Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

на 11.06.2023 г. в 7:49, Toto2 написа:

Цитати, цитати....от неизвестно кого. Някой "казал" нещо си и то е бярно, а това дето виждат очите ти и чуват очите ти са лъжа? 

А възрожденци пихме биричка в това заведение. Уж не сервират, па ни сервираха....Мишки.

Може да бъде изображение с 4 души, магазин за шапки и текстово съобщение

Май не е цитирана пълната /пред/история, затова да уточним излагацията ви :

Tatiana Christy е в компанията на Димитър Божанчев.

17 ч.  ·

Днес ходих да пия бира в якото заведение Cosmic Craft Beer в София, на чиято витрина стои надпис, че не обслужват хора от “Възраждане.“ Благодарение на този надпис заведенението стана хит в социалните мрежи и спечели много симпатизанти и нови клиенти. Но, околко този надпис много хора спекулират и ръсят мозък без да знаят детайлите. Някои много чувствителни демократи започнаха да викат – „ама това е дискриминация не може така.“ Аз казвам, че може! Някои казват, ама заведението си е напаривило самореклама, за да привлече хора, аз казвам – това са пълни глупости! И всичките тези мяучения от либералните демократи, докато самите те биват тормозени и обиждани и малтретирани от приматите от Израждане, изглеждат изключително нелепо и досадно! И знаете ли защо? Защото не сте информирани! Защото не се намери НИТО една медия в София да дойде да провери на място какво се случи и защо е този надпис на витрината. НИТО ЕДНА! Дори и жълтопаветните медии ги домързя да се размърдат да разберат какво се е случило на собственичката на магазина и какво са й причинили изражденците, преди тя да постави този надпис. Ето какво ми разказа тя – В магазина й влизат първо трима изражденици и започват да й правят забележки, че в магазина й има знамена на „чужди държави“ и че тя трябвало да ги свали и да сложи само български знамена.“ Приматите от Израждане не разбират, че знамената в бирарията са на международни клубни футболни отбори. Това е място, където хората се събират да гледат футбол и да пият качествена бира. Изражденците решават, че имат право да казват на собственици на бизнес какво да правят – точно като талибаните или хитлеристите! Забележете, лумпените не си купуват бира, не са клиенти, те са дошли там да тормозят хората и да провокират! След като тези изражденци биват изгонени от клиенти на заведението, собствениците поставят надписа. Изражденците са носели фланелки на Израждане и затова е било ясно коя партия представляват. След като надписът е сложен на бирарията в резултат на инцидента с приматите, хората възторжено започват да го споделят. Собствениците, които не искат да споменавам имената им публично, ми казаха, че никога не са търсили някакъв маркетингов ефект или са искали умишлено да политизират бизнеса си. Сложили са надписа след безобразното поведение на изражденците! И имат пълното право на това! След като за надписа научава късопишото нелепо фюрерче на Израждане, то праща 10 изражденци да щурмуват бирарията – м/у тях и един депутат, който най-нагло развява депутатската си карта. Тези хора идват умишлено да тормозят и да пречат на бизнеса на частни собсtвеници. А частната собственост Е НЕПРИКОСНОВЕНА! Стига се до викане на полиция и изражденците биват разкарани от заведението. Собствениците на бирарията никога не са търсили публичност и никога не са търсили конфронтация, но бидейки отвратени от изражденската измет, слагат този надпис и с пълно право. Надявам се, с казаното по-горе тъпите спекулации относно надписа да приключат. Иначе, злото на Израждане роди добро – много нови клиенти за бирарията. Днес човек не можеше да се размине там – заведението беше пълно и вътре и отвън. Срещнах се с много съмишленици и беше изключително приятно да съм в среда свободна от изражденски дебилизъм. Посетете бирарията! Бирите им са СУПЕР!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 10 минути, bioid написа:

Както искаш, така си го представяй.

Това е малоумен отговор. Появяваш се, за да се защитавате и ги правиш още по-зле нещата. Наистина ли нямате думи в речника си, за да се обосновавате?

преди 2 минути, bioid написа:

Няма смисъл.

Защо да няма смисъл? Ето, пълниш партийната тема с празни мнения, разводняваш я с безсмислено съдържание колкото да се прелисти и като някой случайно я отвори с линк да не попадне на първото, което се вижда: как разобличават маймуните.

лоботомирко, спонсорирани съобщения на заведение в което пият, а сигурно се и друсат с наркотици? Да не си станал рекламно лице?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Защо да няма смисъл? Ето, пълниш партийната тема с празни мнения, разводняваш я с безсмислено съдържание колкото да се прелисти и като някой случайно я отвори с линк да не попадне на първото, което се вижда: как разобличават маймуните.

То от тези разобличавания на всеки избори Възраждане имат с 100 000 гласа повече. Продължавайте все така с разобличенията.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Ехааа!!!

Щом цялото опълчение на козяк, барабар с модератор се е юрнало в темата за Възраждане, значи голям страх ви тресе - контранастъплението е започнало, а това означава само едно - Възраждане върви в правилната посока!!!

ЕС ЗАПОЧВА ДА ОТНЕМА ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИ ОТРИЧАЩИ ЛГБТ ДОКТРИНАТА ЗА ПОЛОВА НЕУТРАЛНОСТ

ШАЛАПАТОВА! ВКАРВАМЕ ЗАКОНА ЗА ПОЛОВАТА НЕУТРАЛНОСТ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УИЛИЩА! КОЙТО НЕ ГО СПАЗВА, НАКАЗАНИЕТО Е ОТНЕМАНЕ НА ДЕТЕТО ВИ

Пак ти започнаха илюзиите. Пий един лосион да се оправиш

преди 23 минути, bioid написа:

То от тези разобличавания на всеки избори Възраждане имат с 100 000 гласа повече. Продължавайте все така с разобличенията.

Ми нормално, прокариотните се множат, но това е само ефектът от това че натрупаха бая пара тия копейки и сега е нормално да имат по-голям обвхат на рекламата си та си докарват още нещастни прокариотни. Но и този резервоар ще се изчерпа и от тук насетне копейките ще потръгнат надолу. Вече се виде копейката как играе номерата на сидер ага със златния пръст по време на кворуми и т.н.. Времето е скоро. Жалкото е че ше излезе пенсиониран като милионер, а обикновени копейки ше са още по-бедни ама бедността им е заслужено наказание за простотията.

преди 7 минути, bioid написа:

Ще поживеем, ще видим.

Колкото и да поживеете, каквото и да се случи и да го видите. Няма шанс да го осъзнаете. Природа.

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

лоботомирко, спонсорирани съобщения на заведение в което пият, а сигурно се и друсат с наркотици? Да не си станал рекламно лице?

Бабо верно ли си ти :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

преди 49 минути, Гражданин написа:

Ми нормално, прокариотните се множат, но това е само ефектът от това че натрупаха бая пара тия копейки и сега е нормално да имат по-голям обвхат на рекламата си та си докарват още нещастни прокариотни. Но и този резервоар ще се изчерпа и от тук насетне копейките ще потръгнат надолу. Вече се виде копейката как играе номерата на сидер ага със златния пръст по време на кворуми и т.н.. Времето е скоро. Жалкото е че ше излезе пенсиониран като милионер, а обикновени копейки ше са още по-бедни ама бедността им е заслужено наказание за простотията.

Що при вас НПОи не плащат ли добре вече? ПосолствоТО?

Виждам, че правите филми за педофили, бинго с голи тран.сита, сви.рки на мъже в театъра и това всичкото било изкуство. То тогава нашите магистралки правят изкуство на всеки тираджия. Дайте пари на тези жени.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Айде ся пък Ален подпукахте. Ти да не си герой в някое от видеата му бре Ваньо?

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Не ме е страх, тъжно ми е, че психиатриите не работят, да ви приберат половината. А форумът направо ще трябва да го закрият. 

Като не те е страх защо плачеш срешу него тогава?

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Що? Тебе ще ти е хубаво ли? Явно ти се ходи там.

Аз какво ще правя там?
Белене е за отайката на обществото която управлява вече 33 години, за тия които поддържат и подкрепят разграбването на България и предаването й от една към друга зависимост.

преди 52 минути, АСПЕКТ написа:

Виждам, че правите филми за педофили

Може и за себе си да ги правят, хем производители, хем потребители. В Китай, всички такива отдавна да са тор за оризищата.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

.................. Виждам, че правите филми за педофили, бинго с голи тран.сита, сви.рки на мъже в театъра и това всичкото било изкуство. ................

Твоята завист е пословична, без съмнение :newspaper:

изрожденците пак са вилнели през нощта

7 ч.  ·
През нощта сме имали посещение. Някой явно иска да намекне за "Кристалната нощ", когато такива знаци са поставяни на магазините на евреите.
Надписът е премахнат.
Нашият ще продължи да стои.
Кратка историческа справка за незапознатите:
Кристалната нощ, която също се нарича и „Нощта на строшените стъкла“
В нощта на 9 срещу 10 ноември 1938 година започва вълна от погроми срещу евреи в Германия и Австрия, поставили началото на Холокоста в Европа. Името Кристална нощ е дадено заради звука от потрошените стъкла на хиляди витрини на над 750 магазини, собственост на евреи. Опустошени са синагоги. Разграбена е и е унищожена друга еврейска собственост. 30 000 евреи са арестувани и изпратени в съществуващите вече концлагери, а 91 евреи са убити. Зад набезите стои паравоенната организация на управляващата Националсоциалистическа германска работническа партия и е извършена по инициатива на нейния водач Адолф Хитлер.

преди 1 час, Bubbles написа:

Белене е за отайката на обществото

Таман вчера ви цитирах фюрер ви. Или сме с вас или ни пращате при черните души. Нямате и 6 % представителство, 94% не сме с вас, вече се наредихте да колите и бесите който  е опозиция. Мутрите на Расате и Волен беснеят из градовете, нещо различно ли очаквате да постигнете, от на Расате и Волен?

преди 1 час, Bubbles написа:

Дал съм ти линк на точна секунда.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Виждам, че правите филми за педофили, бинго с голи тран.сита, сви.рки на мъже в театъра и това всичкото било изкуство. То тогава нашите магистралки правят изкуство на всеки тираджия. Дайте пари на тези жени.

Кои ние бе фашимерия, народът не харесва ЛГБТ. Не харесва и вас.

Толкова ли е сложно? Баба си може да залъжеш с двуполюсен модел, американец можеш. Тука не минава.

преди 3 минути, miro20 написа:

изрожденците пак са вилнели през нощта

Ти ся ... к'во не из израждан ли??? :) 

п.п. Ех ...Мире ке видиш ко ке кът станеш майка ... :) 

преди 45 минути, Sliderum2 написа:

Може и за себе си да ги правят, хем производители, хем потребители. В Китай, всички такива отдавна да са тор за оризищата.

В Китай 70 % от паплачта не могат за излизат зад граница. Работят като диви, мизерия, тотален Биг Брадър.

Половината нет им е блокиран.

Към туй ли ни водите?

преди 21 минути, IvanKirov написа:

фюрер ви.

Кой?

преди 22 минути, IvanKirov написа:

вас

Кои нас?

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Дал съм ти линк на точна секунда.

Да да видях че изобщо само заглавието на видеото има общо с Ален но все пак ми стаа интересно.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кой?

Костя Копейкин.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Кои нас?

Менте патриотите.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Да да видях че изобщо само заглавието на видеото има общо с Ален но все пак ми стаа интересно.

Гледай го, за вашите е. Таксисти, лелки от женския пазар, бавачки и сие.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Като не те е страх защо плачеш срешу него тогава?

Аз какво ще правя там?
Белене е за отайката на обществото която управлява вече 33 години, за тия които поддържат и подкрепят разграбването на България и предаването й от една към друга зависимост.

Утайката изплува 1944, не си е тръгвала никога от властта.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аз нито филми снимам, нито с посолства или НПО-та работя. А ти си хигиенист в чужбина и чистиш след такива изпълнения в театъра ли? 

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Костя Копейкин.

Менте патриотите.

Гледай го, за вашите е. Таксисти, лелки от женския пазар, бавачки и сие.

Какво общо имам аз със тези?
Това е Атака две, никакви националисти не са.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Какво общо имам аз със тези?
Това е Атака две, никакви националисти не са.

Стори ми се, че ги защитаваш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.