ли какво съм написал?

преди 2 минути, parmobil написа:

Никой не ме мачка. Мълчат като пръднали. Както и ти и продължаваш с поредното внушение и инсинуация?

Интересно ми е, защо всички ме орязват при цитиране? Това заличава ли какво съм написал?

Не само те мачкат,тъпчат те...! Дали заличавало какво си написал?А ти въобще пишеш ли нещо смислено?

Но вашите ,,безвредни ковид ваксини" причиняват същите симптоми в други страни.

и вируса е същия и болните са били в контакт с болни:)

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

?А ти въобще пишеш ли нещо смислено?

това важи за теб бе мите - длес даде ли на внучето

преди 23 часа, Без умствен капацитет написа:

Не само те мачкат,тъпчат те...! Дали заличавало какво си написал?А ти въобще пишеш ли нещо смислено?

Мите, и те като теб се опитват да заобиколят нормални въпроси. Видях те, че наблюдаваш в онези теми какво се случва. И те като теб са щрауси със заровени глави и не отговорят, а почват с поредната глупост, която трябва да се оборва. Нищо не защитавате с аргументи и факти, а просто пускате пореден фишек.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

това важи за теб бе мите - длес даде ли на внучето

Не...пекох му овца...

преди 3 минути, parmobil написа:

Мите, и те като теб се опитват да заобиколят нормални въпроси. Видях те, че наблюдаваш в онези теми какво се случва. И те като теб са щрауси със заровени глави и не отговорят, а почват с поредната глупост, която трябва да се оборва. Нищо не защитавате с аргументи и факти, а просто пускате пореден фишек.

Твоите въпроси не са нормални,а провокативни...спамерски...

Не...пекох му овца...

Твоите въпроси не са нормални,а провокативни...спамерски...

А твоите постове са лъжа, внушение, инсинуация и откровен спам.

преди 12 минути, parmobil написа:

А твоите постове са лъжа, внушение, инсинуация и откровен спам.

Внушение?По време на Ковид пландемията,какво бълваха на всяка минута по всички медии?Това беше внушение...чували,трупове,мъртъвци от „ковид“,ваксината ви спасявала и т,н. Лъгаха ви нагло...,докато ви набоцкаха с отрови...

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Внушение?По време на Ковид пландемията,какво бълваха на всяка минута по всички медии?Това беше внушение...чували,трупове,мъртъвци от „ковид“,ваксината ви спасявала и т,н. Лъгаха ви нагло...,докато ви набоцкаха с отрови...

мите - медиите преувеличават - нищо ново под слънцето - странно защо от това "уж" нищо си отиде доста народ

НАВСЯКЪДЕ! Набий си го в главата! НАВСЯКЪДЕ! 

А ти ми пишеш само какво било на Запад. Не се ли усещаш? Фен си на конспирациите, разбирам. Ама разшири кръгозора малко. НАВСЯКЪДЕ!

Затова не ми обяснявай, че лош Запад ти е натресъл мерките! Първи започнаха Изток. Или и ти си с амнезия?

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Внушение!? Колко хора измряха тогава? Познавах лично починали, един ми беше близък роднина. Не се подигравай с паметта на тези хора!   Против ваксините нямам нищо против да пишеш, но не и да омаловажаваш ковида. Ял съм му попарата, а винаги съм се мислел за юнак, дето болест не го лови. 

току-що, parmobil написа:

Затова не ми обяснявай, че лош Запад ти е натресъл мерките! Първи започнаха Изток. Или и ти си с амнезия?

Моля?Акъла къде ти е? От изтока ли наредиха на нашите умници политици,да ни затворят по домовете? От там ли ни натресоха „инжекциите“?

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Внушение!? Колко хора измряха тогава? Познавах лично починали, един ми беше близък роднина. Не се подигравай с паметта на тези хора!   Против ваксините нямам нищо против да пишеш, но не и да омаловажаваш ковида. Ял съм му попарата, а винаги съм се мислел за юнак, дето болест не го лови. 

Аз също имам приятели починали веднага след „ваксинацията“Не се подигравай с тях...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.