Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Българинът написа:

аце, коги Коце е казвал че ще вкарва в Белене за различни идеи от неговите. Казвали сме и ще казваме, че ще бъдат съдени по сегашните закони всеки, който е навредил на националните интереси. Нали това искахте, нали уж арестувахте боко? Ма толкоз ви е акъла, не му извадихте окото ма му изписахте веждите. Щото сте некадърни да си съберете необходимите доказателства. Тъпи, тъпи , най-тъпи. Тъй демокрация не се прави. Ръси мозък тука колккото щеш, но само с ръсене на мозък не става. А и ти намалява в кратуната проста.

Срещу копейкин ще съберем доказателства

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Не ме мъчиш, мъчиш и излагаш себе си. Сравняваш Англия от викторианската епоха с копейките днес. Ми като  махнем някои особености на тогавашната епоха, пак са били по справедливи и демократични от вкарващия в Белене заради различни от неговите идеи популист. Но не се ли усещаш колко си жалък, да сравняваш ситуацията спрямо преди два века? 

Ти ми сравняваш Възраждане с Лок, Русо и кой беше другия,  и 17, 18 век. Османска империя. Не знам си какво.

И Русия през 17 век, дали се казвала държавата Русия? Казвала се е империя, защото имало повече от 100 народа

Руска империя – Уикипедия (wikipedia.org)

И че запада разбираш ли, се пробуждал за демокрация. Имаме новина. Демокрацията не е от 17 век или 18 век. Демокрация е имало и преди. Предимно в Атина. Това е стар продукт.

Как па 20 века не им стигна на тези, които даваш за пример да развият демокрацията и да я въведат

Атинска демокрация – Уикипедия (wikipedia.org)

Атинска демокрация е първата известна форма на демокрация в света, появила се през V век пр.н.е. в Древна Атина – древногръцки полис, състоящ се от днешния град Атина и околната територия в Атика.

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Бе вие ги събирате 8 години и все нема, егати некадърниците сте. Бай дън не случайно ви би шута. Сега голямо чудене кой да направи воевода, ма нема кадърни, всинца лапнисаламци...

преди 34 минути, Българинът написа:

аце, коги Коце е казвал че ще вкарва в Белене за различни идеи от неговите. Казвали сме и ще казваме, че ще бъдат съдени по сегашните закони всеки, който е навредил на националните интереси. Нали това искахте, нали уж арестувахте боко? Ма толкоз ви е акъла, не му извадихте окото ма му изписахте веждите. Щото сте некадърни да си съберете необходимите доказателства. Тъпи, тъпи , най-тъпи. Тъй демокрация не се прави. Ръси мозък тука колккото щеш, но само с ръсене на мозък не става. А и ти намалява в кратуната проста.

Абе Малоум и къде в коя държава нещата се оправиха с прилагането на дебилните ви идеи . Ето ти от Коце https://www.mediapool.bg/vazrazhdane-prashta-v-trudovi-lageri-vsichki-protivnitsi-na-aets-belene-news329338.html

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Ти ми сравняваш Възраждане с Лок, Русо и кой беше другия,  и 17, 18 век. Османска империя. Не знам си какво.

И Русия през 17 век, дали се казвала държавата Русия? Казвала се е империя, защото имало повече от 100 народа

Руска империя – Уикипедия (wikipedia.org)

И че запада разбираш ли, се пробуждал за демокрация. Имаме новина. Демокрацията не е от 17 век или 18 век. Демокрация е имало и преди. Предимно в Атина. Това е стар продукт.

Как па 20 века не им стигна на тези, които даваш за пример да развият демокрацията и да я въведат

Атинска демокрация – Уикипедия (wikipedia.org)

Атинска демокрация е първата известна форма на демокрация в света, появила се през V век пр.н.е. в Древна Атина – древногръцки полис, състоящ се от днешния град Атина и околната територия в Атика.

Не се прави на по глупав отколкото си в действителност, смЕх ти бега в 19 век началото. Сравни сега Русия - Великобритания. Аре у лево, докато не измислиш нещо по малко тъпо.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Ти продължаваме подмяната ли си? 

преди 1 час, Българинът написа:

Не му обръщай внимание, няма смисъл да се спори с този човек.

Костадинов никога не е казал, че ще вкарва хора в Белене, но това няма да спре пропагандистите да представят казаното от него по грешен начин, за да манипулират общественото мнение по отношение на Костадинов и ПП Възраждане.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Абе Малоум и къде в коя държава нещата се оправиха с прилагането на дебилните ви идеи . Ето ти от Коце https://www.mediapool.bg/vazrazhdane-prashta-v-trudovi-lageri-vsichki-protivnitsi-na-aets-belene-news329338.html

Това не е вярно. Кога Костадинов е пратил някой в трудов лагер или е казал, че ще прати някой в трудов лагер?

По темата:

Ето малко информация относно опитите на неолибералните пропагандисти и фалшиви анализатори и икономисти да очернят Костадинов и ПП Възраждане:

"В петък Бойко Борисов заяви, че ако не се състави правителство, Възраждане ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила. В неделя Асен Василев заяви, че ако се състави правителство, Възраждане ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила. Междувременно от неделя насам цялата грантомотивирана общност от анализатори, коментатори, социолози, наблюдатели и редови национални предатели на издръжка към американското посолство обяснява каква огромна заплаха е Възраждане за България и световния мир като цяло и как трябва да бъде спряна на всяка цена.

Истината е, че Възраждане наистина ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила, но по силата на свободната воля на българския народ. За първи път през последните 70 години ние българите имаме шанса сами да редим своето правителство, без преди това да чакаме одобрението на нечие чуждо посолство. Усещането за свобода завладява и опиянява все повече и повече българи и няма сила и власт, която да спре този процес! Това вече веднъж се е случвало. Помните ли думите "тайно и полека народът порасте с няколко века"? 

Е, ние от Възраждане помним! Свободата идва!

Да живее България!"

Източник: Ето тази публикация във Фейсбук

преди 3 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не му обръщай внимание, няма смисъл да се спори с този човек.

Костадинов никога не е казал, че ще вкарва хора в Белене, но това няма да спре пропагандистите да представят казаното от него по грешен начин, за да манипулират общественото мнение по отношение на Костадинов и ПП Възраждане.

Това не е вярно. Кога Костадинов е пратил някой в трудов лагер или е казал, че ще прати някой в трудов лагер?

По темата:

Ето малко информация относно опитите на неолибералните пропагандисти и фалшиви анализатори и икономисти да очернят Костадинов и ПП Възраждане:

"В петък Бойко Борисов заяви, че ако не се състави правителство, Възраждане ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила. В неделя Асен Василев заяви, че ако се състави правителство, Възраждане ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила. Междувременно от неделя насам цялата грантомотивирана общност от анализатори, коментатори, социолози, наблюдатели и редови национални предатели на издръжка към американското посолство обяснява каква огромна заплаха е Възраждане за България и световния мир като цяло и как трябва да бъде спряна на всяка цена.

Истината е, че Възраждане наистина ще спечели изборите и ще стане първа политическа сила, но по силата на свободната воля на българския народ. За първи път през последните 70 години ние българите имаме шанса сами да редим своето правителство, без преди това да чакаме одобрението на нечие чуждо посолство. Усещането за свобода завладява и опиянява все повече и повече българи и няма сила и власт, която да спре този процес! Това вече веднъж се е случвало. Помните ли думите "тайно и полека народът порасте с няколко века"? 

Е, ние от Възраждане помним! Свободата идва!

Да живее България!"

Източник: Ето тази публикация във Фейсбук

Казаха ми че тук вършееш и викам да те навестя и хабер даже да ти пратя:

articles__bbcedbf3cab07a153b72941b6f661a

И още един хабер от едно други прасе:

https://blitz.bg/ikonomika/natsionalen-predatel-li-e-martin-dimitrov-i-tryabva-li-da-vleze-v-zatvora-zaradi-tvrdenieto-mu-za-aets-belene_news867655.html

Явно говорят за друго Белене, какво мислиш? Липсваш ми човек-честно.

А няма да споменавам че е  гледам скоро е заплашвал една дето сме работили заедно с нея. Ама тя е голяма жена и ще се оправи. Голям мъж се извади да скача на жени..

преди 19 часа, Sliderum2 написа:

Всичките тия мизерии са произведени от предишни управления, по модел разписан от господарите ти от сащ/есср, за да разтворят ножицата между бедните и богатите и ако успеят да докарат голяма част от населението до без имотност, както са пукелите на запад. Опитваш се да го пришиеш вината на костовистите и "цар"едворците и всякакви други изроди на кой, на мен ли?

Копейкин иска да връща мизериите от мойта младост. Казарма, затворени граници, прогр. данък са все мизерии, водещи до 100$ месечна заплата. Първото дори ме държа безработен. Никой Ганю неще неслужил младеж. 5 г. им носих уверения на тия бок луци, после ги чаках да ме приберат, като собственост.

Ей затуй храня копейковите некадърници. Все в чуждото гледат.

преди 13 часа, Българинът написа:

аце, коги Коце е казвал че ще вкарва в Белене за различни идеи от неговите

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg28.thumb.jpg.d1a922d00c22d0af84fa31e15a4ceae1.jpg55_n.thumb.jpg.53543b43221f81d4189205e6f8a202d4.jpg56n.jpg.3d7b9900ca33f830a85ae1977d575f58.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg

преди 19 часа, АСПЕКТ написа:

Това ли ви е модела на подражание? Мафиот? Нищо чудно. Естествено. Всички сте гангстери. Контрабандисти.

Не бе само да имате идея за кви лъжци гласувате.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Копейкин иска да връща мизериите от мойта младост. Казарма, затворени граници, прогр. данък са все мизерии, водещи до 100$ месечна заплата. Първото дори ме държа безработен. Никой Ганю неще неслужил младеж. 5 г. им носих уверения на тия бок луци, после ги чаках да ме приберат, като собственост.

Ей затуй храня копейковите некадърници. Все в чуждото гледат.

Прогресивният данък е готино нещо, ама за да се прилага трябва да има силна държава и работещи институции.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Прогресивният данък е готино нещо, ама за да се прилага трябва да има силна държава и работещи институции.

Т.е. аз като съм учил 30 години вече, и продължавам да уча - трябва да бъда наказван? Не ви стигат сегашните 33% дето ми прибирате преди да си видя парите, че после да ми турите и 20% ДДС, трицифрен данък имот, и харчове по колата.

И кво получавам насреща - полицаи, дето директно си търсят рекет. Тия дни кучета разкъсаха до смърт някаква женица, самотна майка, остави сирак. Де е таз държава, дето елементарно спокойствие не ми осигурява. Напротив, тръгнеш ли да правиш бизнес плъзват като хлебарки - там данъчни, пожарни, ХЕИ и всякаква друга измет. 440 000 чантаджии станали, не знам колко е вярно. Последно ги знам 220 000, град голям като Пловдив, занимава се да души тия, дето го хранят.

prostotia.jpg.00a62ad9dccaf5f1f2f377f86630da40.jpg51n.jpg.37e84494f0a0b1703a6284f98d1b17ae.jpg44_n.jpg.7283902dd969920ba1dc29ce1382b573.jpg638569303_(12).jpg.514c6f49cf21e560c5458c050c848f6f.jpg2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png3200.png.2efc949193164ed3801e680d3671fab5.png04.jpg.cf37b29188ca49a6dc59ff676d30a01e.jpg

преди 14 часа, Митко Вълчев написа:

Не се прави на по глупав отколкото си в действителност, смЕх ти бега в 19 век началото. Сравни сега Русия - Великобритания. Аре у лево, докато не измислиш нещо по малко тъпо.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/imf-recession-germany-uk-gdp-2023-b2272655.html

The UK economy is expected to shrink more than expected this year and will be the worst-performing of all the advanced G7 countries, according to the International Monetary Fund.

Икономиката на Великобритания ще се свие.

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Т.е. аз като съм учил 30 години вече, и продължавам да уча - трябва да бъда наказван? Не ви стигат сегашните 33% дето ми прибирате преди да си видя парите, че после да ми турите и 20% ДДС, трицифрен данък имот, и харчове по колата.

И кво получавам насреща - полицаи, дето директно си търсят рекет. Тия дни кучета разкъсаха до смърт някаква женица, самотна майка, остави сирак. Де е таз държава, дето елементарно спокойствие не ми осигурява. Напротив, тръгнеш ли да правиш бизнес плъзват като хлебарки - там данъчни, пожарни, ХЕИ и всякаква друга измет. 440 000 чантаджии станали, не знам колко е вярно. Последно ги знам 220 000, град голям като Пловдив, занимава се да души тия, дето го хранят.

Добре де, но защо тези неща хвърляш на гърба на Възраждане?

Досега над 30 години кой управлява? Намерил си си май лесен начин, лесна цел да обвиняваш, но няма логика.

преди 18 часа, Българинът написа:

Страх ги е, че след Атака преди почти 2 десетилетия, отново имаме силна патриотична партия, която ще защитава интересите на обикновените хора

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Има тема във форума от преди 17 години за АТАКА. 

Ако някой иска да я чете, ето линк. Винаги е имало смях с копейките, за 2 десетилетия на нищо не са се научили.

преди 1 минута, Гражданин написа:

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Има тема във форума от преди 17 години за АТАКА. 

Ако някой иска да я чете, ето линк. Винаги е имало смях с копейките, за 2 десетилетия на нищо не са се научили.

И сега и Финландия. Окупацията на САЩ продължава.

main-qimg-e41b039cf573cdae429c203a481af6

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

И сега и Финландия. Окупацията на САЩ продължава.

Да, другарю, друго си е да те окупира Русия. 

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/imf-recession-germany-uk-gdp-2023-b2272655.html

The UK economy is expected to shrink more than expected this year and will be the worst-performing of all the advanced G7 countries, according to the International Monetary Fund.

Икономиката на Великобритания ще се свие.

Удавници за сламка. Фантазьори неосъществени. Капитализма, НАТО, ЕС ще се срине. Ама друг път. Все така там е хубавото, а дебилните ви идоли направиха гето кочина от най богатата страна на света.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Какво общо има това колко си учил с размера на прогресивният данък ?

Идеята му е да се взима повече от хората които съумяват да изкарват повече пари. Но както казах в България е трудно приложимо, защото пак много хора ще влязат в сивият сектор.

А за това което получаваш насреща съм съгласен. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.