Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Toto2 написа:

Леле верно ли го написа това? Наистина ли се правиш на глупав?

Ще служите ли или ще се оправдавате?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не, не се отнася, анландънмъ !

Що така? Защо само за вас не се отнася? Що така алангро? Това не може да е истЕнско.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Що Ицето Христов къде е бил? Нали беше с Борисов и сега пак е с Борисов. Той винаги си е бил с Борисов и с Доган.

IMAGE_9154594_40_0.jpg

Да, съюзи се за да го победи, но не му се получи и даде оставка или си забравил?

преди 3 минути, Toto2 написа:

Сина ми на 30. Кво да го питам. Няма как да го пращам дето и да е, не е в тая възраст.

Е как да няма за кво да го питаш, питай го дали ше те обича, че ше става баща а ти млад баща искаш да го пратиш половин година да спи с малцинствата в една стаая. Тва че е на 30 не означава, че ако копейката върне казармата няма да го хване. Или вие за ква възраст говорите. Най-малките момчета на 17 - 18? Те да ходят да видят какво е, тъй ле?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ще служите ли или ще се оправдавате?

Кой се оправдава и на кого да служа? На американското посолство ли?

Ако имаше казарма за сина, щях да знам че ще е добре за него да бъде там. Га. щях да го пратя.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, съюзи се за да го победи, но не му се получи и даде оставка или си забравил?

Сега се съюзи и с Пеевски, и с Борисов кога ще чакаме оставка на правителството?

току-що, Toto2 написа:

Ако имаше казарма за сина, щях да знам че ще е добре за него да бъде там. Га. щях да го пратя.

Е не, ти си на рашкото, разбрахме вече!

преди 2 минути, Toto2 написа:

Айде бе, питай го дали много ще ти се радва, че искаш да го пратиш с малцинствата на лагер половин година. Гледай се къв си лицемер долен. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Сега се съюзи и с Пеевски, и с Борисов кога ще чакаме оставка на правителството?

Кой се е съюзил, бъди конкретен .... ако трябва да има цивилизационен избор никога не бих избрал "чугуна"! Виж са теб, що не избра "чугуна" , а се натискаш в Джърмани? С тези повърхностни, и елементарни разсъждения е така, както в политиката, така и в живота ... с парцала !

преди 7 минути, Гражданин написа:

Е как да няма за кво да го питаш, питай го дали ше те обича, че ше става баща а ти млад баща искаш да го пратиш половин година да спи с малцинствата в една стаая. Тва че е на 30 не означава, че ако копейката върне казармата няма да го хване. Или вие за ква възраст говорите. Най-малките момчета на 17 - 18? Те да ходят да видят какво е, тъй ле?

Точно па вие да ми говорите за война, казарма. Една от войнствените държави в целият свят, навсякъде се протестират казармите на САЩ. И всяка година правите война, размирици някъде по света.

Даже имате и празник на ветераните.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ден_на_ветераните

току-що, АСПЕКТ написа:

Точно па вие да ми говорите за война, казарма. Една от войнствените държави в целият свят, навсякъде се протестират казарми на САЩ.

Да беше служил, чичко (мъжкото на лелка хигиенистка).

Щеше да чистиш нужници, ама за без пари, че и ще си плащаш по една дебела тарифа. В казармата не може да оцелееш без пари.

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Мойта казарма се усвоява макс. за 2 седмици

В тази тема много я разбирате казармата.

Лошото е, че и в наща тема пишат същите наивници и се чудят що не могат да земат Киев за три дена.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Има платена казарма, дето се кара в пъти по-лек режим от нашия. Правите се на умрели лисици, не?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Да беше служил, чичко (мъжкото на лелка хигиенистка).

Щеше да чистиш нужници, ама за без пари, че и ще си плащаш по една дебела тарифа. В казармата не може да оцелееш без пари.

От личен опит ли го казваш? Това с парите? Или с натура си плащал, щом си нямал пари? Щом си разбрал, че без пари не можеш да оцелееш. Въпросът е как си го разбрал?

току-що, Реджеп Иведик написа:

В тази тема много я разбирате казармата.

Лошото е, че и в наща тема пишат същите наивници и се чудят що не могат да земат Киев за три дена.

Не ща да ги виждам тия боклуци и за 2 часа.

Завлякоха ме насила, клеха ме насила, и ми струваше колкото малка сватба. И без тия отрепки едвам оцелявахме.

Измет проклета!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Точно па вие да ми говорите за война, казарма. Една от войнствените държави в целият свят, навсякъде се протестират казарми на САЩ.

Да, и има там сигурност, няма конфликти където са те! Пример където си ти са най-големите х'американски бази, т.е. ти си на най-сигурното място в Европа!..А ходи в чугунистан бре, всички тези са ти несъстоятелни и противоречиви ... всички!

току-що, АСПЕКТ написа:

От личен опит ли го казваш? Това с парите? Или с натура си плащал, щом си нямал пари?

Родителите си деляха от залъка, че да вардя празни складове. От личен опит.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Родителите си деляха от залъка, че да вардя празни складове. От личен опит.

Аха и с връзки. Пак с помощта на ма.ма и тате. Сигурно, членове на БКП. Иначе как ще получиш наготово работа.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не ща да ги виждам тия боклуци и за 2 часа.

Завлякоха ме насила, клеха ме насила, и ми струваше колкото малка сватба. И без тия отрепки едвам оцелявахме.

Измет проклета!

Необходимо зло.

Я си представи невъзможното, че братята украинци се огънат и рашистите нагазят Дунава.

Пак ли ще събуваме гащите като на 9 ти септември ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Необходимо зло.

Я си представи невъзможното, че братята украинци се огънат и рашистите нагазят Дунава.

Вардих празни складове, правихме сапунки, и участвах в йерархията на затвор.

Туй ли ще спре рашистите? Като ни навлечаха каските и заприличвахме на фашисти пред Сталинград.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Необходимо зло.

За какво им е на Россия бедна зависима от САЩ България? Нали си научиха урока 50 години? Да плащат отново взетите кредити ли? Ти искаш ли ипотекирано жилище?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Необходимо зло.

Е той Тагарев сега като прати всичкото въоръжение българско на укра, после ние с кво ще се бием?

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

След оставката на електоратът им. На сюрията гейпросащесср трололинки.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Е той Тагарев сега като прати всичкото въоръжение българско на укра, после ние с кво ще се бием?

Ма ти искаш да се биеш? Нали ревеш да не се бием, все едно някой ни праща някъде! Радвай се че така без въоръжение, няма да пратят никой и нищо евентуално!

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

За какво им е на Россия бедна зависима от САЩ България? Нали си научиха урока 50 години? Да плащат отново взетите кредити ли? Ти искаш ли ипотекирано жилище?

По причините за какво им беше 45та. Да има рабзии да се пъчат на место нея, включаемо да мрат на место нея!

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Ма ти искаш да се биеш? Нали ревеш да не се бием, все едно някой ни праща някъде! Радвай се че така без въоръжение, няма да пратят никой и нищо евентуално!

Мале, мале, верно сте "умнокрасиви". Ми като нямаме оръжие, който се сети може да ни "посети". Нито Турция, нито Гърция ще ги спре нато. И една румъния може да реши да си вземе добруджа. Примерно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.