Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Ама ще ни ги харижат ли, или ще правим второ Косово тука, да пращате наборници сред куршумите?

Или случайно си решил да отслабнеш, и ще облечеш камуфлажна униформа, по въпроса?

Да харизват! Добре съм си тумбака.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

България влезе през 2004 година в НАТО, когато вашите любимци, оня с трабанта плака. Евроатлантика.

Моя грешка. Не бяхме в нато.

https://narod.bg/2023/04/09/срам-калинки-в-нс-бакшиш-танцьорка-н/

Цитат

СРАМ: Калинки в НС – бакшиш, танцьорка на пилон и съблазнителка от „любовен телефон“

Цитат

Липса на адекватно образование, разбира се, си казва тежката дума, но най-пострадалите от това ще са онези, които са ги пратили да коват закони и да решават съдбините на страната. Преглед на новоизлюпените депутати показва, че най-ексцентричните представители са излъчени от „Възраждане”. Явно там критерият е вярност към вожда, а не образование и професионален капацитет.

Несебър почти сигурно изпраща в парламента иначе колоритната Звезделина Каравелова. Тя може и да не е стигнала до върхове в науката, но определено е активистка във фейсбук, с мнение по всеки наболял въпрос. Доскоро Звезделина е единствената „копейка”, за чиято биография в партийния сайт няма и дума. Мнозина подозират, че не е завършила дори 8 клас.

Тя обаче натри носа на скептиците, като гордо публикува дипломата си за средно образование. Приключила го е през 2012 г., на сравнително зрялата възраст – била е на 21 години! Училището в Несебър, в което е изкласила бъдещата депутатка, казват, че събира проблемни ученици от цялата Бургаска област, които напират за дипломи, въпреки че трудно пишат и четат.

Каравелова е завършила тази непретенциозна школа с успех 4,28. Патриотката от „Възраждане” явно не е била нито зубър, нито бележкарка, понеже има 3 по български език и литература и по повечето предмети, но пък по музика, физическо и рисуване са й писали пълно 6. В онези години обаче Звезделина е оценена по достойнство на конкурси за красота, а преди да се захване с политиката във фейсбук, е работила като келнерка, което е поредно доказателство, че еволюцията на човечеството никога не е спирала.

Докато в други страни се иска от политиците, макар и неофициално, солиден образователен ценз и богата професионална биография, тук, в България, сме големи либерали. Ето, таксиджията от Пловдив Емил Янков, понесен на крилата на „Възраждане”, става народен представител.

Така вече цял едни бранш ще има свой човек на най-високо ниво. И ако преди години такситата само обграждаха парламента на повикване от подземни босове, то вече човек на бакшишите, с цялото ни уважение към професията, влиза вътре.

Самият Янков казва, че е икономист по образование. Като транспортен експерт човекът си имал приоритети, по които щял да работи в парламента. Например, строителство на повече кръстовища на две нива в градовете, та да намалят задръстванията. Пловдивският последовател на Копейкин засега обаче е известен най-вече като капацитет по лепене на плакати на забранени места. „Възрожденци” от Пловдив пък разказват, че много се натягал на лидера им при всяка среща. Явно е имало полза от това…

В парламентарната група на Костадин Костадинов вече има цяла семейна фракция. Това дори БСП в най-силните си години не си го е позволявала, но пък беше по силите на бай Тошо, за чийто времена избирателите на „Възраждане” въздишат.

Трима български патриоти и не по случайност братовчеди – Николай Дренчев, Димо Дренчев и Димчо Димчев вече сбъднаха мечтата си да се монтират на жълтите павета. Влизат от София, Перник и Кюстендил. Началото на фамилния депутатски „поминък” слага Николай Дренчев, който минава за дясна ръка на Копейкин.

Той според негови съпартийци, е ревностен пазител на изконни народни традиции и затова се къпел само в неделя. Някогашната му професия е била героична – пилот на изтребител МИГ, а днес продава щори. В миналото Народното събрание Дренчев успя да прокара в парламента само един от родствениците си – братовчеда Димо. Сега обаче и трети от клана –  Димчо Димчев, е успял да пробие в Кюстендил.

За сведение на неговите избиратели, той е със средно образование, строителен работник и няма нищо общо с Кюстендил, който обаче го вкарва в парламента. Роден е в Добрич и е живял в силистренско село, преди да забегне в Лондон, откъдето сега се връща важен-важен като депутат.

Народното събрание все пак остава със затворени врати единствено пред госпожа Красимира Цекова, съпругата на фамилния водач Николай Дренчев. Досега тя се рееше в листи из разни райони на страната, но в последните избори нейното участие е спестено.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Демокрацията отричала националния интерес ???

сериозно ли цитираш тоя мизерабъл Карбовски ? :) 

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Аз ако съм на ваше място, нали тричате и отричате всичко, което е руско или съветско. Защото такава си модата сега. И руснака е Untermensch. Топ преследвани хора. Махате всичко руско. Освен паметниците.   И право напред със САЩ! Това е истината! Ето някой неща освен паметниците:

Ми, махнете софийското метро, махнете и аерогарата в София, летището махнете в София. Защото е руско или съветско. Да се отървете от всичко мръсно. Гадно съветско. Само гадни спомени навява.

Махнете и моста в Русе, спрете и всичко блокове в АЕЦ. Ботаническата градина я запалете, защото е съветска. Кремиковци махнахте ли го? Поне от Правец се отървахте. Няма завод Електроника.

А ето намерих те.

Акнеткт това тили си ??

Съветския съюз ние дал, той всичко е направил, и газ и вода пуснал, и ток без него нямало сме да имаме....

:giggle1:

Казах ли вече....

преди 13 часа, miro20 написа:

Изрожденците сте по комунета от комунетата и в същата геометрична прогресия по тъпи .

" дружбата ни със съветскяи съюз е така жизнено необходима както слънцето и въздуха за вяко живо същество"

Да се чудиш как светът /останалия/  е оцелял без да е социалистически :) :)  

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Е, друго си е да предизвикаш войни и да си продаваш после оръжията на двете воюващи страни. Да поддържаш 2 страни на конфликта. Уж, по-демократично.

https://news.bg/int-politics/sasht-prodavat-orazhiya-za-nad-425-mln-dolara-na-tayvan.html

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Всеки, който възхвалява българските интереси И България, го възхвалявам. Той е националист. Когато се самозабрави и ако се самозабрави и вече не представлява българските интереси. Естествено, че няма да го възхвалявам.

Повтаря рашисткo-стветски  опорки, вика за българския интерес и български националист съм .... :giggle1:

Star Wars Dummy GIF by MOODMAN

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Когато ти ползват фюрера за плашило, Торбалан...

https://glasove.com/novini/asen-vasilev-ako-se-koalirame-s-gerb-na-sledvashtite-izbori-vazrazhdane-shte-sa-parvi

Затуй създателите на езика за Андроид, отидоха от Русия в Чехия, не дойдоха при нас:

https://zonanews.bg/svetat/v-chehiya-kriminaliziraha-podkrepata-za-rusiya-vodyat-95-nakazatelni-dela-

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Остана само Аспекта да се включи в отбора :giggle1:

Кога ще ходиш в САЩ? Стегна ли куфарите? Твоите те чакат във Вашингтон. Преди това нали знаеш, през посолството.

Цитат

Dimcho Stefanov Dimov
27 февруари  ·
Плащането на данъци не помага на държавата, а на ония, които вредят на държавата.

07.jpg

Цитат

"Защото знаеш, че истински човек е оня, който се грижи по-малко за себе си, а повече за народа си. Такъв истински човек желая да бъда и аз. Но понеже нямам богатства – да раздавам от тях, искам да раздавам душата си…“

Панайот Волов 

Колкото ни страхуваха с чалгаря, толкова ще ни страхуват и с копейката - палячовци. :yanim:

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Панайот Волов 

Шкембе патриоте, тъй ли мислиш по-малко за себе си, като поставяте допълнителни утежняващи обстоятелства в семейното планиране и кариера на младежите? Като заплашвате, искате да грабите безогледно, и да ни скарате с всички възможни съюзи и комшии?

Нещо като 100$ ми беше първата заплата, месечно. За кое по-напред? Не стига това, ами и дългове ми пришихте, да ме държите като военопленник, и да се чудите кво да ме правите!

Ей туй искате да връщате! Да ни правите пак затворници, и роби на болните мераци, на необразовани ганювци!

08.jpg

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Шкембе патриоте, тъй ли мислиш по-малко за себе си, като поставяте допълнителни утежняващи обстоятелства в семейното планиране и кариера на младежите? Като заплашвате, искате да грабите безогледно, и да ни скарате с всички възможни съюзи и комшии?

Нещо като 100$ ми беше първата заплата, месечно. За кое по-напред? Не стига това, ами и дългове ми пришихте, да ме държите като военопленник, и да се чудите кво да ме правите!

Ей туй искате да връщате! Да ни правите пак затворници, и роби на болните мераци, на необразовани ганювци!

Всичките тия мизерии са произведени от предишни управления, по модел разписан от господарите ти от сащ/есср, за да разтворят ножицата между бедните и богатите и ако успеят да докарат голяма част от населението до без имотност, както са пукелите на запад. Опитваш се да го пришиеш вината на костовистите и "цар"едворците и всякакви други изроди на кой, на мен ли?

преди 31 минути, IvanKirov написа:

08.jpg

Това ли ви е модела на подражание? Мафиот? Нищо чудно. Естествено. Всички сте гангстери. Контрабандисти.

преди 41 минути, insec написа:

Колкото ни страхуваха с чалгаря, толкова ще ни страхуват и с копейката - палячовци. :yanim:

Пак ли си говорите в множествено число. Небинарен. Значи да се обръщаме към теб с тях, те. Както е политкоректно и спуснато от САЩ.

В началото ги бъзикаха, че са малко и не ги вземаха насериозно. После казваха, че са русофили/путинофили и са платени от братушките. Свързваха ги също и с мафиотите от герберо-депесарската школа. Последното, което чух за тях беше, че ги подкрепят само разни аутсайдери, безработни, фенове на конспирацията и необразовани хора. Всички тези опорки бяха разбити на пух и прах естествено. Сега в момента родните евроатлантици лягат и стават със страха, че до една година Възрожденците може да станат 1 сила у нас, и да окаушат в комплект Бойко, Цецко, Ботокса, Пеевски, Доган, Костов, Кирчо, Кокорчо, Ицо Маджото, редник Наско и тем подобни сладури. Страх ги е, че след Атака преди почти 2 десетилетия, отново имаме силна патриотична партия, която ще защитава интересите на обикновените хора и ще преследва по румънски модел всички, които са крали/унищожавали държавата ни през годините на прехода. Страх ги е, че след като отново България стане независима държава, те ще станат непотребни за западните си господари и грантовете ще секнат. Аз и моите сънародници искаме да ги видим тези неща реализирани, и докато Костадин и компания следват ВОЛЯТА на народа ни, ще получават все повече гласове на изборите, а евроатлантиците ни ще спят все по-неспокойно. Толкова по темата.

преди 17 минути, Българинът написа:

....по румънски модел ....

чакай ги ти румънците да искат излизане от ЕС и НАТО, и да станат губерния на путятя :laughing5:

Не чакам нищо. По умни са си - отложиха си влизане в еврозоната, нищо че са по-добре икономически от нас.

Harald Weyel: „Vazrazhdane“ vertritt nationale Souveränität

ОФОРМЯ СЕ НОВА ЕВРОКОАЛИЦИЯ ОТ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ, И ВЪЗРАЖДАНЕ Е КЛЮЧОВ ФАКТОР В НЕЯ. ТЯ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОГРОМНИ ПРОМЕНИ И РЕФОРМИ НА ЕВРОСЪЮЗА.

https://www.afd.de/harald-weyel-vazrazhdane-vertritt-nationale-souveraenitaet/?fbclid=IwAR1QlbpugA1it089t-afTQT-1-WBw8ISKTm8zyv3iLWqXeWVKqLDX4H6PwA

❓️Добре де, Едвин Сугарев сравни възхода на Възраждане с идването на власт на Хитлер, а след него Асен Василев ни сравни с властта на Путин в Русия, та питането ми е - кога новия посланик на САЩ ще им синхронизира опорките, защото става трагикомично?

На новата американска посланичка й било неудобно до Путин.
При връчването на акредитивните си писма на руския президент новоизпечената посланичка на САЩ в Руската федерация Лин Трейси се почувства некомфортно.
„Знаете ли, посетих различни страни, разговарях с различни лидери на държави, но само до Путин се чувствах некомфортно. Имах чувството, че не аз съм главната тук, а той. Никога не съм изпитвал това преди. Много е неприятно“, каза тя.
Още веднъж: Посланичката на залязващия хегемон официално заявява, че е свикнала да се чувства главна до ръководителите на други държави.

преди 6 минути, Българинът написа:

Доста малоумно, ма как да е, вервайте му.

Съгласен, написаното няма връзка с реалността. Гейпросащесср трололинките си живеят в кухите си глави, в някакъв въображаем свят, в който даже логиката е джендер флуидна и всеки път сочи удобни за господарите им изводи.

преди 47 минути, Митко Вълчев написа:

Защо Възраждане не да патриоти а обикновени копейки. Много добре обяснено https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mHeGr2xhrGgFokXJ22xxXBVtMfDibQ5F7u8X3U7wJbhCWnDyqq4fiuNgwXCkbohml&id=100003822137257

Викторианската епоха е един чудесен пример за демокрация идваща от великия, красив запад. Великобритания. Особено се е почитало правата на работниците. Детския труд не съществувал. Право на глас, познай кой е имал? Освен обичайното жените да нямат право на глас, познай кой още.

Elections and Voting in the 19th Century - UK Parliament

А иначе голямо мислене е падало, кого да позволим да гласува и на кого да не позволим. Демокрация.

Закон за реформата (1832) – Уикипедия (wikipedia.org)

преди 47 минути, Митко Вълчев написа:

Защо Възраждане не да патриоти а обикновени копейки. Много добре обяснено https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mHeGr2xhrGgFokXJ22xxXBVtMfDibQ5F7u8X3U7wJbhCWnDyqq4fiuNgwXCkbohml&id=100003822137257

Да не те мъча, защото си от Дай, България

Странните аномалии на изборите през историята : Chronicle.bg

Едно от изискванията за гласуване през 19 век всъщност е да притежавате голяма тенджера за готвене.

На теория съдът служи като доказателство, че имате огнище, достатъчно голямо, за да го съдържа. Това от своя страна се смята за доказателство, че сте отговорни граждани, които притежават собствени домове и така допринасят съществено за обществения живот. Смята се, че това ще гарантира, че правилните хора гласуват за съдбата на общността.

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Викторианската епоха е един чудесен пример за демокрация идваща от великия, красив запад. Великобритания. Особено се е почитало правата на работниците. Детския труд не съществувал. Право на глас, познай кой е имал? Освен обичайното жените да нямат право на глас, познай кой още.

Elections and Voting in the 19th Century - UK Parliament

А иначе голямо мислене е падало, кого да позволим да гласува и на кого да не позволим. Демокрация.

Закон за реформата (1832) – Уикипедия (wikipedia.org)

Да не те мъча, защото си от Дай, България

Странните аномалии на изборите през историята : Chronicle.bg

Едно от изискванията за гласуване през 19 век всъщност е да притежавате голяма тенджера за готвене.

На теория съдът служи като доказателство, че имате огнище, достатъчно голямо, за да го съдържа. Това от своя страна се смята за доказателство, че сте отговорни граждани, които притежават собствени домове и така допринасят съществено за обществения живот. Смята се, че това ще гарантира, че правилните хора гласуват за съдбата на общността.

Не ме мъчиш, мъчиш и излагаш себе си. Сравняваш Англия от викторианската епоха с копейките днес. Ми като  махнем някои особености на тогавашната епоха, пак са били по справедливи и демократични от вкарващия в Белене заради различни от неговите идеи популист. Но не се ли усещаш колко си жалък, да сравняваш ситуацията спрямо преди два века? 

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Не ме мъчиш, мъчиш и излагаш себе си. Сравняваш Англия от викторианската епоха с копейките днес. Ми като  махнем някои особености на тогавашната епоха, пак са били по справедливи и демократични от вкарващия в Белене заради различни от неговите идеи популист. Но не се ли усещаш колко си жалък, да сравняваш ситуацията спрямо преди два века? 

аце, коги Коце е казвал че ще вкарва в Белене за различни идеи от неговите. Казвали сме и ще казваме, че ще бъдат съдени по сегашните закони всеки, който е навредил на националните интереси. Нали това искахте, нали уж арестувахте боко? Ма толкоз ви е акъла, не му извадихте окото ма му изписахте веждите. Щото сте некадърни да си съберете необходимите доказателства. Тъпи, тъпи , най-тъпи. Тъй демокрация не се прави. Ръси мозък тука колккото щеш, но само с ръсене на мозък не става. А и ти намалява в кратуната проста.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.