Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 8 часа, valkiria1 написа:

Дал бил линк..и какво като си дал?! 

Нещо от написаното в линка е лъжа ли? Поне едно нещичко? Примерно ако палестинците бяха избили само за последната година 300 000 евреи, това щеше ли да бъде обявено за геноцид? 

А-у-у-у-у, какви лоши хора били палестинците. Представяш ли си? Та те били строили тунели за да се противопоставят срещу тези, които цивилизованият сват нарича окупатори и чрез резолюции на ООН им казва че трябва да се махнат от там? Тц, тц, тц, как не ги е срам тези долни, мръсни копеУета да се борят за това, което всички освен долните евреи казват че си е тяхно?

преди 7 часа, Solly написа:
продължава да пътува и да защитава каузата на мирното съжителство между мюсюлмани, християни и евреи.

Искаш да кажеш че той защитава каузата че Израел трябва да изпълни безбройните резолюции на ООН, които казват че евреите трябва да се махнат от там? Не за друго, ама според цивилизованият свят това би трябвало да е първата крачка към "мирното съжителство между мюсюлмани, християни и евреи"

Е, това ли е неговото виждане за решаване на въпроса? Дай повече инфо та да видим наистина ли се бори за мир :)

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш че той защитава каузата че Израел трябва да изпълни безбройните резолюции на ООН, които казват че евреите трябва да се махнат от там? Не за друго, ама според цивилизованият свят това би трябвало да е първата крачка към "мирното съжителство между мюсюлмани, християни и евреи"

Е, това ли е неговото виждане за решаване на въпроса? Дай повече инфо та да видим наистина ли се бори за мир :)

А Хамас и Хизбула за мир ли се борят?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Нещо от написаното в линка е лъжа ли? Поне едно нещичко? Примерно ако палестинците бяха избили само за последната година 300 000 евреи, това щеше ли да бъде обявено за геноцид? 

Какъв геноцид? Знаеш ли значенито на думата-защото ти пишеш глупости от незнание, а тя измислената "палестинка, дъщеря на Йерушалаим"  демагогства!! В мединат Исраел живеят и имат гражданство над 2 милиона палестинци. Ползват се с абсолютно всичките блага на социалната система, както и исраелтяните. Учат в университети за сметка на медината, ползват медицинска помощ, социалните права са им същите като на исраелтяните. Синуар беше излекуван от исраелски лекари, които оперираха тумора в главата му. Внучката му се лекуваше не в Катар , а в болница Адасса в Исраел, при това нито един от тях нямаше даркон/ исраелски паспорт/..и каква беше благодарността? Питай Профрут да ти каже, какво означава за един палестинец от Западния бряг  или сектора да има работно разрешение за медината. Над 100 к им бяха издадени по нареждане на Нетаняху само за тези от Аза. После исраелтяните разпознаваха в нападателите, убийците и изнасилвачите работниците  палестинци  от сектора на които плащаха по 100 долара на ден за работа в градините на кибуца. Ти, кога си виждал надница 100 долара  за няколко часа работа да береш авокадо ,мизернико?  Какъв геноцид може да има, след като само в Аза, на ден се раждат около 160-180 деца и то по представени проучвания на Министерството на здравеопазването им ,контролирано от Хамас. Вие българите, намалявате в прогресия при демокрация, а "палестинците" при геноцид са над 2 милиона на около 300 кв.м. площ.Ами смятай бе, глашатай на ХАМАС. 🤣 Ток, вода-всичко това сектора получава от Исраел,  а сметките неплатени висят с години. Твоето ООН взе да укорява медината ,че спирал тока и водата  на убийците..представи си наглостта.  Някой да изисква от теб да предоставяш услуги на убийци и изнасилвачи. Седнали да плещят глупости-двама полезни идиота на Хамас-ти, "воюваш"   с линкове, а лъжливата "палестинка, жителка на Йерушалаим" с емоции и лъжи. Тези ялови опити и на двамата са удар в едно празно пространство-стреляте с халостни  патрони срещу историята и географията. Ако те попитам теб и останалите малоумници по форуми и демонстрации-кои са морето и реката като граници на някаква "палестинска държава", ще мълчите като риби. Отговори на този въпрос, може да питаш и ООН, те са същите дебили като теб. Копнал напосоки от тук, копнал от от там, великия форумен "експерт", който не е излизал от селото и разделил с празни нищо незначещи фрази за получаване на обем. Обаче, когато на Грета Тунберг и следващите я "борци за мир и справедливост" прожектирали филм за издевателствата на Хамас на 7-ми октомври, всички те затворили очи, запушили си ушите и се обърнали назад да не гледат. Ето, това е двойния стандарт и промазан мозък. Сега му е времето да ни открехнат, че изтезания, масови изнасилвания  и убийства на цивилни граждани с ръце вързани отзад, рязане на части от тялото, изстрел в тила, човешки аутодафета  и снимки с мъртъвците, взети от бодикамерите на "мирните" палестински жители на 7-ми октомври  не е добре познат от историята "традиционен" метод на пустинните мърши,  а  постановка. За мародерските изпълнения /още намират откраднати автомобили на жителите на кибуца в сектора/,вещи и пр..сигурно ще ги изкарате пазаруване. 

мръсни копеУета да се борят за това, което всички освен долните евреи казват че си е тяхно?

Исраел е историческата родина на еврейския народ. Точно на тази земя, племената станаха народ. Галилея и Самария, на които  милостиво бяха допуснати да направят автономия "палестинците" на Арафат, след като бяха изгонени от Йордания,  са били местообитание на племената на Иуда, Ефраим, Венеамин и Дан. . От едното произлиза  Йехошуа бен Йосиф, когото цял свят нарича Исус, а от другото апостол Павел. Затова те посъветвах, преди да се отваряш на политика, да научиш историята. Който я  пренебрегва като факт ,яде силен шут в дирника. На територията на медината живеят още много народности и то от векове. Въпроса е ,защо точно измисления "палестински народ" на Арафат  е с претенции за нещо, на което няма никакви исторически основания. Да си "палестинец" е бизнес измислен от терориста Арафат, а не исторически обоснован факт. Като това, да искаш за столица град, основан и кръстен от евреи.🤣 Смятай, колко несвързано бълнуваш и какви глупости плещиш. 

Искаш да кажеш че той защитава каузата че Израел трябва да изпълни безбройните резолюции на ООН, които казват че евреите трябва да се махнат от там?

Пак не си разбрал функционален-неграмотнико. Как може наиситна да си толкова прост ,безмозъчен  индивид?

Соли , иска да "каже" това, което се знае от мислещите хора-изцепките на ХАМАС  и Хизбала, нямат общо с Исляма. Какво вменяваш ти, няма нищо общо нито с нейния, нито с моите два поста. Просто импровизираш, за да убиваш времето си  и оправдаеш бититето си на лентяй и неудачник, който търси и  намира някъде отдушник на сивия си живот.  Вземи го посети този Исраел, за да получиш обемно представяне на место, каква  е историята  на това място. С  ялови напъни на дилетант да ми обясняваш на мен и няколко души тук, какво е действителното положение на нещата, няма да се получи. 

И така, да си наясно, може да сезираш и ООН  даже-НЯМА да има Палестинска държава.След 7-ми октомври, няма вече такава опция!!!  Каква ви е гледната точка и дали съвпада с нечия G точка изобщо няма значение. Кервана си върви, кучета и кучки лаят...

преди 38 минути, Solly написа:

Какъв мир? За кокала се борят. Да си "палестинец" е бизнес и нищо друго.

Соли, знаеш ли какво отвърна принц Салман на въпроса, дали би инвестирал във въстановяването на сектора " Не, няма да похарча и един долар да въстановявам нещо и да помагам на хора, които след пет или седем години, ще повторят 7-ми октомври. Нали чухте, това обеща и Синуар на евреите. В такъв случай, евреите са абсолютно прави да се защитават" -край на цитата. 

Я кажи сега за Иран

Него ще го има ли ? Наказахте ли го ? 

ПП

Идеята излезе от бюджетните граници мисля

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Какъв геноцид? Знаеш ли значенито на думата-защото ти пишеш глупости от незнание

Ти бъркаше футове с метри, сега трябва и на определението за геноцид да те уча... 

По едно време не твърдеше ли че си умна? :speak:

Айде от мен да мине, ще гугълна "геноцид" вместо теб:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Геноцид

"Геноцидът (на гръцки: γενο – „род“, „племе“ и на латински: caedo – „убивам“) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група"

преди 4 часа, Solly написа:

Щяха ли въобще да възникнат Хамас и Хизбула, ако евреите не бяха окупирали чуждите територии? Щеше ли да има Ботев, Левски и Раковски, ако турците не ни бяха поробили?

Така и не каза какво е виждането за "мирното съжителство между мюсюлмани, християни и евреи" на тоз дето го цитира. В това му виждане включва ли се оттеглянето на евреите от чуждите окупирани територии, или не?

Свиквайте, еврейчета:

Собственик на ресторант изгони туристи от Израел: Махайте се, отивайте да убивате в Палестина

Цитат

„Напълно недопустимо е в Испания през 2025 г. да се гонят клиенти от ресторант, само защото са израелци. Такава Европа, в която евреите се страхуват да говорят на собствения си език, е една Европа с много голям проблем“.

Ми не Европа е с проблем, а презряното еврейско племе!

Ти бъркаше футове с метри, сега трябва и на определението за геноцид да те уча... 

Не бе, цървул, ти имаш проблем със  сантиметрите и затова ги смяташ в метри. 

Айде от мен да мине, ще гугълна "геноцид" вместо теб:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Геноцид

"Геноцидът (на гръцки: γενο – „род“, „племе“ и на латински: caedo – „убивам“) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група"

тъй де, тъй и понеже има еврейски "геноцид" над "палестинците", те имат собствена партия в Кнесетта, имотна собственост в медината,  еврейски паспорти, социални придобивки, граждански права  и се размножават като хлебарки. 2 милиона на 300 и нещо кв. км. Много забавно се получава, когато един функционален неграмотник, лапне каквото му подадат в устата и му сложат в ушите "палестинските " пропагандни фейкове. Докато преглъщаш  палестинския бахур, ограмотявай се. Да ти покажа един "палестинец" ,който има собственост-къща ,магазин и ресторантче в Йерушалаим. Да допълня , в града има мюсюлмански квартал-живеят си там "палестинци" от години,върви им бизнеса и въобще не се чувстват дискриминирани и подложени на геноцид. 

Ето това на снимката  е Фатхи, синът на Зияд, който е до собствеността на семейството. В момента на снимката, чисти стълбището пред магазина. 

spacer.png

Въпрос с неповишена трудност -в кой квартал се намира църквата "Бичуването на Исус"??? Кой от кварталите в  Йерушалаим е най-стар?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Щяха ли въобще да възникнат Хамас и Хизбула, ако евреите не бяха окупирали чуждите територии? 

Освен с  тъпи тролски коментарии с друго ще се включиш ли2   На колко си години, бе чичо? История , някога учил ли си? С географски атлас боравил ли си? Всекищо-годе  нормален човек преди да дрисне  някоя подобна простотия под формата на едносрична,  едностранчива и небалансирана истерична драсканица, ще отвори поне някой справочник да се информира. Какви евреи те гонят и насън не ти дават покой,бе "експерте" по Близкия изток. 🤣Прост ,неук и невежа човек ,бетониран с расизъм, на който дори не можеш да дадеш обяснение.

Хамас е клон на терористичната организация " Мюсюлманско братство", основана в  Североизточен Египет след разпадането на Османската империя. Целта е да изгонят англичаните от Египет. Крайната цел-създаване на ислямски халифат в онази част от света. Още по далечна цел- Ислям от Испания до Индонезия !!! Разклоненията на терористичната организация са в над 20 страни по света, а целта е все една-халифат, подчинен на законите и постановленията на духовни лидери. Джихад, атентати, теракти, политически убийства,завземане на властта -това са начините на действие, за да бъде изпълнена целта. След опитите за политически убийства, правителството на Египет започва борба срещу организацията по най-брутален начин. Няма милост за терористите. В тази борба им помага Исраел. Египет успява с много усилия да се справи с терористичната организация, забранява я  и гони членовете и симпатизантите им. Част от тях преминават в сектора Аза, който по това време е под юрисдикцията на Египет. Новоизлюпения Хамас започва кървава разправа със членовете на палестинската партия Фатах и успява да завземе властта. Какво се случва е известно. 

Хизбула -аналогично терористично образувание , но в Ливан. Паравоенна  организация, която успява да влезе в политическото управление на Ливан. Резултата -съсипана държава, опустошена,бедна на ръба на колапса. Това беше държавата, която някога наричаха Швейцария на Близкия Изток. Това са двете терористични организации, които ти просто дървено човече, защитаваш и представяш като борци за някаква свобода. През празната ти кратуна изобщо не минава лозунга на двете терорстични изчадия- Ислямски халифат в Азия, Африка и Европа. Хайде приготви си лубрикант и дочакай това и в европа. Достатъчно  е да се огледаш и да видиш,че" задното" щастие ще те споходи по-рано отколокото си мислиш. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Испания...Свиквайте, еврейчета:

Бахур , да ти задам един въпрос-в Испания, бил ли си? 

преди 19 минути, valkiria1 написа:

Не бе, цървул, ти имаш проблем със  сантиметрите и затова ги смяташ в метри. 

Офцо, да показвам ли пак поста на оня калъф, адвокатчето ти, дето обясняваше че ти си се объркала, но с цялата си наглост беше обявил че неграмотният съм аз?

тъй де, тъй и понеже има еврейски "геноцид" над "палестинците",

Как ще наречеш това в Газа?

Хамас

Хизбула

Не ми разтегляй локуми, а дай датите на създаване на Хамас и Хизбула. Дай да ги съпоставим с датата на първата от резолюциите на ООН, които казват че трябва да се махате от там и да видим кое е причина и кое следствие

Собственик на ресторант изгони туристи от Израел: Отивайте да убивате в Палестина!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Свиквайте, еврейчета:

Собственик на ресторант изгони туристи от Израел: Махайте се, отивайте да убивате в Палестина

Предплагам да трябва да почнат да носят по една жълта звезда, да можем да ги разпознаваме :clown:

преди 1 час, ivottoshev написа:

На въпрос не се отговаря с въпрос. Следвай дискусията!!!

Попитах, някога бил ли си в Испания, за да видим дали не хвърляш семе като Онан.🤣

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Свиквайте, еврейчета:

Испания

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Предплагам да трябва да почнат да носят по една жълта звезда, да можем да ги разпознаваме :clown:

виж сега, евреите са звезди, защо да не носят звезди. Аз  винаги нося звезда на врата си -звездата на Давид-бяло злато с диаманти.

Кажи обаче, какви малинки да ви дадем на вас,неграмотните, като дори не си правите труда да разберете,какво поствате и цитирате ,че да не се излагате пред чужденците.

Вземи да ни кажеш, на какъв език и какво каза накрая, "героя", който аплодирате? Защото от видеото изобщо не следва наличие на някакви мисли в чугунените ви кратуни.

Ееей, това краставите магарета през девет баира се надушвате🤣

преди 35 минути, valkiria1 написа:

Попитах, някога бил ли си в Испания

Какво общо има това с темата? Утре може да решиш да ме питаш и кой номер гащи нося, колко пломби имам на зъбите... :getout:

преди 44 минути, valkiria1 написа:

Аз  винаги нося звезда на врата си -звездата на Давид-бяло злато с диаманти.

Ама я криеш, нали? Спазваш заповедта:

https://bnr.bg/horizont/post/102171166/izraelskata-ataka-e-bila-nasochena-sreshtu-voenni-bazi-okolo-teheran-i-domovete-na-visshi-iranski-komandiri

Цитат

Израел затваря посолствата си по света и призова гражданите си да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места

преди 49 минути, valkiria1 написа:

Ееей, това краставите магарета през девет баира се надушвате🤣

@N1K17Y, Тъпичко ли е девойчето, а :D Не разпознава дори и когато някой взима нейната страна в дискусията :giggle1:

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Какво общо има това с темата? Утре може да решиш да ме питаш и кой номер гащи нося, колко пломби имам на зъбите... :getout:

Мхм, два пъти ти цитирах защо те питам. Да потретя, защото функционалната невменяемост при тебе е патологичен случай. Ето последователността:

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Свиквайте, еврейчета:

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Бахур , да ти задам един въпрос-в Испания, бил ли си? 

Пак питам-бил ли си в Испания?

Разбираш ли езика? Гледа ли линка? На какъв език завършва разговора с туристите, "героя, който аплодираш" , та да видим с какво да свикват евреите?

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Ама я криеш, нали? Спазваш заповедта:

https://bnr.bg/horizont/post/102171166/izraelskata-ataka-e-bila-nasochena-sreshtu-voenni-bazi-okolo-teheran-i-domovete-na-visshi-iranski-komandiri

Значи не си видял, но пък даваш заключения под формата въпрос? Изрови някой материал от който да се вижда, как персонално се крия,бягам  от някого или нещо и пр..

Аз пък ти обещавам,че през месец септември ще ти постна материал от една държава в която основната религия е Ислям, ще спя в петзвезден хотел ,  ще ям и пия на маса в ресторант с "адвоката " ми  и ще видя, дали ще ме изпъдят, освен това ще посетя и една от най-древните джамии в тази държава и то по покана на ислямска фондация.  Готов ли си да се обзаложим, цървул? 

преди 41 минути, valkiria1 написа:

Изрови някой материал от който да се вижда, как персонално се крия,бягам  от някого или нещо и пр..

Искаш да кажеш, че не спазваш заповедта? Лош евреин си ти, лоооош...

преди 41 минути, valkiria1 написа:

Пак питам-бил ли си в Испания?

Бил съм там преди повече от десет години на състезание, представяйки националният отбор на България по BeerPong. Пак питам какво общо има това с темата? Сега да ти снимам ли и етикета на гащурите си? Панорамна снимка на зъбите ми трябва ли ти?

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш, че не спазваш заповедта? Лош евреин си ти, лоооош...

На въпроса с въпрос, а.🤣е, липсата на отговор пак е отговор и то категоричен. 

"Воюваш"с линкове, които намираш от тук от там, копваш, пействаш и ги гледаш като анимационни филмчета. Защото, ако изобщо разбираш от езици, щеше да вденеш, че твоята изцепка като Онан е смехория. Никаква опасност не застрашава евреите.Що се отнася до Испания, която не си виждал и вероятно никога няма да видиш, през  2015 год , бе гласуван закон разработен от правосъдния министър Алберто Руис Гаярдон за даване на гражданство на евреите потомци на сефарадите. Това беше реверанс на правителството и краля с който искаха да изтрият срама от лицето на Испания заради декрета от Алхамбра. Тогавашния  крал Хуан Карлос посети мадридската синагога  и призова за поправяне на историческата несправедливост. Това не е обяснение персонално за теб-ти си прост и елементарен човек,който търси отдушник на мизерията си по форуми.  Това е за всички онези, които цитират ей такива линкове,без изобщо да знаят езици и ги гледат като анимационни филмчета. Испания, няма да изгони нито един евреин, нито ще вземе имотите им. "Героят" , от линка ,който аплодирате всички дебили тук е ливанец, който пъди клиенти от заведението си, и крещи на арабски шиитския терористичен поздрав -апел " Лаббайка я Насралла", което в превод ще рече " отговарям на твоя призив Насралла". Само е забравил, докато се самоснима ,че Насралла отдавна е  изпратен на небето при хуриите🤣, а Хизбалла е натирвана от Ливан, като условие за мирен договор с Исраел  и бита като зло куче от евреите. На всичкото отгоре и Хеврон остава за евреите. Това,че някъде, някакво ливанско  куче лае,не означава нищо. Това е храна за душевно болни кукувци, без никакви последствия и значение за евреите и медината. За сведение, бяхме за пореден път  в Испания миналата година в сърцето на худерия де Толедо и си прекарахме доста добре.

преди 53 минути, ivottoshev написа:

А дотогава ще се криеш в мазето?

Ако може да покажеш и видео материал от криеницата, ще бъде добре.  Иначе, по принцип, фантазиите не са забранени...особено голословните. 

С какво друго да доизбуташ животеца си, освен да се посветиш на каузата да лаеш след евреите, Онан🤣 

За баса е ясно, аз винаги мога да докажа,че като лайномет си оригинал .Всеки един твой пост, подчертава "творческите ти възможности" в тази насока. Поне да беше станал прокси на Хамас или Хизбала,че да изкараш някоя и друга пара,  а то какво излиза,че си безплатен глашатай. Такива ги наричат полезни идиоти. 

Справка:

Полезен идиот (на английски: useful idiot; на руски: полезный идиот) в политическия жаргон е термин, използван по адрес на хора, симпатизиращи или пропагандиращи каузи, чиято същност те самите не разбират напълно. Терминът  включва и други хора, особено тези, които се изявяват като поддръжници на зла кауза, за която наивно вярват, че е добра.

Това си ти Онан,  един полезен идиот за други, а безполезен за самия себе си. 

преди 1 час, valkiria1 написа:

Никаква опасност не застрашава евреите.

Ъхъм. То за т'ва: "Израел призова гражданите си да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места"

преди 1 час, valkiria1 написа:

Що се отнася до Испания, която не си виждал и вероятно никога няма да видиш

Да, знаем че си функционално неграмотна, ама я викни някой близък който може да разбира написан текст, че да ти обясни какво значат тези буквички:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Бил съм там преди повече от десет години на състезание, представяйки националният отбор на България по BeerPong.

• 2 седмици по-късно...
преди 13 минути, M.Николов написа:

Има грешка в статията. Това е неточно:

"Войната започна на 7 октомври 2023 г., когато бойци на Хамас извършиха нападение в Израел"

Нападението беше на територия окупирана/присвоена/заграбена от Израел, а не "в Израел"!

преди 2 минути, parmobil написа:

Ама много половинчато цитиране! Но така е, когато се четат само заглавия.

И кое е половинчато бе, празнодумец?

"Франция ще признае Палестина за държава на Общото събрание на ООН през септември, обяви днес президентът Еманюел Макрон, цитиран от БТА."

Май някой половинчато чете или разбира?

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................

Стармър: Хуманитарната катастрофа в Газа е неописуема

"Министър-председателят на Великобритания Киър Стармър заяви днес, че страданието и гладът, обхванали ивицата Газа, са "неописуема" хуманитарна катастрофа, за която "няма оправдание", съобщава БТА."

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Би Би Си, Ройтерс, АП и АФП настояха да влязат в Газа, за да отразят ситуацията в анклава

преди 1 час, M.Николов написа:

И кое е половинчато бе, празнодумец?

"Франция ще признае Палестина за държава на Общото събрание на ООН през септември, обяви днес президентът Еманюел Макрон, цитиран от БТА."

Май някой половинчато чете или разбира?

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................

Стармър: Хуманитарната катастрофа в Газа е неописуема

"Министър-председателят на Великобритания Киър Стармър заяви днес, че страданието и гладът, обхванали ивицата Газа, са "неописуема" хуманитарна катастрофа, за която "няма оправдание", съобщава БТА."

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Би Би Си, Ройтерс, АП и АФП настояха да влязат в Газа, за да отразят ситуацията в анклава

"За целта "трябва да изградим най-сетне Държавата Палестина, да осигурим нейната жизнеспособност и да позволим, като приеме своята демилитаризация и като признае напълно Израел, тя да участва в сигурността на всички в Близкия изток", добави Макрон."

Звучи по-различно, нали?

А дали ще стане е съвсем друга бира.

Но както ти казах, четеш само заглавия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.