Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, Филипов написа:

Total 20 IQ

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Стори ми се, че ги защитаваш.

Нещо си се объркал.
Какво да им защитавам? Циркаджии, единствената полза от тях е, че уж хапят ППДБ и ГЕРБ, но май е само уж.
Както казах - Атака 2.

преди 18 минути, Bubbles написа:

Нещо си се объркал.
Какво да им защитавам? Циркаджии, единствената полза от тях е, че уж хапят ППДБ и ГЕРБ, но май е само уж.
Както казах - Атака 2.

Кой това? Защо да е само уж?

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
3 ч.  ·
Официалната страница на Възраждане - Пловдив ме нарича баба Гуна и ми се подиграва на възрастта и външния вид. Явно за таксиметровите шофьори и готвачки да са депутати е детската им мечта. Моя не е. Влязох заради идеите и си тръгнах именно заради този културен шок при досега с дъното на обществото, който е събран там. Вижте ги хубаво - ТОВА Е ОФИЦИАЛНА ПАРТИЙНА СТРАНИЦА! Вижте им тона, възпитанието, образованието и културата. От лидера до най-дребното бакшишче в тази партия, вонята на простотия и невъзпитание блика отвсякъде. Дори отново са коментирали сина ми, заради което ще сезирам и съответните органи да се обясняват къде намесват непълнолетни в политическите си мерзки интриги!
Елена Гунчева-Гривова

Ааа, заведението само за фашистгейпросащесср трололинки, което не пуска "евреи" и "негри" да влизат, било сефтосано? Мирко, като не искат посещения, да го направят клуб, знакът за влизане на клубни членове - мастилен печат свастика на меките китки.

Цитат

Ако днес бяхме 16 република на СССР децата на комунистите и Копейките,щяха гордо да умират за Путин в Украйна.

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Кой това? Защо да е само уж?

Ами твърде крайни са и твърде високо крякат, а това говори че са само лаладжии.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Може и за себе си да ги правят, хем производители, хем потребители. В Китай, всички такива отдавна да са тор за оризищата.

https://clubz.bg/137831

Цитат

Как Копейките надраскаха софийско магазинче с JUDE - типично за нацистите

Цитат

Добре знаем, че копейките са срещу ваксините, а са ваксинирани, срещу еврото са, а си държат спестяванията в евро, срещу Сорос са, а жената на Копейката си гледа децата с грантове от Сорос, срещу намесата на чужди посолства в българската политика са, а в същото време са любимци на Митрофанова и не го крият.

udei1-transformed.l.webp

udei-2.l.webp

Цитат

Всъщност причината за табелата, с която собствениците отказват да сервират на привърженици на Копейкин и неговите нацисти, е че онзи ден са се появили няколко от тях с тениски на нацистката им партия и без да си поръчат дори, започнали правят забележки на момичето зад бара да свали всички чужди знамена и да сложи на тяхно място български.

Това е типично за нацистите, чийто кафяворизци правят точно това години наред по улиците на цяла Германия.

След скандала, който вдигат нацистите на Копейкин, в бирарията решават да сложат тази табела.

В резултат Копейкин лично изпраща 10 бабаита, водени от депутата Славчо Крумов, който размахва в стил "Волен Сидеров" депутатската си карта, очевидно настоявайки, че има имунитет, и с това успява да уплаши полицията, която след разговор не арестува никого от останалите прима̀ти от нацистката групичка, макар да няма да право да арестува само и единствено депутата.

Добре бе Теточков, не ви обичат хората. Не допускате ли, че проблемът иде от вас?

Не всеки се кефи на неграмотни мутри, да му беснеят в заведението, и да се разпореждат какви знамена да декорират. При все, че не смъквате руския и донецкия байрак. Че и депутатски карти размъквате, случайно някой да не ви противоречи.

Додеяхте на много народ с изцепките си. Не сме забравили, че качихте Пеевски да пише Конституция. Май гласувахте и за нови самолети.

Волен 2.

Днес им четох програмата, продължават да настояват да връщат казармата.

Някой много, ама много изтрещял трябва да се върже, че служба на мотика има някаква полза за когото и да е. По ваше време може и да са ви учили на нещо, по мое време ни набиваха 5 месеца кви сме гошаци боклуци и новобранци. Нищо друго. Не дните, часовете броях до края да се свърши да я гледам тая неграмотна измет.

После тоя скапан народ чака да ходя да умирам за него!

Ето благоволили са накрая да си качат новата програма, държат си да махат плоския данък:

Цитат

6.2. Спешни мерки
Въвеждане на семейно подоходно облагане и предвиждане на съществени
данъчни облекчения за семействата с деца и ученици.

https://vazrazhdane.bg/wp-content/uploads/2023/03/myPlatforma_Vazrazhdane.pdf

преди 19 минути, Toto2 написа:

Много хубаво и точно говори, но дали това не е само популизъм?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Плюнчо паляка още ли се мъчи?
В самото начало като почна да се изявява в ютуб и аз му се вързах, но след няколко изгледани негови видеа ми стана ясно че просто търси срещу какво да плюе.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Плюнчо паляка още ли се мъчи?
В самото начало като почна да се изявява в ютуб и аз му се вързах, но след няколко изгледани негови видеа ми стана ясно че просто търси срещу какво да плюе.

Проумейте, че едва 6% от нерода ви гласуваха доверие.

Нещо по същество?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Проумейте, че едва 6% от нерода ви гласуваха доверие.

Нещо по същество?

Кои сме тия ние ве?
Кога ще спреш да ме причисляваш към някакви твои въображаеми групи?
Ти не разбра ли, че аз на български избори НЕ гласувам защото това не е моя работа?
Това което казвам се отнася конкретно за Любо Жеков по известен като Плюнчо, човека е лигав и несериозен. Явно те радва понеже дърдори неща които ти отърват, ок, твоя работа, за мен е тъпак и точка.
И без да ми лепиш етикети моля!

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кои сме тия ние ве?
Кога ще спреш да ме причисляваш към някакви твои въображаеми групи?
Ти не разбра ли, че аз на български избори НЕ гласувам защото това не е моя работа?
Това което казвам се отнася конкретно за Любо Жеков по известен като Плюнчо, човека е лигав и несериозен. Явно те радва понеже дърдори неща които ти отърват, ок, твоя работа, за мен е тъпак и точка.
И без да ми лепиш етикети моля!

Питах нещо конкретно ли критикуваш?

Личното ти отношение лабаво ни вълнува.

Темата не е за Жечев. Повечето му видеа са силни.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 9 души и текст, който гласи 'костадин костадинов 14.4 вчера 15 българи от долни чифлик учредиха организация на възраждане в мизийския град. да се готвят дулово и вълчедръм:) организацията расте като юнаците от народните приказки- не c дни, a c часове:) миналата седмица учредихме 4 организации. тази седмица ще забавим темпото, защото ще бъда на официално посещение в германия, но другата продължаваме отново без спирка и почивка:)'

Що само по дълбоката провинция хващате дикиш?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 9 души и текст, който гласи 'костадин костадинов 14.4 вчера 15 българи от долни чифлик учредиха организация на възраждане в мизийския град. да се готвят дулово и вълчедръм:) организацията расте като юнаците от народните приказки- не c дни, a c часове:) миналата седмица учредихме 4 организации. тази седмица ще забавим темпото, защото ще бъда на официално посещение в германия, но другата продължаваме отново без спирка и почивка:)'

Има визуално нещо общо у всичките им мажоретки..

Открийте 20-те прилики.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Що само по дълбоката провинция хващате дикиш?

Моля моля, оня ден се изтропаха на Графа в София.

Кво ли не прави човек за 50 лева.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.