Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Всичко ти е комсомолско в изказа. По нагоре обясняваше нещо си как родината щяла да стане по-добро място, като продължим да сме в ес и нато. Типично пропаганден стил и словослагане. Все едно си се изправил на кадетрата и откриваш комсомолско събрание. Само дето некои неща си сменил с други думи. Все още имам спомени от онова време, бил съм чавдарче, пионерче и комсомолче. После ни писна и свалихме комунягите. Та некви да ми обясняват колко съм бил комуне и вата да ходят на психиатър.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Чак и мейли пишеш.

Ако не бяха такива сектаджии, малко диалог да имаше с вас, щяхте да сте първи. Имаше момент, дето вярвах, че може нормално да се комуникира с вас. Всеки има трески за дялане, въпросът е, че искате да моделирате народа, по вашия модел. Бабичките искат соц порядки, те мятат за вас, ама България не е само бабишкери.

Не тъй ами съберете де що има шапкар, джандар, бавачки и продавачки на пазара. Таксисти. Фризьорки на конски опашки. Готвачката от стола. Сберете изчаткали лумпени дето искат да правят робство на новите поколения, и чакайте да вземете власт. Зъбете се и заплашвайте с Белене, викайте ни предатели, щото сме малко по-образовани, и вече сме сърбали попарата на прогресивен данък, на визи и на казарма. Ти не си, бабишкерите дето се радват на копейкин и те не са. Винаги сте били на дъното на доходите, и тия неща не са ви касаели. Квото ви хрърлят отгоре, на туй сте доволни. Тия големите породи кучета, имат повече режийни, от "възрожденци" те. Не излизало от селото си, държавата щяла да моделира. Казарми и данъци им дай на селяците, на туй се радват.

После се чудите, що ви подиграват по всички социални мрежи. В наше село вика, кога ще е протеста, щото говедата не чакат. И що нямаме сандвичи.

Държава щели да преосновават.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Та некви да ми обясняват колко съм бил комуне и вата да ходят на психиатър.

Е къв да си бе Теточков. Данък плащаш патентен, в казарма не прати сина си, визи не те касаят. Точно комунделска история, да им е гадно на другите, щом тебе не те касае лично.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Всичко ти е комсомолско в изказа. По нагоре обясняваше нещо си как родината щяла да стане по-добро място, като продължим да сме в ес и нато. Типично пропаганден стил и словослагане. Все едно си се изправил на кадетрата и откриваш комсомолско събрание. Само дето некои неща си сменил с други думи. Все още имам спомени от онова време, бил съм чавдарче, пионерче и комсомолче. После ни писна и свалихме комунягите. Та некви да ми обясняват колко съм бил комуне и вата да ходят на психиатър.

И що пак ше качваш комуняги на власт? Гледай и как се жегваш "Та некви да ми обясняват колко съм бил комуне и вата да ходят на психиатър.". Аз вата нито съм ти казвал че си, нито че си комуне. Ти сега излиза че лъжеш, аз винаги съм се аргументирал и то доста хуманно спрямо теб. Изглеждаш по-скоро ти тоя дето скача, агресира и крещи запалено. Все едно си на някой от вашите протести. Полудя нещо за неща дето не съм ти казвал. Я малко по-покойно го карай.

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, покажи разликата ... друго си е гюбека, чалгата - еманация на елементарността, първичните страсти и висша форма на простота :newspaper:

Подай малко напрежение на куку1, да запали перк...крилата и да отлети to the moon.

Едно аверче, ветеринар завърши, прибират го да служи. Прави някаква зверска травма и отива в болница. Разправя той за животните си полага повече грижи, отколкото военните лекари за него. За малко да си изгуби ръката.

В Горна Баня танковото, помните ли като бяха изтървали някакви отходни тръби, и плъзна зараза. Държаха ги вътре като пленници, не даваха войниците да получават отвън храна.

Аз лично съм свидетел, на безчовечно, подигравателно отношение от нашия бацил. Направих някакво брутално възпаление, он ми се подиграва и хили като пача.

Имахме смъртен случай по мойта служба. По соца си беше в реда на нещата да върнат донаборника в ковчег, особено по разни учения ЩИТ.

Ей за това дълбоко презирам военщините, разликата от затвора е незабележима. В полза на затвора, щото поне знаят за кво ги държат затворени, и ходят да работят истинска работа. Нас не ни дадоха да си закърпим каишите на каските и автоматите.

Тия невръстните тука, дето слушат баба си за живота, която от село не е излизала. Нямат на идея какъв подарък от съдбата са получили, че не им се налага лично да се разправят с бесни шапкари, и циг ани в казарма. Фанал си нашия шапката, кацнал в Берлин, и плюе ЕС. Да не обърка самолета с московския? Ни за виза са го гърбили, нас ни даваха само временни визи, работната емиграция беше на порядъци по-сложна. Ползват се от ЕС привилегиите, и се оплакват, че били лоши. Хубаво било в соц затвора, дето нямаш контрол над собствения си живот.

https://www.facebook.com/Dani.Ivanov.blog/videos/1063756711269569/

Цитат

Дани Иванов
7 ч.  ·
На "революционерите" на Копейкин, още не им били казали за какво протестират...

Има и яки коментари под видеото.

Инак за протокола - аз съм ЗА протеста, ако бях в София щях да отида като на оня за запазване на лева.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Да, покажи разликата ... друго си е гюбека, чалгата - еманация на елементарността, първичните страсти и висша форма на простота :newspaper:

Кое е простота? Върви да гледаш педофилски филми с 13 годишни момченца, които били интимни близко(опасно близки) и бинго с голи трав.естити.  

Аз не съм нападал никой пръв. Само отвръщам. Така че да, може ли да се възпаля, когато някой ме обижда? Разрешено ли е или не? Тая тема по принцип е за Възраждане и всеки антивъзраждане може да си ака колкото иска, без да се знае той ква теза защитава. Гербав ли си, пепейка ли си, рязан ли си, нема значение. Всички сте ортаци да акате връз Възраждане. Няма лошо, ама се обиждате като ви отвърнат. От спорове отдавна се е доказало в този форум че полза няма. Така че акайте си, аз ще си качвам клипчета и толкоз. От дискусии полза и файда няма.

знаех си че всички изрожденци са го изгледали за да знаят за какво се разказва... :) 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Кое е простота? Върви да гледаш педофилски филми с 13 годишни момченца, които били интимни близко(опасно близки) и бинго с голи трав.естити.  

Не ме влечат твоите интереси ... не го ли разбра до сега?

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Отречи се още два пъти. Един не стига и затова поповете повтарят три пъти подканата за отричане от дявола.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Той милия не е виновен, явно над милата ни рОдина верно върлува някаква тежка форма на луда крава сред хората, лечението явно е само Белене.

Много неща върлуват, а крайният симптом се изразява с появата на група нещастни фашисти, които си мислят, че могат безнаказано да правят каквото си искат, щото живеели в демокрацията, която плюят постоянно. Добър отличителен белег е, че искат да пращат другите в Белене.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Отречи се още два пъти. Един не стига и затова поповете повтарят три пъти подканата за отричане от дявола.

И 100 пъти да ви повторят пак си оставате зомбита. ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц ...

Явно няма повече ресурс, като Правец с 64 килобайта памет сте.

току-що, N1K17Y написа:

. Добър отличителен белег е, че искат да пращат другите в Белене.

(8).thumb.jpg.7ca59b8d804e274f11228df1351a8755.jpg(9).thumb.jpg.3ddfdf566d742c300446fd3e9658aac5.jpg

Не спира да заплашва тоя вашия, с Левски и с народ се асоциира, който не е с тях щели да ни пращат преи черните души.

Който не е с нас е против нас, комунягите навремето тъй се оправдаваха за лагерите. Враг който не се предава се унищожава.

Пък то ние, народът, искаме да си управляваме самИ живота, не разни шапкари, данъчни и чиновници в посолства.

Баба ви Искра и готвачките край Копейкин, ако можеха да управляват щяха да оправят първо тях си. Не да ми вдига данъци, че да има повече за тях.

large.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpg

https://www.facebook.com/search/top?q=varnahot.com

преди 1 час, IvanKirov написа:

И 100 пъти да ви повторят пак си оставате зомбита. ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц - ЛГБТ - соц ...

Явно няма повече ресурс, като Правец с 64 килобайта памет сте.

Кой го казва? Възраждане - Русия, Възраждане - Русия.

Цитат

varnahot.com
11 март  ·
Ама разбира се …. Собствено производство да развием , все едно нямаме . Луканка Маджаров , килограма на която излиза 67 лв . Ето ти собственото производство , кух Копейкин !

Tъй беше и като не ни пущаха да работим по ЕС, и Ганю имаше избор. Първата ми заплата - 100$ месечно. Няма и 4 долара на ден. Според ООН това беше границата на физическо оцеляване. Завършил магистър, с 2 чужди езика и около 2 години опит по специалността - по 3 долара и центове за Божи ден. Тъй беше по ганьовско, като не ни пущаха в ЕС. Туй искате да възкресявате. И малко ми е това, и в казарма ме набутаха, дето без кеш си умрял от глад.

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Твоята партия прожектира такива филми.  Наслади се.

току-що, АСПЕКТ написа:

Кой го казва? Възраждане - Русия, Възраждане - Русия.

Вие не сте с Русия бе, вие сте никои.

На Путин му дреме на дедовия за вас, туй не ти е Хрушчов, да изнасяме домати, да внасяме МИГ-ове.

току-що, IvanKirov написа:

Вие не сте с Русия бе, вие сте никои.

На Путин му дреме на дедовия за вас, туй не ти е Хрушчов, да изнасяме домати, да внасяме МИГ-ове.

Също му дреме какво си мислят соросоидите.

Като излезем от НАТО - Ердоган отсега рисува новата карта. До Кърджали ще се ходи с виза. Нали са ви любими!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Също му дреме какво си мислят соросоидите.

Аз не съм соросоид бе, затуй ви намрази народа.

Като не щем да се занимаваме с простотиите ви , ни изкарвате какви ли не боклуци. Ни съм с Герб, ни с ПП, ни с Христо Иванов. Мразя гейщините точно колкото тебе.

Щот си нямате огледало, да видите кой е вреден за народа.

Да беше служил поне, като лумпенствувателствувате за ново наборно робство, Да видиш кво е месец гладен и некъпан, да останете 2 бели вишки със още 50 ман гала, които те мразят. Щото си бял. 

Всеки младеж с 2 грама мозък, ще гласува с краката си, пред подобно издевателство. Като навърши 27 години не могат да го приберат войник. 2-3 години поработи след вишо, и не може да го пипнеш.

Хората не са на акъла на баба ти, дето по нейно време тъй се възмъжавало, и кой не излязъл ефрейтор не можел да се ожени. Живеете в минали векове.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Като излезем от НАТО - Ердоган отсега рисува новата карта. До Кърджали ще се ходи с виза. Нали са ви любими!

Аз не съм соросоид бе, затуй ви намрази народа.

Като не щем да се занимаваме с простотиите ви , ни изкарвате какви ли не боклуци. Ни съм с Герб, ни с ПП, ни с Христо Иванов. Мразя гейщините точно колкото тебе.

Щот си нямате огледало, да видите кой е вреден за народа.

Да беше служил поне, като лумпенствувателствувате за ново наборно робство, Да видиш кво е месец гладен и некъпан, да останете 2 бели вишки със още 50 ман гала, които те мразят. Щото си бял. 

Всеки младеж с 2 грама мозък, ще гласува с краката си, пред подобно издевателство. Като навърши 27 години не могат да го приберат войник. 2-3 години поработи след вишо, и не може да го пипнеш.

Хората не са на акъла на баба ти, дето по нейно време тъй се възмъжавало, и кой не излязъл ефрейтор не можел да се ожени. Живеете в минали векове.

Кой е вреден на народа? Чуждопоклонството и управлението на България от предатели и спуснати хора от чужди държави. Да си налагат своята идеология. 

на 9.06.2023 г. в 6:55, JohnTRIVOLTA написа:

351469490_263450996356475_81889113055149

Вчера ... ! С началстовото ! ... Да ва похваля, че не смеете :burger:

Обърнахте ли внимание чии са портретите на стената ?

на Путлю и Лавров.

Не на някои исторически личности, не на хора с огромен принос за руската култура или остижения, а на военопрестъпниците Путлю и най големия външен лъжец Лавров.

Все едно тук да имаме в администрациите портрети на ББ или на Зеления Чорп  :) 

тъпите рашисти не могат да разберат че хората и политиците са преходни , че са се увлекли по един несменяем диктаторски режим до степен да му се кланят на портретите.

Даже  в темите за РФ бях цитирал че имат и икони с лика на Путлю .

Тотално извращение.

Ама дори не се усещат колко е жалко това.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Твоята партия прожектира такива филми.  Наслади се.

Аз съм си видял семето и му се радвам, прави му сметката ти, че забременяване през анус не ми е известно да има!

преди 3 часа, Toto2 написа:

Аз не съм нападал никой пръв. Само отвръщам. Така че да, може ли да се възпаля, когато някой ме обижда? Разрешено ли е или не? Тая тема по принцип е за Възраждане и всеки антивъзраждане може да си ака колкото иска, без да се знае той ква теза защитава. Гербав ли си, пепейка ли си, рязан ли си, нема значение. Всички сте ортаци да акате връз Възраждане. Няма лошо, ама се обиждате като ви отвърнат. От спорове отдавна се е доказало в този форум че полза няма. Така че акайте си, аз ще си качвам клипчета и толкоз. От дискусии полза и файда няма.

Ми не знам на кво отвръщаш, само се слагаш на копейките колкото и рационални доводи да ти се вадят кви са фалшиви и боклуци. Явно искаш някакъв келепир покрай тях, за друго не мога да си обясня защо така се излагаш. Искат казарма, искат мизерия, искат и да крадат. И са бавачки, таксисти и тем подобни. Само могат да затрият държавата такива прокариотни дето не знаят какво е ЕС и какво е НАТО и кога се пише "и" или "й" и само казарми и джендери са им в кухите кратуни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.