Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 46 минути, Димитър 59 написа:
05.09.2024 г. // SD Wells //

Топ 7 истории за МСМ, за да скрие ужаса на инжекциите с иРНК съсиреци :

#1. Флуоридът засяга когнитивните способности, понижава коефициента на интелигентност – MSM и AP news твърдяха в продължение на десетилетия, че това е теория на конспирацията – и сега, когато пиковите протеини пътуват до мозъка и влияят на когнитивните способности, МСМ се прикрива, като признава какво е причинил флуоридът на мозъците на милиони на американци, включително деца и бебета, от 1940 г.

#2. Раковите заболявания от пестициди  рязко се покачват в САЩ – това наистина е турбо рак от инжекциите със съсиреци.

#3. Случаите на деменция се увеличават с невероятна скорост по целия свят – МСМ твърди, че „Това се дължи на удвояването на разпространението на болестта на всеки пет години след 65-годишна възраст.“ Те не се осмеляват да смесят съсиреците в своите „предупреждения“.

#4. Сърдечните пристъпи, аномалиите на сърдечния ритъм  и смъртността от инсулт забележимо и необяснимо нарастват.

#5. Кръвните съсиреци се увеличават . (МСМ твърдят, че нямат представа защо, така че просто обвиняват старостта.)

#6. Процентът на диабет се увеличава. (CDC обвинява етническата генетика и газираните напитки.)

#7. Нараства недостатъчността на жизненоважни органи (бъбреци, черен дроб и панкреас) – медицината от Йейл обвинява липсата на ранна диагностика за скока в случаите.

Не съм компетентен да коментирам горенаписаното, но това което прочетох, че ковид е съпоставим с грипа е пълна глупост. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 19 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не съм компетентен да коментирам горенаписаното, но това което прочетох, че ковид е съпоставим с грипа е пълна глупост. 

Kато не си компетентен, защо коментираш😂

Лично споделяне- казаха ми по едно време, че имам ковит.Каквото и да беше, то беше по-слабо от грип, дори при сезонна настинка съм се чувствал по-зле

преди 22 часа, Без умствен капацитет написа:

ако си спомняш и ваксините също бяха,които ако иска човек може да не

Ти правиш ли разлика между задължителна и насилствена ваксинация, оли???

COVID-19 vaccination mandates in the United States

COVID-19 vaccination mandates in Canada

COVID-19 vaccination in Russia           - On 16 June 2021, Sobyanin announced that Moscow would introduce mandatory vaccinations for service workers in the city, following a surge in cases in the city. By 2 July 2021, compulsory vaccinations were introduced in a total of 24 federal subjects, with compulsory vaccinations planned to be introduced in Crimea and Murmansk Oblast.[39]

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Kато не си компетентен, защо коментираш😂

Лично споделяне- казаха ми по едно време, че имам ковит.Каквото и да беше, то беше по-слабо от грип, дори при сезонна настинка съм се чувствал по-зле

COVID-19 vaccination in Russia           - On 16 June 2021, Sobyanin announced that Moscow would introduce mandatory vaccinations for service workers in the city, following a surge in cases in the city. By 2 July 2021, compulsory vaccinations were introduced in a total of 24 federal subjects, with compulsory vaccinations planned to be introduced in Crimea and Murmansk Oblast.[39]

Ами не коментирам цитираното от теб, а прочетеното в линка. Там пише, че между грип и ковид няма разлика, което е пълна глупост. Не познавам някой, който да е починал от грип, но от ковид познавам много. Имам лични наблюдения и мога да коментирам, има и статистика....Грипът е сезонен, а ковидът сезон нямаше, само намаляваше...Под 60 годишни почти няма починали от грип, докато от ковид съвсем не е така....Мряха и млади, здрави хора....

Ваксините не ги коментирам, но никога не са били задължителни в България. Има починали и от тях, не споря... Аз засега съм жив  здрав, а съм вече от три години ваксиниран, последната ми е от 02.11.2023 година...След 30-40 - 50 години като нищо ще се гътна, но дали ще е от тях... Познавам 89 годишен с три или четири дози, още не е умрял...

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

COVID-19 vaccination in Russia

правя - но сигурен ли си че е задължителна навсяккъде дет си цитирал

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

правя - но сигурен ли си че е задължителна навсяккъде дет си цитирал

Затова съм цитирал.

Не съм бил нито в Щатите, нито в Русия, нито я Канада.

😉

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ами не коментирам цитираното от теб, а прочетеното в линка. Там пише, че между грип и ковид няма разлика, което е пълна глупост. Не познавам някой, който да е починал от грип, но от ковид познавам много. Имам лични наблюдения и мога да коментирам, има и статистика....Грипът е сезонен, а ковидът сезон нямаше, само намаляваше...Под 60 годишни почти няма починали от грип, докато от ковид съвсем не е така....Мряха и млади, здрави хора....

Моя личен опит с  ковиТ го написах. Защо да вярвам на нещо друго😉

преди 16 минути, ivanivanov3 написа:

в началото казаха че смъртността е 3% - например за маймунска шарка е под 1% и то само тежките симптоми, така че вероятно се мре 0,5%

Национален план на Република България за готовност ...

06.09.2024 г. // Итън Хъф // Вместо да подсилят имунната система, както все още твърдят държавните власти и медиите, инжекциите срещу COVID унищожават пробиотичните бактерии, на които тялото разчита да преработва хранителните вещества, неутрализира токсините и насърчава силния имунитет.
преди 41 минути, ivanivanov3 написа:

Затова съм цитирал.

Не съм бил нито в Щатите, нито в Русия, нито я Канада.

😉

Демек, като си го изкарал като настинка, значи всички са боледували така, освен 38500 (някъде там бяха) безнадеждно болни от други болести... Желязна логика! :) 

Д-р Ричард Флеминг: Биооръжия и евгеника, ние ли сме следващият застрашен вид?

От Рода Уилсън на 7 септември 2024 г Д-р Ричард Флеминг е американски лекар, специалист по кардиология и също така има диплома по право. Той е провел обширни изследвания на SARS-CoV-2 и covid-19 от 2020 г. насам, като заключава, че вирусът е разработен като биологично оръжие. Той също така твърди, че „ваксините“ срещу covid-19 са последващи биооръжия или по-скоро евгенични генни терапии, пуснати срещу човечеството. Неговите забележителни открития включват наличието на ХИВ вложки в шиповия протеин на SARS-CoV-2, което той публично демонстрира. Можете да последвате д-р Флеминг в Twitter ТУК .FeatSep7a.png?resize=1024%252C576%26ssl=

ВСИЧКО БЕШЕ ЛЪЖА: Как вашето правителство ви подмами да участвате в смъртоносен експеримент, който уби милиони чрез отравяне с мидазолам и ваксинация срещу COVID...

От The Exposé на 7 септември 2024 г

Светът беше хвърлен в хаос, когато нов вирус, Covid-19, беше обявен за пандемия от правителството. Пропагандата на страх се излъчваше нон-стоп по телевизията и радиото, всичко това беше платено от правителството и те използваха пандемията като извинение за приемане на закони, които ограничаваха гражданските свободи и подкупваха обществеността с отпуск, за да не ходят на работа.

С напредването на пандемията истинските мотиви на правителството бяха разкрити, тъй като беше установено, че поставят уязвими хора в грижи в края на живота им и им прилагат лекарство, наречено мидазолам, за да ги убие, като същевременно лъжат обществеността, като твърдят, че смъртта им се дължи към вируса.

Последствията от ваксинацията също бяха разкрити, тъй като тя всъщност не беше ваксина, а експериментална генна терапия, която никога преди не е била използвана върху хора; и не без основателна причина.

Трагично, когато нещата започнаха да се утаяват, истинските последици от разпространението на инжекцията Covid-19 бяха осъзнати.

Напълно ваксинираните представляват над 9 на всеки 10 смъртни случая, свързани с вируса, а нивата на смъртност на 100 000 са най-ниски сред неваксинираните и най-високи сред ваксинираните във всяка възрастова група.image-89.png?resize=1024%252C367%26ssl=1( 16 коментара )

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

мите тези ваксини , изтриват ли тези бажки бактерии от консервите, които са видими и без микроскоп а и твоите топ специалисти - по какво ли са ТОП, след като нямат достъп до мед. техника

явно учеш внуците да ги употребяват както правят с теб за трафик

https://www.facebook.com/reel/1212447539770696

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

мите експеримента се казва сладолед - а внуците ти участват доброволно - с любезното съдействие на децата ти

https://www.facebook.com/reel/2050803828654990

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

мите експеримента се казва сладолед - а внуците ти участват доброволно - с любезното съдействие на децата ти.

Овчи,дотам ли ти стигна акъла да сравняваш смъртоносния експеримент,със сладолед? Тази опорка,явно ти е пусната от някоя по-голяма от теб овца ..

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Овчи,дотам ли ти стигна акъла да сравняваш смъртоносния експеримент,със сладолед? Тази опорка,явно ти е пусната от някоя по-голяма от теб овца ..

а нима тези , немогат да доведат до болести, водещи до смърт

виж какъв голям червей изкараха от парче салам - и то без микроскоп - а под него с микроскоп, какво има, не ми се говори

и тези водят до смърт

https://www.facebook.com/reel/1543971876551338

дай ваксината под микроскопа на топ специалист

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

дай ваксината под микроскопа на топ специалист

Смяташ ли,че това ще превърне отровна ваксина във безопасна?

Извънредни новини

УМРАЛ ВНЕЗАПНО: Тайният доклад на CDC потвърждава лъжите на Fauci и стотици хиляди деца, починали поради ваксинация срещу COVID...

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

и тези водят до смърт

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Смяташ ли,че това ще превърне отровна ваксина,безопасна?

а това не е ли отрова

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

има  еедин скрит факт в калдата - че има един дядо който дава на собствени9те си внуци да умрат - по0знаваш ли този дядо, да му дадеш от тази отрова, че да умре този извратемяк

къде е доиказателство =--- този доктоор ли е или лъжец- няма факти в видеото - нали знаеш, значи внуците ти ще изпитат на гърба си лъжите - мазохис продължаваш да кълнеш родата си - явно0 ти си серйния убиеш на деца в калдата

пак няма доказателства - нали знаеш който гроб копае другимо сам пада в него, и че господ забавя но незабравя - и мойра копаше само гробове и ги издълба толкова дълбоко - че сега е заленчук в легло

колко ли ще са дълбоки твойте гробове за внуците ти - че да знаем колко ще страдат

преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

митко това е ГМО) царевица - виж как те гледат онези дет мърдат

https://www.facebook.com/

Овчи,царевицата се яде варена.Мърдащите са мезето в нея...,а ваксините гъмжат от отрови и подобни гадинки в тях.

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Овчи,царевицата се яде варена.Мърдащите са мезето в нея...,а ваксините гъмжат от отрови и подобни гадинки в тях.

а това вариш ли го бе мите преди да го хапнеш:) или го ядеш мърдащо

на 8.09.2024 г. в 21:54, Без умствен капацитет написа:

мите експеримента се казва сладолед - а внуците ти участват доброволно - с любезното съдействие на децата ти

https://www.facebook.com/reel/2050803828654990

на 8.09.2024 г. в 22:15, Без умствен капацитет написа:

виж какъв голям червей изкараха от парче салам - и то без микроскоп - а под него с микроскоп, какво има, не ми се говори

и тези водят до смърт

преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

а това вариш ли го бе мите преди да го хапнеш:) или го ядеш мърдащо

Овчи,храните можеш да огледаш,пробваш малко,подушиш,за да разбереш че не струват и да ги изхвърлиш,но не и да умреш от тях.А ваксините,с отровите вътре,които ти казват че били „безвредни“ ,как ще ги разбереш?Чак когато хвърлиш топа или станеш инвалид,ще ги усетиш...

09/09/2024 // Ланс Д Джонсън // Death-Holocaust-Vaccine-Syringe.jpg
преди 5 часа, Димитър 59 написа:

а знаеш ли при тези заболявания ако те тресне ковид дори и от по лек щам - вероятноста да хвърлиш топа е над 90%

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Овчи,храните можеш да огледаш,пробваш малко,подушиш,за да разбереш че не струват и да ги изхвърлиш,но не и да умреш от тях.А ваксините,с отровите вътре,които ти казват че били „безвредни“ ,как ще ги разбереш?Чак когато хвърлиш топа или станеш инвалид,ще ги усетиш...

я мии кажи как го правиш това на сладоледа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.