Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

@Димитър 59, ето какво казва чичото, от чиито сайтове така ревностно препечатваш глупости.

1747324035755.jpg

Кенеди не е медицинско лице и затова казва това. Но нали ти обяснихме, че ковида не беше опасен като заболяване откъм медицинската му част, а че го използваха (общо казано глобалистите), за да пробват до колко могат да бъдат контролирани хората и то по целия свят. С цел по-нататъчното им поробване.

Та в тая част от ковид "пандемията" се бореше Кенеди. Световния заговор на тъмните сили.

Той и Шваб го каза, ама не ми се търси сега. По памет нещо от рода че трябва да се използва ковида за налагането на новия световен ред или т.н. "рестарт", но че трябвало бързо да се действа.

Така че пак и още нищо не си разбрал. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 12 минути, В. Велев написа:

Кенеди не е медицинско лице и затова казва това. Но нали ти обяснихме, че ковида не беше опасен като заболяване откъм медицинската му част, а че го използваха (общо казано глобалистите), за да пробват до колко могат да бъдат контролирани хората и то по целия свят. С цел по-нататъчното им поробване.

Та в тая част от ковид "пандемията" се бореше Кенеди. Световния заговор на тъмните сили.

Той и Шваб го каза, ама не ми се търси сега. По памет нещо от рода че трябва да се използва ковида за налагането на новия световен ред или т.н. "рестарт", но че трябвало бързо да се действа.

Така че пак и още нищо не си разбрал. 

Провери чии са сайтовете, които Мите така ревностно цитира!

офф И не ми излизай по този начин, ако обичаш! В сайтовете МУ се говори за "вредата' от ваксините, а не за нов световен ред!!!

преди 7 минути, parmobil написа:

офф И не ми излизай по този начин, ако обичаш! В сайтовете се говори за "вредата' на ваксините, а не за нов световен ред!!!

И ти не излизай с едно, а после ми се обясняваш за друго.

Първо ти излизаш с номера че Кенеди казал да не приемат от него за истина медицинските му аргументи и аз ти обясних защо.

преди 8 минути, parmobil написа:

Провери чии са сайтовете, които Мите така ревностно цитира!

Цитат

Относно природните новини

Ключовата мисия на Natural News – научно обоснованата организация за застъпничество за естествено здраве, ръководена от активиста, превърнал се в учен Майк Адамс – е да предостави на потребителите фактическа информация за синтетичните химикали, тежките метали, хормоналните разрушители и други химикали, открити в храни, лекарства, продукти за лична хигиена, детски играчки и други артикули.

„Natural News“ наема екип от над 20 писатели и изследователи, които пишат до 20 оригинални новинарски истории всеки ден, обхващащи теми, включително холистично здраве, хранителни терапии, съзнание и духовност, пермакултура, биологични продукти, права на животните, екологично здраве, храна и суперхрани, както и хранене за спортни постижения.

„Natural News“ също предупреждава читателите си за наука, която се е объркала, и често цитира примери за наука, водеща до катастрофи, които нарича „престъпления“ срещу човечеството. Примери за такива теми, цитирани от „Natural News“, включват:

• Агент Ориндж
  • Талидомид
  • Ядрени оръжия
  • ГМО и „генетично замърсяване“
  • Аспартам и химически подсладители
  • Химиотерапия
  • Наличието на скрити ракови вируси във ваксините срещу полиомиелит
  • Продължаващата употреба на живак във ваксини и зъбни амалгами
  • Дългата история на фармацевтичните експерименти върху хора, включително експериментите със сифилис в Тъскиги, проведени върху афроамериканци в САЩ.

Нестопанска цел

„Natural News“ е свързан с организацията с нестопанска цел 501(c)3, известна като Център за потребителско здраве , където Майк Адамс е изпълнителен директор (неплатена позиция). Центърът за потребителско здраве дарява 100% от вноските си за програми, които преподават обучение по хранене и градинарство на жени и деца по целия свят.

Дарения и набиране на средства

„Natural News“ е помогнала за набирането на милиони долари за това, което счита за „достойни каузи“, като документални филми и средства за правна защита на фермери, които са били обект на дебати от правителството за производство на сурово мляко.

Освен това, Natural News прави свои собствени дарения за много важни каузи. През годините Natural News е набирала средства или е даряла директно на всички следните каузи:

• Асоциация на потребителите на биологични продукти
  • Институт за отговорни технологии
  • „Купен“ филмов проект в IndieGoGo
  • Документален филм „Неприемливи нива“
  • Документалният филм „Голямото клане“
  • Жертви на торнадата в Оклахома през 2013 г. (Регионална банка за храни на Оклахома)
  • Жертви на пожарите в Централен Тексас през 2011 г.
  • Жертви на земетресението в Тайван през 2010 г.
  • Върнън Хершбергер, фермер за сурово мляко в Уисконсин
  • Джеймс Стюарт, „производителят на сурово мляко“ в Калифорния
  • Гражданска комисия по правата на човека
  • Канарската партия, създатели на видеото „Ваксините причиняват ли аутизъм?“
  • Предложение 37, Калифорнийската инициатива за етикетиране на ГМО от 2011 г.
  • Филмът „Къща от карти“, изследващ епидемията от СПИН
  • Дарява слънчеви панели на Института за коренното население „Една Земя“ през 2005 г. (Наниш Шонти, „местна общност, ръководена от местни жители“)
  • Освен това, Natural News е помогнал за популяризирането на многобройни автори, включително д-р Сюзън Хъмфрис, автор на „Разтваряне на илюзии“, и д-р Рупърт Шелдрейк, автор на „Науката е освободена“.

Лаборатории за потребителско здраве

През 2016 г. Natural News и Майк Адамс създадоха Consumer Wellness Center Labs от нулата, използвайки изключителните си познания за състава на храните, храненето и токсичността на определени химикали и елементи.

Използвайки апаратура за измерване на времето на полета, CWC Labs разполага с широк спектър от възможности за скрининг на неизвестни вещества. Използвайки различни научни методи, те могат да скринират почти всяка течна или твърда проба за над 25 000 известни химикала, обхващащи пестициди, промишлени химикали, наркотици за развлечение, хранителни добавки и други.

Докато много други лаборатории с много по-старо оборудване се използват от хранителни компании, които всъщност не искат да знаят какво има в продуктите им, CWC Labs е за клиенти, които искат да знаят точно какво има в продуктите им, до едноцифрени концентрации от части на милиард (ppb). Ние използваме оборудване, което е способно да открива живак в концентрации до 50 части на трилион.

Научете повече за CWCLabs на www.CWCLabs.com .

Видео платформа от следващо поколение

През 2018 г. Natural News и Health Ranger стартираха Brighteon.com , безплатната „алтернатива на YouTube“, която защитава свободата на словото и предоставя на създателите на видео съдържание платформа за участие в новини, разговори и обществени дебати. Забележително е, че YouTube, Google, Facebook и Twitter сега агресивно забраняват всякаква консервативна реч, някак си вярвайки, че „разнообразието“ се постига чрез цензуриране на противоположни възгледи.

Платформата Brighteon е безплатна за ползване от всички. Natural News е отделила над 1 милион долара за този проект досега и той се изгражда върху видео инфраструктура, която може лесно да поддържа над един милиард гледания на видео на месец. Потребителите ще могат да вграждат видео плейъри в своите блогове и уебсайтове, а видеоклиповете ще се възпроизвеждат безпроблемно на множество мобилни устройства и платформи благодарение на динамичното доставяне на видео с битрейт и интелигентното видео транскодиране.

Ежедневни предавания на живо

През 2021 г. Natural News помогна на Brighteon да доразвие технологията си, като включи стрийминг на живо за ежедневни предавания на живо по Brighteon.TV и BrighteonRadio.com.

Brighteon.TV предлага солидна група от разказвачи на истината и новинарски личности като Стю Питърс, д-р Ерик Непут, Скот Кестерсън, Джефри Пратър, The Resistance Chicks и други. Нови епизоди се излъчват седем дни в седмицата, а предишни епизоди могат да се видят в обширния архив с епизоди.

BrighteonRadio.com стриймва седем дни в седмицата с водещи Уейн Кук, Сам Бушман, Деби Георгатос и много други.

Принадлежности към уебсайта

Историите на Natural News често се копират и публикуват от други алтернативни новинарски организации, включително Infowars.com, DailyPaul.com и редица други сайтове, обхващащи разнообразни теми като околна среда, свобода, самодостатъчност и ваксини.

Над 30 000 уникални домейна в момента водят към Natural News, включително хиляди университетски и правителствени домейни.

преди 2 минути, В. Велев написа:

И ти не излизай с едно, а после ми се обясняваш за друго.

Първо ти излизаш с номера че Кенеди казал да не приемат от него за истина медицинските му аргументи и аз ти обясних защо.

Това с AI ли?

току-що, parmobil написа:

Това с AI ли?

Ти нещо зацикли? Пишеш глупости докато мислиш как да се измъкнеш от калчищата в които се оплете за кой ли път.

Аз или ти? Веднъж ми се цитират "медицински" факти, а после било за глобален ред. 

Иначе:

Overall, we rate NPR.news an extreme right-biased Tin-Foil Hat Conspiracy website that also publishes pseudoscience. This source is associated with Natural News, one of the most discredited sources on the internet.

Founded in 2005, Natural News is a conspiracy and pseudoscience website that routinely publishes false information. 

Като се сетя за тъпотиите и глупостите, които бяха сътворени пак се ядосах. А почти се бях успокоил.

Мръсници прости и алчни!

"На местата които той преценил"! Някакъв измекяр-натегач.

Вместо хората да излизат на чист въздух, защото така се лекуват вирусите. А те го навряха в болниците и не даваха да се отварят прозорците и така избиха сумати народ. Направо са за съд. Дано да дойде това време. Нищо не е забравено!

В Бургас махат пейки от парковете, раздават маски на възрастните

Промени във формата на декларацията за преминаване през КПП в областните градове

Пряко: резултатът от ограничителните мерки на едно от КПП-та в Пловдив

Веднъж ми се цитират "медицински" факти, а после било за глобален ред. 

Толкова ли си прост???????

Казвам ти че операция "ковид" има две страни: медицинска и подмолно-сатанинска. Та за втората част ти говорех и за глобалния ред. И това ли не разбра? Явно ваксинацията ти е започнала да действа!

Толкова ли си прост???????

Казвам ти че операция "ковид" има две страни: медицинска и подмолно-сатанинска. Та за втората част ти говорех и за глобалния ред. И това ли не разбра? Явно ваксинацията ти е започнала да действа!

Не , ти се правиш на луд за "информацията" в сайта на Кенеди. Там винаги се е пишело за "вредните" ваксини, а не за нов ред!!!

Ясно ми е, че не си отворил и един линк там, а само бичиш лайкове. Щото на Мите даже му дадох екселска таблица от неговите препечатвания и пак не можа да покаже милионите пострадали, дето трябваше да ги има там.

преди 9 минути, parmobil написа:

Не , ти се правиш на луд за "информацията" в сайта на Кенеди. Там винаги се е пишело за "вредните" ваксини, а не за нов ред!!!

Ясно ми е, че не си отворил и един линк там, а само бичиш лайкове. Щото на Мите даже му дадох екселска таблица от неговите препечатвания и пак не можа да покаже милионите пострадали, дето трябваше да ги има там.

Добре де, кажи какво точно искаше да кажеш и покажеш?

Че Кенеди е бил против ваксините, ама изведнъж е размислил и казал да не му вярват, защото не бил медицинско лице?

Така че слагайте си ваксини на общо основание! 

Познавам хора, които много закъсаха със здравето от ваксината против ковид. Говоря за най-сериозните човешки заболявания, от които изходът е или деменция, или най-лошото.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Добре де, кажи какво точно искаше да кажеш и покажеш?

Че Кенеди е бил против ваксините, ама изведнъж е размислил и казал да не му вярват, защото не бил медицинско лице?

Така че слагайте си ваксини на общо основание! 

Не е ли очеизвадно какво казвам? Човекът, чиито сайтове цитирате като библия, се измъква като мишок. Не плащате за HBO, иначе и филм ще ви покажа какви глупости говори през годините.

Но явно вече ви е късно за култивиране на критично мислене.

преди 1 час, parmobil написа:

Не е ли очеизвадно какво казвам? Човекът, чиито сайтове цитирате като библия, се измъква като мишок. Не плащате за HBO, иначе и филм ще ви покажа какви глупости говори през годините.

Но явно вече ви е късно за култивиране на критично мислене.

И последно: според теб всички мерки предприети срещу ковид са правилни и че ваксините не са били експериментални към оня момент (то и сега не зная да са ги приели) и са спасили много хора. И че масова ваксинация е правилно да се прави по време на пандемия?

Зная че даже и да имаш някакъв проблем няма да си признаеш, че може да е от ваксината, за да не ти отидат предишните хвалби от ваксината на вятъра.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Познавам хора, които много закъсаха със здравето от ваксината против ковид. Говоря за най-сериозните човешки заболявания, от които изходът е или деменция, или най-лошото.

Аз познавам двама и то роднини, които няма да ме излъжат. Вуйна ми и леля ми. Описал съм го някъде напред в страниците.

В интерес на истината другите ми роднини нямаше ваксинирани.

Сега се сетих, ама по лош повод, че балдъзата е лекар-педиатър и бяха я заставили да се ваксинира иначе я уволняват. А тя тогава беше пред пенсия 1-2 години. Оня ден се обади че и поставили диагноза множествена-склероза. И се сетих колко неща пусна тук основно @Димитър 59 за бум на автоимунните заболявания сред ваксинираните.

Та @parmobil не бързай да се успокояваш. Дано леля ти да ти е била физиологичен разтвор само. За плацебо ефект че те гледам доста си бил уплашен тогава и те разбирам.

преди 8 минути, В. Велев написа:

И последно: според теб всички мерки предприети срещу ковид са правилни и че ваксините не са били експериментални към оня момент (то и сега не зная да са ги приели) и са спасили много хора. И че масова ваксинация е правилно да се прави по време на пандемия?

Зная че даже и да имаш някакъв проблем няма да си признаеш, че може да е от ваксината, за да не ти отидат предишните хвалби от ваксината на вятъра.

Аз познавам двама и то роднини, които няма да ме излъжат. Вуйна ми и леля ми. Описал съм го някъде напред в страниците.

В интерес на истината другите ми роднини нямаше ваксинирани.

Сега се сетих, ама по лош повод, че балдъзата е лекар-педиатър и бяха я заставили да се ваксинира иначе я уволняват. А тя тогава беше пред пенсия 1-2 години. Оня ден се обади че и поставили диагноза множествена-склероза. И се сетих колко неща пусна тук основно @Димитър 59 за бум на автоимунните заболявания сред ваксинираните.

Та @parmobil не бързай да се успокояваш.

Къде са милионите погубени от ваксините? Нали това е мантрата? 

Вие имате двама роднини, а аз имам колеги + роднини, на които нищо не им се случи, но явно живеем в различни реалности.

преди 1 минута, parmobil написа:

Къде са милионите погубени от ваксините?

GPS координати ли искаш да ти дам? Какъв е тоя въпрос?

Освен това ти не ги търси тук в България. Баламите, които се ваксинираха или тия които на сила ги ваксинираха са малко. Но в страни като Канада, Австралия, повечето западна Европа - там са милионите умрели от ваксината. Тук умряха повече от неправилна терапия и протоколи. Просто ги задушаваха с кислород.

GPS координати ли искаш да ти дам? Какъв е тоя въпрос?

Съвсем резонен. Нали ни облъчвахте, че ваксинираните погиват като мухи. И искам да видя къде са тези милиони загинали от ваксини. 

Но ти го замиташ и ми говориш за нов световен ред, а не за милиони починали, които никой не вижда, а същевременно го твърдите ТИ и Мите.

Пак ли не съм те разбрал? Защото чакам да видя милионите умрели от ковид-ваксина.

преди 1 минута, parmobil написа:

И искам да видя къде са тези милиони загинали от ваксини. 

Ама ти мислиш че са хвърлени накуп на някой площад ли? И всеки с табелка "умрял от ваксина против ковид".  Как искаш да ги видиш? Иди в гробищата и ще ги видиш.

преди 2 минути, parmobil написа:

Защото чакам да видя милионите умрели от ковид-ваксина.

Обясни как точно чакаш да ги видиш? Не мога да те разбера.

Но ти го замиташ и ми говориш за нов световен ред,

Нищо не замитам. Казах ти че ковид има две страни - медицинска и немедицинска(използването му за установяване на нов световен ред). Мерките с ваксините, маските, КПП-та, затварянето, фалшивата истерия по купените телевизиите, сертификатите и деленето на хората бяха проба за това доколко хората са управляеми и слушат като овце, дали и колко ще се съпротивляват, за да се знае при следващ такъв удобен случай какво да се очаква и как да се използва за "великия рестарт". Това си е чиста проба Фашизъм. И ти го защитаваш. Виждам че вече е на инат. Защото не можеш да върнеш това че си се ваксинирал.

А все пак технологиите наистина доста са напреднали и си представям какво даже не знаем и дори не можем да си представим че ни вливат в телата.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ама ти мислиш че са хвърлени накуп на някой площад ли? И всеки с табелка "умрял от ваксина против ковид".  Как искаш да ги видиш? Иди в гробищата и ще ги видиш.

Обясни как точно чакаш да ги видиш? Не мога да те разбера.

Нищо не замитам. Казах ти че ковид има две страни - медицинска и немедицинска(използването му за установяване на нов световен ред). Мерките с ваксините, маските, КПП-та, затварянето, фалшивата истерия по купените телевизиите, сертификатите и деленето на хората бяха проба за това доколко хората са управляеми и слушат като овце, дали и колко ще се съпротивляват, за да се знае при следващ такъв удобен случай какво да се очаква и как да се използва за "великия рестарт". Това си е чиста проба Фашизъм. И ти го защитаваш. Виждам че вече е на инат. Защото не можеш да върнеш това че си се ваксинирал.

А все пак технологиите наистина доста са напреднали и си представям какво даже не знаем и дори не можем да си представим че ни вливат в телата.

Аз те питам как се крият милиони трупове на ваксинирани нещастници, които твърдите, че има? Къде ги заравят тези гадове? 

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз те питам как се крият милиони трупове на ваксинирани нещастници, които твърдите, че има? Къде ги заравят тези гадове? 

На Луната ги заравят.

преди 54 минути, В. Велев написа:

Нищо не замитам. Казах ти че ковид има две страни - медицинска и немедицинска(използването му за установяване на нов световен ред).

и какъв е този ред - този ли - аз като гледам реда е отпреди - пра, пра. пра дядоти да се роди

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пандемия

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.