Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 14 часа, dvase612 написа:

Добре е коментиращите да знаят

351460707_609801474442705_52046316264207

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 27 минути, Toto2 написа:

Е и къв е извода? Референдум ще има ли?

Невалидните видя ли ?

:giggle1:

И малко превод който не знае речника на антибългаите от Израждане:

351120248_181212578244997_55950453717890

преди 1 час, miro20 написа:

Невалидните видя ли ?

:giggle1:

И малко превод който не знае речника на антибългаите от Израждане:

351120248_181212578244997_55950453717890

Има 400 хил подписа, това е достатъчно.

Друг е въпроса дали такива въпроси юогат да се обсъждат с реферндум според действащият закон.

Цитат

Димитър Байрактаров
1 дни  ·
Да повторя за зомбитата, които не желаят да свалят очилата на заблудата, че  Делян Пеевски днес стана член на Комисията по конституционни въпроси благодарение на помощта, която бе дадена от Възраждане, което подкрепи избора му чрез негласуване и намаляване на кворума, въпреки, че бяха в зала! Пеевски получи подкрепа още и от ИТН, ГЕРБ и ДПС. При положение, че Възраждане бяха гласували с против или дори въздържал се Пеевски нямаше да бъде избран.
   Ето и снимка от гласуването.

преди 3 минути, miro20 написа:

351744523_1217322842301841_1054086927337

Срам !

Ако си евроантлантик, да срам за тебе. Нормалните българи се кефят.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Kaто сте "нормални" що не сте там ? Само шизото ви гони 

Ей такива платени мекерета като тебе разнасят легенди в нета, а се крият в Европа и Америка.

преди 10 минути, miro20 написа:

351744523_1217322842301841_1054086927337

Срам !

Палячовците на България

преди 3 минути, Coco1 написа:

Ей такива платени мекерета като тебе разнасят легенди в нета, а се крият в Европа и Америка.

Палячовците на България

Тъпанар си . Аз съм си българин и ще си седя в България. Не съм тръгнал по чужбина да диря "по-добър живот". А това на кого симпатизирам си е моя работа. 

преди 18 минути, Toto2 написа:

Всъщност, прекрасно разбирам ролята на копейкин . Да обере и ескалира крайните лумпени и прорашистки настроените българи /и старите комунета за които Рашистан е все още СССР който ще им върне ерекцията/  .

Това с обикновенно 'социологическо бла бла проучване " няма как да се избистри.

Прагматичен тест за рашистките служби за техните планирани операции .

Което глобално погледнато е навсякъде по света и най вече в Европа . Процесите и проектите са еднакви !

Сидерович се изхаби и провали, копейкин пое щафетата на тези планирани операции с бодра стъпка .

И това няма нищо общо с нормалните българи.  Както и по света няма нищо общо с крайните лумпени - леви и десни, които рашистката пропаганда експлоатира на макс.

Вие, лумпените , сте просто инструмент в ръцете на рашистките служби .

А както винаги съм казвал - винаги съм им признавал високото ниво !

пп

С тази снимка и прием в рашисткото посолство, не е нищо друго освен още по високо натягане на провокациите да се види до колко е търпимо нашето общество .

Ако и това не предизвика остра реакция, ще следва най вероятно награждаване на копейката в Москва с някой орденна Путлю ... както вече ивдяхме Малинов.

Да припомня например, че в Полша рашисткия посланник за втора година не бе допуснат на 9 май до паметника на съветския окупатор, и бе заливан с боя дори.

У нас, в същото време, митрофанова бе охранявана с кордон и спокойно си извърши ритуала пред МОЧА .

Пропагандната война и операции продължават...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Toto2 написа:

Тъпанар си . Аз съм си българин и ще си седя в България. Не съм тръгнал по чужбина да диря "по-добър живот". А това на кого симпатизирам си е моя работа. 

Какъв българин си ве, комуняга-платен, за десет лева на ден си готов да помагаш България да се върне в 19 век.  

преди 2 минути, Toto2 написа:
преди 8 минути, Coco1 написа:

Палячовците на България

Интересно защо цитата на коко  не е желия по горе :) 

А на коко1 само да кажа че това е тест и за такива реакции като неговите.  Коитопък някой лумпен да подклажда и да се тупа в гърдите кой е по булгар булгар...  :)  

Не се връзвайте и не падайте на нивото на лумпените.

Гледайте глобалната картинка.

преди 2 минути, miro20 написа:

Интересно защо цитата на коко  не е желия по горе :) 

А на коко1 само да кажа че това е тест и за такива реакции като неговите.  Коитопък някой лумпен да подклажда и да се тупа в гърдите кой е по булгар булгар...  :)  

Не се връзвайте и не падайте на нивото на лумпените.

Гледайте глобалната картинка.

Стискам ръката на всеки комунист-русороб който замине за Русия за да се докаже. Ама такива няма всичките са евтини мекерета.

преди 7 минути, miro20 написа:

Сидерович се изхаби и провали, копейкин пое щафетата на тези планирани операции с бодра стъпка .

Вече отвсякъде го лаят за златния пръст, въпрос на време е лумпените му да съфиресат, че е минал през партиите на предишните "патриоти". Козината мени, нрава не.

преди 2 минути, miro20 написа:

За пари всичко правят :) 

Като него, само че тия мекерата са от скъпите, докато платения-трол Теточков е от тия дето им дават по-някой лев колкото да не умрат от глад.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Вече отвсякъде го лаят за златния пръст, въпрос на време е лумпените му да съфиресат, че е минал през партиите на предишните "патриоти". Козината мени, нрава не.

Точно това ми е най гнусно на тези продажници .

Нека да са комунета, платени путлювисти , заблудени тъпаци, няма проблем, всякакви изроди съм виждал ....  но да НЕ се пишат "български патриоти" .

В момента всички Възрожденци се въртят в гробовете си от това тотално унижение и предаване на принципите и идеалите им .

Тъжно ...

преди 1 минута, miro20 написа:

Точно това ми е най гнусно на тези продажници .

Нека да са комунета, платени путлювисти , заблудени тъпаци, няма проблем, всякакви изроди съм виждал ....  но да НЕ се пишат "български патриоти" .

В момента всички Възрожденци се въртят в гробовете си от това тотално унижение и предаване на принципите и идеалите им .

Тъжно ...

Мани, повечето възрожденци са били русофоби, айде техен избор да речем.

Ама да се кекериш от нова американска кола, в тузарска вила край морето, да напъваш да набутваш в казарма само най-бедните, които не могат да се откупят. Да приказваш за драстично вдигане на данъците, като знаем, че и 100% да ги направят - пак ще се крадат на 90%.

Патриотични са само изкуфелите бабки, щото не ги бъркат визите за Гърция, ни данъците. Дори имам усещане, че от злоба към младите го правят, все мрънкат по "проваленото" компютърно поколение. По цял ден кибичат у фейса, да въздишат по жителството и лагерите, инак ние сме им кривите.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

иванке, опраЙ си линка да води до конкретна страница. Или искаш да рекламираш сайта?

Дай да видим как става. Води си до конкретното видео, преди малко го тествах пак.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Мани, повечето възрожденци са били русофоби, айде техен избор да речем.

Ама да се кекериш от нова американска кола, в тузарска вила край морето, да напъваш да набутваш в казарма само най-бедните, които не могат да се откупят. Да приказваш за драстично вдигане на данъците, като знаем, че и 100% да ги направят - пак ще се крадат на 90%.

Патриотични са само изкуфелите бабки, щото не ги бъркат визите за Гърция, ни данъците. Дори имам усещане, че от злоба към младите го правят, все мрънкат по "проваленото" компютърно поколение. По цял ден кибичат у фейса, да въздишат по жителството и лагерите, инак ние сме им кривите.

Дай да видим как става. Води си до конкретното видео, преди малко го тествах пак.

Друго си е да ги пратят на море като ударници.

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'коги си станал ударник в тк3с-то MHL и те наградят с почивка на море'

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.