Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз съм си видял семето и му се радвам, прави му сметката ти, че забременяване през анус не ми е известно да има!

И това ми го казваш, защото? Чак толкова пикантерии от вашата партия не искам. Чак толкова детайлно какво правите в централите. Ужас.

То си беше ясно, де.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Гражданин написа:

Ми не знам на кво отвръщаш, само се слагаш на копейките колкото и рационални доводи да ти се вадят кви са фалшиви и боклуци. Явно искаш някакъв келепир покрай тях, за друго не мога да си обясня защо така се излагаш. Искат казарма, искат мизерия, искат и да крадат. И са бавачки, таксисти и тем подобни. Само могат да затрият държавата такива прокариотни дето не знаят какво е ЕС и какво е НАТО и кога се пише "и" или "й" и само казарми и джендери са им в кухите кратуни.

Това, че ти го вярваш това, не означава , че е истина. Аз ги познавам лично хората и просто ми приличаш на махленската клюкарка. Разликата е, че и тая познава хората, за които говори гнусотии. А ти си ги виждал на картинки, чувал си и си чел за тях. Та просто е. Аз ги познавам, ти ми дуднеш кви са и какво са. Та освен лъжец, няма какво друго да си.

Руския комунист Костя пак лееше опорките на РУСКОТО ПОСОЛСТВО и Кремъл, че правителствата в Задунайската ни РУСКА ГУБЕРНИЯ се създавали в АМЕРИКАНСКОТО посолство и тн. и тн....

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на открито

преди 11 минути, Toto2 написа:

Това, че ти го вярваш това, не означава , че е истина. Аз ги познавам лично хората и просто ми приличаш на махленската клюкарка. Разликата е, че и тая познава хората, за които говори гнусотии. А ти си ги виждал на картинки, чувал си и си чел за тях. Та просто е. Аз ги познавам, ти ми дуднеш кви са и какво са. Та освен лъжец, няма какво друго да си.

Виждал съм достатъчно. Като за зоопарк са всички копейки. Крещят като маймуни, цапат сгради, не могат да свържат две изречения (очевидно не тарторите им), безредици правят и искат връщането ни към соца или да ни подарят на Русия направо. Противна картинка са, жалко че има голям извор на безмозъчни в държавата и се зарежда непрекъснато тази вредна пасмина. Видя се топ копейката кви игри играе с кворуми и т.н., за да бъде новия златен пръст. Който не го осъзнава е тъп, а който го осъзнава и въреки всичко предпочита да му е пред ципа на панталоните непрекъснато и да го защитава, работата не му е чиста.

2 ч.  ·

"Възраждане" се опитваха да всеят страх, а предизвикаха присмех. Замисълът им е очевиден: силата и насилието вместо правото и правилата. Не им се получава - нито обезсмислянето на парламента, нито сплашването. http://dw.com/p/4SRh3
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Кой е вреден на народа? Чуждопоклонството и управлението на България от предатели и спуснати хора от чужди държави. Да си налагат своята идеология. 

Както са вредни тия дето ги описа, същият е и тоя дето се снима с Митрофанова оня ден. Цунят различни зад ници в различни посолства, само една градска градина ги дели. Има пряк път от метрост. Изток, хотел Москва, до Козяк 16. Лично съм го минавал пеш.

Рашките до преди войната продаваха двойно по ЕВТИН газ на немците, спрямо нас. Още има живи хора, дето помнят германците пред Сталинград.

преди 1 час, miro20 написа:

Не на някои исторически личности, не на хора с огромен принос за руската култура или остижения, а на военопрестъпниците Путлю и най големия външен лъжец Лавров.

Тоя и леко педо... айде няма да казвам какъв се пада, жена му може да му бъде внучка.

преди 1 час, miro20 написа:

Даже  в темите за РФ бях цитирал че имат и икони с лика на Путлю .

Даже и на мобилизираните на фронта ги пращат. Даваха видео, не е виц.

преди 1 час, Гражданин написа:

Ми не знам на кво отвръщаш, само се слагаш на копейките колкото и рационални доводи да ти се вадят кви са фалшиви и боклуци. Явно искаш някакъв келепир покрай тях, за друго не мога да си обясня защо така се излагаш. Искат казарма, искат мизерия, искат и да крадат. И са бавачки, таксисти и тем подобни. Само могат да затрият държавата такива прокариотни дето не знаят какво е ЕС и какво е НАТО и кога се пише "и" или "й" и само казарми и джендери са им в кухите кратуни.

Не знаят и за кво са по протестите, дядката обиколи целия нет. Не са чели програмата на вожда си. Ония мургавите може и да са напълно неграмотни.

преди 1 час, Toto2 написа:

Начи написаха кво е станало в оная бирария, дето в частен имот са решили да не пущат ваще фашизоиди.

Костя събрал момчетата от залите, дал им по 50 лева и по 1 пица, и ги завел да влязат със сила в частен имот, цитираната бирария.

Напомня ми на мутрите на Волен. Същите пици, същите изпълнения, помниш ли как ги замеряха с камъни, и се криха под една маса. Волен после почна да ходи с боен пистолет, да се крие от народната любов.

Вървите плътно по стъпките му, а народът не обича мутраджийски изпълнения. Вече не е и прецедент, с негласуване вкарахте Пеевски да пише конституция. Волен същите работи ги правеше.

Цитат

Anton Kospartov
1 ч.  ·
На днешния ден 11 юни през 1942 г. е сключено споразумение между САЩ и СССР за взаимна помощ , оказала се от съдбоносно значение за СССР във ВСВ, тъй като бойната техника на Съветската армия и инфраструктурата на страната са  били почти унищожени, а стратегическите запаси от суровини са на привършване. Тогава САЩ отпускат на СССР помощ за 10,8 милиарда долара, които сега са около 170 милиарда долара. Това са 14 000 бойни самолети, 300 кораба, стотици хиляди автоматични оръжия, 1 977 локомотива, 66 дизелови локомотива, 9 920 плоски вагона, 1 000 вагона цистерни, 35 170 мотоциклета, над 427 284 камиона и джипове; 12 000 бронирани превозни средства ,18 564 танка, 8 000 трактора, 345 000 тона взривни вещества (боеприпаси, артилерийски снаряди, мини, различни експлозиви) , 2 670 371 тона петролни продукти .Американците доставят също така пушки, амуниции, барут, мед, стомана, алуминий, медикаменти, полеви радиостанции, радари, книги и друга продукция и много други. например 3 786 000 гуми, над 15 000 000 чифта войнишки обувки, 1 500 000 одеяла, 107 хиляди тона памучни тъкани, 5 милиона тона хранителни продукти (месни консерви, захар, брашно и др.) промишлени консумативи и други суровини.  Стотици производства са внедрени и цели предприятия са доставени на СССР.  Типичен пример е било преместването на завод за гуми  River Rouge на Ford Company. Целта на помощта е била възпиране на агресора фашистка Германия.
Без тези доставки, сега на територията на СССР може би щеше да се говори на немски.

преди 1 час, Гражданин написа:

Виждал съм достатъчно. Като за зоопарк са всички копейки. Крещят като маймуни, цапат сгради, не могат да свържат две изречения (очевидно не тарторите им), безредици правят и искат връщането ни към соца или да ни подарят на Русия направо. Противна картинка са, жалко че има голям извор на безмозъчни в държавата и се зарежда непрекъснато тази вредна пасмина. Видя се топ копейката кви игри играе с кворуми и т.н., за да бъде новия златен пръст. Който не го осъзнава е тъп, а който го осъзнава и въреки всичко предпочита да му е пред ципа на панталоните непрекъснато и да го защитава, работата не му е чиста.

Е, трябва ли отново да ти казвам кой вика и кряка в тоя форум. Не можа да се сдържиш да изречеш обиди. Къв е смисъла от всичко това? Аз няма да приема твоите изцепки, ти няма да приемеш моите думи. Тоя форум е явно взаимно да се обиждаме. Е, аз няма да участвам в това. Ще си ви дразня максимално когато ми е кеф и колкото повече се възпалявате, толкова забавата е по-голяма.

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Аз съм си видял семето и му се радвам, прави му сметката ти, че забременяване през анус не ми е известно да има!

Изродените изрожденци само така може да са правени.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

https://www.dw.com/bg/vzrazdane-ne-vsavat-strah-predizvikvat-prismeh/a-65884985

Добри беше един от създателите на Възраждане. Знае им кътните зъби.

Няма начин Копейката да не покажеше че е златен пръст както баща му Волен Сидеров 

преди 3 минути, Филипов написа:

Какво ми пускаш стари глупости бе?

В това видео разправя как е създавал Възраждане. Видял е 1000 пъти повече от нас.

Напусна ги като всички грамотни хора. Питаш ли се защо?

И повече ще станем. Докато изринем всичките тъпогрозни жълтопаветници. (обратното на епитета с който се самонарекоха). И всички храненици на Козяк. Поне 14 / 20 назначени идиоти да ни вкарат във войната.

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Много неща върлуват, а крайният симптом се изразява с появата на група нещастни фашисти, които си мислят, че могат безнаказано да правят каквото си искат, щото живеели в демокрацията, която плюят постоянно. Добър отличителен белег е, че искат да пращат другите в Белене.

Мноо ви е страх това Белене ей.

преди 5 часа, Филипов написа:

И повече ще станем. Докато изринем всичките тъпогрозни жълтопаветници. (обратното на епитета с който се самонарекоха). И всички храненици на Козяк. Поне 14 / 20 назначени идиоти да ни вкарат във войната.

Голям страх ви тресе да не ви пратят някъде :) :)

А уж сте против меките китки и джендърите.... :giggle1:

А иначе "идиотите никога не си учат урока на историята" :

Абсолютно същите лозунги и сега спрямо Рашистан и новонацисткия рашистки режим .

преди 8 часа, Coco1 написа:

Няма начин Копейката да не покажеше че е златен пръст както баща му Волен Сидеров 

ролята им е една и съща.

преди 5 часа, Филипов написа:

Има вероятност само с помоща на господарите ви , като 45та! Сега колкото и неграмотни и необразовани да има не са чак толкова, като в онези години!

преди 7 часа, Филипов написа:

Филя во Плевен, като платен-трол каквото и да кажеш е без значение. 

преди 7 часа, teo-glavata написа:

Дали не е време копейкин да изчезне, безследно?

Копейкин ще бъде премахнат по заповед на Путин. ГРУ е готово.

преди 10 часа, Toto2 написа:

вика

Тото 3 пак са те снимали докат си бил поркан и уморен след платен протест

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'nameTHиK Ha KyлTypaTa S T BILLA 10 utd - mt imgfli com cлeA 5 paKии...'

преди 2 часа, miro20 написа:

Голям страх ви тресе да не ви пратят някъде :) :)

А уж сте против меките китки и джендърите.... :giggle1:

А иначе "идиотите никога не си учат урока на историята" :

Абсолютно същите лозунги и сега спрямо Рашистан и новонацисткия рашистки режим .

ролята им е една и съща.

Войната е на САЩ и спонсорираха Хитлер, обявиха го мъж на годината, както Форд така и IBM също са му помагали. IBM са пращали техника за преброяване.

https://neobiknoveno.com/kak-nacistite-si-satrudnichat-s-ibm-za-holokosta-i-istoriyata-na-parviya-haker-kojto-gi-spira/

През следващото десетилетие стотици машини на IBM, заедно с резервни части и перфокарти, са изпратени в Германия, където се използват за организирането на Холокоста. Машините се инсталират в щабквартирите на СС по расовите въпроси и дори в концлагери като Дахау, където милиони евреи, цигани, комунисти, хомосексуалисти и инвалиди са обявени за политически или расово негодни, систематично идентифицирани, категоризирани и арестувани, депортирани и убити.

Как да участват САЩ във войната, след като войната е тяхна? И като участваха във войната какво направиха?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бомбардировки_над_България_през_Втората_световна_война

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Атомни_бомбардировки_на_Хирошима_и_Нагасаки

И разделиха Берлин на 4. Направиха си после съюз НАТО срещу Русия. 

преди 11 часа, Toto2 написа:

Е, трябва ли отново да ти казвам кой вика и кряка в тоя форум. Не можа да се сдържиш да изречеш обиди. Къв е смисъла от всичко това? Аз няма да приема твоите изцепки, ти няма да приемеш моите думи. Тоя форум е явно взаимно да се обиждаме. Е, аз няма да участвам в това. Ще си ви дразня максимално когато ми е кеф и колкото повече се възпалявате, толкова забавата е по-голяма.

Ами ти обиждаше първи, джендъри мендъри и т.н.. Очевидно линията на комуникация е маймунщина от твоя страна, така че ако се чувстваш обиден каквото повикало, такова се обадило. Показваш нивото като цяло. Аз бях отворен към дискусии, но виждам насреща само дивашки викове и как сте щели да ме отрепете някъде (една маймуна от вашите на лични съобщения) само защото си казвам мнението за НАТО и ЕС. А според тия маймуни България трябва да става социалистически руски резрват с накакви европейски свободи и всички да бъдат със шкембета, потници и каскети. Кой не е с вас, бил за Белене. 

преди 8 часа, Филипов написа:

Подкрепяш ли приматите с тениски на вгъзраждане, които ходят да се заяждат с хората и да се правят на нацистка полиция? Да казват кой какъв филм да гледа, да казват на собственик на заведение кои точно знамена да висят по стените на бара му и .т.н. Изключително дразнещи, нагли, глупави и агресивни хора, мислещи се за патриоти, а всъщност са неонацисти, водени за носа от един хамелеон, който изпълнява поръчки на господарите си от изток. Подобно просташко-агресивно поведение дълбоко ме отвращава и много бих се зарадвал, ако всички подобни отрепки си бият шута от България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.